Bloggposter

Robin Stjernberg lyfte upp mig i luften.

Det här skrev jag i Stockholm 7 juni!

Robin Stjernberg kom upp på scenen 14:30. Om inte jag skulle filmat & fotat skulle jag hoppat och klappat händer jag med. 14:56 bestämde jag mig att inte gå till busshållplatsen för Robin skulle signera och skriva autografer. Det bildades en fruktansvärt lång kö till tältet där han satt och skrev. Det såldes utanför tältet skivor, singlar av You, plancher, t-skjortor.

När jag såg planchen ville jag ha den och köpte den. Gav planchen till Robin och kameran till Fredde som tog bilder. Upptäckte efteråt att jag hade öppen mun på bilden och andra bilden när Robin signerade planchen. Det tog en timme innan kön var slut. Då gick några stjernor som väntat på kön skulle ta slut och gav paket åt honom. Han blev så glad att han kramade dem.

Efter Robin Stjernberg fått paket av stjernor så kom jag fram till honom.
- Jag har kommit ända från Åland för att se dig.
- Åland, är det den ön som ligger brevid Finland?
- Jo.
- Han som gör vår podcast är finlandsvensk men jag kan inte prata finlandsvenska.
- Okej, Mark Levengood är också finlandsvensk men bor i Sverige.
*Robin kollade min t-skjorta.*
- Är det Darin?
- Jo.

Här är planchen

Typen som sålde grejer bärde bort allt till bilen. Fredde bärde bort allt som Robin fått från fansen förutom ett halsband nån tjej gjort och det såg ut som ett oreokex som han satte på sig direkt. Jag tänkte på dominokexen som ser exakt likadana ut. När bordet och tältet skulle plockas bort kom Robin därifrån. Han frågade fansen om nån vill ta selfies/bilder. Det ville dom. Jag också.

Sen bad många att han skulle göra videos till kompisar som inte var där. En ville ha video åt sig själv för hon fyller 18 år. Han berätta om sin 18årsdag då han bröt nyckelbenet. Han lyfte upp Fredde och visade att det var när han satte ner kompisen som det hände. Jag frågade om han kunde lyfta upp mig. Han frågade om nån kunde ta en bild. Efteråt frågade han om det var kul. Ja sa jag.

Foton på mig & Robin https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10202871378560091.1073741883.1070866512&type=1&l=346963e2e1

Då var klockan 16:51 och jag fick bråttom att gå till busshållplatsen. När jag kom dit kände jag mig hungrig. Har inte ätit annat än jordgubbar på Ekbacken. Åt ägg. Vi som var på busshållplatsen såg när bilen med Fredde & Robin kom. Vi vinkade och Fredde också och när Robin såg vad Fredde gjorde, gjorde han desamma. Sen kom bussen.

Ca 17 nånting tror jag bussen gick. Pep med SLkortet i apparaten.
Steg av vid Danderyd och åkte tunnelbana till T-centralen. 17:50 gick jag till Cityterminalen och checkade in mig vid Viking Lines kontor. Typen sa jag kan be att bli incheckad på morgonen. Tackade och sa jag ska göra det nästa gång. Gick upp där jag trodde bussen skulle vara. Efter väntat länge sa chaffören att jag kan gå till bussen om jag är ensam för det fanns plats.

Robin Stjernberg på Nationaldagsfirande på Ekbacken https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10202871272277434.1073741882.1070866512&type=1&l=1ee433deef

Jag satte mig och vänta och först 18:20 kom en annan chafför och körde iväg med bussen så den andra bussen måste ha kommit. Kunde inte sova på bussen så jag var vaken hela resan. Framme i kapellskär åt jag smörgås medan jag väntade på Rosella. Det var dimma så ingen såg när den kom men de såg när folk kom ut från färjan. När flesta gått så fick man gå ombord på färjan.

Tror jag kom först in. Hade bråttom hitta en tv som visade svt1. Nationaldagen 2014 började 21. Bytte kanal på tvn på Seaside Café. Såg Darin sjunga och diverse andra också där. 22 spelade ett coverband Svänzons ca 45 minuter. Läste metrotidningen jag hittat. Gick ner till däck 4 där folk stod och väntade tills dörrarna öppnades

23:25 var Rosella i Mariehamn. Gick av och det var lite folk som kom ut. När jag kom till ankomsthallen stod det folk som sjöng ålänningens sång. Säkert till andra som jag gått förbi på vägen dit. Jag gick till lillasyster & pojkvännens lägenhet och lägga mig. Svårt att somna så jag räknade mig till sömns.

17.07.2014 kl. 23:55

I väntan på Robin Stjernberg.

Det här skrev jag i Stockholm 7 juni!

Duschade hos lillasyster innan jag gick till terminalen där jag checkade in mig. 7:25 var det en liten kö. Typen checkade inte in mig färdigt till kvällsturen trots jag kommer tillbaka på kvällen. Gick och åt sjöfrukost på färjan. Denna gång var det fri placering så jag kunde höra x3m vid fönstret till 9 på morgonen. Det börja fräsa då och jag va sömnig.

Det gick typer fram och tillbaka i vilorummet tyckte jag och det störde när dörren öppnas och stängs hela tiden. När Rosella vara nära Kapellskär gick jag ner och väntade med de fåtal som stod där. De var några före mig men lyckades sitta längst fram ändå. Ca 9:15 startade bussen och jag lyckades inte sova så bra den här gången och när bussen stannade vid Danderyd sjukhus tänkte jag att jag skulle stiga och gjorde det.

Där kollade jag när bussen till Linanäs skulle gå. 10:35 kom jag på jag inte vet när bussen tillbaka från Oxenstiernas väg till Danderyd sjukhus skulle gå. Åkte tunnelbana till T-centralen för att gå till Cityterminalen, Citybutiken för att använda datorn. Kollade att bussen går varannan timme, 15.01 eller 17.01.

http://sl.se/

När en typ i Cityterminalen såg och skulle säga nåt förstod jag lämnade jag datorn och gick till SL-center för att fylla på med 100 kronor tillbaka till T-centralen. 11:03 åkte jag tunnelbana mot Mörby men steg av i Danderyd. Hittade en metrotidning som jag läste medan jag väntade på Linanäsbussen kom. 11:25 kom den.

Lät mitt SL-kort pipa mot apparaten trots Åkersberga ligger inte i samma zon som Danderyd. Visste inte hur man betalar för fler zoner än en. Det gick bra att åka buss ändå. Steg av med en några tjejer vid Oxenstiernas väg. Jag & tjejerna gick åt olika håll för jag köpte jordgubbar av ett stånd vid busshållplatsen.

När jag gick åt rätt håll gick jag på en väg som också hette Centralvägen men den var en återvändsgränd. Det var några typer där jag frågade var Ekbacken var. Ena typen visade med handen och jag förstod jag måste gå tillbaka och fortsätta längs med stora vägen tills jag såg en skylt det stod Ekbacken på. Gick dit och fick en flagga och programblad av en tjej.

Första tanken var att gå tillbaka men direktbussen till Danderyd gick först om en timme så jag tänkt äh jag stannar kvar. Det var en massa tjejer som satt på marken precis bakom scenen. Jag tänkte när fler och fler dök upp att jag vill också ha kompisar som delar samma intresse som mig nån att dela upplevelser med.

12:30 började programmet. Det var musikskolor vars elever & lärare spelade på scen och därimellan var det tal av personer och Lions delade ut stipendier. När allt det var slut och sista killen Albin som blivit signed av Sony spelade har alla tjejer stigit upp för Robin Stjernberg skulle sjunga strax 14:30. 

16.07.2014 kl. 17:46