Bloggposter

Blev väckt av Jehovas Vittnen efter en kort natt sömn! Nuggets och hamburgare!

Det här hände 28 oktober från Norrköping till Stockholm!

När vi gick till bussplan i Norrköping var det mycket folk där vid den Swebustidtabellen för dagsturer går därifrån. Väntade med dem medan Mathilde pratade om Halloween att hon ville något ska hända då trots det är många som firar det på krogar och barer redan under veckoslutet. 4tiden kom Swebus-bussen och vi som inte hade mycket bagage tänkte jag att kunde gå före så jag sa åt Mathilde komma med. Hon visade screenshoten jag skickade åt henne. Jag visade båda QR-koderna på biljetterna på min telefon för jag minns inte vilken jag tog screenshot på. Vi gick långt bak men inte längst bak för att kunna sitta brevid varandra.

https://www.swebus.se/

Jag ville sova genast men Mathilde vill ladda sin telefon så jag fick känna efter om jag hittade ett kontaktuttag under stolarna och jag hittade en till henne. Bussen startade, jag lutade ryggstödet bakåt och somnade tillslut. Vaknade upp utanför Cityterminalen, helt nyvaken men vi måste ut ur bussen. 6:20 var vi troligtvis framme. Mathilde kom med och vi gick till tunnelbanan och väntade på rätt tunnelbanalinje. Vi steg på när rätt kom och steg av vid Tallkrogen och gick hem till henne. Skönt att hon inte har plockat ihop bäddsoffan sen senast så det var lätt sedan när man var klar att somna om där.

http://sl.se/

Mathilde räknade ut när hon skulle upp för att hon skulle på jobbtorg så satte hon alarm på. Somnade och vaknade inte förren Jehovas Vittnen ringde på och jag steg upp och öppnade. De undrade om jag jobbar natt och jag sa yrvaket ja till dem. De gav mig några broschyrer och sa de kommer en annan dag. Stängde dörren och kollade klockan. Tänkte att jag hinner inte sova mer innan Mathilde kommer så jag kollar snapchat och instastory istället. När hon kom 11:30 pratade vi lite innan jag kollade klart snapstories innan jag packade väskan så vi kunde gå iväg.

Jag tänkte vi kunde åka direkt till 7-eleven och köpa frukost där men hon ville hellre till Mcdonalds för att hon inte blir mätt på en toast som om det enda hon skulle köpa där. Men lät henne få sin vilja igenom. När vi kom fram så fyllde jag på reskassa till mitt SL-kort och då kom tunnelbanan så jag fick bråttom att gå igenom spärren och gå in på tunnelbanatåget. Vi åkte till Slussen där bytte vi och åkte till Medborgarplatsen och där gick vi till Mcdonalds 12:14. Hade så svårt att bestämma vad jag ville äta så jag köpte bara nuggets meny. Mathilde köpte nån hamburgare meny och chilicheese. Sedan tog vi med våra kassar och gick till busshållplatsen.

24.01.2017 kl. 00:54

Såg Simon Santunione på P3 älskar! Hade problem att hitta rätt busshållplats i Norrköping!

Det här hände 28 oktober i Norrköping!

Det var mycket bättre musikblandning vid Lilla dancegolvet än stora. Tyvärr stängde det så tidigt. Hittade ett kontaktuttag där utanför brevid casinoborden där jag laddade telefonen medan jag pratade med Mathilde. Lyckades inte övertala henne inte ens om hon skulle kolla på Petter på Strandvägen 1, vilket jag missat trots han hade 20 olika spelningar där under oktober och skulle ha sin sista i helgen. Så jag måste åka hem istället för att kolla på Idol live. Det är inte värt att sova på vandrarhem eller dylikt bara för att jag ville ha en ny chans att prata med Tomas Antonsson.

http://www.tv4.se/idol

Var säker att jag inte fick övernatta hos Maria för Idol pågår så sent och för att hon inte är med. Mathilde skulle bara komma om det är en bra artist. 1:50 skrev Marika att hon var vaken. Skrev tillbaka att jag såg Simon Santunione. Var inte och prata med honom för att jag laddade telefonen. Han var trummis under kvällen. Ca 2:05 kom det personal och började slänga ut folk. Jag som trodde Puls var öppen till 3 men när jag kollade evenemanget stod det 2 och då förstod jag att det var finsk tid facebook visa tidigare. Tog laddaren och telefonen med och gick till garderoben där jag fick väskan och satte på mig långbyxor så jag hade dubbelt och jackan så jag inte skulle frysa. Mathilde hämtade också ut sina grejer.

https://www.facebook.com/events/636675513148120/

Vi gick ut och gick rakt över till Centralstationen. Upptäckte att om jag skulle gått rakt in till Puls och bytt till jeans på tåget skulle jag haft chans att tagit bild med Oscar Zia mot fotoväggen. Vi kollade vid resecentrum och där det ser ut som en spårvägsspår verkar det som lokaltrafik och när vi gick till bussplan där verkar det också vara lokaltrafik förutom enstaka där det var tidtabeller för Swebus och Bus4you och en tredje. Men eftersom vi inte var säkra gick vi och kolla om vi hittar någon att fråga mitt i natten. 2:40 skrev Marika åt mig och skickade en screenshot på Simons snapchat.

https://twitter.com/luckyandangel/status/823310953886445569

Skrev att vi inte hittar busshållplats och hon svarade med "Oke, oj fråga någon?" Svarade "Hur lätt är det när man ser ingen och de man ser är fulla?". Mathilde visade bron hon gick över när hon försökte hitta Puls men såg folk med tröja från Sveriges Radio så hon följde dem för att hitta rätt. Sedan gick vi mot centrum och fortfarande tomt men gick tillbaka när det började regna. Vi gick in i SJ väntesal och där upptäckte jag att Marika har skrivit 3:13 att hon skulle sova och hoppas att vi hittade rätt. Halv timme var vi där och helt plötsligt kvart före 4 gick Mathilde ut och jag följde med. Hon frågade en taxichafför och fick veta var busshållplatsen var.

23.01.2017 kl. 01:42

Inte nog jag missade Eric Saade, kunde inte sticka och åka samma tåg som Oscar Zia heller!

Det här hände 27 oktober i Norrköping!

Jag och Mathilde väntade på tills Eric Saade var klar med fansen och han skulle komma ut därifrån. När han gjorde det borde jag haft kameran redo i telefonen men satte igång den efter Eric gick med på att ge en hälsning tyvärr hann jag inte be om en ny chans för vakterna hade bråttom att föra bort honom till backstage. Så enda jag hade var några sekunder som jag skickade till Linnea och beklagade mig att det inte blev mer 21:58. Fick inget svar av Linnea. Vi var och kolla om Oscar var kvar i rökrummet men det var han inte. Mathilde ville ladda sin telefon så vi gick ner och satte oss nedanför trappan på golvet för det inte fanns ett kontaktuttag vid soffan.

Bilder från konserten!

Laddade min telefon med min powerbank. Det kom en vakt och undrade varför vi inte sitter i soffan. Jag svarade för vi laddar telefonen här. Då gick han. Vi såg att Oscar kom nedför trappan och jag frågade honom om han hade tid men nej han skulle med tåget sa han och gick 22:05. Kollade upp och såg att tåget till stockholm går 22:21. Fick sån lust att bara sticka och åka med samma tåg för det roliga tog slut. Men Mathilde ville inte slösa 200 kronor som jag betalade för nattbussen så vi fick vänta på den istället sa hon. Hörde att djmusiken bytte till någon annan som sjöng live kom jag på att Sabina DDumba skulle sjunga ännu ikväll.

Do you like me now? https://www.instagram.com/p/BMRZ0iAAjrx/
Colors https://www.instagram.com/p/BMRbaWyge6E/
Popular https://www.instagram.com/p/BMRdqWeggA9/
Heart of a lion https://www.instagram.com/p/BMRjY1OA2pK/
Wide Awake https://www.instagram.com/p/BMRrJ8cAspK/
Sting https://www.instagram.com/p/BMR2WiAg4Re/

Vi gick upp till stora dancegolvet och kollade på henne. Därefter gick vi ner igen och ladda telefonen. Höll på att chatta med Marika på messenger och upptäckte inte att Eric gick förbi för att jag stod medan hon satt. Inte förren hon berättade det och jag satt mig ner förstod jag vad som hänt. 23:26 skrev jag och klagade på att jag missat honom till Marika också. Mathilde berättade att hon såg honom komma från backstage och hon sa "Hejdå Eric" och han tittade på henne och log och gick vidare. När hon har laddat 80% i sin telefon ville jag också ladda så att jag inte skulle behöva göra slut på min powerbank. Den jag äntligen fick tillbaka via Mathilde från Maria var urladdad.

P3 Älskar Norrköping fotoalbum! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1413647821982096.1073741888.827446933935524&type=3

00:20 hörde jag att det var dags för vegankorv med bröd brevid fotoväggen där det slutat för länge sedan tas bilder med personer. Vi tog en varsin korv och man fick välja om man ville ha ketchup eller senap eller båda. Valde det första. Det var så gott med något varmt i magen. Så jag ville ha en till men väntade tills Mathilde ätit klart. Tog emot en till korv och det gjorde Mathilde också. Var ännu inte mätt så jag tog en tredje innan jag lämnade korvstället. ´Hörde det var Joy som var på scenen men var inte intresserad så jag kollade upp vad det som hände på Lilla dancegolvet istället.

22.01.2017 kl. 01:14

Oscar Zia pratade i en megafon! Videor på P3 älskar! Bild mot fotoväggen med Eric Saade!

Det här hände 27 oktober i Norrköping!

Hörde när Oscar Zia hämtade en megaphone ca 20:45 för då försökte han få både tjejer och killar att anmäla sig till speeddejting. Mathilde ville inte vara med en gång till och sa till Oscar. "Du gör mig döv". "Jag gör alla döva" var hans svar till henne. Hon sa till honom "Du ska vara tyst" och han svarade "Oscar är inte tyst". Vi gick till stora dans golvet och funderade var skulle artisterna sjunga. Såg när det var några minuter kvar till Eric Saade skulle vara på scenen när jag såg att han lade upp en bild på insta. När klockan blev 21 kom Oscar också dit med megaphone och bad folket komma närmare scenen för att Eric skulle vara på scenen alldeles strax.

KÄLLA:

Då fick folket bråttom fram och jag och Mathilde lyckades komma längst fram, rakt framför mikrofonstativet. Satte öronproppar i öronen. När Eric presenterades så kom han ut på scenen. Tyvärr skränade basljudet eller nåt annat oväsen så högt att jag knappt hörde How Do You Like Me now?. Skönt för öronen att slippa det i Colors. Han sjöng Popular helt plötsligt och publiken började sjunga. Sedan Heart of a Lion. Han berättade att Gustaf Noren inte var med och sedan körde Wide Awake. Sist sjöng han Sting och struntade i Darkest Hour. Min favoritlåt på EPn. När det var slut drog vi därifrån.

Do you like me now https://www.youtube.com/watch?v=zQe_TiiWKbg
Colors https://www.youtube.com/watch?v=9MtatPfIkcI
Heart of a lion https://www.youtube.com/watch?v=D069v-AYV5Y
Wide Awake https://www.youtube.com/watch?v=eB9a1U5x3Lw
Popular https://www.youtube.com/watch?v=t3tUYlghi_M
Sting https://www.youtube.com/watch?v=oIiY4aBnyJM

Vi ställdes oss i kön till fotoväggen när Sabina Ddumba var där så fick vi bilder med henne. Vi såg Oscar gå förbi med jacka och ryggsäck på och jag frågade vart ska han. Han svarade att han skulle sova. Redan? undrade jag. Jag ska jobba imorgon sa han och gick in till rökrummet. Jag följde efter trots det luktade äckligt där men där var det tystare så jag tänkte att jag kunde få en videohälsning iallafall. Satte igång kameran när Oscar gick med på att ge en videohälsning. Fick säga att han skulle säga på engelska också för att Dasha skulle förstå vad han säger.

Videohälsning från Oscar Zia!

Därefter lämnade vi stället för att köa till fotoväggen igen för att Eric skulle vara där efter Sabina. När han kom tog fotografen bild först på honom och sedan på fansen. När det var min tur frågade han hur jag mådde och jag svarade kort bra och att jag hade en hälsning från min kompis i Belgien som jag inte kom på namnet på och att hon har skickat födelsedagspresenter åt honom. Skulle ha sagt mer om det inte vore för att nån puttade på mig för att nästa skulle bli fotad med Eric. När Mathilde kramade honom kom jag på att det har jag glömt att göra. Vi gick och kollade i rökrummet men Oscar var borta.

Eric Saade

21.01.2017 kl. 01:28

Tack vare Marika hittade jag rätt tåg! Missade ta bilder mot fotoväggen på P3 älskar!

Det här hände 27 oktober från Stockholm till Norrköping!

18:34 skrev jag att jag har missat tunnelbanan till Marika. Visade åt dem vilken jag borde ha åkt. Marika visade screenshots på vilka plattformer tågen går åt mig. Steg på nästa tunnelbanatåg och fick veta att det är plattform 10 som jag skulle stiga på tåget som skulle åka till Linköping av Marika. När det var i T-centralen gick jag ut och uppför rulltrappan och innan man skulle gå i gången stannade jag och såg på pendeltåg och tågtidtabellerna på klockan som visade 18:45 då fick jag rysligt bråttom att ta mig uppför nästa trappa och såg att plattform 10 var närmast och in i tåget.

https://www.sj.se

18:51 skrev jag att jag försökte boka men det gick inte men upptäckte jag försökte boka till tåget som gick 18:40 och inte till tåget som gick 18:50 som jag är på. När jag upptäckte det gick det bra att boka och betala med kortet. 19:16 Fick Marika veta läget och att jag klagade på att jag hade 9% i min telefon så jag fick fort söka sittplats i tåget så jag kunde ladda den. 19:21 frågade Mathilde hur det går så jag berättade läget. 19:52 sa jag att min 20 cm sladd funkar bra att ladda med. Samma åt Marika. 19:58 Det gick inte så bra för Mathilde i speeddejtingen. 20:20 skrev hon att det var 10 minuter kvar att fota med Oscar.

Oscar Zia och Mathilde mot fotoväggen jag missade ta emot! https://www.facebook.com/P3Alskar/photos/a.1413647821982096.1073741888.827446933935524/1413649358648609/?type=3

Då har jag stigit av tåget och gått runt kvarteret men fastnat i ingången för att jag hade träningskläder på sig som vakten tyckte mina adidasbyxor var. Berättade att jag hade jeans med då fick jag gå in och byta i toaletten och därav efter lämnat in väskan i garderoben har klockan blivit 20:25 när jag hittade Mathilde som sa att Oscar har gått. Blev ledsen och tänkte på hur jag kunde kommit in snabbare. Hon hittade Farah och puschade mig att fråga henne. När jag frågade var Oscar Zia var visste hon inte var han är men han är inte långt borta. Vi gick tillbaka till trappan och där såg hon Oscar.

Oscar Zia och jag!

Jag sa till honom att jag missade att ta en bild med honom där och pekade men verkar som han hade annat i tankarna och bara gick. Han köpte en dricka som såg ut som antingen ren sprit eller bara vatten. Mathilde puschade mig att fråga om en bild men jag tänkte baren inte är bra bakrund men tänkte sedan va fan och gick och frågade honom om en bild. Bad Mathilde ta en bild och sedan kramade jag honom men han gjorde inte tillbaka för att han hade en drink i handen. Sedan kollade jag lite runt hur det såg ut där på Puls. Det var inte så intressant där förutom fotoväggen där man fick stå med olika personer från P3 och artister.

20.01.2017 kl. 01:47