Bloggposter

Hade chans att krama Viktor efter fått autografen men tyvärr var det Mathilde som fick det!

Det här hände 13-14 mars i från Sollentuna till Mariehamn!

När jag laddat telefonen en stund gick jag upp och kolla efter var Maria och Linnea var. Hittade bara Maria som stod nära scenen. Lyckades smita med så jag slapp gå och köa utan kom in genast. Maria gick och prata med en av Dolly Style som satt med Samir & Viktor vid bordet. Jag gick fram och gav pappret jag fick av Maria. Tänkte ta en selfie eller som de säger en groupie. Då tog Rasmus telefonen så jag drog upp mig på bordet och lade mig brevid Viktor. När Rasmus tagit två bilder gick jag ner igen. Det var först när jag kom ner och satte telefonen på laddning igen jag upptäckte försent att det var bara Samirs autograf jag har på pappret. Ville upp igen.

Samir & Viktor och jag

Linnea kom och laddade sin telefon en stund. Mathilde & jag gick upp igen. Då var det vakter som vaktade så ingen annan kan ställa sig i kön. Då stod vi utanför inhängnaden och kollade på Samir och Viktor. Mathilde ville vi skulle ropa på Erik Myrlund som stod och rullade på gummibanden på plancherna. Tyckte det var dålig idé. Sedan kom Maria upp. Hon måste hem. Hon ville inte åka ensam. Ville inte följa med trots hon bad mig. Hon fråga Mathilde också som fick ett utbrott och sprang iväg men kom tillbaka så jag gav efter och gav pennan och Kristas autografkort åt henne som jag bad henne fråga Viktor.

Det var ett stort misstag förstod jag sedan när jag och Maria åkt buss till Sollentuna Station från Stinsen och Mathilde skrev hon fick en kram av Viktor och en autograf. Var så avundsjuk för det har jag aldrig gjort. 19:37 skrev jag det var 20 minuter innan pendeltåget kom. 19:45 var hon klar. Just typiskt att jag inte kunde väntat en stund för Maria vllle ha sällskap. 20:04 var Mathilde på bussen. 20:08 i Sollentuna men då var pendeltåget jag och Maria var på i Karlberg. 20:26 var Mathilde på tåget. När jag och Maria var framme i Centralen följde jag henne till tunnelbanan och vinkade åt henne när hon steg på. 20:32 skrev jag det.

Isa - Don't stop https://www.youtube.com/watch?v=2IC0Rma5Rgc
Samir & Viktor - Saxofuckingfon 
https://www.youtube.com/watch?v=5zyiGHm8qEI
Samir & Viktor - Groupie 
https://www.youtube.com/watch?v=CHMW1SwIOMY
Samir & Viktor - Bada nakna
https://www.youtube.com/watch?v=cVjUiyvx4wo

20:43 var Mathilde framme i Centralen. Vi åkte tunnelbanan till Tallkrogen. Där kollade vi på youtube och upptäckte Daniel Norberg varit med i idol. Därefter kollade vi upp honom på wikipedia. Skrev med Marika på messenger och det tog tid för henne att fatta jag inte hade råd att åka färja så hur har jag råd med flyg. Var osäker om jag ens hade råd att komma hem. Zoya som verkar som ha hur mycket pengar och tid som helst och följa sin enda idol på hela turnen. Stalker på hög nivå tycker jag. Gick därefter och lägga mig.

Steg upp jättetidigt tyckte jag. Det gick fort att packa väskan. Mathilde följde mig till tunnelbanan. Åkte till Centralen. Gick till Cityterminalen. 9:15 var det mycket folk där. 9:45 minskade det tillräckligt med pensionärer och gamla människor att jag tyckte jag kunde boka och betala hemresan. Blev serviceavgift men det var det värt. Därefter gick jag till bussen. 10 startade bussen till Kapellskär. Troligtvis sov jag mest. Framme i Kapellskär tänkte jag äta men tänkte jag kunde äta popcorn om jag blir hungrig. Gick igenom biljettgaten. Gick ombord på Rosella. Lämnade stora väskan i bagagerummet och tog lilla väskan till vilorummet. Där jag sov mesta delen av resan. 15:30 var Rosella framme i Mariehamn. Gick och hämtade stora väskan och gick ut från färjan.

18.06.2016 kl. 00:52

Blev glad att Isa ersatte Ace Wilder på Stinsen i Sollentuna! Video på till exempel Samir & Viktor.

Det här hände 13 mars i Sollentuna!
Misstag två var att bara kolla numret på bussen och hoppa på och efter första hållplatsen komma på vi åkt åt fel håll så det kändes som vi steg av i andra hållplatsen mitt på en motorväg för att gå över till andra sidan. Åka med nästa buss tillbaka till Sollentuna Station. Hittade därefter rätt buss som gick via Stinsen och komma fram när sista tonerna kom från Lisa Ajax. Träffade Linnea, Mathilde och Maria. Lämnade över popcorn åt dem. Mathilde ville äta. Kai också. Så de beställde kebab. De gjorde jag med. Trots jag inte var hungrig. Tur att jag såg när det var min tur så slapp jag såsen. Köttet var gott ändå.

Robin Bengtsson - Constellation Price

Jag ville köa till Lisa Ajax men måste vakta platser när Mathilde och Maria gick iväg för att köa själva. Tänkte ta pengar från väskan då. Såg Alex och pratade med honom. Gick tillbaka och äta tills Robin Bengtsson kom upp på scenen och jag ville filma lite medan Kai vaktade min mat som kallnade. Lyckades ta mig bakom tjejerna. När han sjungit klart åt jag mina pomfrit som kallnat så jag behövde ketchup till dem. Missade att Lisa Ajax fortfarande skrev och trodde bara Robin Bengtsson signerade. Dolly Style höll på fortfarande på övre våningen så därför signerade de andra brevid shoppen.

Isa var bättre än Ace Wilder tycker jag i Melodifestivalen.

Fick veta av Rasmus att Ace Wilder var dubbelbokad så Isa hoppade in med kort varsel. Träffade Marie innan Isa var på scenen och efter måste jag sticka om jag skulle hinna till Sollentuna Station för att föra Kai till tunnelbanan. Om jag skulle veta man kunde komma ut från Stinsen på andra sidan scenen som var mycket närmare busshållplatsen skulle man inte missat bussen för att Kai var så långsam på att springa när vi såg bussen på hållplatsen. Så jag bestämde efter kollat reseplaneraren att han skulle åka själv och stiga av i Sollentuna station och åka pendeltåg till Centralen alldeles själv.

Isa - I will wait https://www.instagram.com/p/BC6i9eMNHju/
Isa - Don't stop
https://www.instagram.com/p/BC6kMkJNHmk/
Samir & Viktor - Saxofuckingphone
https://www.instagram.com/p/BC6oAS0tHt9/
Samir & Viktor - Groupie
https://www.instagram.com/p/BC6pCSEtHvz/
Dolly Style dansar till Bada nakna.
https://www.instagram.com/p/BC6qNzCNHiW/

Gav hundra kronor för hans 24h biljett gått ut. Vi väntade på nästa buss och Kai gick in. Fick veta han slapp betala. Som jag gissade att man inte kan betala i stadstrafik mera med kontanter. Hade sådan ångest och var så orolig men fick lugnade sms att han var på pendeltåget. Då kunde jag slappna av. Synd att jag missade Isas signering också. Försökte klämma in mig i publiken som väntade på Samir och Viktor som var sist ute. Till slut kom de upp på scenen. De sjöng tre låtar. Maria och Linnea gick och köa. Jag och Mathilde gick och hittade kontaktuttag en bit bakom scenen och laddade telefonen.

17.06.2016 kl. 01:31

Typiskt att pendeltåget stannade och stod still när man hade bråttom.

Det här hände 15 mars i Sollentuna och Stockholm!

Medan Kai vilade på en bänk på Stinsen kollade jag när Gabriella avgick. 16:30. Vi gick längre in för jag skrev en tweet åt Maria som sa hon var vid scenen. Hittade scenen och Kai hittade en butik att köpa bananer i. Såg Matilde där och hon pratade på som vanligt. Fick tex veta att Maria är och träffar Samir & Viktor vid deras signering. Gick dit och såg hur lång kön var men såg inte henne men när jag kom tillbaka till scen var hon där. Maria gillade popcornen jag hade med så hon fick dem.

http://www.vikingline.fi/sv-fi/hitta-resa/tidtabeller-anslutningar/tidtabeller/

Sa att jag måste ladda telefonen och då såg jag Kai och lämnade tjejerna och kollade att vi måste ta nästa buss för att han skulle hinna med färjan. Kai såg en busshållplats och den hette Stinsen. Precis vad reseplaneraren.sl.se visade bussen gick ifrån. Vi steg på när bussen till Sollentuna Station kom. Precis motsatt håll borde vi åkt istället för att gå tidigare under dagen. Men man är alltid efterklok. Framme i Sollentuna Station försökte jag övertala Kai åka själv som han gjorde när han tog sig till hotellet.

http://www.stinsen.se/

Fick sms av Christel som jag svarade på så jag bestämde mig följa Kai till Slussen i alla fall. Köpte en Mer flaska och gav 20 kronor till Kai så han kunde också köpa en dricka så han skulle klara sig resten av dagen på det och bananer. Vi steg på pendeltåget som gick till Centralstationen som jag bad Christel träffa mig på. Eftersom hon inte kunde fråga jag om jag skulle åka till Bromma flygplats. Hon tyckte det är bättre vi träffas nästa gång istället. Typiskt när man har bråttom stannade pendeltåget.

http://www.swedavia.se/bromma/

Vi som var i pendeltåget fick vänta minst 15-20 minuter innan det kom igång igen. Telefonen laddade ur sig av allt smsande med Christel tror jag och när vi äntligen kom fram till Centralstationen gick vi till Cityterminalen för jag trodde Kai kunde åka buss till Vikingterminalen precis som han kom med. Tyvärr gick den 15:00 som ansluter till Gabriella och nästa 16:40 för den ansluter till Cinderella. Så vi fick bråttom och gick till T-Centralen. Där tyvärr måste man gå nerför rulltrappan för den har stoppats.

20.04.2015 kl. 22:07

Hur svårt kan det vara att läsa en karta? Och ta reda på om det går bussar dit?

Det här hände 15 mars i Solna och Sollentuna.

Söndagen trodde jag min otur skulle vara slut men det var den ej. Vaknade ca 8:30 av min telefon och kollade lite instagram och twitter innan Kai tyckte vi skulle stiga upp och gå och äta frukost. Ca 9 gick vi ner och åt frukost. För Kai gick det fort men jag åt länge tills jag var helt proppmätt eller full i magen jag brukar säga. Därefter gick jag och vänta tills datorerna skulle bli lediga. Det var ett par ungar där. När ena lämnade använde jag den men störde mig på popupreklamrutorna så jag blev glad när andra också lämnade.

http://www.ibisstyles.se/stockholm-jarva/

Efter skrivit lite resedagbok och skrivit lite med Maria på twitter tänkte jag lämna hotellet och åka till Sollentuna. Borde laddat telefonen och tagit reda på hur man slipper dit. Borde ha läst man kunde åkt buss istället för ta Kai med dit gåendes. Det gjorde jag. Gav ultimatum till Kai. Antingen kommer han med eller så blir han kvar på hotellet. Så han kom med. Vi lämnade nyckelkorten i receptionen. Tyvärr tog det så lång tid att gå dit att vi såg när pendeltåget stannade på Ulriksdal station och åkte iväg utan oss.

http://www.stinsen.se/

Vi fick vänta en kvart på nästa gick. När vi åkte till Sollentuna Station var jag fortfarande glad för Sollentuna framför allt Edsby Centrum har jag goda minnen från. Vi steg av i Sollentuna station och gick båda sidorna av tunneln utan hitta nånting förutom Sollentuna Centrum. Använde google maps för att hitta till Stinsen. Lättare sagt än gjort. Rondellen gjorde mig förvirrad och Kai blev sur på mig som inte kunde läsa en karta. Men tillslut hittade vi fram till Stinsen. Där vilade Kai på en bänk en stund.

16.04.2015 kl. 21:32

Lyckad dag i Edsberg Centrum avslutas med några favoritlåtar på Rosella.

6 september hände det här i Edsberg Sollentuna!

12:39 har jag filmat Anna Book sjunger ABC på instagram blev inte med kamera för hon började sjunga när jag hämtat telefonen. Hade ingen tanke på att filma Manda eller ta bilder med telefonen men nog Mats Paulson 14:00. När han var klar och avtackad så berättade Erik vad som finns att göra omkring. Det var en paus för Nicke Borg soundcheckade lite. Köpte en singel av Anna Book för den var så billig. 20 kronor och så fick jag den signerad. Kollade runt på området tills Nicke Borg började.

 

#MatsPaulson #sjunger och #spelar Visa vid vindens ängar. #Edsberg #Sollentuna

Ett filmklipp publicerat av Lilian Tikkanen (@liliantikkanen) den

Filmade med telefonen när en tjej också gjorde det. Men jag gjorde bara till instagram. När han var klar blev han också avtackad innan Erik också blev det av de som ordnade Edsbergsdagen 2014. Jag gick och ropade efter Siv men hon hörde dåligt och sa till Erik. Då satte jag telefonen och laddas på samma ställe Siv gjorde det. Frågade om han kunde skriva på min t-skjorta. Han tog den och min penna och bredde ut den på en bänk. Han skrev sina fina autograf på den. Frågade om han ville ha kexchoklad.
 

#NickeBorg #sjunger och #spelar Leaving home. #Edsberg #Sollentuna

Ett filmklipp publicerat av Lilian Tikkanen (@liliantikkanen) den

Men det ville han inte. Sa att han gillar godis. Det var det enda jag fick tag på när jag var på Gröna Lund. sa han. Okej, sa jag och packade väskan med t-skjortan. Han pratade med andra typerna där och sen tackade. Han visste inte om han skulle komma tillbaka nästa år förstod jag på honom. Fick en sista kram och pratstund innan han gick. Jag tog telefonen och laddaren med och gick mot parkeringen. Han var så glad att se mig igen och hoppas vi kunde ses snart igen. Jo, när du är omkring Stockholm sa jag.
Erik Linder:

Gick iväg och stannade vid övergångställe och utvägen från parkeringen. När han körde ut stannade han och kollade åt sidorna så vinkade han åt mig och sa hejdå och jag svarade inte tillbaka men vinkade. 607 bussen till Sollentuna kom till busshållplatsen. Surfade och chattade, Steg av i Sollentunastation och gick och väntade på nästa pendeltåg skulle komma om några minuter. Steg på pendeltåget och när det var i Karlsberg skrev jag att chattande drar mycket batteri. Då blev det slut.

Bilder på artisterna på Edsbergsdagen 2014: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10203464345783901.1073741904.1070866512&type=1&l=a8a5b9f8eb

När jag steg av vid Stockholm Centralstation gick jag och kollade var man kunde ladda telefonen. Vid cafet upptäckte jag ett uttag. Laddade smarttelefonen och surfade. 17:26 tog jag en bild och strax därefter fick jag sms av Annalena som var på 12-13. 17:50 gick jag upp och prata med Annalena. När dörrarna till 15-16 öppnades då hade alla bråttom och gå igenom. Första bussen blev fort full.

Utsikt från Cityterminalen: http://instagram.com/p/sm_wUsNHkc/

Andra bussen fylldes och vi rymdes med. Visade åt Annalena bilder från Pargas och Liljendal och berättade om resan. Därefter sov vi lite i bussen. Sen steg vi av i Kapellskär och upp för rulltrappan och sen gå igenom porten till väntesalen 20:15 då hittade Annalena nån att prata med. Visade vad jag gjort denna dag i bilder. 21:00 fick man gå ombord på Rosella. Gick till Funclub och laddade telefonen. Annalena gick och äta och när jag blev törstig gick jag och hittade henne vid ett bord. Hämtade vatten.

Utsikt från Rosella: http://instagram.com/p/snTenmNHvr/

Ett coverband spelade musik. Plötsligt önskade nån Stiftelsen och visste inte vad låten hette men sa vad denne trodde var i låten. Typen spelade introt och jag blev helt till mig och måste banda så jag filmade när de började. Nästa låt filmade jag också men då hade jag telefonen rätt väg. Chattade med Robert och skrev med Maria Stjerna. Hon skrev 18 december Silja Galaxy men tyvärr fel tid & båt som jag fick förklara. Ca 23:15 var Rosella i Mariehamn. Stäni skjutsade mig Annalena hem.

Cover på Stiftelsen - Vart jag än går: http://videofy.me/v/8546133 Videofyme har vridit min video 180º. #fail

Cover på Kent - Utan dina andetag: http://videofy.me/v/8547283 Nu filmade jag rätt väg enligt videofyme.

31.10.2014 kl. 23:50

Erik Linder sa från scen: Lilian känner igen låten. När han talade om Anna Book.

6 september hände det här i Edsberg Sollentuna!

Glömde att boka men vis av erfarenhet visste jag om man har årskort så kostar det inte att checka in en obokad resa för resan är ju gratis. 7:05 kom jag redan till terminalen så efter gått ombord på Rosella fick jag vänta till 7:15 innan kön börjat röra på sig. Fick veta 7:30 när jag kom fram till buffet restaurangen. Sjöfrukosten var fullbokad så jag måste vänta en timme. Gick till vilorummet och sov en timme. Vaknade 8:30 och då fanns det plats i restaurangen. Men 9 plockade de undan så att man fick plocka åt sig före det.

Rosella: http://instagram.com/p/sly1QgtHgV/

Gjorde det och 9:15 måste man gå för buffet restaurangen stängde. Försökte somna igen i vilorummet. Upptäckte när jag öppnade ögonen för att se vem som kom såg jag Annalena. Hon skulle handla i taxfree. 9 svensk tid var Rosella i Kapellskär. Då gick jag ner och pratade med Annalena. Hon sa hennes telefon har ingen smssignal så därför hör hon inte när nån skickar sms. Då förstod jag varför hon svarar på sms så sällan. Men ringsignal funkar vet jag. Hon sa jag skulle springa iväg och ta plats när dörrarna öppnades. 

Annalena: http://instagram.com/p/smPJkBNHtS/

Gjorde det bokstavligen när jag kunde tills jag närmade mig första gänget. De gick jag förbi men när trapporna kom emot sprang tjejerna förbi mig i rulltrappan och jag använde vanliga trappan. Men de gick längre bak i bussen så jag kunde få plats längst fram. När bussen var nästan full frågade nån om platsen brevid min var ledig? Nä, jag väntar på en kompis, sa jag. Tur Annalena var sista som rymdes i annars måste hon åka en annan buss. Visade några instagrambilder och berättade om min senaste resa.

Sollentuna: http://instagram.com/p/smSdJhNHgt/

Tänkte filma men Annalena ville prata och det var inte kul att filma skog och skyltar på högra sidan heller. Så jag sov istället. När bussen var framme pratade vi vad vi skulle göra. 10:31 har jag tagit en bild på henne och jag gick till spår 16 där ett pendeltåg skulle gå om några minuter. Surfade & chattade med telefonen under tiden. När jag var framme i Sollentuna tog jag en bild 11:00 och väntade på buss 607. Fortsatte chatta tills jag såg att bussen var framme i Edsberg centrum. Då var det dags att gå av.
Programblad:

11:24 när jag tog bilden hörde jag Manda som jag inte lyckades ta en bild på för jag gick direkt till Filmkedjan som flyttat lokal till den brevid och den andra fick artister & personal vara under #Edsbergdagen2014. Frågade henne om jag fick ladda telefonen. Gav smarttelefonen och laddare åt henne innan jag gick tillbaka mot scenen där Manda sjöng. Tog bilder med min kamera. Han bjöd upp en lokal förmåga på scen och då tänkte jag att jag kunde ta emot erbjudande av Siv av te & kaka.

 

#AnnaBook sjunger #abc. #Edsberg #Sollentuna

Ett filmklipp publicerat av Lilian Tikkanen (@liliantikkanen) den

Efter jag druckit tillräckligt och ätit upp kakan och kexen gick jag tillbaka till scenen. Erik tackade tjejen som sjöng och berättade vad det finns att göra runt och kring. Sen sjöng han sin mellolåt Hur kan jag tro på kärlek. Så berättade han om Anna Book som slog igenom med ABC och frågade publiken om de hört den. JAA skrek jag. Då sa han: Lilian känner igen låten. Jag blev alldeles glad och varm av det. Han berättade om Lets dance och Körslaget. När hon inte var där undrade han om han skulle sjunga igen.
Erik Linder & jag: 

JAA skrek jag igen. Då sjöng han Regn hos mig. Sen kom Anna Book upp på scen. När han kom därifrån ville jag prata med honom men han skulle gå iväg en stund och sa vi tar den obligatoriska bilden när jag kommer tillbaka. Fick så varmt att jag tog av mig tröjan. När Erik Linder kom tillbaka fråga han mig om vi kunde ta den. Jo, har min kamera med sa jag men Siv satte min telefon och laddas. Han peta på en typ och fråga om denne kunde ta en bild. Hämtade telefonen och en annan tog med den på Erik & mig.

30.10.2014 kl. 23:55

Erik Linder på Edsbergs julmarknad

Det här hände igår.

Åkte i tid till terminalen igår. Betalade för frukosten i incheckningen och gick ombord på Rosella. Efter jag ätit frukost försökte jag sova i vilorummet innan Rosella var framme i Kapellskär. När färjan var framme i Kapellskär gick jag så fort att jag kom först till bussen utanför terminalen. Försökte sova i bussen. Innan bussen kom till Cityterminalen vaknade jag.

Glömde skriva upp vad ändstation till tåget som åker förbi Sollentuna heter. När jag frågade i en lucka på Centralstationen sa typen Märsta & Uppsala C. När jag gick kom upp på perrongen åkte tåget till Märsta iväg 10:31. 10:40 kom ett tåg mot Uppsala C. Åkte med det och steg av vid Sollentuna.

Fick vänta 13 min innan bussen mod Danderyd Sjukhus. Ca 10:10 gick bussen. Den här bussen hade infotavlor som jag läste hela tiden. Steg av vid Edsberg Centrum och gick in på området. Där hittade jag Erik Linder som stod och prata med några typer. Fick en kram och sen måste Erik in och värma sig.

Jag träffade Siv också. Hon har bjudit mig på te & kaka tre gånger under dagen. Erik var programvärd så han presenterade och tackade artisterna. Därimellan var han inne i tomma lokalen. Jag gick omkring kollade runt därimellan när jag inte var inne. När Erik sjöng filmade jag honom.

Det var några ungar som ville ha autograf av honom sista gången jag drack te för att värma mig. Efter han skrivit åt dom ville han skriva åt mig med trots jag har redan på skivan jag köpte för 100 kr. Sen ville jag ha en kram.

Efter han presenterat Staffan Hellstrand 15:00 gick han med sin keybordist Fredrik till sin/deras bil och packade in grejerna. Fick en halv hejdåkram innan dom åkte iväg. Jag köpte lite pepparkakor och småkakor av skolbarnens stånd innan jag väntade på fyrverkeriet. 15:35 kom det och jag tänkte jag borde tagit bilder på det också. Det var alldeles makalöst fantastiskt vackert.

När det var slut gick jag till busshållplatsen och märkte att jag måste vänta 13 min på Sollentuna stationbussen så jag gick via Ica sista gång och åt apelsinsmakprover vid fruktdisken. När jag gick tillbaka fick jag vänta 3 min. Där funkade inte mitt SL kort men jag fick åka med ändå.

Framme vid Sollentuna station fick jag veta det var tomt. Typen kunde bara fylla med 100 kr. Åkte med ett pendeltåg som jag steg av i Stockholm Central. 17 vet jag klockan var när jag var i Asian Market. Trodde jag hade tillräckligt på kontot men nä så jag använde några slantar för att köpa nudlar där.

Gick omkring istället för att fördriva tiden. 18 var jag i Bengans. Hittade inte Alexander Rybak men alla Eric Saades skivor, två av Danny Saucedos och Robin Stjernbergs debutskiva Pieces. Gick omkring när Bengans stängde och hittade Gallerian och Media Markt. Där var det mycket att titta på.

Fotoalbum Erik Linderhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201685387471055.1073741864.1070866512&type=1&l=732a6d4b84

Gick omkring istället för att fördriva tiden. 17:05 var jag i Bengans. Hittade inte Alexander Rybak men alla Eric Saades skivor, två av Danny Saucedos och Robin Stjernbergs debutskiva Pieces. Gick omkring när Bengans stängde och hittade Gallerian och Media Markt. Där var det mycket att titta på.

17:45 gick jag till Cityterminalen. 17:55 var jag i bussen. Försökte sova under bussresan. Framme i Kapellskär har dom skaffat en röntgenapparat där man måste sätta sina kassar och väskor på ett rullband så skulle man ta sina saker på andra sidan. Hann äta smörgås innan 19:55 då fick man gå ombord på Rosella. Det var några ungar som sprang förbi mig i gången. Laddade min telefon och läste Kalle Anka på färjan.

Spellista Erik Linder: https://www.youtube.com/playlist?list=PLibWh68uxSVH3P9pzvNHf7A1uuH50OGEu

01.12.2013 kl. 21:43