Bloggposter

Lee Ryan i Stockholm! Smet in i Nep Studios när Idol var slut! Dragan sa Tomas var i Sundsvall!

Det här hände 18 november från Spånga till Stockholm!

Gick tillbaka när första delen av Idol var slut. Frågade en vakt som frågade en som var där inne som sade att jag inte kunde komma in för de har packat bort datorerna som kollar igenom biljetter. Skrev det till Marika på messenger 21:36. Tänkte det viktigaste var att prata med Tomas så jag tänkte smita in efter röstningen är slut istället. Orkade inte gå mera så jag åkte buss och steg av i Akalla. 22:09 skrev jag till Marika att jag åker tillbaka om en kvart. Hon ville bara veta om jag visade Tobias var hytten var och om musiken hördes ut i korridoren och sånt. Jag var bara konfunderad över att Lee Ryan var i Stockholm när jag läste hans tweet.

https://twitter.com/OfficialLeeRyan/status/799721197445480448

22:22 åkte jag 517 bussen Spånga Station till Finsprångsgatan där jag steg av 22:36 enligt Reseplaneraren. Gick till Nep Studios och väntade på att folk ska komma ut. När de gjorde det gick jag i motsatt håll och såg en vakt utanför så jag väntade tills han gick utom synhåll innan jag smet in medan folket gick ut. Såg att Idol Extra filmades av en tjej och Dragan Zivojinovic och skrev det till Marika 23:04. Idolfinalister som flockades av fansen när det var slut. Tog en bild på Charlie Grönvall innan jag kollade var Dragan var. Hittade honom plocka ur stediecam som han hade istället för Tomas. Det var en person som jag antog var hans bror efter hört de prata lite och två barn som jag antog var hans brors barn. Eller så har jag fel.

                  Charlie Grönvall

Ville inte störa honom i hans nedmonterande av steadicam så jag gjorde inget tills folk utrymde salen och en typ frågade mig vad jag väntade på. Sa att jag ville prata med Dragan. Då sa typen till honom att jag ville prata med honom. Frågade honom var Tomas Antonsson är. Han sa att Tomas är i Sundsvall på Gladiatorerna och är där två veckor till. Är det inte final om två veckor frågade jag. Nej den är den 9 december sa han. 2 december är Tomas tillbaka. Sedan måste jag gå så jag bad typen att ta en bild på mig och Dragan innan typen följde mig ut från studion. 23:37 skrev jag till Marika vad Dragan ha sagt och klagade att jag inte kunde åka 2 december men om jag skulle vara ledig skulle jag åkt kryssning ändå.

             Dragan Zivojinovic

Gick till busshållplatsen och kollade reseplaneraren. 23:49 åkte jag buss 517 mot Kista Centrum till Hjulsta. 23:52 i Hjulsta steg jag av och gick till tunnelbanan. 00:04 åkte jag blåa linjen mot Kungsträdgården och steg av i Stadshagen. När jag kom fram trodde jag det var 4444 för att jag mindes fel på dörrkoden. Ringde numret till Belman Hostel och frågade om dörrkoden och ägaren sa 4545 är det. Jag testade och den funkade. När jag kom in frågade han om när jag ska åka. Sade att jag inte hade bråttom. Han sa att han kommer på morgonen så vi får ta betalningen då. Det går bra tyckte jag.

07.02.2017 kl. 01:08