Bloggposter

Maria fick inte träffa Thomas Sekelius! Köade och höll plats till Linnea på Gröna Lund!

Det här hände 1-2 juni från Solna till Stockholm!

Det kom en tjej och sa till Maria att hon måste gå bort eftersom Thomas Sekelius inte vill att hon är utanför butiken. Maria gick ut ur kön där till exempel Linnea och hennes kompis Henrietta köade. Linnea ville att jag skulle köa vid 6 på morgonen för att Veronica Maggio är så stor att hennes fans köar tidigt på morgonen. Jag har bara sett henne på konsert i Helsingfors. Hon skrev till Mathilde när hon slutade på praktiken och när hon var på tunnelbanan gick vi och mötte henne utanför. Hon skulle fråga Thomas varför han blockerat henne på twitter. Linnea och hennes kompis Henrietta var klara när Mathilde stod i kön. Mathilde fick sen veta att det är för hon svarade "tragiskt då" när han skrev något på twitter.

Maria ville prata med Johannes och det ville Mathilde också. När gruppfotograferingen med fansen var slut så gick Mathilde in och väntade på att Johannes skulle komma så hon kunde prata med honom. Men enligt ordningsvakten fick man inte vara i butiken om man inte ska köpa något så hon måste gå ut. Dessutom kom tjejen och sa till Maria igen att hon inte fick stå utanför butiken så fick måste flytta oss utom synhåll för Thomas. Till slut var han var klar, Jocke och Johannes också. De gick och Mathilde frågade Johannes om han hade tid men det hade han inte. Men hon var glad att tubecon var dagen efter och därefter guldtuben så hon hinner med det.

Fick extranyckeln och min powerbank av Mathilde så jag kunde åka till Tallkrogen och sova där. Vi åkte tunnelbanan. Mathilde steg av i Slussen och Maria i Gullmarsplan. Jag också för jag skulle mot Farsta strand och av i Tallkrogen och Maria buss hem till Grindstugan. Laddade upp videos till insta när jag kom in i lägenheten för att jag måste ha utrymme så jag kan filma på Veronica Maggio konserten. Typiskt mig att lägga mig sent men det var så tyst och lugnt att kunna lyssna på vad som helst utan någon stör. Lade mig och sova efter fixat saker och ting. Vaknade 8 för satte på alarm för att jag måste äta frukost innan jag skulle till Gröna Lund. Packade väskan mm innan jag gick.

http://www.frida.se/tubecon-profiler-2017
http://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/jocke-och-jonna-blev-storvinnare-i-guldtuben-6853362

Skrev till folk på messenger och Marika svarade 8:18 Svarade tillbaka, tyckte det känns jobbigt att lämna en plats man vaktat hela dagen på Gröna Lund. Har slutat att springa när jag ser tunnelbanan på bron eftersom jag alltid missar den om jag försöker springa. Känns alltid förargligt när man nästan når fram och den åker iväg när man har helt slut och andfådd. Så det var bara att vänta på nästa istället. Steg av i centralen, gick till Af Chapman där jag satte in min väska i en förvarningsbox, gick till frukostrummet och tog frukost därifrån. Mjölk & flingor och smörgåsar. Gjorde två smörgåsar och gick till Gröna Lund.
9:48 Tog bild på kön till Veronica Maggio och skickade till Jaana. Den som började kvällen före har vuxit rejält.

Källa:

Skickade också till Marika 10:13. Senare också till Mia och Oscar. Fick veta när kön växte efter mig att man ska gå till de som är längst fram för de håller koll i vilken ordning sen man ska gå in i parken där man får ett nummer så jag gjorde det. Skrev också till Linnea på snapchat. Förstod först på morgonen hur stor Veronica Maggio är. Rapporterade köläget tre gånger under två timmar till de som håller mig sällskap på messenger. Ca halv timme före insläpp sorterades alla med nummer på handen så att när de släppte in folk några minuter 12 så fick man gå i små grupper till scenen och ta plats till sig. 11:58 tog jag bilder och skickade till Jaana och därifrån till Oscar och Mia. Linnea var nöjd med platsen jag fick. Chattade med dem under dagen. 13:57 skickade jag igen till dem.

07.02.2018 kl. 23:23

Åkte Eckerölinjen vars buss fastnade i bilkö så jag blev försenad till Solna!

Det här hände 1 juni från Mariehamn till Solna!

Upptäckte att Rosellas sommartidtabell inte har börjat gälla så jag fick bråttom. Tur fick jag skjuts till Mariehamn så jag kunde åka buss till Eckerö. Märkte att jag glömde mina powerbankar hemma. Därmed visste jag att min telefon skulle ladda ur sig innan jag var framme i Stockholm. Tur i oturen kunde jag åka buss till Eckerö trots jag bokade fel tur för att 13:30turen var stängd. Framme i Eckerölinjen terminalen berättade jag att jag råkade boka fel och tjejen kunde rätta till det och boka in mig till rätt tur. Så fick jag min biljett till både buss och färja. Behövde inte vänta länge innan jag kunde gå ombord. Upptäckte en stor ipad i cafét utanför barnrummet som någon kollat på Shakira på youtube. Trots det var folk som pratade så fick jag för mig att kolla på De Vet Du - Livet på youtube fast jag kunde fortsatt och kolla på andra musikvideor istället.

Åker Eckerölinjen istället för Rosella!

Frågade i informationen när bussen är i Stockholm. Och personen sa att han inte visste men det tar 1h 15m. Då trodde jag att jag skulle hinna. Köpte chips och dricka i taxfree. 14:30 var Ms Eckerö i Grisslehamn. Gillar inte att gå av i terminalen där för gången är sååå långsmal och så långutdraget känns det som innan man kommer ut ur den. Där fanns det många bussar som kör till olika delar av landet. I den bussen till Stockholm där skulle man lämna sin bussbiljett till chauffören som ville ha allas biljetter innan han startar. När en tant lämnade in sitt sällskaps bussbiljett för att nåndera eller båda har glömt att göra det så kunde bussen starta. 14:53 startade bussen. Maria skrev så mycket på messenger att telefonen dog.

Somnade i bussen. Vaknade och blev förvånad att bussen var i Norrtälje 45 minuter senare. Sov lite till och ytterligare 45 minuter var bussen i Danderyd. Borde man stigit av då? tänkte jag mycket då bussen satt ibland i bilkö och ibland gick den i snigelfart innan den var i Cityterminalen 16:56. Då förstod jag att Maria var arg på mig när hon inte kan få tag i mig och jag har lovat att vara då i Solna Centrum. Gick till Claes Olsson och köpte powerbank som jag laddade genast min telefon. När den var en procent satte jag på den samtidigt jag gick till T-centralen. Ringde Maria som sa jag skulle skriva på messenger. Läste mycket fult där men jag förklarade till henne.

17:10 Är d i Solna?
17:10 Men jaaaa
17:10 Gissade det
Fyllde på mitt SL-kort med 24h fast jag borde satt i 72h istället. Trodde jag åkte blåa linjen mot Akalla 17:18. Då skulle jag varit 17:27 i Solna Centrum.
17:23 Var är du?
17:25 På tunnelbanan
17:25 Mm bra
Måste stiga av i Huvudsta för att åka tillbaka till Västra skogen och åka sen till Solna Centrum. Gick in i köpcentrumet. 17:47 har jag hittat Telenor. Maria såg mig och hon var inte glad att jag har kommit eftersom jag var försenad.

06.02.2018 kl. 23:33

Blev varken bild med Samir på genrepet eller direktsändningen men med Danny!

Det här hände 24 mars till exempel i Frihamnen och Solna!

Man fick ta bild på dansparen när de stod på trappan. Vissa blev längre och andra kortare tid efter gruppbilden. Samir var populärast som barnen främst ville ha en selfie med. Sigrid drog i väg honom innan vi kunde fråga honom om vi också kunde få en bild. När vi inte lyckades kollade vi runt om det är någon annan vi ville ta bilder med men först då insåg jag att jag inte skulle ha en chans att träffa Tomas så jag ville tillbaka på kvällen igen. Maria tog en selfie med Messiah. Pratade med Bertil som tar tagit bilder med några kvinnliga dansare. Till slut måste de tömma lokalen för att nästa gäng skulle tas in i salen. De som skulle komma in och kolla på direktsändningen.

Let's dance 2017 dansparen

Vi gick till busshållplatsen och väntade på bussen. Bertil och hans sällskap kom med dit. Sedan träffade vi Mathilde och vi funderade om vi skulle dra till Bangs eftersom Maria kände igen det i Danny Saucedos instastory. Vi åkte tunnelbanan till Östermalmstorg och gick till Bangs. Där såg vi Danny. Det tog en stund innan Danny kom ut. Han blev så glad av att se oss att han kramade oss och pratade en stund. Sedan tog vi bilder med honom innan han gick. Vi åkte först tunnelbana sen åkte pendeltåget till Solna för de skulle se om en viss kille jobbade i en viss butik i Mall of Scandinavia men det gjorde han inte sen till Max där Maria köpte något att äta.

Danny Saucedo

Mathilde skulle äta hemma och jag var inte hungrig. Vi åkte sen pendeltåget till Centralen där vi delade på oss. Maria åkte hem medan jag och Mathilde åkte till Mariatorget. Vi gick till lägenheten där hennes mamma har bakat semlor. Frågade om jag får ladda telefonen innan jag åker iväg. Det fick jag. Satte den och laddas, powerbanken också. Fick nygräddade semlor och gick in i Mathildes rum med Mathilde där vi pratade lite om att vi skulle boka till direktsändningen när biljetterna släpps så hon också får uppleva Let's dance för att hon har praktik och därmed inte kan gå på genrep. Sen kollade jag instastory och snapchat med wifi.

http://www.salongbangs.se/

Till slut var klockan så mycket att jag ville åka därifrån för att jag ville tillbaka till Frihamnen. Kollade på reseplaneren och lovade Mathilde att jag skulle boka innan jag gick med extranyckeln i fickan, powerbanken, laddaren och telefonen också. Gick till Mariatorget. 22:11 åkte jag röda linjen mot Ropsten. 22:25 framme. Därifrån buss mot Norra Hammarbyhamnen. 22:36 steg jag av bussen i Frihamnen. Gick till Magazin 7 och stod och väntade tills det kom folk ut. Publiken som varit där kom ut från ena sidan så jag flyttade på mig för att se någon bekant. Men enda jag kände igen i den stora massan var Alice Svensson och Axel Schylström.

Sigrid Bernson https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330601620316/
Dominika Peczynski https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330620100316/
Jasmine Takács https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330648360316/
Messiah Hallberg & Nathalie Davidsson  https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330648365316/

12.04.2017 kl. 01:33

Ackreditering & efterfestarmband! DJ Hunk & Robin Stjernberg! Melodifestivalen!

Det här hände 12 mars från Solna till Mariehamn!

Hittade ett blått gästarmband som någon har slitit av sig och Mathilde vill också ha ett och jag bad henne fråga folk. Medan hon och Maria var borta, kom De vet du ut och jag fick Chris Martlands efterfestarmband och Mia Johan Gunterbergs. Mathilde blev avundsjuk och ville nu ha ett helt. Det söndriga dög inte längre. Såg DJ Hunk utan solglasögon och jacka som hade kallt. Det förstod jag av samtalet mellan en tjej och honom så gick han in. Kände igen väskan som DJ Hunk hade tidigare på kvällen. Maria fick Rasmus ackreditering tror jag som Mathilde blev avundsjuk på det också. Hon ville också ha en sådan.

 http://bloggar.aftonbladet.se/schlagerbloggen/2017/02/oscar-zia-har-lyckats-tigga-till-sig-en-ackreditering/

Halv fem stängde efterfesten. Då blev det som en ketchupflaska som är nästan tom och resten som var kvar kom på en gång. Mathilde missade Ace Wilder för hon höll på att ta bilder med någon annan. När Dragan kom ut och såg mig sa han "Nu får det vara slut med det här". Blev helt ställd och kom helt av mig att fråga honom vad han menar med det. Sen gick han men jag blev kvar vid utgången. Innan fem var alla ute och en av de sista var Robin Stjernberg som blev förvånade att vi var ute så länge och väntade på honom. När vi pratat klart med honom så sökte vi efter en som har sin ackreditering kvar eller efterfestarmband.

Thobias Thorwid hade ingendera. Tog bild med honom, senare också med Lisa Ajax. Axel Schylström hade kvar ett blått armband som Mathilde var nöjd över. Vi tappade bort Mia och Oscar men vi hittade sedan på pendeltågstationen halv sex på morgonnatten. Där blev de och prata med Krista Siegfrids dansare som hade sin ackereditering kvar. Dansaren sa den kommer annars hänga med resten han har så om Oscar har glädje av den så får han den. Han blev så glad. Mathilde & Maria väntade på pendeltåget där nere så de visste inte vad Oscar fick tag på. Höll på att somna innan pendeltåget kom.

6:13 gick det mot Älvsjö. 6:21 steg vi av och gick till tunnelbanan. Kändes konstigt att gå emot folk som just har vaknat och var på väg någonstans. Jag, Maria och Mathilde åkte 6:31 gröna linjen mot Farsta Strand och steg av 6:46 i Tallkrogen.  Försökte lägga mig så fort som möjligt så jag bäddar upp bäddsoffan och fick dela den med Maria. Det gick faktiskt att dela täcke med henne. 11:30 steg jag upp och lyckades faktist sova. Tjejerna undrade varför jag skulle upp så tidigt men jag sa att jag skulle hem. Packade väskan och gick till tunnelbanan. 11:55 gröna linjen mot Hässelby Strand. Steg av i T-centralen 12:12. Gick till Cityterminalen och checkade in mig.

Åkte hem tidigt!

Gick till gaten och väntade på att gå in på bussen. Till slut fick man gå in i bussen. 12:30 startade bussen. Somnade lätt den här gången och vaknade när bussen var i Kapellskär och det var dags att gå ut. Köpte pommes för 30 kronor. Efter ätit dem med ketchup gick jag igenom biljettgaten och väntade på att komma ombord på färjan. Till slut fick man gå ombord på Rosella. Lämnade väskan i bagagerummet och gick till vilorummet för att sova. 14:45 startade Rosella. Vaknade lagom till färjan skulle in till land av högtalare som berättade att det var 15 minuter kvar. Gick och hämtade min väska från bagagerummet. Väntade för att komma ut från färjan. Tillslut fick man gå i land. Framme i terminalen väntade min skjuts på mig.

03.04.2017 kl. 01:26

Träffade kändisar utanför Melodifestivalen efterfest! Linus Wahlgren barndomsidol!

Det här hände 11 mars i Solna!

När vinnarlåten var slut och folk börja gå därifrån måste jag sätta på aftonbladet live för att se var presskonferansen var. Sedan stängde jag av och tog mig över stolarna för att komma längst fram. Det gick någon precis när jag kom fram. Jon Henrik var den sista som kom dit så med honom fick jag en selfie med. Fooers var där och skrek namn hela tiden. När det kom personal så måste man flytta på sig. Hittade Mia och bad henne komma med mig till andra sidan där det stod massa ungar och ungdomar och kollade på presskonferansen. När man blev ombedd att ta sig därifrån också var det bara att gå därifrån och ut.

http://tv.aftonbladet.se/abtv/programs/schlager2017

Mia pratade med några tjejer som skulle dra men jag sa till henne att Mathilde & Maria är utanför efterfesten och träffar kändisar. Då ville hon följa med mig. Vi träffade också Oscar Malmerengen som ville bli vän med mig på fb bara för han är vän med Mathilde. Det hände så mycket den natten. Var bara första gången med Maria till rökrutan för att kolla vilka som var där. De andra gångerna var Mathilde med Maria. Oscar & Mia var utanför in och utgången till efterfesten. Jag gick mellan rökrutan där tjejerna var där oftast och in och utgången. Oscar pratade mest med vakten Lasse. Mia blev gladast av att träffa Per Andersson.

https://www.facebook.com/Glimmans

Tomas Sekelius och Jocke mer känd som Hejainternet pratade förhoppningsvis vett i Marias huvud att hon skulle förstå att hon inte kan vara överallt där de är. Splay har flyttat och det nya stället har andra regler. Blev mest förvånad att se Linus Wahlgren där. Han stod och prata med Andreas Lundstedt. Tog ett tag innan jag frågade Linus om en bild. Då var bara Mia & Oscar där. Frågade Mia om hon kunde ta en bild och hon föreslog att ta med sin telefon och sedan skicka över till mig. Sa till Linus att första gången jag träffade honom var när han varit med i Hundtricket. Det var länge sedan tyckte han.

 

Fick också en bild med Andreas. Mia skickade bilder i misstag till Maria så jag bad henne söka upp mig på messenger och skickade dem direkt till mig. Accepterade hennes förfrågan på messenger så jag kunde ladda ner bilderna. Efter jag tagit bilder med De vet du har jag varit nyfiken på vad DJ Hunk egentligen heter. Chris Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin, DJ Hunk fick sina blåa armband som man måste ha för att kunna ta sig in på efterfesten. Kommer aldrig att glömma när den sistnämnda sa "Nu sitter den fast" till vakten när han blev insläppt. Mathilde tog mycket bilder med kändisar och andra personer med Maria. Dessutom på mig och folk också.

02.04.2017 kl. 01:28

Jaana ville bowla i framtiden! Såg Dragan på Melodifestivalen som Robin x2 vann!

Det här hände 11 mars från Tyresö till Solna!

Jaana köpte EPn av Hampus och fick den signerad. Frågade honom som vanligt om han inte ätit men det har han inte. På nåt vis efter en stund sa han att han fått matlådor av farmor/mormor. Då är det lätt att värma sa jag. Han sa han brukar sätta in i mikron om han är hungrig när han kommer hem. Klockan blev lite mycket såg jag att man borde sticka för det är långt till Friends Arena. Hampus vet att jag gillar bilder och hans mamma valde platsen och Jaana tog bilder. Sedan måste jag vänta ytterligare en stund för att han skulle fixa en ljusslinga som går runt bordet. Ville ha en hejdå kram innan jag gick. När han var klar kramade jag honom och sa hejdå.

Hampe på spotify https://open.spotify.com/artist/2ggAG8snvhnbWy6zff83Ep

Jaana sa att hon kommer och bowlar med en kompis någon dag. Vi gick till Tyresö Centrum där jag och Jaana gick in i Ica och jag köpte en smoothie. Sedan kollade reseplaneraren.  18:26 åkte vi buss mot Gullmarsplan. 18:44 var bussen framme i Gullmarsplan. 18:51 gröna linjen mot Odenplan. 19:00 i T-centralen där Jaana och jag skildes åt för hon hinner inte följa med mig till Solna. Det var fullt på perrongen som väntade på pendeln mot Uppsala. Förstod att de flesta skulle stiga av i Solna. 19:09 startade pendeltåget. 19:16 framme i Solna. Gick med klungan mot Friends Arena.

Ljuvligaste Hampus

19:28 Var är ni nu?
19:38 På Friends eller utanför
19:39 Det är jag också. Har du kontanter? Måste ha det till garderoben
19:41 Ja men hinner inte ge dig dom för vi håller på att leta upp var vi ska gå in
19:42 Jag kan hinna träffa dig. Vad heter din ingång?
19:43 Okej, men då måste du komma till läktare 3 där jag och Maria sitter. H
Sökte efter den men det var så knappt med tid att jag gav upp och gick in och förbi garderoben ändå. Det gick bra ändå att gå in med jackan. Satte den i plastpåsen som smoothien var i och gick nedför trapporna.
19:54 Men ta bara ut pengar
20:01 Gick in ändå och satte jackan under stolen
20:02 Men smart

https://se.linkedin.com/in/dragan-zivojinovic-86482761

Märktes att Maria lånade Mathildes telefon. Upptäckte fort att det var lättare att se på storbildskärmen brevid scenen än till scenen som kändes långt borta. Greenroom var till och med närmare upptäckte jag senare. Filmade med snapchat och instastory alla bidrag men inte alla inslag för vissa var så dåliga. Kändes så otroligt att vara där på parkett där folk viftar med ballonger och skriker sin glädje. Blev så glad att se juryns poäng. Såg när Dragan sprang i greenroom under röstutdelningen. Den enda kameramannen jag känner igen på håll. Blev ännu gladare att se att varken tittarnas etta eller tvåa kunde rubba poängförsprånget som Robin Bengtsson hade från internationella juryn.

01.04.2017 kl. 02:38

Glömde min Coldplaybiljett på Röda båten så att jag missade första låten innan jag hann tillbaka till Friends Arena.

Det här hände 3 juli i Stockholm & Solna!

Marika ville till butiken och handla så jag ville visa Hemköp under Åhlens trots hon ville till en Icabutik så hon får bonus men visste inte var såna fanns i närheten så hon godtog det. Vi gick till Gamla stan och åkte tunnelbana till T-centralen och gick till butiken där hon köpte egenplockad kycklingsallad sedan också kexchoklad, cocacola och chips. Vi gick till T-centralen och åkte tillbaka till Gamla Stan där vi gick till rummet på Röda båten där Marika åt lite för hon hade inte tid äta allt när hon ska fixa sig innan konserten. Jag trodde jag behövde bara telefonladdare, powerbank och telefonen. Vi hann åka tunnelbanan från Gamla Stan till Tcentralen där vi hade jävla bråttom till tåget mot Märsta.

Först i Solna Station kom jag på att jag inte hade min Coldplaybiljett med. Så det var bara att vänta på tåget mot Södertälje. Marika följde med de andra som också skulle till Friends. Blev så upprörd att jag klagade på sociala medier! 20:02 När jag kom till Stockholm Central var det bara att gå till tunnelbanan och åka till Gamla Stan, gå till Röda båten och hämta biljetten, gå till Gamla Stan, åka till T-centralen med tunnelbanan, gå till tåget mot Märsta och åka till Solna Station och gå till Friends Arena. Först kollade vakterna att jag inte hade något med sedan känna om jag hade något med därefter fick jag gå in och till biljettporten där biljetten skannades. Därefter gick jag och söka efter Marika.

En som var nära scenen på Friends Arena.

Har missat en låt förstod jag när jag träffade henne trots klockan redan var 21:10. Yellow var den första jag hörde och filmade. Filmade inte hela låtar för snappade också. Alla som jag kände igen. Vissa låtar stod publiken på tredje läktaren och klappade i takt för de diggade låtarna så mycket. De hade också band runt handleden som lyste i olika färger beroende på vilken låt det är. Såg så fint ut när hela publikhavet lyste upp. De hade två små scener ute i publikhavet där de sjöng lugnare låtar. Jobbigt när de var på stora scenen att när man filmar med telefonen ser det bara ut som en upplyst fyrkant längst bort i publikhavet. När det var slut var det svåra att ta sig därifrån.

Marika ville bort från Friends Arena så fort som möjligt men det gick inte eftersom alla ville därifrån till pendeltåget. Det blev stopp på vägen mot stationen. Det gick med snigelfart eller så gick det inte alls att gå. När ett pendeltåg åkt iväg då började röra på sig igen innan det tog stopp igen. Så rörde man på sig igen tills man kom en bit igen. Tillslut såg jag och Marika pendeltågstationen och hur mycket folk som var där nere och när det kom ett pendeltåg som passagerarna trängde sig in i. Tillsist lyckades även vi ta oss ner till pendeltågstationen där det kom ett extra pendeltåg som skulle till Vällingby som vi gick in i. Kändes som en sill i en sillburk. I centralstationen gick vi till tunnelbanan och åkte till Gamla stan och gick till Röda båten. Där bäddade jag sängen och var så trött att jag somnade efteråt med kläderna på.

Viva la vida https://www.youtube.com/watch?v=i4IyAblagk4
The Scientist https://www.youtube.com/watch?v=-gsumiJRjM8
Fix you https://www.youtube.com/watch?v=marsQnkZ89I
Clocks https://www.youtube.com/watch?v=mQj5GybnpbY
A sky full of stars https://www.youtube.com/watch?v=foUovQNcNF4
God put a smile upon your face https://www.youtube.com/watch?v=bA3zmVvdPdQ
Yellow https://www.youtube.com/watch?v=twROAhbXkMA
Every teardrops is a waterfall https://www.youtube.com/watch?v=pgE7KAsGwxQ
Paradise https://www.youtube.com/watch?v=xehNCftztkQ
Magic https://www.youtube.com/watch?v=k_4UCI7k3Qs
Hymn for the weekend https://www.youtube.com/watch?v=sNPPHVTxNbM
Adventure of a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=WerBwxXsgGY
In my place https://www.youtube.com/watch?v=HPf68GQ_BnA

23.10.2016 kl. 02:22

Alexander Hermansson minns mig trots det var ett bra tag sedan jag såg honom första gången

Det här hände 13 mars i Solna.

Alexander Hermansson minns jag bäst för när han och sin flickvän Caroline kom ut så bad jag om en bild och han sa han skulle catcha en taxi. Sa det är lång kö. När han upptäckt den förstod han att han hade tid med en bild.
- Minns jag dig någonstans ifrån?
- Kristallen
- Ja så var det.
Blev så lycklig över att han mindes mig trots det var ett bra tag sedan Kristallen. Efter bilderna blev tagna sa han:
- Titta där är Samir.
Jag & Mathilde fick bråttom. Så vi tog bilder med Samir också innan han gick.

Träffade Samir Badran, Anna Book, Molly Pettersson Hammar, Alexander Hermansson utanför efterfesten på Melodifestivalen.

Kollade när sista pendeltåget gick och den gick 1:53. Sista bilden jag tog var Frida Söderlund. Det var med snapchat och därmed bara nån procent innan telefonens batteri dog ut helt. Tur i oturen kunde jag skriva sms till Kai innan den helt laddat ur sig. När Kai kom funderade jag en stund om vi skulle vänta en stund till men 1:36 bestämde jag mig att vi skulle gå. Jag gick längs med Mall of Skandinavia som jag lärt mig att man kunde gå för att komma till pendeltåget. Mathilde och Kai följde med. Upptäckte det gick fortfarande än jag tänkt men vi åkte ner med rulltrappan efter gått igenom biljettportarna och väntade på pendeltåget. Jag & Kai steg på sista mot Ulriksdal där vi steg av medan Mathilde åkte mot Centralen.

Vi gick till hotellet. Kai var törstig och drack kakao och skrev kort status. Medan jag kollade upp wiwibloggs och kollade deras youtubelänkar från twitter. Tillslut blev jag också för trött att jag gick upp till rummet. Där kollade jag snapchat och somnade på sängen. På söndagen vaknade jag mitt i natten att jag somnat med kläderna på så jag bytte om och somnade om igen. Vaknade på morgonen för att hinna äta frukost på hotellet. Fick upp Kai och gick ner till matsalen. Misstag nummer ett den dagen att inte beräkna att semlorna var slut när frukostentiden var slut så ända jag fick med efter vi ätit frukost är några ägg. Kai åt väldigt lite tyckte jag och gick långt före jag ätit klart för jag var hungrig och åt allt möjligt.

Tog bilder på Mathilde också som träffade Anton Ewald, Frida Söderlund, Alexander Hermansson, Samir Badran utanför efterfesten till Melodifestivalen.

När jag äntligen var tillräckligt mätt gick jag till rummet. Kai ville inte checka in före 12 för han ville sova eller vila som han kallar det. Kollade periscope från Erik Linder, Nick Carter som haft under natten. Dessutom hann jag med snapchat och annat innan klockan pep 12 och Kai vaknade och steg upp. Vi packade allting och åkte hiss ner och checkade ut. Blev så glad att mitt kort kunde dra av hela hotellräkningen så Kai fick behålla sina småpengar. Satte telefonen och laddas och surfa lite på datorn medan Kai vilade i en soffa i närheten. Mathilde undrade när jag kommer till Stinsen men jag visste inte. Men tänkte jag kunde ta chansen att se Lisa Ajax igen så jag och Kai gick till pendeltåget. Vi åkte till Sollentuna.

02.06.2016 kl. 02:08

Fick en kram och tack av Oscar Zia när jag sa att de kunde slutat efter juryn gett sina röster.

Det här hände 12 mars i Solna.

Under presskonferansen ropade jag på Oscar mellan varje journalist som pratat med honom och till slut lyckades jag få hans uppmärksamhet. Fick en kram och ett tack av Oscar när jag sa att de kunde slutat räkna röster efter Juryn för då skulle han ha vunnit. Frågade om en bild också men han sa senare. Sedan kom andra journalister och sen Expressen och intervjuade honom i livesändning. Medan de höll på kom det vakter och föste ut oss som var där.

KÄLLA

Marie berättade att hon hittade mig på wiwibloggs så därav länkarna. Hon träffade jag och Kai när vi kom upp från läktarna. Hon hittade Mathilde medan vi hittade kontaktuttag för att ladda min telefon. Vilken tur vi hade eftersom Mathildes telefon också laddade ur sig. Så vi båda laddade telefonerna tills vi blev utslängda från området. Så vi gick utanför biljettportarna och hittade kontaktuttag utanför baren.

https://twitter.com/wiwibloggs/status/708783117130137600

Mathilde började prata om efterfesten så jag ville ut och kolla och bad Kai vakta telefonen och om han blir utslängd ta telefonen med och kom ut. Mathilde följde med så han fick vakta hennes telefon också. Hittade fort vipkön där folk med armband och utan fick gå in. De utan måste gå via en disk på insidan för att få ett. Vi träffade Alex en rysk sjuttonåring som lyckades komma in på Rockbjörnens efterfest där man kunde träffa alla precis alla kändes det som på hans instagram. Tyvärr är den privat senast jag tog reda på den.

https://www.instagram.com/noname4815162342/

Alex skulle träffa Robin Bengtsson mediafolk men han kom inte in för det är 18årsålders gräns. Han hjälpte till att ta bilder med kändisar och melloartister vi lyckades bonga. Till slut kom Kai ut. Vi fick våra telefoner och laddare. Han fick tråkigt ganska fort men sa han kunde kolla hur länge köpcentrumet är öppet så han gick dit för att kolla och blev borta ett bra tag. Det var en kille från SMILO som kom och Alex följde med honom så då blev bara vi två som fick hjälpas åt att ta bilder med våra nästan urladdade telefoner.

01.06.2016 kl. 01:45

Tredje gången på melodifestivalen slutade inte som jag ville! Melys bilder på mig.

Det här hände 12 mars i Solna.

Melanie skickade tidigare bilder på mig och Krista och 17:09 frågade jag Mely om hon kunde åka själv till Solna station. Hon åkte buss. 17:37 var hon på Friends Arena. Berättade jag var på hotellet än pga min vän. Hon bad mig gå in till höger om greenroom om jag ville träffa henne. 19:08 skrev jag att jag var äntligen i framme och jag fick vänta en hel kvart på tåget. Vi önskade varandra riktigt kul kväll. Tog ett tag att få med Kai och om han skulle gått snabbare skulle vi hunnit med förra till Solna station. Därav så sena till Friends Arena men hade mer tid än senast då glömde jag mycket grejer så vi gick gå fram och tillbaka och hämta dem.

Melys bilder

Så vi gå och hitta rätt ingång K och åkta rulltrappa in och söka efter rätt sektion och plats. När vi hittade rätt plats måste jag ladda telefonen. Hittade ett kontaktuttag mitt emot sektiondörren så jag kunde kolla på införshowen och Henric von Zweigbergk stod sedan och berättade vad man fick göra och inte göra. De mesta gällde de på parkett. När klockan nådde 20:00 hämtade jag min telefon och måste gå försiktigt på min plats förbi folk som redan satt. Filmade med snapchat en gång per låt av bidragen. Retweetade när notiserna kom ut. Och kommenterade hjärta på instagram eller glatt/lyckligt emoji.

KÄLLA

Under snabbgenomgången, Dramatenmellannumret, Jonas Gardell, juryns röster laddade jag telefonen. Vaktade telefonen och höll upp dörren så jag kunde se skärmen samtidigt. När Oscar Zia ledde med en poäng blev jag så lycklig att jag gick och twittrade om saken. När det var dags för mellannumret måste jag hämta telefonen igen för att kunna filma med snapchat 1-2 av varje bidrag. Därefter var det publikens röster som skulle ges. Oscar Zia fick tredje mest av publikens röster. När Frans vann och melodifestivalens och rix fms bilder på insta dök upp taggade jag Mathilde i båda och frågade vad hon gör nu. Hon har ju hotat en hel del vad som händer då.

KÄLLA

Skulle filma sista gången med snapchat på Frans vinnarlåt men telefonens batteri dog. Kai bara filmade med sin telefon fast folk gick ut. När alla sammarbetspartners loggor slutat synnas i skärmen då först kom Kai med men då var det så jävla trångt så det känns som det gick med snigelfart. Dessutom måste han på toaletten innan vi slapp vidare och ner för trappan. Därefter hittade vi en ingång. När vi kom in kom en vakt och kolla om vi hade biljett. Hon såg Kais som han hade i handen och släpptes oss vidare. Sprang nedför första läktarens längst ner och såg Mathilde på andra sidan i en klunga som väntade på artisterna. Eftersom jag inte fick gå till henne tänkte jag att jag skulle upp och sedan ner igen mot presskonferansen med Kai efter mig.

31.05.2016 kl. 01:46