Bloggposter

Missade nattbussen, åkte första pendeltåget, tappade kristallenbandet i Älvsjö!

Det här hände 5 september från Älvsjö till Stockholm!

De som Mathilde känner skulle åka hem. Men vi måste vänta tills en vakt kom ut med Kristallenbandet åt henne. Sedan blev det bara att ta reda på hur vi också skulle ta oss hem. Mathilde kollade upp och hittade en nattbuss. Tyvärr fick vi vänta ett tag. 4:14 såg jag bussen mot Farsta Strand och sa där är den åt Mathilde men hon trodde den skulle bara vända. Försent kollade vi att vi var på fel sida av vägen. Bussen mot Stockholm C blev inhiberat så det var bara att vänta på 4:57 pendeltåget. Under tiden hann jag både trott att jag tappat mitt SLkort men hittade den i byxfickan och tappa Kristallenbandet som jag trodde hade satt fast i fickan men när jag plockade ut telefonen var den borta.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

Det hände 10 minuter innan pendeltåget skulle gå. Kunde inte gå igenom spärrarna igen och söka efter det för då skulle jag missa pendeltåget så det blev kvar någonstans. Vi åkte pendeltåget till Stockholm C. 5:07 gick vi till tunnelbanan, åkte 5:18 till Tallkrogen, 5:33 var vi framme. När vi kom hem till Mathilde bäddade jag bäddsoffan den här gången. Vi somnade fort. Eftersom Mathilde skulle på jobbtorg kl 9, sedan på intervju kunde jag inte bli kvar och sova så jag måste också upp. Klädde på mig, packade väskan, väntade på att Mathilde skulle bli klar så stack vi till tunnelbanan. På tunnelbanan skrev jag till Marika 8:46 "Sovit 2h för att Mathilde missade nattbussen och hon skulle upp till jobbtorg nu på morgonen".

https://sv.wikipedia.org/wiki/Lionheart_Music_Group

Mathilde steg av tunnelbanan vid Slussen för att byta till Globen. Jag steg av vid Gamla stan för att gå till Röda Båten och äta frukost. 9:00 frågade jag Hampus när han jobbar idag. När jag har ätit så 10:26 skrev jag samma till Robert som till Marika imorse. Kollade snapchat & Instastory. 11:08 skrev Mathilde att det inte blev intervju så hon kunde se mig och träffa Robin men före skulle hon äta lunch och åka på ärenden. 11:18 har jag missat tunnelbanan på Gamla Stan. Åkte nästa istället. 11:25 var jag på Medborgarplatsen. Har lyckats hitta rätt buss. 11:35 var jag utanför Lionheart. 12:35 hade jag så tråkigt att jag frågade om Mathilde var klar men hon tog långlunch med sin mamma så hon har inte gjort sina ärenden.

http://capitolmusicgroup.se/

12:40 chatta jag med Marika för jag hade tråkigt. Chattade också med Robert. När jag skrev jag varit ca 3h utanför Lionheart och väntat på Mathilde. Visade en bild. 14:20 skrev han "Ni är som värsta stalkers". 14:24 skrev Hampus att han började 16. Visade ett förslag till honom vilken buss jag måste ta om jag kommer. 14:36 Skrev jag till Marika att Mathilde kommit men pratade med Maria i telefon. Det gick inte prata med Mathilde medan hon pratade med Maria så jag kollade reseplaneren om jag skulle åka till Tyresö istället. Sa hejdå åt Mathilde som sa åt Maria att jag skulle hem innan jag sprang för jag såg en buss jag skulle hinna med. Tyvärr missade jag den så jag åkte en annan buss istället och steg av i Björns trädgård.

22.12.2016 kl. 01:05

Coolt och rätt så konstigt är det sjukaste jag någonsin gjort" sa Mathilde! Dessutom träffade vi Dragan & Tomas!

Det här hände 4-5 september i Älvsjö!

Stundtals under småtimmarna på natten var det tråkigt när det inte kom någon man kände igen. Men en av höjdpunkterna var när Dragan Zivojinovic och jag sa till Mathilde att ta foton på Dragan nu och bad henne komma med till dörren. När jag frågade honom och han svarade ja så tog Mathilde några bilder på oss och det var några typer som pratade om fans och idolfoto. Visade åt Robert på messenger 23:34
"Är det Dragan?"
"Vet du inte vem du tar bild med?"
"Jo, men vill vara säker"
"Nä, det var jultomten. ;)"
"Haha :D"
"Träffade du Tomas?"
"Nej, han har inte kommit ut".
"Men han är där iaf".
Fick veta att Filip och Fredrik har krossat en i direktsändning och sin egen glömde Filip i taxin.
00:05 sa jag att Tocke är där som han ville jag skulle ta bild med. Sedan skulle han sova.
Vid midnatt kom en person som skulle hem och gav sitt armband åt Mathilde som den personens sällskap följde med in.


Sånt fick Mathilde men denna är från

Hon slapp in och tog selfie med Happy Jankell. Hon skrev åt mig "Coolt och rätt så konstigt är det sjukaste jag någonsin gjort" Chattade med Marika medan jag väntade på Mathilde. Efter 20-30 minuter kom hon ut och fick veta hon blivit av med armbandet. Det var någon som upptäckte att hon inte hörde hemma där så hon måste berätta åt en ordningsvakt varifrån hon har fått tag i den. Senare kom personen ut och gav sitt åt mig när denne skulle hem. Mathilde träffade några hon känner som också gillar att träffa kändisar. De har sett när Filip & Fredrik krossade en kristall och plockade åt sig några bitar av det som var kvar av dem. Som de visade åt mig och Mathilde.

Pär Lärnström och Jenny Strömstedt

Tomas Antonsson kom när efterfesten var slut. 3:21 skrev jag till Robert om händelsen:
"Jag skulle säga vad jag heter men han hörde Miriam så jag visade biljetten från imorse. Sedan blev vi och prata om färjor som går via Åland. Rosella som går från Kapellskär tar 2 1/2 h men Cinderella 5 som går från Stockholm men de som går till Åbo och Helsingfors visste jag inte hur lång tid de tog. Så kom en annan typ som Mathilde känner som också känner Tomas säkert för han varit på så många tv-inspelningar och prata med honom. Han frågade Mathilde vilket år det stod på hennes tröja för att ena snöret hängde över sexan på 2016 så jag frågade om han varit där också. Ja sa han. Frågade vilka mer han varit på. Då sa han Allsång, Sommarkrysset, Idol och Kristallen."

Träffade Tomas Antonsson, Dragan Zivojinovic, Morgan Alling, Christer Björkman.

"När jag sa Let's dance också svarade han ja Let's dance också. Då när jag sa att jag läst om honom i aftonbladet sa han Hejdå och gick bort några steg men kom tillbaka och då sa en annan att All publicitet är bra publicitet. Ja sa han och när jag sa att han fick bara ett litet skrubbsår och visade hur litet det var och det syns inte mera. Efter han pratade med någon annan som kom så frågade Mathilde om jag ville ha en bild med honom så jag frågade om en bild. Då frågade han om Mathilde ville vara med men hon nekade och flyttade på sig så mycket folk kom i bakgrunden när hon skulle ta bild med mig och Tomas men efter den lät hon vara med på bilden också. Sedan skulle han söka en taxi så jag hann inte fråga mer."

Träffade David Hellenius, Niklas Strömstedt, Fredrik Kempe och Anders Lundin.

21.12.2016 kl. 01:37

Slog rekord i antalet bilder med olika kändisar utanför Kristallen med Mathilde!

Det här hände 4 september från Stockholm till Älvsjö!

När vi gått av Djurgårdsfärjan så visade jag Hampus instavideos åt henne medan vi gick till tunnelbanastationen. Hon gilla det hon hörde och undrade mycket om honom. Jag visste inte så mycket men sa det jag visste. Visade också att han har en youtubekanal och spelade upp lite av Come Undon, cover av Robbie Williams. Första videon jag hittade när jag kollade Erik Linder på youtube. Vi skildes åt för hon skulle åka buss och jag tunnelbana. 18:04 var Mathildes mobil laddad så vi kunde mötas. 

Träffade Markus Granseth, Tobbe Blom och Stephan Wilson.

Åkte till Tcentralen där jag gick till Coop och handla smoothie och några bananer. När jag kom ut så skrev Mathilde 18:46 att hon var utanför Konsum men svarade att jag var utanför Coop. Tittade runt mig och till slut såg jag henne. Hon undrade om jag trodde jag kom från andra hållet. Men jag sa att jag var just till Coop och handlade lite. Så gick vi till pendeltåget. Vi åkte till Älvsjö och gick till Stockholmsmässan. Där var det ödsligt tomt trots vi var där tidigt men enstaka såg vi sedan och David Lindgren var den första vi kände igen

Träffade Gina Dirawi, Paolo Roberto och David Lindgren.

När programmet började och första reklampausen kom tog vi bilder med Gina Dirawi och Paolo Roberto. Så när den var slut gick de in och under nästa kom andra personer ut och röka och vi tog bilder med Jenny Strömstedt. Så fortsatte det. Vi träffade också kändisar som bara Mathilde kände. En av dem vann en kristall som inte släppte den så hon fick bara känna på den. När hon inte fick hålla i den frågade hon någon annan som vann för Årets Reality: "Heja Sverige" När jag också fick hålla i den så blev jag så lycklig. Mathilde tog bild på mig och jag tog på henne när hon höll i den.
Fick låna Kristallen av de som vann för Heja Sverige.
 
När Kristallen var slut för denna kväll kom det ut folk också som skulle hem som inte skulle på efterfest som Markus Granseth, Tobbe Blom och Stephan Wilson. Markus har jag skrivit några gånger under dagen på snapchat. Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam, Tilde de Paula tog vi också bild under kvällen och natten. Morgan Alling, David Hellenius, Niklas Strömstedt, Fredrik Kempe och Anders Lundin såg vi också under kvällen och natten. Christer Björkman pratade Mathilde lite med när han har sagt vilken fin tröja. 
Träffade Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam, Tilde de Paula
18.12.2016 kl. 23:57

Ingen Måns Zelmerlöv kom ut genom stora porten trots vi väntade till 3:15. Video från Skansen & Rix FM Festival!

Det här hände 30-31 augusti från Älvsjö till Mariehamn!

Måns Zelmerlöv var anledningen till Mathilde ville vara där tills vakten sa 3:15 att det var tomt därinne. Efter 3 kom mycket folk som vakterna fick ut för efterfesten stängde då men Måns dök inte upp så vi stack. Vi hann med bussen som gick 3:25. Byte 3:36 enligt Reseplaneraren på Majstångsvägen men vi steg av nån hållplats senare. 4:20 borde vi stigit på och åkt till Slussen. Men vi steg på nån annan buss som de andra steg på.

Molly Sanden - Freak @ Skansen
https://www.youtube.com/watch?v=GzNjJ0UGeuw
Oscar Zia - Yes we can @ Skansen
https://www.youtube.com/watch?v=fKqmRgPvfBw
Oscar Zia - Sol vind och vatten
https://www.youtube.com/watch?v=heXvmpb5854
Oscar Zia - Jag ska fånga en ängel @ Skansen
https://www.youtube.com/watch?v=QF2b8UWtf5s

Vi steg av i Slussen. Mathilde var hungrig så vi gick till Mcdonalds och där köpte hon bigpack nuggets. 20 st med dricka och pomfrit. Det sista hann hon äta innan bussen mot Bagarmossen kom 4:37. Vi åkte till Gullmarsplan därifrån åkte vi morgonen första tunnelbanatåg 4:57 som enligt reseplaneraren var 5:03 i Tallkrogen. Vi gick direkt till hennes lägenhet. Upptäckte jag måste stiga upp tidigt för att hinna hem.
Blev kort natt för att 10 gick bussen.

Albin feat Kristin Amparo - Din soldat @ Rix Fm Festival
https://www.youtube.com/watch?v=K3dxN5Aefvw
Danny Saucedo - Brinner i bröstet @ Rix Fm Festival
https://www.youtube.com/watch?v=Pur9HXuR5s0
Danny Saucedo - In the club & Dör för dig @ Rix Fm Festival
https://www.youtube.com/watch?v=71EMr_J7DTE
Molly Sanden @ Rix FM Festival
https://www.youtube.com/watch?v=_BB_I_kIfdA

Troligen steg jag upp 9 och packade. Därefter gick Mathilde med mig till tunnelbanan där vi väntade på tunnelbanan. Hon fyllde sitt SL med 30 dagars resa. Jag åkte till Tcentralen gick av där. Gick till Vikingline i Cityterminalen. Checkade in mig för jag hade bokat med mitt Viking Club Ålands kortet. Gick till bussen. Somnade på bussen. Vaknade i Kapellskär. Steg av bussen. Gick igenom biljettgaten. Gick till Rosella. Åt smörgås och ägg. Försökte sova. Gick av i Mariehamn. Kortfattat tyvärr.

Utsikt från Rosella

13.01.2016 kl. 01:32

Har aldrig träffat så mycket kändisar på samma ställe som på Kristallgalan!

Det här hände 30 augusti i Älvsjö!

När Kristallgalan var slut kom det folk ut som skulle åka hem. Såg otroligt mycket folk vi inte känner igen. Men vi kände igen några. Tobbe Blom kom ut för han var trött och skulle hem och sova. Mathilde blev glad för hon trodde han kände igen henne. Jag vet inte om det stämmer men jag och Tobbe har träffat varandra säkert på olika ställen i ett decenium redan. Vi kramades innan han gick. Vi tog bilder med Jill Johnson efter hon talat klart. Pär Lärnström också. Vi blev modigare för varje bild för ingen brydde sig att vi gick bland tvfolket och kändisarna.

Jill Johnson, Petra Mede, Nanne Grönwall, Christine Meltzer

Nanne Grönwall berättade Mathilde att hon ska se henne i Järfellafestivalen. Christine Meltzer hade vunnit en kristall. Mathilde fick hålla i den en stund. Hann tyvärr inte ta en bild på den och Mathilde. Vi tog bilder med henne. Ångrar än att vi inte frågade om vi kunde ta en bild med den. Vi såg andra också med en kristall men Mathilde ville bara fråga folk hon vet namnet på och känner igen. Såg Ylva Hällen också med Niklas som hon ville ha med på bild. Petra Mede lyckades vi också ta en bild med. Anders Lundin också som Mathilde kramade. Då gjorde jag det med.

Pär Lernström, Anders Lundin, Alexander Hermansson Ylva Hällen, Niklas

Ju längre natten led mot sent ju tommare blev det på röda mattan av folket som lämnade för att åka taxi eller bara röka. En som rökte mycket var Dermot Clemenger. Det var efterfest som pågick till 3 fick vi veta när Mathilde frågade en vakt. Mathilde träffade folk som hon sett i tvserier också som jag inte sett och därmed inte kände igen. Men tog bilder ändå för att hennes telefon har laddat ur sig och min powerpack har också laddat ur sig annars skulle jag gett det åt henne.

När Mathildes telefon dog tog jag foton på henne. Tidigare använde hon sin mobil.

Alexander Ken Hermansson kom sen ut. Han fick veta att jag sett honom på Sommarlov och att min bror också heter Ken. Namnet kommer från Japan fick jag veta. Berättade åt honom min pappa är därifrån. Frågade också om varför han slog så många volter på studsmattan och sa de skulle göra lika. Till Farah och Rijal. Det skulle vara kul att se de studsa runt och försöka tyckte han. Fick bild med honom.

09.01.2016 kl. 00:32

Missade Måns Zelmerlöv på Rix FM Festival men träffade Markus Granseth på Kristallgalan!

Det här hände 30 augusti från Stockholm till Älvsjö!

Maria skrev att Robin var på väg hem för hon såg det på periscope. Så jag lämnade stället när Måns kom upp på scenen. Hann höra en låt medan jag trängde mig ut. Should've gone home hörde jag också och upptäckte hur fullt med folk det var på Kungsträdgården som kommit efter jag hittat platsen jag ville stå på. Gick till Sergels torg och Tcentralen och åkte till Slussen därefter buss till Åsögatan. Hittade dem utanför en bar/restaurang/uteställe tack vare guidning via messenger. Telefonen började sakteligen ladda uppåt igen.

Danny Saucedo
https://www.instagram.com/p/7BDZMqNHkp/
https://www.instagram.com/p/7BDj8ytHlJ/
Molly Sanden
https://www.instagram.com/p/7BGsrRtHtg/
https://www.instagram.com/p/7BG4IWtHuF/

Tjejerna tröttnat på att vänta när dessutom de sett Globen i Robins Periscope. Så vi åkte tillbaka med buss. På väg till Kungsträdgården fick Maria ett meddelande tror jag och hon måste hem. Mathilde och jag gick till Kungsträdgården och hon trodde det skulle vara en efterfest där. Men det såg öde ut. Förutom lite folk kvar backstage som Mollys dansare. Henrik Stål hade periscope från Kristallen. Han nämnde Älvsjö och Stockholmsmässan. Googlade och hittade det var i Stockholmsmässan i Älvsjö. Mathilde har sett Anton Ewald där.

Så vi åkte pendeltåget till Älvsjö. Där var det svårt för henne att minnas hur man hittar rätt men efter provat några alternativ hittade vi tillslut nödutgången på Stockholmsmässan. Därefter huvudingången också där utanför stod tvfolket och rökte på röda mattan. Har aldrig sett så många kändisar på en och samma gång förr så vi vågade inte gå nära. Dessutom var det mekaniska gejsrar utanför hotellet som var precis brevid Stockholmsmässan som Mathilde blev rädd för när hon såg den första gången. Försökte filma dem med snapchat men de var helt oberäkniga tyckte jag och gav upp att få en bra film med snapchat.

Källa:

Mathilde såg Happy Jankell en bit från röda mattan med en tjej som undrade om jag hade powerpack. Jo, svarade jag. Får jag låna undrade hon? Jo, sa jag och gav den åt henne. Mathilde och tjejerna talade lite. När de rökt klart gick de in men före fick jag powerpacken tillbaka. Hon tackade för lånet. Vi närmade oss röda mattan. Ingen brydde sig när vi gick på den. Såg Markus Granseth som jag måste ha en bild på. Satte upp den på instagram. Såg Tobbes bild med Alexander Hermansson. Såg Marie Serneholt gå iväg med en hotdog med en tjej. Hon svarade hon kommer ut senare och gick till hotellet och åkte hiss. Mathilde pratade med en sminkös också.

Markus & jag!

08.01.2016 kl. 01:27