Bloggposter

Mathilde orkade inte träffa Erik Haag & Lotta Lundgren! Maria ville träffa Thomas!

Det här hände 12-13 november från Täby till Stockholm!

Jag väntade på bussen när jag kom till busshållplatsen. 21:26 kom det en buss mot Täby Centrum där jag steg av. 21:40 åkte jag vidare till Danderyd Sjukhus. 21:34 var jag på bussen där jag skickade selfien till Marika på messenger. Åkte tunnelbanan och steg av i T-centralen 22:02. Gick till Af Chapman och checkade in. Fick nyckelkort till rum 300 där jag vet att jag har problem med. Det var två killar som också skulle in när jag kom fram till rummet. Så jag slapp försöka länge med nyckelkortet. Räknade att det var 16 bäddar och 9 av den var upptagna i sovsalen. Lämnade min väska brevid sängen och lakan ovanpå.

http://www.vandrarhem.se/af-chapman.html

Tog smörgås och dricka med och gick till datorerna. Där kollade jag snapchat och instastory med wifi innan jag gick tillbaka till rummet. Upptäckte att nödutgången till rummet var öppen så jag slapp gå andra vägen. Bäddade sängen och gjorde annat innan jag lade mig att sova. Vaknade av något oväsen, skrev 5:08 till Mathilde som man har chattat med inatt om Erik Haag och Lotta Lundgren är på Nyhetsmorgon. Somnade om igen, vaknade igen och försökte somna om men 7:55 orkade man inte försöka längre och skrev till henne igen. Efter klätt på mig och packat väskan gick man ner och äta frukost. Kollade igenom snapchat och instastory innan man gick upp igen och kollade man hade allt med och packade det sista och gick.

Erik Haag och Lotta Lundgren

9:28 skrev Mathilde till mig på messenger och orkade inte stiga upp och somnade om. Så jag fick ensam gå till T-centralen, åka till Gärdet och gå till Tv4huset. Chattade med Maria på messenger. Där väntade jag en stund innan Erik & Lotta kom med en tjej som sa att denne skulle ta bilder. Erik ville de skulle hoppa på bilderna men det misslyckades katastrofalt för hade ingen seriebildtagning. Efter varje bild misslyckades åkte de ändå med sin bil. Laddade upp på fb & twitter och taggade Mathilde innan jag gick till tunnelbanan. 10:36 skrev jag till Maria att jag åker tillbaka till tunnelbanan. Väntade på tunnelbanan en stund innan jag åkte med den och steg av i T-centralen.

https://www.youtube.com/user/HejaInternet
https://www.youtube.com/user/marceljehrlander1
https://www.youtube.com/channel/UCJKIi6ysvTD9gtrpiamJ6jw

Gick till centralen och satt en stund och surfa på min telefon tills Maria skrev till mig att jag skulle gå till Cityterminalen 11:26. Skrev tillbaka att jag var i Centralen men kan gå till Cityterminalen. Gick dit och väntade på henne. När hon kom upp så gick vi först och sitta för att titta ut och sedan gick vi ut. Varje gång en buss kom så blev Maria så nervös och sånt för att det skulle vara en buss från Gotland med youtubers från Tubecone. Men det kom aldrig men det kom en båtbuss från Gotland där hon såg Jocke (Joakim Kvist men på internet är jag mer känd som HejaInternet) och några andra youtubers men Thomas Sekelius var säkert kvar på Gotland som Marcel Jehrlander för att hon såg inte honom.

31.01.2017 kl. 01:25

Träffade Kenneth Gärdestad på Tibble Teater! Till minne av Ted Gärdestad konsert

Det här hände 12 november i Täby!

Gick in och funderade om jag skulle hänga min jacka men märkte klockan redan var 18 så jag gick in i salen och sökte efter min plats som var lätt för det var ytterst på nästnäst längst bak i salen. Upptäckte hur bra utsikt man har när det var brant som på bio med en scen längst ner där nere. Magdalena Eriksson och bandet startade med att sjunga Så mycket bättre, låten som är signaturen till tvprogrammet med samma namn som låten. Därefter tackade hon att vi har kommit och berättade lite innan hon presenterade Erik Linder som började sjunga. Första akten varvades med sång och Ted Gärdestads liv berättades på en skärm av hans bror Kenneth Gärdestad. När det var paus fick man gå ut från salen eller stanna.

http://www.svd.se/kenneth-gardestad-det-var-ju-ted-och-jag
http://musikforlaggarna.se/nyhet/kenneth-gardestad-far-musikforlaggarnas-hederspris-2016/

Jag gick till borden där det var nya böcker om Ted på ett och skivor från en "Till Minne av Ted Gärdestad" konsert som såldes under turnen och resten av Erik Linders skivor och singlar. Skrev med Desirèe på insta och förstod efter jag erbjöd mig att köpa en skiva och skicka till henne att hon var på plats. Träffade Eriks mamma som troligtvis mindes mig från Tyresö julkonsert. När pausen var slut skulle man gå in och sätta sig. Andra akten löpte precis som första tills sista låten Satellit var slut. Då steg Kennet Gärdestad upp på scenen och tog emot blommor för att han vann Musikförläggarnas hederspris 2016 dagen före. Han tackade och pratade lite om sin bror Ted. Därefter avslutades det med Jag vill ha en egen måne. Sedan lämnade de flesta lokalen.

Erik Linder tog en selfie!

En del stannade för att köpa skivan som är minne till Ted Gärdestad och få den signerad av Erik Linder. Man kunde köpa en bok och få den signerad av Kennet Gärdestad. Det fanns såna som gjorde det också. Jag såg Desirée som såg mig och vinkade så jag gick till henne och pratade. Hon har också köpt skivan men ville ha en bild också med honom men kunde vänta tills kön var slut. Det var ett par dedikerade tyska fans som tagit sig till Sverige igen för att höra på Erik som pratade med honom. När de också har gått frågade Desirée om han kunde gästa Timoteij när han inte har spelning med tjejerna. Det hade han inte tid med. Påpekade något annat han inte haft tid med. Det är Hampus video.

Owl City - Silhouette https://open.spotify.com/track/4cD6AhpzWy8EEM5wmANoCM

Visade på Spotify att jag har bara hört originalet Owl City - Silhouette. Han vet att Hampus tycker att han jobbar för mycket så jag inflikade inte att han varit på så många resor att Hampus tycker det är orättvist. Vi tre gruppkramades en stund innan han tog selfies med sin telefon med Desirée och sedan med mig. Sedan våra telefoner. Påminde honom igen och han sa att han ska göra det. Hon blev inte glad när hon fick veta att julkonserten i Tyresö blev flyttad till 19 december en måndag då är hon på internatskola. Men Erik skulle fira jul med sin familj och mormor hans fick honom byta datum. Efter vi har kramat Erik Linder lämnade vi Tibble Teater. Hon åkte med en bil som stod och väntade på henne.

Vilken härlig dag https://www.instagram.com/p/BM1hDztA2Ia/
Sol vind och vatten https://www.instagram.com/p/BM1inHCAgRs/
Jag ska fånga en ängel https://www.instagram.com/p/BM1kWnHgG4m/
Chapeau Claque https://www.instagram.com/p/BM1l1BXgsTZ/
Angela https://www.instagram.com/p/BM1oXtIAj8I/
Låt kärleken slå rot https://www.instagram.com/p/BM1sHfCg3G-/
För kärlekens skull https://www.instagram.com/p/BM1thV4gLBf/
Himlen är oskyldigt blå https://www.instagram.com/p/BM1vZheAZuj/
Äntligen på väg https://www.instagram.com/p/BM1w5DoAJXk/
Satellite https://www.instagram.com/p/BM1yqA9Aqm5/
Jag vill ha en egen måne https://www.instagram.com/p/BM12Q7yALLu/

30.01.2017 kl. 01:48

Kändistv filmade Montezami x3! Åkte till Mall of Scandinavia för ville ha sällskap!

Det här hände 12 november från Stockholm till Täby!

Tog bild på parfymen och signerade tygpåsarna och skickade till Mathilde . 13:19 var hon på väg och hade ingen aning när hon var framme på Åhlens och visste inte var parfymavdelningen var så jag förklarade. 13:35 såg jag henne. Pratade en stund med henne innan vi försökte få kontakt med Maria Montezami. När hon plötsligt var ledig petade jag lätt på hennes axel och frågade om en bild och Mathilde förstod att ställa sig brevid henne så jag kunde ta bild med telefonen. Maria ringde upp Mathilde Ca 13:58. Kändistv var också där och filmade lite och intervjuade dem.

Innan de skulle gå fick Maria en selfie med Montezami och berättade att hon också heter Maria. Sedan ville hon att jag också skulle ta bild då var det någon som tog med döttrarna också så att när jag också frågade om en bild kom de med på bilden. Därefter skulle de till Mall of Scandinavia. Ville med för ville ha sällskap. Fyllde på med 24h på SLkortet. Vi åkte pendeltåg till Solna. Kollade på tidtabell i tåget och tänkte sticka 14:51 och då skulle jag bara hinna vara en kvart i köpcentrumet. Men när vi kom fram till Panduro i köpcentrumet ändrade jag mig och tänkte bli kvar ändå för det är så lång väg att åka till Tyresö och sedan till Täby. 16:26 skulle jag behöva sticka för att vara 17:40 i Täby.

När Maria har handlat klart så tänkte de gå och äta på Max. Jag var inte hungrig men hade inget att göra eftersom jag inte åkte till Tyresö men måste ändå boka något för att jag inte fick övernatta hos Maria om jag ska på egna evenemang. Så jag sa hejdå till tjejerna och gick ut från köpcentrumet och googlade Af chapman och ringde till dem. De hade ledigt så jag tänkte att jag åker dit direkt. Men efter väntat en stund på pendeltåget åkt till Stockholm C med den och upptäckt hur lång väg det är att gå så jag ringde från Kungsträdgården och sa att jag kommer på kvällen istället och checkar in. Tjejen i receptionen sa Välkommen till mig.

http://www.vandrarhem.se/af-chapman.html
http://www.taby.se/tibbleteater

Gick tillbaka och åkte tunnelbanan till Danderyd sjukhus. Där åt jag smörgås för tänkte att jag måste få i mig något innan jag åker buss. Upptäckte hur många bussar var försenade och gick ut och söka efter var bussarna till Hägernäs gick och hittade till slut rätt plattform. Bussen var lite försenad den också när den kom. Steg på och satte mig och kollade hela tiden på skylten också på Google Maps så jag inte i misstag skulle missa att stiga av vid Tibble skola. När bussen var vid den hållplatsen steg flera personer och jag. Klockan var redan 17:55 så jag fick bråttom att hitta Tibble Teater som det inte alls var svår att hitta.

29.01.2017 kl. 02:27