Bloggposter

Marika och jag träffade Hampus efter vi har ätit på Max. "Så får man inte säga" sa Erik!

Det här hände 29 april från Tallkrogen till Stockholm!

Vaknade och kollade att många skrivit till mig på messenger. 10:52 skrev jag till Marika. Sen till resten. Kollade mina händelser som mathilde kallar dem. Jag tycker det är aviseringar. När Mathilde vaknade kollade jag snapstory. Senare när hon orkade såg vi lite på De Eurovisa. Tyvärr hann jag inte kolla så länge för att jag måste gå för att jag måste möta Marika. Hade fixat och packat klart alltt färdigt men pratade för länge med Mathilde så jag hann inte med tunnelbanan. Såg den åkte in till plattformen när jag var under bron så jag sprang upp och såg när dörrarna stängdes rakt framför en. 13:24 åkte jag istället gröna linjen mot Hässelbystrand. 13:41 var jag i T-centralen. Gick till SL-center där Marika stod och väntade på mig. Vi gick till hotellet.

https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-sign/erbjudanden/hamburger-bors---danny-saucedo/

Skulle checka in men det nekades när jag skulle betala bokningen. Bad Marika sätta in 100 kronor men det funkade inte, inte heller med 200 kronor så hon i receptionen bad mig kolla nätbanken om det är så jag har för lite pengar. Kollade på en kunddator på våning två och förstod svenska kursen måste vara stark och att jag fyllde mitt SLkort var orsaken. Vi gick ner igen och försökte med 300 kronor i kontanter istället. Då gick det. Vi fick hyttnyckelkorten som hissarna funkar med. Vi åkte till våning 6 och hittade hotellrummet. Marika ville ta det lugnt, det straffade sig senare. 14:40 lämnade vi först hotellet för att gå och äta på Max. Skulle testa om mitt kort funkar i expressbeställningsmaskinen. Det gick varken att köpa nuggetmeny eller bara nugget men pomfrit eller som det heter stripes där för det är extra tunna och krispiga funkade. Åt dem och fick vänta ett tag innan Marika ätit upp sin hamburgare.

Vi gick till Tcentralen. 15:46 gröna linjen mot Skarpnäck åkte vi. 15:55 steg vi av i Gullmarsplan. Vi gick till hållplatsen och köade när bussen kom. 16:00 buss 873 mot Nyfors åkte vi. 16:17 steg vi av i Tyresö Centrum. Sa till henne att vi har bråttom. Den här gången gick det snabbare att ta sig till Bowlingpalatzet. 16:26 skrev jag till Hampus på messenger när dörren plötsligt var låst. "Kommer inte in ????" Han läste det och kom och öppnade dörren. Hampus kramade oss efter han fixade så dörren blev olåst. Sa att vi har bråttom eftersom vi ska se Dannys show på Hamburger Börs men först vill jag se videon. Såg när Seppo var på väg att gå hem när Hampus sa att jag ska trycka på en knapp på den stora högtalaren. Hittade inte så Seppo sa jag ska dra ut den, vilket jag gjorde och därför hittade strömknappen.

Sötaste ljuvligaste Hampus

Tommy tror jag killen heter som också jobbar där undrade vad vi gjorde och Hampus sa att jag ville alltid se videon när jag kommer. Snapchat fick för sig att sluta funka när jag skulle filma lite Silhouette. Så jag tog med instastory istället. När videon var slut så sökte Hampus efter ställe att ta bild emot. Han tänkte att vi kunde ta en gruppbild mot bowlingbanorna. Gav min telefon till Tommy som tog tre olika bilder. Det kom kunder sen ville jag visa lite från periscope från Fredrik Wide. Matilda Andersson som var den enda som kommenterade hans sändning live bor i Herrljunga där Marika bytte tåg idag. Det kom en kund till så måste avbryta efter någon minut. När Hampus var klar med kunden som kom sa jag att vi måste gå så vi hinner med bussen som går om 10 minuter. Han kramade oss innan vi gick.

Fredrik Wide https://www.periscope.tv/w/1MYxNYLLPYXJw

Spelade upp lite från samma livesändning så Marika skulle höra den medan vi gick. När hon hörde att Erik Linder kallades för Erik Saade av Fredrik och svaret "Så får man inte säga" kom hon ihåg att hon har hört på det. Vi kom 2 minuter i tid till Tyresö Centrum. Kollade noga att det var rätt buss som kom. 16:56 buss 873 mot Gullmarsplan åkte vi med. 17:14 var vi i Gullmarsplan. Marika var till apoteket och handla innan vi gick till tunnelbanan. 17:21 gröna linjen mot Åkeshov åkte vi. 17:30 steg vi av i Tcentralen och gick till hotellet. Marika fixade håret och sminkade sig, jag kollade instastory och snapchat. Bytte kläder innan vi gick. 18:20 lämnade vi hotellet och var 18:45 utanför Hamburgerbörs som jag hittade tack vare google maps.

08.01.2018 kl. 23:36

Efter träffat Erik Linder & Fredric Wide var jag på genrepet av Let's dance!

Det här hände 5 maj från Tyresö till Frihamnen!

Erik tänkte han kunde ha instagram live. Fredrik undrade om han var säker och Erik satte igång den. Dessis kompis och Dessi kände jag igen och Eriks mamma som kommenterade. Dessi var avundsjuk på mig. Hon ville också vara där. Lovade att göra en videohälsning. De avslutade sin livesändning backstage. Hörde inte slutet eftersom jag inte hade ljudet på. När den tog slut gick jag och ställde mig på trappan eftersom där jag stod tidigare blev upptagen med en tant. 12:30 har äntligen en talare pratat klart så det blev Erik och Fredriks tur. Erik skämtade mycket i mellanspeakarna. Han fick för sig att hälsa till mig mellan två låtar också och bad alla applådera för att jag kommit ända från Åland till Tyresö. Varenda gång jag är i Tyresö gör han det.

Erik Wide tog en selfie / groupie med Fredric Wide och mig.

12:55 var det redan slut och Erik och Fredrik fick blommor. Gick och pratade med dem. De packade ner allt. Fredrik visste inte när han spelar med Erik nästa gång. Det visste inte Erik heller. De tackade mig. Innan de gick iväg pratade de med andra som tackade honom. 13:07 gjorde Erik en videohälsning till Dessi och tog några selfies/groupie. Sist förde de sina grejer till bilen. Jag var kvar när de kom tillbaka. Erik skulle köpa kuvert i bokhandeln. Han skämtade och undrade hur länge 100 kuvert räcker om han skickar 100 kuvert om dagen. 1 dag sa jag. Han köpte ett häfte med frimärken också. 13:27 skrev han på något papper och satte in det i kuvertet och skrev en adress från telefonen och satte på ett frimärke. Han satte in det i en postlåda utanför Tyresö Centrum. Sen kramades vi hejdå och skildes åt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

Kollade reseplaneraren 13:52 åkte jag buss 873  mot Gullmarsplan. 14:11 steg jag av i ändstationen. 14:17 gröna linjen mot Hässelby Strand. 14:22 steg jag av i Slussen. Hittade rätt busshållplats. 14:27 åkte jag buss 76 mot Ropsten som blev så full att jag ångrade att jag inte åkte tunnelbana mot Ropsten istället från Slussen. Det var trångt att stiga av vid Frihamnen 14:47. Gick och köade till Let's dance studion. När de släppte in folk hittade de mig den här gången i pappret. När jag köat inomhus en bra stund kom Robert och Bertil in och börja prata med mig. De gick när jag höll på att söka bilder jag inte hittade i Onedrive. Ca 16 släppte de in folk i studion.

En dansskola har bokat läktaren som jag tänkte sitta på så jag bytte till andra sidan domarbordet istället. Studiokvinnan berättade vad man får och får inte göra och hur ett genrep går till m.m. Filmade med snapchat trots det sades att man inte fick lägga upp det man tar under genrepet. Blev lycklig bara att se Tomas. Bertil och Robert pratade med honom ett par gånger under genrepet. Den här gången snappade jag alla par. När genrepet var slut hade Robert och Bertil bråttom att träffa och ta bilder med folk. Jag pratade med Jonathan Näslund som sade Ellen Bergström inte mådde bra och vilar. Jag sa att jag ville ha honom till finalen. Pratade också med Calle Sterner. Tog selfies med dem. Hann också ta selfie med Jesper Blomqvist, tänkte ha med Malin Watson också men hon var hungrig och gått för att äta.

Hittade sen Bertil & Robert som jag pratade med. Visade var Tomas är men Robert sa att alla kommer ut senare så vi borde gå ut. Såg Dragan Zivijinovic som Robert sen pratade med och fick veta att han inte gör Talang. Sa att jag har sett honom på melodifestivalen och efter efterfesten var slut. Fick också en selfie med Dragan. Borde ha frågat Robert att ta bilden efter jag frågat Dragan så jag kunde fått en vanlig bild. Vi blev utchasade så att det kan komma publik till direktsändningen. Stod och väntade utanför stora porten medan Robert och Bertil gick till andra sidan. De släppte in publik till direktsändningen.

07.11.2017 kl. 23:44

Därför sa Fredric Wide: Eric Saade till Erik Linder! Kollade på killarna i Tyresö

Det här hände 5 maj från Godby till Tyresö!

6:15 startade bussen från Godby. Före 7 var jag redan i terminalen. Gick ombord på Rosella. Lämnade av väskan i bagagerummet. Gick till buffefrukosten. Åt som jag brukar. Rosella avgick 7:30 Gick till vilorummet. Somnade där. Vaknade när Rosella var 15 minuter från Kapellskär. Hämtade min väska och väntade på att komma ut. När portarna öppnades gick det lätt att komma först eftersom killen som var före mig gick åt fel håll men då pekade en person åt andra hållet så han fick vända. När jag kom ut från terminalen gick killen först till rätt buss. Den andra går via Norrtälje, Danderyd och alla andra hållplatser på vägen så inte undra på att den bussen som gick direkt till Cityterminalen i Stockholm blev fullsatt fort. Redan 9:55, en kvart före bussens avgångstid.

Dags att åka igen

Lyckades att somna trots chaffören klagade när denne ringde upp någon medan han körde ut från Kapellskär på väg mot Stockholm. Vaknade upp lagom till bussen ska svänga upp till Cityterminalen. Ca 10:10 gick jag till SL center och fyllde SLkortet. Sen till Coop för att köpa smoothie. Sist till tunnelbanan. 10:31 gröna linjen 19 mot Hagsätra. 10:40 steg jag av i Gullmarsplan. Gick och köa till bussen som jag sen steg på. 10:45 buss mot Nyfors. Steg av 11:03 i Tyresö Centrum. Såg genast Erik Linder och Fredrik Wide. De såg mig och sa vi hälsar på varandra senare. Gick runt och såg hur mycket pensionärer som var där. Försökte hitta bra plats men ändå inte vara i vägen för andra. Tog lite tid.

Sen sjöng Erik medan Fredrik spelade piano två låtar 11:21. När de var klara 11:28 presenterade Erik en talare och gick åt sidan. Då gick jag dit och prata med Erik & Fredrik. Fick en kram av dem innan vi gick ner mot Sushi restaurangen så de kunde planera en halv timme av låtar. Jag fick vara med. Erik hittade en låtlista på messenger där han chattat med Fredrik. Han plockade ur glada låtar därifrån och satte några lugna låtar som reserv. Jag ville höra mera Ted Gärdestad. Han sa att jag var på Berwaldhallen och jag sa nej den missade jag. Då kom han på att jag var i Täby på Tibble Teater. Sen gick Erik för att prata med sin farfar så visade jag till Fredrik att han har haft periscope. Hans första och sista.

https://www.pscp.tv/w/1MYxNYLLPYXJw

- Jag missade den för den var så kort.
- Vi skulle äta eller något och därför var den så kort.
- Det var bara Mathilde Andersson där som skrev och det roligaste var när du sa Erik Tinder, Eric Saade. Då svarade Erik: "Så får man inte säga".
- Ja någonting måste jag säga tillbaka när han hela tiden tycker jag är så kort.
Sen kom Erik tillbaka och han undrade vad vi talade om sen ville han tillbaka upp för att höra hur långt de har kommit. Gick tillbaka in i publiken. 12:04 var äntligen en talare ledig och medan de väntade på nästa kunde Erik köra nästa. Han bjöd upp sin farfar Sune Linder. De sjöng en låt ihop innan det var dags för nästa talare.

Erik Linder skriver om bilden HÄR!

Gick ner igen med dem till Sushirestaurangen. Sa till Erik att han kunde ha oftare instagram live eftersom han har glömt bort periscope. Visade till honom att han har två som är sparade. Det kom en person som Erik känner:
- Jag har flyttat.
- Vart?
- 50 meter
- Ensam?
- Ja.
- Nåt på gång?
- Ja.
Sen gick kvinnan och jag frågade inte vad hon menade men ville inte lägga mig i om han faktiskt dejtar någon ny efter Elina.

Chapeau Claque https://www.instagram.com/p/BUfHFPFD3ux/
All of me https://www.instagram.com/p/BUfNOkIjZ0C/
When You're smiling https://www.instagram.com/p/BUfQSZYD6HP/
Regn hos mig https://www.instagram.com/p/BUfSyEDjMVM/
Kan jag låna den av dig? https://www.instagram.com/p/BUfVaCJD9os/
Hon kommer med solsken till mig https://www.instagram.com/p/BUfX467DabS/
Fly me to the moon https://www.instagram.com/p/BUfZZnIjIRQ/
Angela https://www.instagram.com/p/BUfa6lPDB1l/
En kväll i juni https://www.instagram.com/p/BUfcyCWj2pT/
I want you back https://www.instagram.com/p/BUfeU2NjwGQ/

06.11.2017 kl. 23:54

Marika och jag träffade Hampus! Tobias & Pier också som vi glömde ta bild med!

Det här hände 12 april i Stockholm och Tyresö!

Kollade reseplaneraren. Visade Marika var bussen mot Nyfors via Vattugatan gå. Snabbaste resan till Tyresö. Bara 21 min. 17:55 åkte vi den bussen och steg av 18:16. Var hungrig och ville äta men hon sa jag borde ätit på Max men jag ville äta i Tyresö Centrum men eftersom hon hade bråttom så sa jag vi tar det senare. Hon undrade om det var långt. Sa att jag sprungit på 4 minuter från bowlinghallen. När hon såg Tyresöhallen såg hon hur nära det var. Vi gick ner till bowlinghallen där jag hälsade och kramade Hampus innan jag sa jag har en kompis som ville se Silhouette. Han kände igen henne någonstans ifrån så Marika berättade det.

https://open.spotify.com/track/4cD6AhpzWy8EEM5wmANoCM

Sen satte han igång datorn, loggade in på Google, gick in på sin youtubesida och satte igång Silhouette som fortfarande är olistad innan han gick iväg. Marika ville genast veta vems låt det är men jag sa att jag berättar sen. Så fick hon äntligen se det jag har pratat om länge. Hon gillade den och undrade vems det är så jag spelade upp från spotify originalet Owl City. Sen berättade jag vad hon tyckte om låten. Sa vi har lite bråttom så vi kunde ta en bild innan vi går. Han tyckte framför biljardbordet var en bra idé så tog Marika en bild på mig och honom. Hon ville också ha en bild med honom så jag tog en bild på dem. Sen gick vi så vi hade tid på oss att hinna till busshållplatsen i tid.

Hann spela upp min inspelning av Silhouette till henne och originalet innan vi kom fram till Tyresö centrum igen. Glömde bort att äta men hade ändå inte tid för det dröjde inte länge innan rätt buss kom. 18:57 buss 873 åkte vi med till Gullmarsplan. 19:15 steg vi av. Marika var till apoteket där så slapp hon göra det i innerstan istället. 19:21 åkte vi gröna linjen mot Åkeshov. 19:30 steg vi av i T-centralen. Därifrån gick vi till vandrarhemmet där hon bytte kläder och fixade håret. Jag bytte bara till jeans, vilket var en bra idé till en början. Kollade instastory och snapstory innan vi gick i väg till Scalateatern som bara låg två gator och en korsning ifrån vandrarhemmet. Klockan var inte ens 21 när vi träffade Tobias i källarbaren.

In the shadows https://www.instagram.com/p/BS2H2SaDwra/
I'm yours https://www.instagram.com/p/BS2Je4tjYwM/
With You https://www.instagram.com/p/BS2Kjk5jml_/

Sen träffade vi också Pier som var så glad att vi har kommit. Vi såg Annika och hennes vän också. Vi satte oss vid bordet brevid där Annika och Marika pratade lite innan Annika också pratade med mig. Såg setlisten på golvet som jag tog bild med snapchat på. Två extranummer. Lite efter 21 tyckte Broken Door det var dags att spela. De spelade och sjöng. Under en låt fick de publiken precis nära scenen därför killarna bad dem komma så nära men därefter gick de och sitta igen förutom de som stannade kvar men på bra avstånd så jag kunde filma utan att de också fastnade på film. Tobias & Pier tackade sin partner och publiken inför sista låten och när den var slut ville publiken höra extranumret.

Slowly Breathe https://www.instagram.com/p/BS2Lt4wjrx2/
Angel https://www.instagram.com/p/BS2My9lD45b/
It's amazing https://www.instagram.com/p/BS2ODXMDSkR/

Därefter undrade Annika vad händer nu men visade upp två fingrar till henne. Tur för henne att publiken höll låda att hon och dem fick faktiskt höra andra extranumret också. Pier höll i sladden i Tobbes gitarr så att han kunde hoppa upp i luften och ner på golvet igen. Där var det på riktigt slut. Annika bjöd Marika på dricka. Pratade med Tobias och Pier efteråt en stund. Sen var det många som ville prata med dem så jag gick till City Backpackers. Kollade in koden som man ska ha för att komma in i huset sen koden till rummet. Gick in och hämtade plastpåsen med Piers present i. Gick tillbaka till Scala teatern och gav den till Marika.

Addicted https://www.instagram.com/p/BS2PL0vD8b2/
Time of changes https://www.instagram.com/p/BS2QzCOjioQ/
Hey You https://www.instagram.com/p/BS2SoqujqRw/

31.05.2017 kl. 01:31

Om jag skulle varit smart skulle jag träffat Annalena istället väntat förgäves på Hampus!!

Det här hände 25 mars från Tyresö till Mariehamn!

Gick till slut till Mariatorget där jag märkte att mitt 24 h pappersbiljett har tagit slut. Gick till pressbyrån som tur sålde en resas biljetter. Fattar att de är skitdyra men ville inte köpa nytt SLkort i onödan. Köpte två stycken eftersom jag ville till Tyresö och tillbaka. 13:53 röda linjen mot Mörby Centrum. 13:59 steg jag av i T-centralen. Gick till Yves Rocher och köpte balsam och schampo. 14:16 gröna linjen mot Skarpnäck. 14:25 var jag i Gullmarsplan. 14:30 buss mot Tyresö Kyrka. 14:47 steg jag av i Tyresö Centrum. Åt misosoppa. Sen gick jag till bowlingpalatset men det var för tidigt så jag gick ut igen och tänkte kolla hur det ser ut i Tyresö.  Hann gå till Granängsringen innan jag såg att jag måste gå tillbaka.

http://www.yves-rocher.se/control/main/

Blev förvånad av det till syns runda höga huset. När jag kom till Bowlingpalatzet har Hampus just kommit. Dessutom har bana 4 gått sönder så jag hann inte prata länge med honom innan han måste laga den med Seppo. Han sa det tar en halv timme och undrade om om jag är kvar. Väntar högst till 17 sa jag. Fick en kram innan de gick. Efter väntat en kvart medan jag kollade igenom instaflödet i tre kvart gick jag. Sprang på 4 minuter till Tyresö Centrum. 17:08 kom buss875 men startade först 17:12 för det är så många som vill åka med. Annalena och Stäni var redan i Cityterminalen förstod jag på smset. 17:28 var bussen i Gullmarsplan så jag fick bråttom. Gick ner till rätt nedgång och hann med tunnelbanan.

http://bowlingpalatzet.se/tyreso

17:31 gröna linjen mot Åkeshov. Då var Annalena och Stäni redan på bussen enligt sms. 17:40 steg jag av i T-centralen. Gick till Cityterminalen. Checkade in för att jag bokade tidigare så jag slapp göra det samtidigt. Gick sen till fel buss för Annalena och Stäni var i första bussen. Skrev till dem att jag inte ser dem så vi får träffas i Kapellskär istället. Somnade på bussen som startade 18:00. Vaknade i Kapellskär. När jag steg av bussen och gått in i terminalen såg jag dem i cafét. Fick mitt IDkort. Köpte sen pommes. Åt dem innan jag skulle gå igenom biljettporten. Underligt nog var det öppet på två sidor men ändå var det ingen som kontrollerade att jag hade IDkort eller inte. Samma när man skulle gå ombord på färjan.

Stäni hade bråttom för han ville ta en bra plats på andra våningen av funclub för att kunna se banden som spelar beatlescovers. Annalena kom sen när hon varit i bagagerummet och lämnat väskor. De åt lite från cafet. Hon gick till taxfree. Jag gick till tidningshyllan och upptäckte både expressen och aftonbladets kändisbilaga hade intressanta personer så jag köpte dem båda. Läste dem medan coverbanden spelade. När de var klara undrade Stäni vad gör att melodifestivalen som är bättre än det där och menar Beatles. Svarade att jag inte kan svara för är skitdålig på att motivera. Sen var det dags att hämta väskor. Väntade med dem innan vi gick ut från färjan. När vi kom ut gick vi till bilen som Stäni kör. Fick skjuts hem av dem.

20.04.2017 kl. 01:36

Jaana ville bowla i framtiden! Såg Dragan på Melodifestivalen som Robin x2 vann!

Det här hände 11 mars från Tyresö till Solna!

Jaana köpte EPn av Hampus och fick den signerad. Frågade honom som vanligt om han inte ätit men det har han inte. På nåt vis efter en stund sa han att han fått matlådor av farmor/mormor. Då är det lätt att värma sa jag. Han sa han brukar sätta in i mikron om han är hungrig när han kommer hem. Klockan blev lite mycket såg jag att man borde sticka för det är långt till Friends Arena. Hampus vet att jag gillar bilder och hans mamma valde platsen och Jaana tog bilder. Sedan måste jag vänta ytterligare en stund för att han skulle fixa en ljusslinga som går runt bordet. Ville ha en hejdå kram innan jag gick. När han var klar kramade jag honom och sa hejdå.

Hampe på spotify https://open.spotify.com/artist/2ggAG8snvhnbWy6zff83Ep

Jaana sa att hon kommer och bowlar med en kompis någon dag. Vi gick till Tyresö Centrum där jag och Jaana gick in i Ica och jag köpte en smoothie. Sedan kollade reseplaneraren.  18:26 åkte vi buss mot Gullmarsplan. 18:44 var bussen framme i Gullmarsplan. 18:51 gröna linjen mot Odenplan. 19:00 i T-centralen där Jaana och jag skildes åt för hon hinner inte följa med mig till Solna. Det var fullt på perrongen som väntade på pendeln mot Uppsala. Förstod att de flesta skulle stiga av i Solna. 19:09 startade pendeltåget. 19:16 framme i Solna. Gick med klungan mot Friends Arena.

Ljuvligaste Hampus

19:28 Var är ni nu?
19:38 På Friends eller utanför
19:39 Det är jag också. Har du kontanter? Måste ha det till garderoben
19:41 Ja men hinner inte ge dig dom för vi håller på att leta upp var vi ska gå in
19:42 Jag kan hinna träffa dig. Vad heter din ingång?
19:43 Okej, men då måste du komma till läktare 3 där jag och Maria sitter. H
Sökte efter den men det var så knappt med tid att jag gav upp och gick in och förbi garderoben ändå. Det gick bra ändå att gå in med jackan. Satte den i plastpåsen som smoothien var i och gick nedför trapporna.
19:54 Men ta bara ut pengar
20:01 Gick in ändå och satte jackan under stolen
20:02 Men smart

https://se.linkedin.com/in/dragan-zivojinovic-86482761

Märktes att Maria lånade Mathildes telefon. Upptäckte fort att det var lättare att se på storbildskärmen brevid scenen än till scenen som kändes långt borta. Greenroom var till och med närmare upptäckte jag senare. Filmade med snapchat och instastory alla bidrag men inte alla inslag för vissa var så dåliga. Kändes så otroligt att vara där på parkett där folk viftar med ballonger och skriker sin glädje. Blev så glad att se juryns poäng. Såg när Dragan sprang i greenroom under röstutdelningen. Den enda kameramannen jag känner igen på håll. Blev ännu gladare att se att varken tittarnas etta eller tvåa kunde rubba poängförsprånget som Robin Bengtsson hade från internationella juryn.

01.04.2017 kl. 02:38

Visade videor till Jaana på Bowlingpalatzet! Hon träffade både Hampus & hans mamma!

Det här hände 11 mars i Tyresö!

Jaana och jag hann med 15:01 bussen mot Nyfors. Jaana pratade mycket under bussresan och bjöd mig på kex. 15:17 framme i Tyresö Centrum. Vi gick in i köpcentrumet, till närmaste sushistället. Köpte misosoppa. Jaana pratade medan jag åt.
https://www.boityreso.se/kamon-sushi/
http://www.tyreso.se/tillganglighetsguide/Tyreso-centrum/kamonsushi/
Därefter ville jag gå till bowlingpalatzet. Jaana följde med. När vi kom fram ville hon kolla på när folk bowlade. 15:55 kom Hampus in igenom dörren som blev glatt förvånad att se mig redan. Berättade att jag har en kompis med för att se på Silhouette. Hämtade henne och sa du ska få se på videon. Medan Hampus satte igång datorn pratade Jaana med honom. Han satte igång Chrome, loggade in på google och gick till sitt konto för att sätta igång videon. Sen gick han. Jaana gillade mest Hampus röst när hon hört klart. Satte igång spotify för att hon skulle få höra originalet. Owl City - Silhouette.
https://open.spotify.com/track/4cD6AhpzWy8EEM5wmANoCM
När den var klar kom Hampus och Jaana berättade vad hon tyckte om låten. Han frågade vilken jag ville höra. Valde Last Goodbye.  Berättade till Jaana att den är från bowlinghallen och den första jag frågade honom om.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7TCUlDBTKg
Hon undrade hur jag hittade Hampus. Berättade det är via youtube förslag när jag kollade Erik Linder på youtube. Reminder som han gjort med Sebbe, kom automatiskt efter.
https://www.youtube.com/watch?v=dfEkHSYggwI
Gick och fråga Hampus sedan att byta låt då såg jag att hans mamma har kommit. Båda kom med och han undrade vad jag ville höra och jag sa den med Erik Linder. När han satte igång den sa hans mamma att de spelade på hennes bröllop för några år sedan. Då det blåste så mycket att det hördes i inspelningen.
https://www.youtube.com/watch?v=EKKMCUEJfxs
När jag valde den äldsta sa Hampus mamma att han inte har ändrats alls på 10 år. Jag höll med.
https://www.youtube.com/watch?v=IqGksxSCKVA
Fick sedan använda datorn för att välja låtar för de fick annat och göra. Jaana verkar inte ha sett dem. Första jag har sett med Hampus är covern på Come Undone.
https://www.youtube.com/watch?v=Os7dBXv0dj0
Visade sedan Fix You.
https://www.youtube.com/watch?v=xvcsZGll-_Y
Jaana ville se på Fading men sa det är hans egen låt du kan få höra sedan till henne. Du kan få kolla på EPn sa jag och satte igång Apologize.
https://www.youtube.com/watch?v=NoP_k-KAwZ8
Sedan The Reason som jag älskar så mycket.
https://www.youtube.com/watch?v=Z3qF1OC2GyQ
Sist I Won't Give Up. Därefter slutade musen att funka så att den gick automatiskt igång istället med någon annan som också gjorde cover på låten.
https://www.youtube.com/watch?v=oShGjbbYZ0A

31.03.2017 kl. 00:40

Berättade till Hampus varför jag varit ledsen. Fick jävla bråttom för att hinna med Cinderella!

Det här hände 4 mars från Tyresö till Cinderella!

Borde inte tänkt att jag kollar hemresan senare. Men det gjorde jag. Gick till Tyresö Bowlingpalatz och såg det var full rulle vid banorna. Seppo och en kille var där senare såg jag en tjej också. Tog en stund innan Hampus dök upp bakom disken. Synd att det hände så mycket att jag inte hann berätta allt jag ville säga efter det som hände på messenger tidigare. Tog det när han inte tog hand om kunderna. Seppo gick ganska fort. Tjejen vet jag inte vad hon gjorde och killen var mest bakom datorn. Berättade att min hund Lucky dog under det veckoslutet. Så började vi prata om hundar.

https://twitter.com/JanneGronroos/status/837695743234293760
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/210871

Hans föräldrar haft en stor hund när han var yngre som alltid satte huvudet på bordet när han tiggde mat. Numera har de en mindre medelstor mittimellan hund. Senare visade jag att Jannes twitterkonto där han delade en video och tagit en screenshot på aftonbladet eftersom han inte förstod när jag berättade om Janne Grönroos. När det var lugnt kunde vi gå längre bak i lokalen så han kunde höra videon där han presenterades och ett litet klipp av Drottningen av åland spelades. Dessutom nämndes hans sambo som en orsak varför han inte ska satsa på en karriär inom musiken.

Sötaste finaste Hampus

Såg när han drack en energidricka och undrade om han ens har ätit något idag. Nej, blev svaret, jag äter kanske senare sa han. Inte undra på att man blir orolig. Kollade upp på reseplaneraren eftersom klockan närmade sig jämt med stormsteg. Han såg att jag inte skulle hinna med 17:00 bussen men till 17:06 bussen. Han undrade om vi skulle ta en rolig bild och jag sa ta det nästa gång för nu har jag bråttom så det blev bara en selfie med snapchat. Fick en kram innan jag gick iväg. Väntade 3 minuter i Tyresö Centrum innan rätt buss kom. 17:09 startade bussen. 17:26 var den i Slussen.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

I Slussen fick jag bråttom så jag kollade vilken buss går först på reseplaneraren. Det var Nacka Forum. Som tur hittade jag den hållplatsen fort så jag steg på den bussen. 17:41 startade den och var 17:43 framme i Londonviadukten där jag steg av. Sprang när man inte måste gå över vägen för jag hade så bråttom. När jag dragit mitt boardingkort igenom biljettgaten i terminalen och sprungit upp för trappan upptäckte jag en kö till Cinderella. Skrev till Hampus som jag sa att jag kanske missar färjan om jag åker den men det är mitt enda alternativ.
17:51 17:49 kö till Cinderella: Så jag verkar inte missa den
18:35 Bra :)
Skrev också till Marika samma sak.

21.03.2017 kl. 02:35

Seaview Dining frukost! Åkte till Tyresö Centrum medan Cinderella var i hamnen!

Det här hände 4 mars från Mariehamn till Tyresö!

Kom tidigt till terminalen där jag checkade in mig och fick hyttnyckel och frukostbiljett till Seaview Dining på Cinderella. Gick ombord på färjan. Åkte hiss till däck 2 för att lämna väskan i hytten. Vilade en stund tills klockan 8 då färjan lämnade hamnen och Seaview Dining öppnade dörrarna inför frukosten. Åkte hiss till däck 8. Seaview Dining hade bordservering och hörde på plats att det var fullbokat när en typ trodde han kunde komma bara in och betala. Åt först flingor och yoghurt. Sedan prinskorvar, köttbullar, äggröra och bacon. Åt några tuckex med äppelkompott och tistronsylt innan jag åt färsk ananas och melon. Sist åt jag brownie och minitoscamuffins innan jag gjorde två semlor med skinka som jag satte i fickan.

Cinderellakryssning!

Åkte hiss till däck 2. Gick till hytten för att sova. Vaknade ca 12 och gick ut från hytten, åkte hiss till däck 7 för att läsa vad som händer. Gick till Melody för att lyssna på dansband och kolla aviseringar som hänt i telefonen. Sedan när de slutat att spela gick jag till Etage andra våning för att titta på partybandet medan jag kollade igenom twitterflödet. 14:45 hade jag lite bråttom för att jag måste hämta grejer innan jag skulle till däck 5. Åkte hiss till däck 2. Hämtade SL-kortet och bankkortet och gick till däck 5 där jag stod bakom stopbandet och surfa lite på telefonen medan jag väntade att resenärerna/passagerarna skulle samlas och porten skulle öppnas. Kollade reseplaneraren.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

Den här gången lyckades jag komma ut så tidigt när portarna har öppnas och personalen gått ut först att jag gått om dem och ut först. Den här gången lyckades jag komma ut så tidigt när portarna har öppnas och personalen gått ut först att jag gått om dem och ut först. Dessutom hann jag åka 15:25 buss till Slussen och hann precis med tunnelbanan mot Skarpnäck som gick 15:29. 15:35 var den i Gullmarsplan. Steg av och gick till bussen mot Nyfors som redan var på plats och väntade på passagerare. Gick in och satte mig och såg det var 61 minuter kvar. Antingen stanna länge och åka med nästa resa eller åka så tidigt att man hinner tillbaka inom en timme. 15:40 startade bussen. 15:57 var bussen framme i Tyresö Centrum.

20.03.2017 kl. 02:22

Silhouette, Reminder, Last Goodbye, Curly Sue, sist men inte minst Krista Siegfrieds!

Det här hände 18 februari från Tyresö till Gullmarsplan!

Han pratade med killen och när han nämnde videor frågade jag om jag kan se. Då sa han det är spelvideor han pratade om och då sa jag att jag vill se Silhouette. Han bad killen komma med för det är så lugnt där. Efter fått på datorn satte han igång projektorn så man skulle kunna se i stor bild skärm. Filmade med min telefon så jag kunde se när som helst och inte måste vänta tills det är lugnt. Det var bara andra gången jag har sett den. När den var slut visade Hampus till killen att han och Sebbe gjort en video tillsammans. Sedan kom det kunder så Hampus gick. Sa till killen att Erik inte ha fixat ljuset på Silhouette så därför har han inte lagt upp den än. Då sa killen att Hampus var en perfektionist.

Därefter fick jag se en till video och Hampus sa du får se hur många du vill. Trots jag redan har sett den flera gånger. Det är den som filmades här sa jag till honom som han svarade jakande på innan han gick för det kom kunder.
Mathilde skrev till mig.
17:36 Gör du?
17:37 Kollar på Silhouette
17:38 Vad är det?
17:39 En coverlåt av Hampus
Kollade då på Curly Sue medan vi chattade och när låten var slut stängde Hampus av sidan och sedan datorn.

Mathilde skrev till mig.
17:50 Har du träffat han?
17:53 Ja
17:54 Okej men ska du åka hit då om du nu har träffat han?
Berättade till Hampus att jag ska gå snart men ville visa lite av Krista Siegfrids låt, spelade upp först 1 minuts klippet sedan 30 sekunder av repet. Sedan frågade jag när det ändå det var en kille här att vi inte tar en selfie den här gången och Hampus ville ha en kul bild. Därefter kramade jag honom innan jag gick.
18:04 Ja svarade jag och skickade en bild till Mathilde.

Sedan sprang jag så fort jag kunde och upptäckte att säkert bussen åkte iväg 18:06 så det var antingen att vänta 7 minuter eller ta bussen som kör igenom hela Tyresö innan den når samma slutstation. Vilket jag tog för den stod där. Därmed missade jag tunnelbanan. 18:44 skrev jag det till Mathilde och att jag gick åt fel håll och fel plattform och sedan ner till rätt plattform fast jag egentligen var försenad för jag att åkte fel buss. Hon klagade och förklarade hur jag skulle göra. 18:48 skrev jag att det kommer en mot Farsta strand så jag kan ha missat en annan tunnelbana. Hon ville försäkra att jag var på rätt och jag sa det sades Farsta strand.

16.03.2017 kl. 01:46