Bloggposter

Stressade mig till Cityterminalen och trodde jag missade bussen men den gick inte!

Det här hände 28 juni från Grindstugan till Mariehamn!

Vaknade och kollade stories, åt frukost och upptäckte klockan var mycket så packade väskan och gick utan att kolla om Maria sov eller var vaken. Kollade reseplaneraren. Väntade några minuter på bussen. Den kom 11:44 och jag steg på. Skrev första raden till fler och Mia svarade.
11:54 Jag tror att jag missar bussen för att jag startade försent
11:58 När går bussen då? Och vart är du nu?
11:59 12:30 till Kapellskär där Rosella går. Skickade en screenshot.
12:00 Och du kommer till centralen 12:23 Vart går bussen ifrån?
12:00 7 minuter tcentralen-cityterminalen. Tre trappor.

https://www.flygbussarna.se/

Efter bytt från buss åkt med gröna linjen från Gullmarsplan mot Hässelby strand och steg av i T-centralen så sprang jag till Viking line i Cityterminalen, där jag bokades och checkades in för att upptäcka det är folk utanför gaten som inte kommer in. Visade bilder och fick svar.
12:39 Du hann iaf!
12:40 Dumt att springa på 3 minuter, 3 trappor och jag var sen så kan man inte åka i tid. Busschaffören kom ut och sa de väntar på en buss till innan de kan gå. Nu är det äntligen dags för avgång.
När man kom igenom gaten så fylldes en buss och åkte iväg men den andra fick man vänta på och passagerarna som hade tid att passa blev oroliga och klagade på en chafför från flygbussarna som bara ville hjälpa till men Viking line ville inte ha hjälp av dem utan ringde något annat bussbolag någonstans i stockholm som dröjde.

Åker hem med Rosella!

När man äntligen var i en buss skrev jag såhär på snapchat:
"Idioter som inte ringde till flygbussarna genast."
En timme senare gjorde de och man kan äntligen åka mot Kapellskär. Då var klockan 13:34 i bussen och om en dryg timme var bussen i Kapellskär och man kunde gå ombord på färjan. Skönt att den väntade och avgick ca 15 istället för 14:45. Rosella tog in kvarten och var 2h senare i Kapellskär. Hann på den tiden lämna in mitt bagage, lyssna på musik på Streetcafe medan jag läste en tidning som jag köpte i cafeterian och hämta mitt bagage. Skönt att resan slutade lyckligt och jag steg av färjan i Mariehamn.

07.03.2018 kl. 23:54

Premiären på allsång på skansen! Lärde mig något nytt! Pierre & CarlPhilip!

Det här hände 27 juni från Stockholm till Grindstugan!

Pernilla Isendal berättade som vanligt vad man ska tänka på inför direktsändningen av Allsång på skansen och under. Jag kollade runt för att se vilka bekanta man ser. Såg Jaana, allsångsstalkarna som någon kallade dem som alltid är på allsång på skansen. Jesper var där också. Det var allsång med Sanna och innan premiären av första direktsändningen av allsång på skansen sa Pernilla som vanligt att man ska skaka hand med den man sitter brevid och lära känna varandra. Det tyckte Maria var så kul så att vi skakade hand allihopa. När klockan blev 20 och allt startade så sjöng jag med i allsången. När artisterna sjöng så tog jag bilder med snapchat, insta och messenger för att jag inte gjorde det på genrepet.

Sanna & Dragan

Tog också på Andreas som jag fick veta senare och Dragan men inte på artistvärdarna för de var för snabba. De var bakom kameramannen när det var allsång med artisterna precis som Pernilla håller koll på Sanna. Så mycket jag tyckte var intressant att hålla koll på än bara sjunga med den här gången. När halvtimmen också var klar så hade tjejerna bråttom. Jag hann inte med så jag klättrade över staketet där Mia stod för att komma över till andra sidan och gick till en tom plats vid staketet för att kunna ta selfie med artisterna. Eftersom jag inte stod med dem tänkte jag att jag inte hann fråga dem att ta bilder så det blev bara selfies. Oscar Olsson dök upp som vanligt. Men den här gången bad jag honom om hjälp.

Sanna, Pierre & Carl Philip

Fick honom prata med Pierre som jag fick veta att den ena artistvärden heter. Fick på samma gång veta att den andra heter Carl Philip. Jag sa att jag sett dem i Eurovisionen. Ville ha en bild sa jag först tog jag på dem och sen försökte jag få med dem i en groupie som selfie heter när man är flera i samma bild som man själv tar. Tjejerna har redan gått ner mot backstagedörren där flesta artisterna går ut för att ta sig mot bilparkeringen på Solliden om de inte går andra vägen för att åka rulltrappa. Oscar kom med också dit sen och när han började prata om Arlanda så lämnade jag gänget. Såg Dragan som jag ville prata med. Maria kom dit när jag stod där och jag bad henne ta en bild på oss. Jag frågade Dragan vem som var istället för Tomas och han sa Andreas och Tomas är tillbaka på skansen nästa vecka.

Tomas Ledin & Robin Bengtsson

Väntade med tjejerna tills Sanna kom. Tyckte det här var kul att vänta på folk och träffa dem efter sändningen. När tjejerna fått de skulle och vi har träffat Sanna och tagit bilder lämnade vi området. Vi åkte spårvagn och jag var glad att jag hade kvar på kortet så jag slapp fylla på det. Vi gick till Sergels torg efter stigit av i Kungsträdgården. Vi åkte tunnelbana från Tcentralen. Chattade med Marika. Slutade 23:12. Mathilde steg av i Slussen, jag och Maria i Gullmarsplan. Vi måste vänta ca 10 minuter på nästa buss och Maria hade tråkigt och försökte gå upp i en nedåtgående rulltrappa. När bussen var i Grindstugan så steg vi av och gick hem till henne. Där kollade jag så fort som möjligt stories för att jag tyckte jag har missat tillräcklig mycket redan. Maria kollade själv på något annat och störde inte mig. Gick och lägga mig.

06.03.2018 kl. 23:48

Träffade Alex på Sommarlov! Åkte buss från Malmö till Stockholm! Brand på Centralen!

Det här hände 27 juni från Malmö till Stockholm!

Alexander Ken Hermansson sprang från inspelningsplatsen i Scaniabaden och jag frågade om han känner igen mig och han tittade på mig och sa ja och sprang vidare. Upptäckte det var en husvagn utanför häcken och i ett inhängat område där jag inte fick vara fick jag veta av en vakt som följt efter mig. Så jag väntade utanför på Alex. När han kom så frågade om en selfie. Sa att jag inte hade tid att vara så länge eftersom jag byter buss i Malmö och ska hinna med nästa. När jag tagit en så gick han tillbaka mot Busster och publiken. Skickade till Oscar 8:15. Kollade när de repade del två då de frågade om planetskötartips av publiken.

Selfie med Alex

Gick lite före 9 då direktsändningen skulle gå. Chattade medan jag gick tillbaka och upptäckte inte att jag gått fel förren jag gått förbi Turning Torso så jag fick kolla Google Maps igen och gå rätt. Tog bilder på tillbaka vägen till Malmö Central. Var framme före 9:40 men ingen buss förren 10:20. Om jag skulle veta det kunde jag gått och köpt något att äta. Visade biljettens qrkod till chaffören till flixbus till Stockholm så han fick scanna den så steg jag på efter köat en stund för det var många som skulle åka. Fick sitta framlänges den här gången. Laddade upp lite. Sov lite. Chattade lite. Visade screenshots till Oscar.

Flixbus

11:18 Hur långt har du kommit?
11:30 Åker jag före Herrljunga också?
11:30 Nej inte Herrljunga Jönköping
11:36 Nähä, inte Skara heller
11:44 Hur ser man kartan? Hittar inte den.
11:59 Ombord på flixbus
13:49 Vart är du nu?
13:51 Jönköping
14:52 Du får se Sverige
13:55 Ja, jag vet men det blir lätt långtråkigt att åka buss på dagen
13:56 Du hinner till Skansen åk direkt ifrån Cityterminalen
13:57 Nä måste äta också, har inte ätit sen igår.
13:57 Det kommer bli matpaus i Ödeshög
13:58 Aha kan man köpa något där?
14:02 Japp
14:03 Bra

http://www.rasta.se/odeshog/

Bussen stannade i Ödeshög och det blev matpaus. 14:50 tog jag in baconkorv med bröd och smoothie in i bussen. Kändes skönt att bli mätt i magen. 15:39 var bussen i Linköping. Försenad till Stockholm också. När jag steg av tänkte jag gå till Centralen men vakter stoppade mig. Skrev till Mia som höll plats till mig.
18:37 Jobbigt, hinner inte kolla stories eftersom centralen är avspärrad.
18:37 Hörde det
18:37 Varför?
18:37 Men ta spårvagnen från kungsan. Det brinner tydligen på BK sa oscar
18:38 Oj Har inte fyllt på kortet
18:38 Kan man väl göra vid spårvagnen
18:39 Ska se

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stockholms-central-utrymd-efter-larm-om-brand

Hittade ingen automat där fast jag kan ha kollat slarvigt men eftersom jag tyckte det var det viktigaste att komma fram före 19:30 tänkte jag va fan, jag går istället, har varit i bussen hela dagen. Var på Djurgården när Maria skrev. Hon ville jag skulle sitta med henne istället för Mia och Oscar. Tog tid sen jag äntligen var på skansen och solliden för henne att förstå var jag var men efter bytt ingång till den närmast kanonerna istället för den närmast väderkvarnarna förstod hon att hämta in mig. Oscar sa att hans platser for innan Maria kom. 19:27 var jag inne med tjejerna. Linnea längst ut, Mathilde och Maria och jag fick den platsen längst innåt. Skrev till Mia att jag har plats och vinkade till henne där jag satt.

06.03.2018 kl. 00:08

Åkte nettbuss för att jag ville se Samir & Viktor på Lotta på Liseberg! Videor!

Det här hände 26 juni från Stockholm till Göteborg!

7tiden väcktes jag av Jaana. Hon åt frukost och plockade ihop till mig smörgås och flingor med mandelmjölk. Åt det medan hon duschade och klädde på sig. Klädde också på mig och packade väskan. Satte powerbankarna i den. 8tiden gick vi ut för att hon ska hinna med bussen. Hon steg av tidigare och jag åkte ända till Slussen. Åkte tunnelbana till T-centralen för att kolla upp om nettbuss går till Göteborg. Såg det på tavlan i Cityterminalen. Åkte tillbaka till Slussen och tänkte jag skulle gå till djurgårdsfärjan men tänkte att man hinner inte fram och tillbaka på en timme så jag åkte tillbaka till T-centralen. Gick till Cityterminalen. Märkte att nettbuss var utanför sin gate så jag bokade & betalade resan för 499 kronor.

https://www.instagram.com/p/BVz4EN5jNDH/

Tog en stund så jag berättade till busschaffören att jag har bokat men jag har inte fått email än. Till slut fick jag email så kunde jag visa streckkoden till honom och gå in i bussen. Den startade 10 som den skulle. Chattade med Marika. 14:06 i Jönköping. 15:25 i Borås. 16:30 såg jag Liseberg.
16:45 Va bra att du kommit fram till Göteborg . Kan nog kanske vara extra dyrt nu med för det har varit midsommar & det är Coldplay konsert i Gbg
16.48 Dyrt var då? Överallt?
16:49 Buss och tåg
16:51 Tror för det är så många som ska till Göteborg och jag bokade så sent. Swebus var ännu dyrare och tåg också.
Då blev det tyst från hennes sida och vi chattade om annat istället.

Lotta på Liseberg

När bussen stannade i Nils Ericson terminalen så gick jag in och undersökte den. 17:15 kollade jag avgångsskyltarna men då syntes det inte än så jag kollade google maps för att hitta rätt till Liseberg. 17:53 hittade jag ingången. Betalade 100 kronor när jag kom till kassorna för inträde. När jag var inne tog jag en bild på storbildskärmen där det stod Lotta på Liseberg.
18:00 Bra att du hittade
18:06 Google maps for the win
Kom lagom fram då Samir och Viktor presenterades i genrepet. Filmade med snapchat när de sjöng Teddybjörnen Fredriksson. När genrepet var slut tog det sisom tid för då skulle alla skyltar med bokstäver plockas på rätt plats så de som har sittplatsbiljett ska hitta sina platser.

Samir och Viktor sjunger Teddybjörnen Fredriksson på genrepet på Lotta på Liseberg! Klicka för att se videor från genrepet!

När de äntligen släppte in folk har det blivit lång kö bakom mig. Hittade min plats och chattade med flera personer för visade bilder på messenger 18:55 Det fylldes på sittplatser 19.34. Innan sändningen berättade en studioman som var en kvinna vad man ska tänka på under livesändningen. Dessutom var det en danslärare som visade rörelser som ska göras under vissa låtar under programmet. Det övades några gånger innan livepuffen. Fick veta att det är en krankamera som sveper igenom luften så man får inte ha barn på axlarna inom radien av den. Två kameror som springer i gångarna så man får varken ha väskor, småbarn eller ben ute i gångarna. Två steadicamkillar alltså

Direktsändning av Lotta på liseberg. Snapchatbilder! Lotta Engberg, Arvingarna, Rhys, Hanna Hedlund Sven Melander,  Samir och Viktor. Dessutom Steadicam. Klicka för att se bilderna:

Det studiomannen inte sa var kamerakillen som var på scenen som filmade orkestern och kören. Det var nästan fullsatt när sändningen började. Kollade på storbildskärmen oftast när det är allsång så man kunde sjunga med i allsångerna och kolla om man ser en själv. Blev så glad att se Samir och Viktor att jag filmade Kung & Bada nakna för att jag ville göra det trots det var direktsändning. Teddybjörnen Fredriksson också. Zoomade hela tiden så när de var närmast mig blev det som de var precis brevid mig trots de inte var det. När det var slut tog jag en sista bild på scenen på artisterna där och skickade till några på messenger. Marie och Marika skrev att de såg mig i programmet trots jag själv inte såg mig.

01.03.2018 kl. 23:00

Jaana räddade mig när flixpissbuss ställde in turen till Göteborg! Glömde kolla eposten!

Det här hände 25 juni i Stockholm!

Tittade omkring mig på nästan tomma gräsplanen på Tingsvallen på Skansen och hittade Jaana. Berättade om mina hörlurar jag tänkte hämta men inte gjorde det för det skulle ta en timme att hämta dem från Skeppsholmen. Dessutom har 24h på SLkortet gått ut så jag tänkte om Jaana orkar kan hon komma med till Af Chapman. Hon följde med till Skeppet. 19:14 tog jag bild på det igen. Gick in och upptäckte det var tomt på borden så jag gick till receptionen och frågade men de har inte fått in något. Typen sa jag skulle kolla upp andra utrymmen om någon skulle flyttat på dem. Hittade dem ingenstans så jag gick ut till Jaana och berättade det. Hon visste inte någonstans som är öppen så sent en söndagkväll men pressbyrån kan ha det. Så vi gick dit.

http://www.skansen.se/sv/tingsvallen
http://www.vandrarhem.se/af-chapman.html

Efter jag köpt såna hörlurar som ska passa till telefonen hittade jag Kjell & Co expressbutiken med ännu billigare hörlurar. Jaana blev och kolla runt men jag väntade bara hon ska bli klar. Sen gick vi till Kungsträdgården där hon ville åka buss till Slussen. Trodde hon skulle åka tunnelbana till Slussen. Nähä så vi sa hejdå i Kungsträdgården istället där jag gick till Af Chapman igen. Väntade på att typen spelar schack var klar för han använde den enda dator som man får ljud från. Var på väg att kolla mail när han gick. Borde läst skräpposten så skulle jag kunnat ordna sovplats tidigare. Efter kollat ett program och kollat stories gick jag till Cityterminalen och kollade avgångar där såg jag inte flixbus. Bara på Ankommande.

Hittade inte turresan bara returen.

Precis då kom det resenärer från en flygbuss som verkar vara enda ankommande och flixpissbus jag kallade bussbolaget. När jag såg Kristoffer "Frasse" Fransson så tänkte jag först följa efter honom och fråga efter en selfie men jag tänkte om och gick ut och kolla efter om jag ser flixpissbuss ankomster men hittade inte det. Bara flygbussar. Jag var så orolig när jag inte hittade flixpissbuss någonstans. Inte ens bussarna som skulle komma från Göteborg och andra ställen. Skrev till Jaana som ville jag skulle fråga busschafförer, förbipassagerare och andra som väntar på andra bussar. Men hur skulle de veta? Ville inte skicka sms till Madelaine eller gå till röda båten för hon sover säkert och röda båten är fullbokad. Till slut gick hon med på att jag skulle kunna sova hos henne om jag stiger upp tidigt för hon ska på jobb.

https://www.flixbus.se/

0:56 Tunnelbanan gick nu
0:56 När går nästa?
0:56 Om 4h
0:57 båda röda och grönalinjen
0:57 De gick när jag kom ner
0:58 Gå till Slussen
0:58 Ja
Gick så fort jag kunde till Slussen med hjälp av google maps. När jag kom till Slussen så sprang jag för jag såg rätt buss stå på hållplatsen. Hann precis in i den. 1:20 startade bussen. Jaana skrev till mig försent så jag steg av en hållplats försent så jag fick gå tillbaka. 1:40 Såg Jaana på vägkanten där jag borde stigit av. Hon visade var hon bodde och hos henne var jag fick sova. Tackade henne och satte powerbankarna och laddas.

https://sl.se/
https://www.sj.se/

Chattade med Marika istället för att somna genast som Jaana gjorde. Hon visade bara från sj vad det kostar att åka tåg från stockholm till göteborg.
1:37 Jo men har inte råd med båda om jag ska betala så mycket till Göteborg
1:40 Förstår det, bestäm själv vad du vill göra, jag ska sova nu snart
1:42 Okej, Jaana är snäll, får sova hos henne trots hon ska upp 8.
1:50 Okej, blir det Gbg imorn?
1:52 Jag vet inte, hinner fundera imorgon
Sen tog det sisom tid att lämna ifrån sig telefonen och somna. Men sov gott när jag somnade.

28.02.2018 kl. 23:16

Träffade Oscar Zia på Gröna Lund! Anton Evald på Sommarkrysset! Var på Skansen!

Det här hände 24-25 juni i Stockholm!

Efter sändningen av Sommarkrysset gick jag och prata med Bertil och Jaana medan tjejerna stack mot staketet där man såg dörren till backstage. Senare gick jag också dit. Linnea har hunnit gå med sina vänner när Anton äntligen kom ut. Fick också en bild med Anton precis som tjejerna. Jaana fick Carros medverkarband som Mia har hållt under sändningen så Jaana fick också komma med innanför staketet. Oscar Malmerengen var också där. På nåt vis lyckades Bertil prata med rätt person för att Tommy Nilsson kom för att prata med honom. Tog bilder först på honom. Bad Maria ta bild men Maria tog selfie före med Tommy. Så ville flera ta bilder med honom innan han gick. Bertil gick sen. Hittade också Oscar Zia.

Oscar Zia, Tommy Nilsson och Anton Evald https://www.instagram.com/p/BVvdkMgDk4r/

Tjejerna och jag fick senare komma innanför staketet för att slussas ut igenom porten där alla medverkande och gäster gått igenom tidigare under kvällen. Vi träffade Mia, Jaana, Carro, Oscar och ett Miriam Bryant fan som också skulle åka spårvagn. Vi steg på spårvagnen där Mia berättade om Miriam Bryant och Norlie & KKV i Västerås. Tyvärr kunde jag inte komma med för bilen var full och duon uppträder så sent att man inte hinner hem med bussen. När spårvagnen var i Kungsträdgården gick alla av. En del gick till pendeltåget och andra tunnelbanan. Maria kom med till Gullmarsplan därifrån hon åkte hem. Jag & Mathilde till Tallkrogen där vi gick till lägenheten. Vi pratade en stund innan vi somnade.

 

My #ateamfam thank you so much for waiting after the show. I love seeing your faces. ????

Ett inlägg delat av ANTON (@the_anton_official)

Vaknade 9 av min telefon. Klädde på mig, packade väskan och sånt innan jag stack. Gick till tunnelbanan. 9:16 laddade jag upp en bild från tunnelbanan. Missade stiga av i Slussen så jag gick till Skeppsholmen från T-centralen. 9:52 tog jag en bild på Chapman skeppet och gick sen in i vandrarhemmet. 10:04 åt jag frukost. Kollade först stories! Slösurfade tills jag fick låna rätt dator med ljud så jag kunde se på program på svtplay. Jaana skrev
12:36 Jag kunde komma till Djurgården ca 14.15
12:37 Aha, vi kan ses då. Fast då är jag på Skansen. Har du årskort?
13:22 Jag har men nu började regna här
13:22 Jo här också
13:23 Jag ska vänta en stund innan jag tar bussen.

http://teaterpegasus.se/lill-skansenteatern/index.html

Var så upptagen att ta bilder när det regnade att jag kom försent till djurgårdsfärjan som jag såg lämnade kajen 13:30. Måste åka nästa istället från Skeppsholmen via Slussen till Djurgården. Såg en föreställning som Josefine och Staffan och en musiker hade den här gången.
15:04 Här regnar inte där då
15:05 Är du på skansen? Vill du ses?
15:12 Jag tar bussen nu på Skansen 16 om du är på skansen då
15:13 Ja, kan vänta så länge
15:18 Jag kommer till Tingsvallscenen 16?
15:20 Då ses vi här då
15:21 Juu

http://www.skansen.se/sv/tingsvallenscenen

Kom på att jag har glömt mina hörlurar på Af chapman. Borde ha åkt till Skeppsholmen men gjorde inte det. Såg något bekant på Solliden på väg till rulltrapporna. Det var Oscar Olsson som hade en instagram live för sina tittare. Blev och prata med honom. Tog en bild och skickade till Jaana 16:00 och berättade var jag var. Idioten som jag brukar kalla honom för att han aldrig sluta prata om Arlanda och flygplan så jag stack.
16:33 Jag kommer dit.
16:34 Orkade inte höra honom
16:35 Var är du nu?
16:35 Tingsvallen

27.02.2018 kl. 23:30

Åkte till Stockholm för att se Sommarkrysset! Tomas är i Norge sa Dragan!

Det här hände 24 juni från Mariehamn till Stockholm!

Åkte på midsommardagen till terminalen i Mariehamn. Gick ombord på Rosella som startade 12:45. Gick till streetcafé där jag läste en tidning och lyssnade på popmusik från högtalarna på färjan. Dessutom chattade jag. Hämtade väskan och väntade på att komma ut ur färjan. 14:00 var Rosella framme. Gick igenom till terminalen och till bussen. Sov lite i bussen efter den varit i Norrtälje. När jag steg av bussen i Cityterminalen gick jag till Gröna Lund för jag tyckte jag inte hade bråttom och därmed inte åkte spårvagn från Kungsträdgården. När jag närmade mig Sommarkryssetområdet blev Maria glad och kramade mig. Linnea och Mathilde bara hälsa som vanligt.

Bild på bussen i Kapellskär https://www.instagram.com/p/BVuNb_0Ds7Y/

16:22 tog jag en bild på Dragan för jag blev förvånad. Skickade till Jaana & Mia och frågade om de kommer. 16:32 fick jag veta att hon är med Carro och Kim som skulle dansa. 16:45 undrade Jaana om genrepet har börjat. Tommy Nilsson repade och jag tog det på snapchat. När det närmade sig för genrepinsläpp så berättade tjejerna om kösystemet de haft till sommarkrysset. När de släppte in folk så gick det åt helvete för andra kom också in för det var bara till ståplatser. Träffade Marie också. 17:17 skrev jag till Jaana att genrepet har börjat. Snappade under genrepet. Under en paus mellan akterna så kollade Linnea och Maria min snapstory. De undrade varför jag tagit bilder på Dragan. Därför att Tomas inte är där sa jag. Idiot sa Maria. Du och dina kameramän sa Linnea.

När genrepet var slut fylldes en del sittplatser med inbjudna gäster, vänner och släkt till de som medverkar i programmet. Till sist släppes folk in till de resterande platser så de fylldes. Dessutom till ståplatser. Maria & Mathilde skulle äta. Bertil & Jaana kom in så jag bad Mia vakta platserna för orkade inte vänta på Maria & Mathilde. Pratade med Jaana & Bertil. Sa till Bertil att Madelaine pratade med Tomas om honom och Siv. Men att han inte är där idag och Dragan är istället. Han trodde det var svårt att prata med Dragan att man inte får en bild. Jag visade instagram att jag har gjort det. När jag gick tillbaka har Maria & Mathilde kommit.
De upptäckte Theo, en som är känd via musical.ly som de träffade. Följde inte med för att jag såg Dragan.
- Hej
- Var är Tomas?
- Han är i Norge och filmar
- När kommer han tillbaka?
- Om två veckor.
- Aha.

 

Bra dag på sommarkrysset❤️????????☀️????????????

Ett inlägg delat av Stjernbergare & Mmer???? (@robinstjernbergilysm)

Gick tillbaka till min plats. Upptäckte att Marie tagit sig in längst fram utan att tänka på hur hon gjorde det. Fick veta senare hon tagit Linneas och Gvens plats. Sen blev det rep för Grys start i programmet. Så en liten paus innan de blev sändning. Efter första akten gick ett par typer och Mia & Marie lät mig också komma längst fram och jag såg Linnea och Gven fått plats också. Killarna i Tjuvjakt de gick på catvalken och rörde i fansens händer. De hade många fans där. De rörde också tjejernas och mig också. Anton Evald gjorde inte det. Han var bara på trappan med sina dansare och längre upp på scenen. Tommy Nilsson och Tone Norum var också på sommarkrysset. Afrodite med. När det var reklam fick man inte sitta på catvalken men hänga över den gick bra.

Repetion av Anton Ewald, Margaret, Tjuvjakt, The music of motown, ,Afrodite.
26.02.2018 kl. 23:39

Måste lämna Gröna Lund för att åka hem! Håkan Hellström videor från stadion!

Det här hände 10 juni från Stockholm till Mariehamn!

Träffade Madelaine som hade sina grannar med som också skulle se Sommarkrysset som hon presenterade mig till dem. Visste att jag inte kunde se genrepet men sa inget till henne för att inte få motfrågor. Madelaine pratade om Siv & Bertil med Tomas. Men han ville inte prata med mig och då förstod jag inte varför. Har snappat hela dagen och filmat delar av artisternas rep. Nano var den sista. Var stressad över att inte hinna träffa Mia före jag måste gå.
16:56 Vi är på parkeringen utanför.
16:56 Bra kom in nu. Nano repar. Fort om ni vill ha ståplats.

Ca 17:15 när genrepet skulle börja men var några minuter försenat kom Mia & Carro. Mia undrade varför jag inte tagit plats längst fram i klungan men jag hann inte svara utan bara stack för hade bråttom. Först tänkte jag åka djurgårdsfärjan men den åkte så jag gick tillbaka mot spårvagnshållplatsen där kom det en spårvagn precis när jag kom dit så jag åkte med den. Det kändes som den var långsam men ändå bättre alternativ att stiga av i Kungsträdgården än att stiga av i Nybroplan och vänta på en buss eftersom jag inte visste varifrån bussarna via Centralen eller Klarabergsviadukten går. Hann precis i tid till Cityterminalen och Viking Line butiken för att boka och checka in så jag kunde gå till bussen.

Chattade med Mia på bussen.
17:55 Var är du?
17:56 Tyvärr måste jag gå. Blev ändrade planer tyvärr.
17:56 Vaa? Varför?
17:57 Jag måste hem. Ska hälsa på min kompis imorgon.
18:01 Fick mail igår som ändrade mina planer att gå på allsång presskonferens så jag frågade en kompis om jag kunde sova över imorgon och för att hinna dit måste jag åka hem idag.

18 Bussen startade mot Kapellskär. Somnade i bussen när Mia slutade svara. När jag vaknade igen så var jag i Kapellskär. Gick in i i terminalen. Måste förklara till Madelaine också på sms. Väntade på att slippa in. Gick igenom biljettporten. Väntade på Rosella. När de flesta har gått av färjan fick man gå ombord. Lämnade väskan i bagagerummet och gick till Street cafè. Rosella startade 20. Sommarkrysset också. Satte på tvn för att kolla in. Därefter det var slut läste jag en tidning medan jag väntade. 23:20 var Rosella i Mariehamn så jag hämtade min väska och gick ut när portarna öppnades.

Pärlor https://www.youtube.com/watch?v=sTIxetJD7oU
2 steg från paradise https://www.youtube.com/watch?v=NCsKM9Q_XBs
Valborg https://www.youtube.com/watch?v=GibKSEGvLv8
Ramlar https://www.youtube.com/watch?v=W0LOZLXKOAo
Shelley https://www.youtube.com/watch?v=OAbh5HqcjVA
Klubbland https://www.youtube.com/watch?v=1V9wxV9DNqs
Det kommer aldrig vara över för mig https://www.youtube.com/watch?v=JYJtJuoWjmk
Rockenroll, blå ögon igen https://www.youtube.com/watch?v=_cImSYb3G5M
Midsommarnattsdröm https://www.youtube.com/watch?v=yeg-7yLnQwQ
Din tid kommer https://www.youtube.com/watch?v=pbe7HXbS0qA
Känn ingen sorg för mig Göteborg https://www.youtube.com/watch?v=I9-9CGzzpQU
Kom igen Lena https://www.youtube.com/watch?v=ylXBn55aTGQ
Nu kan du få mig så lätt https://www.youtube.com/watch?v=i4wYshT-Pls
Vän med en bil https://www.youtube.com/watch?v=ZyWoXm7QBzI
Tro och tvivel https://www.youtube.com/watch?v=cZTQbR6Zd6s

21.02.2018 kl. 23:31

Första Sommarkrysset! Håkan Hellström på stadion är så fantastiskt bra! Videor!

Det här hände 9-10 juni i Stockholm & Tallkrogen!

20tiden stod folk. Senare kom en rappare upp på scenen. Erik Lundin 20:24 skickade jag en bild på Håkan Hellström som kommit till scenen till killarna 20:30 till Mia. Så underbar stämning bland fansen och Håkan var grym. Motsatt mot Markus tycker gillar jag repriser av gamla hits. Han bjöd på både riktigt gamla hits och nyare låtar från senaste skivan och lite därimellan också. 22:56 tog jag sista bilden med messenger. Därefter lämnade man stället. Framme i tunnelbanan så var vagnarna så fulla att jag inte hann med det första jag såg utan det andra jag såg efter konserten. Bytte tunnelbanatåg i Gamla stan trots jag kunde bytt i Slussen. Framme i Tallkrogen i lägenheten var det mörkt så att jag ville inte väcka Mathildes kompis så jag gick och lägga mig i sängen med hjälp av ljuset från telefonen.

Messengerbilder https://www.instagram.com/p/BVIyesPDEPS/
Snapchatvideor https://www.instagram.com/p/BVIxUzUDoVZ/

Vaknade 8tiden och tjejen var vaken. Hon packade upp väskan såg jag från sängen och sen gick och duscha. Packade väskan och gick efter lämnat nycklarna där. Dumt egentligen, kunde bara gett dem till Mathilde istället. Marika var vaken.
8:18 Tjejen som sov i Mathildes lägenhet gick och duscha så jag gick för orkar inte vänta
8:19 Aha okej vad orkade du inte vänta på?
8:22 Att hon ska bli klar såklart! Hörde tunnelbanan när jag var i trappan då gick det bra att springa uppför och hinna med den in.
Steg av i Slussen och gick till Djurgårdsfärjan. Sa till matrosen att jag skulle av i Skeppsholmen. Gick av där och sen fortsatte färjan mot Djurgården. Gick till Af Chapman och åt frukost där. Tog smörgås med.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/JmPAP/gasterna-raddade-hakans-reprisshow

Tänkte inte på att när inte datorernas nät inte funkade så funkar inte wifi heter. Kollade instastory tills jag fick en varning av min telefon.
13:09 Slösade data på af Chapman för att deras wifi inte funkar. Använt nästan hälften av kvoten redan
13:16 Okej, jag har 40 GB kvar
13:17 Har varit i Stockholm mer än hemma i juni
Gick till Djurgårdsfärjan och åkte till Slussen. Därifrån gick jag till Röda båten och använde deras wifi istället. När jag har kollat stories så gick jag till Djurgårdsfärjan igen och åkte denna gång till Djurgården. Gick in på Gröna Lund och till stora scenen och lyckades prata lite med Tomas Antonsson. Första och andra gången gick det bra. Men inte resten av dagen trots jag ropade.

https://www.gronalund.com/sommarkrysset
https://sv.wikipedia.org/wiki/KSMB

Chattade med Mia.
14:00 När ska du hit?
14:02 Jag och Carro är på marknad men vi kommer så fort vi kan! Kan du hålla plats? När släpper dom in?
14:02 Jag vet inte
14:04 Tomas gillar ksmb
14:13 Vilka är det?
14:14 Nåt rockband som spelade oväsen när jag kom
15:13 17:10 är det genrep och det visste inte Tomas så han frågade en annan kille.
15:14 Okej, vi försöker hinna!

Tro och tvivel https://www.instagram.com/p/BV7y5b7DbPa/
En vän med en bil https://www.instagram.com/p/BV70OW3jGZD/
Pärlor https://www.instagram.com/p/BV71t6nDV_h/
Två steg från paradise https://www.instagram.com/p/BV73sYgDPWh/
Ramlar https://www.instagram.com/p/BV75oOBjmCC/
Valborg https://www.instagram.com/p/BV78CoaDlCK/
Shelley https://www.instagram.com/p/BV79MalDxpP/
Klubbland https://www.instagram.com/p/BV7_lITjeKS/
Rockenroll, blå ögon igen https://www.instagram.com/p/BV8AuNwDVk2/
En midsommarnattsdröm https://www.instagram.com/p/BV8CoRhjVzP/
Din tid kommer https://www.instagram.com/p/BV8E-YNDWI4/
Känn ingen sorg för mig Göteborg https://www.instagram.com/p/BV8HhFHDh0d/
Det kommer aldrig vara över för mig https://www.instagram.com/p/BV8JtLxDck5/
Kom igen Lena https://www.instagram.com/p/BV8MFk1jmOe/
Nu kan du få mig så lätt https://www.instagram.com/p/BV8NJWzDihh/

20.02.2018 kl. 23:48

Glömde biljetten till Håkan Hellström så jag måste hämta den. Videor på Måns Zelmerlöv!

Det här hände 8-9 juni i Stockholm & Tallkrogen!

Mia gick iväg med Oscar & Carro. Maria ville ha mig med så hon skrek till mig så jag förstod att lämna dem innan jag ens har sagt hejdå. De gick åt andra hållet än andra gänget men ändå träffades vi på spårvagnhållplatsen. Väntade på spårvagnen. Där stod det såna som skulle läsa SLkorten innan spårvagnen kom. Fyllde på mitt SLkort sen gick jag in i spårvagnen som kom innan SLtyperna fattar att de har missat mig. Måste ändå använda kortet i tunnelbanan som vi gick till efter stigit av i Kungsträdgården. Andra gänget följde också med men de skulle till pendeltåget. Maria gick av i Gullmarsplan för att hon skulle hem. I Slussen bytte Mathilde för hon skulle till söder. Jag mot Farsta strand och av i Tallkrogen. Gick till lägenheten. Upptäckte det var samma nyckel till båda dörrarna. Orkade bara kolla stories sen somnade jag.

Upp 9 som vanligt. Men inte packa som vanligt. Bara ta med det viktigaste och sticka. Åkte tunnelbanan som vanligt och steg av i Slussen. Gick till Djurgårdsfärjan som vanligt. Sa till att jag skulle till Skeppsholmen till matrosen. Färjan gick först till Skeppsholmen och därefter släppt av mig åkte den vidare med nya passagerare från Skeppsholmen. Gick till Af Chapman och åt frukost och tog smörgåsar med innan jag gick tillbaka till Djurgårdsfärjan. Har räknat ut det lönat sig att fylla på 24h om jag ändå är ett dygn i Stockholm. Skrev till Mathilde på färjan.
10:40 Hur går det?
Gick till Lillskansenteatern och hann träffa Kim, Marcus och Josefine när de har spelat dagens första föreställning.

https://www.barnistan.se/lill-skansenteatern

Berättade om Håkan Hellström och Kim sa att Marcus och Josefine ska se honom på lördagen. Fick veta att Marcus skulle till Örebro för att spela i Tummelisa och därför var bara till 13.8. Han tyckte jag var påläst som visste om det. Hade inte tid att se nästa föreställning men sa att vi ses igen. Mathilde svarade till mig när jag har gått så långt som Djurgårdsbron.
12:16 Med vad? Stefan bad mig att du skulle smsa honom när du kan komma förbi med reservnycklarna
12:37 Jag menar ikväll. Kan komma nu men vet du om jag kan sova inatt eller inte?
12:47 Du kan alltid prata med honom.

http://www.orebrolansteater.se/forestallningar/tummelisa/

Skrev sms medan jag gick till Stefan och fick veta att jag kunde sova i Tallkrogen en natt till men ska lämna reservnycklarna. Så jag gick till tunnelbanan och åkte till Mariatorget och skrev att jag var vid sushistället. Stefan kom ut och tog emot reservnycklarna och önskade att jag hade kul på Hellströmkonserten. Chattade med Marika:
15:40 Jag glömde min biljett i Tallkrogen
15:40 Oj, hinner du hämta den?
15:41 Kom på det när jag är utanför stadion tunnelbanan. Jo men får dålig plats. Säkert mycket fans redan där för Håkan är ju stor.
15:43 Oj ja, du får försöka komma ihåg biljetter du glömde ju coldplay också
15:43 Jag vet men hade sittplats
15:44 Ja då hade du det.
15:45 Lite skillnad nu
16:03 Ja det är ju det, när börjar dom?
16:09 Vet inte

Håkan Hellström, Stockholm Stadion https://www.facebook.com/events/543087215881654/

Det var bara att åka till Tallkrogen med tunnelbanan och åka tillbaka till stadion och måste byta linje i T-centralen så jag hittade till Tallkrogen och sen till stadion tillbaka. Måste kolla google maps för att hitta till Stockholm stadion. 17:22 såg jag att jag hittade rätt- När man kom fram måste man äta före man får gå in. När jag ätit glömde jag min vattenflaska på marken men sånt får man inte heller ta med så det var lika bra det. Det var först kroppsvisitering och sen visade man biljetten till en biljettläsare. När jag kom in fick jag se hur stort det är. Det var redan mycket folk som satt på marken så jag satte mig i mitten bakom de andra. Chattade med affe & gordon, dessutom kollade jag annat medan jag väntade.

Should've gone home https://www.youtube.com/watch?v=oVV-jVS-ocU
Fire in the rain https://www.youtube.com/watch?v=Z1VYc4XUkSw
Brother oh brother https://www.youtube.com/watch?v=XbB-FG0e0Ak
Wrong decision https://www.youtube.com/watch?v=2uLR6kmVRqg
Castle on the hill https://www.youtube.com/watch?v=P90MX9krUG0
Hanging in to nothing https://www.youtube.com/watch?v=sOCkZzBVzGA
Glorius https://www.youtube.com/watch?v=Df4-qSmANkc
Heroes https://www.youtube.com/watch?v=8n3EF2J9hPI

19.02.2018 kl. 23:20