Bloggposter

Åkte till Tyresö Centrum för att träffa Hampus! Gick i tid och åkte fel buss!

Det här hände 15 oktober från Vällingby till Tyresö!

Linnea gick till Coop och pantade flaskorna och burkarna och gick till kassan och fick 15 kronor. Berättade att jag ville till Tyresö och hon sa det är fett långt borta och jag trodde vi skulle dra till Robin. Sa att jag vill åka nu så att jag hinner innan jag ska hem. Hon sa att antingen drar hon ensam eller så går hon hem. Vi sa hejdå åt varandra och jag gick till tunnelbanan. 15:46 var tunnelbanan i Råcksta och 16:22 i Gullmarsplan. Fyllde på mitt SLkort med reskassa innan jag gick och köa med de som väntade på bussen till Tyresö kyrka. När bussen kom och alla framför mig har gått in försökte jag förklara att jag vill ha tre zoner.

http://sl.se/

Chaffören frågade vad din standard är, då satte jag SL-kortet på kortläsaren och sa jag vill till Tyresö så då förstod chaffören vad jag ville ha och fixade. Tackade och gick och sitta. 16:30 startade bussen och var i Tyresö 16:49. Gick så fort jag kunde till Bowlinghallen. Där blev jag så glad att se Hampus igen. Han också och kramade mig. Frågade om jag kunde höra Silhouette. Han frågade om jag har lyssnat sönder den? Nej, sa jag och det är sant för både Robin Stjernberg, Norlie och KKV har släppt musik som jag lyssnat på också. Han gick till datorn och satte igång den och pratade samtidigt om Erik Linder som är med sin familj och vandrar på Kreta en vecka.

http://bowlingpalatzet.se/tyreso

Medan han höll på att söka upp låten så satte jag igång röstinspelning så jag kunde den här gången spela in den. Har bara hört på originalet med Owl City sedan jag hörde Hampus cover senast. Den lät lika underbart som tidigare. Rös och njöt av låten. Skönt att det var en annan som också var där bakom disken som tog hand om kunder så att Hampus kunde vara med mig en stund. Det gick några personer omkring under tiden också. När låten var slut sa jag Va underbart. Då kom jag på att jag har på inspelning så jag tryckte på stop i min telefon. Han svarade Tack, kul att du tycker så. Sedan stängde han skåpet där datorn var inne i och låste. Han sa Det här är min mamma åt en kvinna som kom. Aha, sa jag. Den andra killen sa åt henne, Du jobbar när du vill du.

Världens bästa och underbaraste Hampus!

Ville sedan ha en bild och satte på wifi så att jag kunde gå in på FB och visa åt Hampus bilden på Erik Linder från Pride Park i somras. Frågade om den andra killen kunde ta en sådan bild. Hampus sa åt honom: Ta inte med så mycket luft ovanför mitt huvud. Kände ett lyckorus när jag fick en puss på kinden. Fick telefonen tillbaka och visade åt Hampus som tyckte att bilden blev bra. Sedan ville jag gå för att inte måste springa till bussen. Kramade honom hejdå och gick. Såg en buss det stod Gullmarsplan på och sprang över vägen och vinkade utan att tänka på det är fel buss. Steg på och då var det 30 minuter kvar.

17.01.2017 kl. 00:12

Misslyckades att träffa Tomas och Dragan!. Åkte till Vällingby City och vidare!

Det här hände 14-15 oktober från Spånga till Vällingby!

Lämnade idolstudion och gick och hämtade min jacka för att jag märkte att Tomas har stuckigt. Såg Dragan när jag var på väg ut men han smet in i en dörr. Först 23:19 skrev jag att jag är ute åt Linnea. Hon gjorde en videochatt för att visa var hon är och jag hade ingen aning så jag började gå mot vägen men när hon beskrev huset började jag gå tillbaka för jag trodde hon menade att de var på andra sidan men det var de inte så jag gick tillbaka. 23:25 Hon sa tillslut åt mig att stå stilla eftersom hon inte kände igen omgivningen jag var på. Så jag stannade vid ett upplyst blått glastorn där jag hann se Frida Söderlund och många som jobbade gått ut från en glasdörr innan en bil dök upp och Linnea steg ur.

http://www.tv4.se/idol

Sedan steg vi in i bilen igen så att hennes mamma kunde vända bilen på parkeringen och köra hem. I bilen länkade Linnea sin telefon via bluetooth till bilens musikspelare så hon kollade igenom vad hon hade i sin spotifylista. När vi var framme plockade de ur bilen. Gick ut innan Linneas mamma körde in bilen i ett garage. Förstod det var en bit att gå till höghuset de bodde i. När vi kom in i deras lägenhet satte hon mjölktetran i kylskåpet. Fick äta lite smörgås för jag var hungrig och dricka oboy. De har glömt att hitta wifikoden så jag ville inte kolla snapchat utan bara kolla annat istället. Bäddade luftmadrassen i Linneas rum för kunde inte sova på soffan i vardagsrummet för Linneas pappa skulle på jobb vid 4 på morgonnatten.

Lyssnade på när Linnea kollade snapchat och annat innan jag somnade. Vaknade 8 och gick upp och gjorde mina behov innan jag gick tillbaka. Tog ut powerbankarna som har laddat hela natten och satte telefonen på laddning innan jag somnade om. Vaknade 11 och såg att Linnea var vaken och när jag gick ut ur rummet såg jag att henne mamma och syster också var vakna. Borde ha kollat efter när idolreprisen har gått men gick och äta frukost istället. Klädde på mig och frågade om wifikoden igen och efter några försök att trycka på rätt wifinätverk så lyckades jag skriva in lösenordet också och blev inloggad. Blev så glad att jag kollade genast snapchatstorys och glömde bort igen att kolla på idolreprisen.

http://vallingbycity.se/

Efter Linnea varit och dusha och jag kollat instastorys kollade vi vad som kom på tvn och jag upptäckte att jag missat idol. Men visste att jag syntes för att Moa, Caroline och många har sett mig i idolpubliken. Blev hungrig och ville äta så jag fick värma makaroner och köttfärs i mikron som jag åt medan Linnea kollade på tvn.. Sedan följde jag med henne för hon skulle panta men hon orkade inte gå så att vi tog bussen vars ändsstation var Råcksta. I bussen kollade jag hur jag skulle lättast ta mig till Tyresö Centrum för att jag har chattat med Hampus tidigare att jag kommer. Dessutom med Maria som också visste Robin inte brukar vara i studion på lördagar. Vi steg av i Vällingby City.

16.01.2017 kl. 01:58

Viktor Frisk blev jagad av sina fans när han lämnade Vällingby. Men jag åkte hem.

Det här hände 26 september från Vällingby till Mariehamn.

Maria skrev åt mig på messenger då tog jag en bild på Samir och Viktor som skrev autografer. Maria & Linnea kom fram till mig och gick sen också och köa. När jag kom fram till Viktor sa han, vi inte kunde ta bilder så tog jag en snap på honom och Samir som skrev sin autograf på en affisch åt en annan framför mig. Hittade Maria & Linnea som stod och köa med Hevi. Ville också köa med dem för glömde en sak. Om man inte kunde ta bilder med dem kunde de skriva på min tskjorta tänkte jag. När kön äntligen nådde Viktor igen ville jag ha autograf på tskjortan. Samir skrev bara sina initialer för hela rymdes inte. Tog en snap när Maria fick autografer på sin skylt.

Borde boka i fortsättningen och inte chansa för ingen kollar att mitt årskort har gått ut.

Vi gick sedan bakom Signerings och Merchandisetältet där Maria lämnade sina grejer på marken för att hon, Linnea och Hevi såg nån youtuber antar jag eller nån annan okänd enligt mig som de ville ha bilder med. Jag stannade kvar. Därefter såg vi Samir som lotsades av vakter till en bil som kördes därifrån med ungdomar efter sig. Men de tröttnade säkert fort för bilen var snabbare. Tog en snap på Linnea som hade Maria på ryggen som jag skickade till Linnea på direktmeddelande åt henne. Senare fick de veta att man fick ta bilder med Viktor men då när tjejerna skulle gå i kön igen fick de inte. Jag hämtade Marias grejer och gav det till henne. Sen fick Viktor en present av nån av tjejerna som stod runt tältet som han öppnade medan Linnea skrek och ville han skulle komma. Så fick han lotsas till en bil av vakterna.

Sol i stockholm. Åker hem med buss.

Maria lyckades ta en selfie med honom innan han steg in i bilen där han gosades med sin hundvalp innan bilen kördes också iväg med ungdomar efter sig. Maria ville äta nåt och Linnea sa hon varit till Subway och äta. Jag ville bara därifrån och åka tunnelbanan. Vi sa hejdå utanför Subway så gick jag och väntade på tunnelbanan. Ca 16:50. Tur jag åkte så tidigt för det var två typer som tala så högt att jag åkte en hållplats för långt. Steg av vid Mariatorget och måste åka tillbaka till Tcentralen. Äntligen framme gick jag till Cityterminalen där jag bokade och checkade in mig. Åt smörgås, den andra semlan innan jag gick in i bussen. Åkte så tidigt att kom fruktansvärt tidigt till terminalen i Kapellskär. Där surfade jag och lyssnade på musik i telefonen medan jag väntade.

Dansband på Rosella.

Till slut strax före 21 fick man gå ombord på Rosella. Kollade på Spring på tvn i våningen där Ville Viking hörnan också var. Tur tvn var stängd när jag kom dit så jag kunde sätta på den. När Spring var slut stängde av jag av men typer som satt vid bordena ville se på den och sa de ville se på den så jag satte på tvn tillbaka och gick till Funclub där nåt dansband var. Läste en tidning för det var trögt att surfa. Gick inte ens ladda upp till snapchat. När Rosella nådde åländskt vatten kunde jag få igång Ålcom och kolla lite twitter & fb. När dansbandet var klara sades de i högtalaren om Mariehamn om 15 minuter. Så det var bara att packa in laddarna i väskan som jag haft och laddas och gå ner till däck 4 där folk redan börjat samlas. När Rosella kom in i hamn och landgången var i så öppnades portarna och man fick gå mot terminalen. Där slutar också resedagboken.

02.02.2016 kl. 01:33

Darin mindes Viceca men inte mig! Träffade också Samir & Victor. De sa de mindes. Video på Broken Door.

Det här hände 26 september från Stockholm till Vällingby

Berättade åt Darin ena skivan var till Tia men han skrev Pia men rättade honom och sa Tia. Dessutom ville han jag skulle stava mitt namn för det kunde han inte. Bokstaverade så han fick mitt namn rättstavat. När jag tog upp tidningarna jag ville han skulle signera till Viveca så henne mindes han från både Helsingfors och Stockholm. Men inte mig trots jag sett honom flera gånger än henne. Men det är väl namnet som fick honom tänka på Helsingfors antar jag. När jag var klar tänkte jag han kunde ta en selfie som han gjorde med den första i kön. Då fråga vakten om han skulle kunna ta bilden. Det fick han. Så det blev en helt vanlig bild med Darin.

Darin signerade åt mina vänner.

Fick telefonen och gick och söka Marika. Hon stod med Zoya i kön. Visade bilderna och skivan och tidningarna. Såg också Wiveca, Emilia och andra Darinfans. Gick med Robert. Han visade matställen innan vi gick till Burger King. Tyvärr hade jag inte en 50lapp och Robert ville inte bjuda mig på hamburgare. Han sa han inte var hungrig. Det är jag inte heller sa jag och dessutom hade jag smörgåsar från frukosten i väskan. Då gick vi därifrån. Vi gick till Keolis rastrum. Han bjöd mig på Choklad alltså kakaodryck medan han tog kaffe. Vi gick därifrån för han ville inte vara där i onödan när han är ledig. Vi gick till Sergels torg. Då var klockan 14.

Broken Door Soundcheck
https://twitter.com/luckyandangel/status/647425854411304960
Pier spelar saxofon
https://twitter.com/luckyandangel/status/647465645710381056
Pier pratar mitt i Hey you
https://twitter.com/luckyandangel/status/647448221376204801

Jag ville iväg till Vällingby och Robert skulle väg på nåt annat så han ville jag skulle ringa Bertil för han bor i Vällingby och gav hans telefonnummer åt mig. Fick en halv kram men tänkte inte på göra en hel för hade bråttom med tunnelbanan. Fyra timmar innan bussen går och det är lång väg till Vällingby. Vi sa hejdå åt varandra och gick åt skilda håll. Jag kollade reseplaneraren och medan jag väntade på tunnelbanan skrev jag till Maria som svarade. Steg på och surfade medan jag väntade på tunnelbanan kom till Vällingby. Där tog jag bilder och skrev till henne. Verkar som jag kom rätt innan jag fick svar. Hon och Linnea var längst framför scenen på torget. Gick från sidan och försökte nå dem men ungarna gilla inte jag trängde mig igenom men ville bara få tag i tjejerna.

Samir och Viktor

När Maria äntligen hörde mig sa hon att jag inte rymdes där så gick jag därifrån. Tänkte köa till signeringstältet. Såg det var en liten kö redan innan Samir och Viktor ens nådde scenen. Tog några snaps på dem utanför backstagetältet innan jag stod och köa. Hörde bra där när presentatören fick upp ljudet på publiken innan han presenterade Samir och Viktor. De sjöng sina tre hits innan de steg av scenen. Åt smörgås under tiden och hann äta ena semlan innan kön började röra på sig. Maria skrev åt mig på messenger då tog jag en bild på Samir och Viktor som skrev autografer. Maria & Linnea kom fram till mig och gick sen också och köa. När jag kom fram till Viktor sa han, vi inte kunde ta bilder så tog jag en snap på honom och Samir som skrev sin autograf på en affisch åt en annan framför mig.

29.01.2016 kl. 00:23