Bloggposter

Belman Hostel billigaste! Erik Linder kramade mig när jag kom försent till Ösmo! Videor!

Det här hände 18-19 november i Stockholm och Ösmo!

Gick till sovsalen på Belman Hostel där jag fick dörrkoden att funka. Fick klättra upp för att de nedre bäddarna såg ut att vara upptagna. Bäddade sängen och åt en smörgås innan jag satte powerbankarna på laddning innan jag gick och lägga mig. Vaknade på morgonen och klädde på mig innan jag gick ut ur rummet. Ägaren var där längst bort i korridoren. Han undrade om det gick bra när jag kom in och jag svarade ja. Det var bara ytterdörrkoden jag har glömt bort det var 5 i den. Han frågade om jag kunde betala nu och jag sa att jag har kort och gick bra. Så jag gick och hämtade kortet så kunde jag betala. 29,16 blev det i euro. Billigaste ställe jag har bott på. Packade väskan och kollade reseplaneren och gick till tunnelbanan.

http://www.belman.hostel.com/
http://osmoplantshop.se/cafeet.htm

9:21 åkte jag blåa linjen mot Kungsträdgården och steg av 9:27 i T-centralen. Gick till Af Chapman och åt frukost. Chattade med Marika. 10:19 har hon skickat bilder från kryssningen till mig. Kollade försent att nästa pendeltåg till Ösmo går 12:04. Gick till Stockholm Central medan jag chattade med Marika. Tog en screenshot på både eventet och google maps så hon fick se att det börjar 13 och Plantshop & Café i Ösmo inte ligger nära stationen. Väntade på pendeltåget. När det kom steg jag på. 13:00 var det i Ösmo. Eftersom det här är andra gången jag åkte så visste jag precis hur jag skulle gå och gick så fort jag kunde och kom in mitt i en låt till Ösmo Plantshop och Café.

Erik Linder och Fredrik Wide

Erik Linder kramade mig när han såg mig och ville att publiken skulle applådera för att jag kommer ända från Åland till Ösmo. Sedan fortsatte han. Jag hittade en ledig stol att sitta på. Filmade resten av första akten. När det blev paus bjöd han mig på dricka. Valde en smoothie. Han sa att jag missade bara en låt när jag förklarade varför jag är så sen. Sedan pratade han med andra innan det var dags för andra akten som innehöll bara jullåtar när första innehöll potpurri av Ted Gärdestad och andra låtar. Kom på en sak som jag tyckte var smart att filma hela halvtimmen så jag får mellanspeakarna också med. Dummaste är det är för långt för att ladda upp det någonstans. När den var slut pratade folk med honom innan de gick.

Sedan pratade jag med honom och visade vad Desiree skrivit på instadirect. Men han tyckte det blir lika bra med min telefon och jag tyckte det var lättast så. Filmade en videohälsning från honom och mig till henne som jag sedan laddade upp på insta. Han tog en selfie/groupie med mig och Fredrik Wide som spelade keyboard medan Erik sjöng. Sedan skulle de äta och jag hade bråttom för jag skulle till Uppsala ännu. Kramade Erik och sa hejdå till honom och till Fredrik. Gick till stationen och när pendeltåget kom 15:00 steg jag på och steg av i Stockholm Central 15:56 så fortsatte det vidare mot Bålsta.

För kärlekens skull https://www.instagram.com/p/BNXEVZJAdmA/
What a difference a day made https://www.instagram.com/p/BNXGc9PgdaM/
Angela https://www.instagram.com/p/BNXInrcAYtu/
Hur kan jag tro på kärlek? https://www.instagram.com/p/BNXKAJTAc3X/
Jag vill ha en egen måne https://www.instagram.com/p/BNXMMaTAcun/
Clapeu Claque https://www.instagram.com/p/BNXNPh9gAK2/

08.02.2017 kl. 01:00

Gjorde misstag att filma hela konserten som fick virus men bilder blev det många.

Det här hände 20 december från Ösmo till Stockholm.

Typ från Plantshop kom och pratade med Erik Linder och Fredrik Wide. Därefter pratade jag lite med Erik innan han måste fixa lite och Fredrik ställa upp sitt keyboard på ben och de soundcheckade lite innan de skulle gå ta en paus inför julkonserten. Tog bild på setlisten. Kai skrivit på messenger under dagen och det tog tid innan han slutade skriva trots jag skrev jag håller på och äter. Tur var det lugnt på aviseringarna under konserten. Lite över två kom Erik & Fredrik på plats. Erik välkomnade alla och började sjunga. Det blev många roliga mellansnack mellan jullåtarna.

Underbart med julkonserten i Ösmo. Lyckas alltid besöka nya ställen pga er.

Mitt i den var jag i vägen där jag stod och filmade och jag måste sitta ner på en pall som tjejen i cafeterian hämtade åt mig så att de andra också kunde se något. Dumt nog filmade jag hela första akten som var på en knapp halv timme. Borde delat upp dem som jag gjort tidigare i Tyresö. Erik ville nämna mig och bad publiken att applådera att jag kom och kolla på honom ända från Åland. Därefter var det paus. Den blev alldeles för lång. Erik pratade med några som sett honom i Berwallhallen och en av dem önskade Ted Gärdestad. När Fredrik kom började andra akten ca 13:30 . Den blev mycket längre för han sjöng För kärlekens skull.

Luktar blommorna gott? Jättegott hehe ;)

14:00 sa typen att det var slut för Fredrik hade bråttom nånstans. Så de avrundade med en låt utan att hinna med alla på setlisten pga för lång paus och Ted Gärdestad önskemålet. De fick blommor och blev avtackade och fick många applåder innan Fredrik plockade ihop allt och gick. Därefter var det många som ville köpa hans album "Röda dagar". Han hade också den från Ted Gärdestad tributturnen. Men hade inga kontanter då. När alla gått då gick jag och pratade med Erik och gav honom en flaska glögg och en godispåse. Han tackade mig och kramades. Han plockade undan sina saker och jag kollade när nästa pendeltåg. 14:30 sa jag till Erik att jag borde gå för hinna till pendeltåget så vi kramades igen och sa hejdå.

Det blev för lång paus. Alla på setlisten hanns inte med. Dessutom sjöng du För kärlekens skull. Älskar den låten.

Upptäckte att jag inte borde gå så tidigt för att det var egentligen kort väg till pendeltågstationen. Gick på en kvart. Så jag gick förbi Trafikplats Ösmo vidare mot stationshuset och gick över banan till perrongen och väntade. Hann ladda upp foton på IG innan pendeltåget kom. Läste tidningar i pendeltåget och försökte ladda telefonen med en powerpack. Funderade länge var jag skulle stiga av och vad jag skulle göra sedan men tänkte det var lättast stiga av i Stockholm C och gå till Röda båten och ladda telefonen där. Det var öppet så jag kom in. Satte telefonen och laddas och använde deras wifi till ladda upp till one drive medan jag surfade lite.

Erik Linder & Fredrik Wide @ Ösmo https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206609651894588.1073741951.1070866512&type=1&l=e3f3faefdb

25.03.2016 kl. 23:13

Kollade NKs julfönster och julgranar med Robert. Var tidigt på plats på Ösmo Plantshop.

Det här hände 19-20 december från Stockholm till Ösmo.

20:26 skrev jag till Mathilde. Ville ta bild på den så jag sa vi åker rulltrappa. Efter tre våningar var vi framme vid ett cafe. Tog bild på julgranen. Sen gick vi upp en våning till för Robert ville kolla vad som fanns där. 20:38 skrev jag att jag var där. Sen hittade Robert hissen och vi åkte ner till första våningen. Det gick så fort att jag hann ta en bild på stället där Danny satt på torsdagen därifrån jag fick en videohälsning från innan Mathilde & Maria kommit in i NK. Vi gick och kolla NKs julfönster. NK firar 100 år iår så varje fönster visar några viktiga årtal i historien.

Tog bara bilder med snapchat på julfönstren, innan Maria gick för hon skulle åka hem. Robert skulle till bilen så vi skildes åt där. Vi andra gick till Sergels torg och åkte tunnelbana. Framme i Mariatorget gick vi till lägenheten. Blev sen middag. Mathilde marinera kycklinglåren med olja och sojasås med krossas vitlök och satte i ugnen. Kollade ett par avsnitt av säsong tre med stjärnhoppningen med henne. Kokade ris som vi åt till kycklingen. Därefter såg vi resten av säsongen.

http://hidinsideout.blogspot.com/2015/11/nks-julfonster.html
http://hemhososs.blogspot.com/2015/12/en-helg-i-sthlm.html

Vaknade och packade väskan och tog med den. Gick ut och försökte hitta porten som Mathilde beskrev. Efter hittat den så tog jag mig till Södra station. Lyckades inte utan hjälp utan måste fråga på vägen innan jag hittade rätt. Drog mitt SL och gick igenom porten och väntade på pendeltåget. Steg på det. Hann läsa lite tidningar och kollat diverse appar och sidor innan tåget till Nynäshamn nådde Ösmo. Satte igång Google Maps för att hitta rätt. Upptäckte det vore kortare om jag gick upp till det jag trodde var stationen som egentligen bara var en trappa under tak då var det nästan bara rak väg runt ett hörn till Ösmo Plantshop.

Det jag kollade på Google Maps gick jag runt parkeringsplats, upp mot Ösmo trafikplats där bussarna går innan jag kom upp till korsningen där trappan var. När jag hittat fram tog jag en bild och satt upp på IG. Taggade Erik Linder och han tyckte jag var tidigt där. Gick runt och kollade både inne och ute innan jag gick och sitta på ett ställe. Synd jag bara tog bild med snapchat hur fint det var där inne i deras trädgårdscafe. Satte telefonen och laddas för skulle filma med den. Kände mig hungrig efter ett tag. Tänkte äta vegetarisk buffe för att testa än äta bakverk & smörgås. Det kostade 110 kronor. Överkomligt pris tyckte jag. Efter jag smakat på alla sorter till och med bönsoppan såg jag Erik Linder och Fredrik Wide.

25.03.2016 kl. 00:42