Bloggposter

Misslyckades med Grand Hotel och träffa Viktor Frisk men träffade Samir Badran!

Det här hände 12 maj från Frihamnen till Tallkrogen!

Mathilde skämtade när vi var på väg ut att vi kan åka till Grand Hotel och stå utanför. Jag sa, precis som på Kristallen. När vi kom ut så träffade Maria två tjejer som har skolkat från skolan för att träffa Samir Badran. Men har fortfarande inte sett honom. Sen måste de gå för att hinna med sista bussen. Mathilde måste gå till toaletten så jag och Maria väntade om det skulle komma någon intressant. Samir kom och jag bad Maria ta bild på mig och Samir medan hon tog en selfie med honom. Sen kom tjejerna tillbaka för de missade sista bussen och de sa de till honom. Han var så snäll att han lät tjejerna ta hans taxi så skulle han åka med någon annan istället.

Maria skrek "All kärlek till dig Samir" Samir svarade "Puss". Sen kom Mathilde tillbaka och Maria berättade vad som har hänt. Mathilde svarade "Jag bryr mig inte. Han är inte en av mina favoriter men det är kul att träffa honom men det är inte så viktigt.". Sen gick vi till busshållplatsen och steg på bussen som just kom där Oscar Malmerengen satt inne när vi gick in. Han sa att han varit ute hela let's dance pga att han blev utslängd. Han ville bara ha hjälp men de hade ingen sjuksyster på plats. Han & tjejerna pratade. Jag frågade var de vill stiga av. Ska vi av i Gärdet men det ville inte de. Vad är närmast Kungsträdgården frågade Maria, Oscar och han sa Sture Plan. Så vi steg av där och så gick vi först till 7 eleven där Mathilde köpte två flaskor vatten för hon var så törstig sen gick vi till Kungsträdgården.

https://www.hant.se/se-bilderna-fran-lets-dance-blota-efterfest/

Därefter till Grand Hotell. Det hände inte så mycket där förutom att några personer gick in och ut. Dessutom chattade Maria med Thomas Sekelius på Feniz snapchat och enligt honom har inte Maria förbättra sig sedan Melodifestivalens efterfest. Enligt henne har hon det och har inte varit på ställen där hon vet att han är. Chattade med Jaana och berättade om vad som hänt på Let's dance. Hon var lycklig för att hon tyckte det var rätt vinnare. 00:56 tog jag en bild på fönstret så jag syntes så hon kunde läsa var jag var. När tjejerna tröttnade på att hänga där gick vi till Kungsträdgården och åka tunnelbana eftersom det var för långt att gå till Sergels torg och åka från T-centralen. När vi åkt till T-centralen var det bara gå en bit till plattformen där mot Farsta strand tunnelbanan gick.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/My2ER/sa-festade-deltagarna-pa-lets-dance-efterfest

Viktor Frisk lade upp en bild med bildtext "Har ni eller känner ni någon som har en extra biljett till Let's dance efterfest?" Eller något liknande för några timmar senare var den borta. Då ville jag tillbaka till Grand Hotel om Viktor skulle råka finnas där. Men jag stannade kvar för hinner inte fram och tillbaka på en halv timme. Upptäckte att tunnelbanan mot Farsta Strand var försenad för plötsligt var texten borta och plötsligt kom det när tidtabellstavlan räknade ner till tunnelbanan mot annat håll. Vi steg på det och var glada att vi slapp åka till Gullmarsplan och åka buss därifrån. När vi kom fram till Tallkrogen gick vi till Mathildes lägenhet. Blev lite snack innan man kunde lägga sig. Den närmade sig 4 innan man somnade.

24.01.2018 kl. 23:48

Träffade lite folk på Let's dance finalen! Blev förvånad av att se Viktor Åkerblom!

Det här hände 12 maj i Frihamnen!

Skrev till Maria när alla redan har gått in i studion.
18:46 Var är ni?
18:47 Utanför
18:47 Kom in
18:47 Okej
18:47 Maria ringde så måste jag gå ut. Gick ut trots jag var rädd över att vakten inte skulle kunna släppa in mig om han skulle råka se mig igen. Träffade först tjejerna som fick sina sittplatsbiljetter. När vi skulle gå in måste idiotvakten kontrollera att det faktiskt var min och hennes platsbiljett och Mathilde bekräftade det. Då fick man äntligen gå in och som tur i oturen släpptes man in i studion trots klockan var 18:52. Maria fick hjälp att hitta till sin plats och Mathilde & jag hittade vår plats själva. Tog en bild på platsbiljetten och lade upp på snapchat. Mathilde tappade sin telefon när hon skulle ta en bild och den ramlade igenom golvet på läktaren.

Under pauserna kan det se ut såhär:

Efter öppningsnumret var inbandat kunde hon gå ner och säga till en publikvärd. Denna bad Mathilde gå upp sen var hon satt skulle de vara någon och söka efter dem. De hittade inte så hon måste visa att hon ser den så måste tjejen lysa neråt så att man skulle kunna se den. Tittade ner på två personer som närmade sig där jag pekade. Ropade till dem att den syns där i mellan alla lådorna på golvet. Ena av dem plockade upp den och gav till publikvärden som Mathilde pratade med så fick hon den tillbaka. Innan vinnaren koras är det en inledningsdans som spelades in före direktsändningen. När den var klar fick man röra på sig. Gick till Maria för att jag trodde hon hade bättre plats. Tyvärr hade hon inte det lärde jag mig men då frågade jag henne om hon ville byta plats. Mathilde kom för hon fick tråkigt. Så fick jag Marias plats och hon min plats.

Anja och Calle, Anders och Cissi, Stina och Tobias, Ellen och Jonathan, Samir och Sigrid, Dominika och Martin, Jesper och Malin, Messiah och Nathalie.

Upptäckte när jag försökte snappa att det var en stolpe i vägen så kunde bara få bra bild när de är närmast en på golvet. Dessutom slutade snapchat att funka när Anja & Calle skulle börja på sin showdans. Men fick med det mesta andra. Bra pausunderhållning den här gången av Kenny Mattsson, Elisa Lindström och dansarna. Dessutom tävlingar och en av dem var Bobby Oduncu också med i. Träffade Maria och Mathilde under nyhetspausen. Så var det riktigt spännande när David Helenius har varit i greenroom, Tilde de Paula Eby pratat med juryn innan man fick veta att fel par vann. Jag har hållit på Jonathan & Ellen och Calle och Anja sen Kristjan och Mikaela åkte ut i andra programmet. När det slutat sända i tvn så var det Afterdance och dags att söka efter Viktor Frisk jag trodde var där men hittade inte honom.

Kristjan Lootus, Jonathan Näslund, Calle Sterner David Watson, Jesper Blomqvist, Tony Irving  Ellen Bergström Viktor Åkerblom, Samir Badran

Men såg Kristjan Lootus och tänkte jag måste hitta bilden från Skansen på fb och visa till honom när han har pratat klart med en tjej. Visade och påminde honom att han var på Allsång på skansen med Gunhild Carling. Då mindes han det och frågade om jag ville ha en ny bild. Tyvärr blev det bara en selfie med honom eftersom jag inte har hittat Mathilde & Maria än. När jag hittade tjejerna tog vi bilder med personer. Jag fick med Ellen Bergström, Jonathan Näslund och Calle Sterner skilt och borde frågat Anja Pärsson också. När tjejerna tog med Malin Watson och Jesper Blomqvist årets vinnare av Let's dance ville jag också göra det. Samma med Tony Irving. Dessutom tog vi med David Watson när jag förklarat vem det är.

http://www.viktorakerblom.se/

Missade säkert många personer för när jag plötsligt hittade Viktor Åkerblom Nilsson på trappan till greenroom så var det inte många kvar på golvet. Ropade på honom och han kom ner och måste prompt be Mathilde ta bild på mig och honom. Han stod med en tjej som var med i hans podcast. En del av diskussionen:
Mathilde: - Vem är det?
Jag: - Det är Viktor Åkerblom och jag har inte sett honom sen Barnens Allsång.
Viktor: Jag har gjort barnprogram också.
Jag: - Det tittade jag på när jag var yngre.
Mathilde: - Jag har varit på Barnens Allsång när det varit bra artister där.
Jag: - Vad gör du nuförtiden?
Viktor: - Lyssnar du på poddar?
Jag: - Ibland.
Viktor: - Jag gör till exempel Jag är sjuk i huvudet.
Sen fick jag en bild med honom.
Mathilde: Var är efterfesten?
Viktor - På Grand Hotel.

23.01.2018 kl. 23:13

Idiotvakten är kvar! Maria & Mathilde var försenade till Let's dance finalen.

Det här hände 12 maj från Mariehamn till Frihamnen!

Dagsfärjan lyckades jag åka med den här gången för fick skjuts på förmiddagen till Mariehamn. Var till biblioteket till 12 och därifrån gick jag till terminalen och checkade in mig. Gick ombord på färjan. Lämnade in väskan i bagagerummet. Har köpt Klick av Aftonbladet tidigare för att Paul Tilly var Veckans kex i den tidningen. (Tyvärr är artikeln pluslåst på nätet.) Rosella avgick 12:45 Gick till funclub och surfade lite och läste sen tidningen. Somnade också ett tag. Sen när högtalaren utropade att det var 15 minuter kvar... Så var det dags att hämta väskan och vänta på att man ska komma ut från färjan. 14 var Rosella i Kapellskär.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/K5eJ5/paul-tilly-hade-en-kockkarriar--pa-tva-manader/promo

Portarna öppnades och man fick gå ut. Kom ut först den här gången och hittade rätt buss trodde jag eller vad vet jag. Den ena bussen skulle stanna överallt men den andra skulle bara via Norrtälje och jag fatta in varför för att det kan den ena också göra. Somnade i bussen först efter Norrtälje för att jag hann inte somna in före bussen var där. Ca 16:10 var bussen först i terminalen för den stod för länge i en bilkö. När jag äntligen steg av bussen så gick jag till Citybutiken och åt 2 korv med bröd. Vanligtvis skulle jag åkt till Tyresö på direkten men eftersom det var fredag och jag visste inte när Mathilde kunde träffas så jag skrev till henne "När slutar du?" 16:04. Gick till Ica i Åhlens eftersom jag var törstig så jag köpte Mer Vattenmelon nya smaken och en banan.

16:30 Har redan slutat men ska egentligen sluta nu
16:30 Vet inte hur ska jag kunna veta det Maria frågade samma sak
16:39 Annars kan jag åka dit och ni kommer när ni kommer.
16:40 Mm måste äta också men kommer innan kvart i 7 iallafall
16:40 Okej, jag har ätit vid Tc
16:41 Okej i tc heter det är där nu
16:43 Okej, i, jag tycker det är lättast om vi möts i Frihamnen, kan försöka få bra plats.
16:44 Okej, men då gör vi så
16:44 Då syns vi där.
16:46 Aa
Eftersom Hampus ej svarade på messenger och jag inte orkar kolla om han var ledig eller ej tänkte jag åka en timme i förväg till Frihamnen. Vilket jag gjorde. 16:41 röda linjen mot Ropsten. 16:46 steg jag av vid Gärdet. Gick till busshållplatsen, 16:56 åkte jag buss 1 mot Frihamnen. Steg av 17:07 i Frihamnen. Mia Thyrni såg mig och hälsade så berättade jag läget och hon sa att hon bara varit på premiären och sista programmet och jag sa jag varit på Skärtorsdagen med Mathilde och ska se igen med henne men nu är hon med Maria. Såg när vi kom fram Oscar Malmerengen och två obekanta tjejer. Oscar satt på trappan och tjejerna stod. De pratade med varandra medan kön blev längre.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

Idiot till vakt kom sen när genrepspubliken började strömma ut och sa till att idag är det bråttom så du måste lämna dem ifred. Gänget som stod brevid mig fattade noll. 17:45 släpptes folk som ska se direktsändningen och jag visste inte vilket namn det var bokat på. Fanns inget under efternamnet så jag sa att jag måste fråga min kompis för att höra vilket efternamn det är bokat på.
17:48 Vilket namn är det bokat?
18:11 Bra fråga men vi är på väg nu är i Kungsan.
18:12 Jag kommer inte in
18:17 Okej,
18:22 Men du får inte gå in innan mig för då kommer inte jag att hitta dig sen. Kommer väl inte ens in utan dig eller tvärtom.
18:23 Okej, är utanför och pratar med Bertil och hans dotter
18:23 Okej
18:24 Vi väntar på bussen i Kungsan som kommer om 3 minuter
18:24 Okej, då väntar jag.

https://www.facebook.com/groups/50631720315/

Anette blev så glad för att ha träffa mig. Hon sa att jag är den första som brukar gilla när hon lägger upp. Ja, jag brukar gilla när jag ser någon lägger upp på fancluben svarade jag. Bertil kom sen när idiotvakten sa till honom att han inte fick stå och prata med dansarna och lämna dem ifred. Sa till Bertil att jag vill också prata med dem men vakten har redan sagt till idag. Han gillar inte heller vakten. Berättade läget och därför måste jag vänta tills Mathilde & Maria kommer. Anette sa att Bertil fått åka färdstjänst nu och åker inte buss och taxin ska komma 18:30. När de har åkt tänkte jag gå på toaletten och stod och köade men det fick jag inte göra utan jag måste gå ner från trappan. Där väntade jag på kön var slut innan jag smet in och bytte kläder. Hörde att man måste sitta på sina platser nu så jag lämnade in väskan i garderoben och jackan och gick in men gick inte ända in i studion.

22.01.2018 kl. 23:46

Tog selfies med dansare på Let's dance! Träffade varken Linnea eller Dragan!

Det här hände 28 april från Frihamnen till Tallkrogen!

När direktsändningen av Let's dance var över så började folk röra sig mot utgången medan journalister och kameramän gick mot golvet för intervjua dansarna. Men jag sökte upp Dragan och kollade på när han plockade isär och packade ner i en stor låda som var på golvet. När han gick därifrån borde jag ha ropat på honom eller sagt något innan han gick men jag följde efter tills jag såg vakter, då stannade jag och backade. Kollade upp vad Linnea gjorde men After Dance verkar tagit slut och hon började plocka ner hon också medan Dragan började med krankameran. Tänkte att jag kunde prata lite med dansarna och frågade efter bilder så jag lämnade Dragan och Linnea lite ur sikte.

Fick med Calle & Anja, Senare med Jonathan. Sist Tobias som jag sa att vi syns i finalen fast det är tråkigt att han och Stina åkte ut. Han sa jag ska prata med Stina men jag pratade lite med Sigrid istället innan jag upptäckte att Dragan var borta. Har under kvällen också chattat med Maria på snapchat och Mathilde på messenger, dessutom avbrutit kontakten med Prenka eftersom jag nekade henne 400 kronor. När dansgolvet var nästan tomt förutom enstaka personer bad en publikvärd mig att gå men jag väntade fortfarande på Linnea som ännu inte var klar.
- Jag vill prata med Linnea.
- Kameratjejen?
- Ja. Jag vill veta var han är som hon hoppade in för idag.
Så gick hon iväg och frågade Linnea och kom tillbaka till mig.
- Han är på ett annat jobb.
- Okej, jag kom hit för att jag ville träffa honom så är han inte här.
- Jag förstår.

Lämnade dansgolvet utan att säga något desto mera. Fick en goodiebag innan jag gick och min jacka och väska innan jag gick ut. Gick till bussen och skrev på messenger till Mathilde. 23:35 åkte jag buss från Frihamnen mot Stora Essingen. Steg av vid Gärdet eftersom Mathilde skrev jag lättast åker till Mariatorget därifrån. 23:47 röda linjen mot Norsborg. 23:57 steg jag av tunnelbanan i Mariatorget. Fick vänta en god stund innan Mathilde kom. När Mathilde kom till Mariatorget tunnelbanastation skulle vi gå till 7eleven och köpa chips och dipp för hon ville äta onyttigt nu när hon druckigt lite vin på kvällen. Sen åkte vi till Tallkrogen med tunnelbanan. När vi kom in i lägenheten började jag bädda upp bäddsoffan medan Mathilde fixade dipp och satte på datorn.

På något underligt vis funkade varken crome eller explorer med arenan.yle.fi. Konstigt att inget hjälpte att starta om modemet. Hon fixade så hon fick wifi på sin telefon och arenan nerladdad så vi kunde se De Eurovisa där istället som funkade felfritt.
http://arenan.yle.fi/1-3750979
De Eurovisa laddar upp inför Eurovision Song Contest 2017. Under tre lördagar i rad med start 8.4 går Eva Frantz och Johan Lindroos igenom samtliga 43 bidrag och ...
Hon pratade så mycket mellan låtarna och under låtarna att man inte hörde så mycket på vad som hände men hörde mer av henne än av låtarna och vad de tycker. När första avsnittet var klart var det dags att sova. Somnade ganska fort.

16.11.2017 kl. 23:28

Var första gången ensam på Let's dance där Linnea jobbade istället för Tomas!

Det här hände 28 april från Östermalmstorg till Frihamnen!

Gick till tunnelbanan. Kollade reseplaneraren. 17:54 åkte jag röda linjen mot Ropsten. 17:57 framme vid endstationen. Eftersom jag varit där förut var det lätt att veta vad plattform Ö är. 18:06 buss mot Norra Hammarbyhamnen. 18:14 steg jag av i Frihamnen. Träffade Bertil och Robert utanför Magasin 7 där Let's dance spelas in. Bertil undrade om jag var så rik att jag kunde gå på direktsändningen. Jo, genrepet var slutbokat. Jag hade bara till då det inte blev något för det var en terroristattack. Robert sa att Tomas inte jobbade där idag utan det var Linnea. Dessutom har inledningsdansen redan spelats in eftersom Peter Jöback inte kunde senare. Så sa han att Nordman, Wiktoria och Herreys var där. Robert ville ta en bild på Bertil och mig. Sedan sa de hejdå till mig.

https://www.facebook.com/steadigirl/
https://www.facebook.com/linnea.kilas?hc_ref=ARRLPH8YqcvAgO3YPU66xsH8FjpTCDcP-T0GL5pHlozYfbanBvM7Qx-ouKce6QgoYlo

Vi måste gå till sidan eftersom det kom bilar som ville förbi där vi stod och pratade. Sa hejdå tillbaka. Gick och köade. När det var min tur sa jag mitt namn och det tog en stund innan tjejen hittade mitt namn men jag hjälpte till att peka på pappret. Så fick jag min platsbiljett, drinkbiljett och goodiebagsbiljett. Pratade med Calle som satt på kajen och drack kaffe. Sa att jag tycker han och Anja är bäst och vill ha de till final. Han gav mig en high five. Sa också det är första gången jag är på Let's dance trots det är andra direktsändningen för mig men första gången jag är ensam förstås. Har alltid tidigare bara sett det på tvn. Han undrade vilken dans som är min favorit men jag blev helt ställd eftersom jag aldrig tänkt på den saken tidigare. Alla är lika bra sa han sen. Minns inte hur vi avslutade.

Kolla snapstory här: https://www.instagram.com/p/BTdz9eeDJjO/?taken-by=luckyandangel

Sen pratade jag med Jonathan efter han pratat med Ellens mamma och Bianca Ingrosso tror jag var där och stötta henne. Undrade hur det var med honom eftersom jag har läst hur det har gått. Det går nog bra. Vi tar oss igenom det här tror jag han sa. Hejar på er sa jag. Tack sa han. Lämnade in väska och jacka till garderoben. Gick in och visade min platsbiljett till en publikvärd som visade var jag ska sitta. Förstod nu var Dplatserna var. Brevid orkestern. Det betyder att B är läktaren. Då är D bättre än B enligt mig som man sitter på vid finalen. Eftersom inledningen var inspelad och klar så spelade de in De fyra elementen där David Helenius uppvisar vind, snö, eld och jord till Tilde de Paula Eby. De fick ta om flera gånger eftersom Tony Irving misslyckades flera gånger att visa femte elementet.

När det var klara kom Kenny Mattsson dit och prata. Han undrade hur många som inte varit där förr. Sedan lät han studiomannen ta över som berättade vad som händer på en direktsändning. Senare tog Kenny över igen innan det var dags för direktsändningen. Då fick man se inledningsdansen och höra Peter Jöback på några skärmar vid taket. Sedan flöt det på med danser, jurybedöming, Tildes greenroomhäng, poängutgivning, reklamer där under Kenny sjöng eller pratade på eller anordnade en discotävling. Linnea sprang precis som Tomas skulle gjort om han inte skulle vara borta. När det var paus då finaste familjen och tvnyheter med sporten och vädret gick i tvn borde jag inte stuckit direkt men jag behövde ladda den eftersom jag använt snapchat och messenger så mycket.

Källa: https://goo.gl/images/8xEsRH

Hämtade en powerbank i väskan i garderoben och när jag kom tillbaka var ingen intressant kvar så att jag gick omkring i salen utanför studion om jag skulle se någon intressant. Såg Tobias som undrade om han & Stina är mina favoriter. Ja svarade jag trots jag egentligen ville ha ut dem i kvartsfinalen. När jag höll på att tänka på sitta på sin sittplats såg jag Jonathan som jag önskade lycka till. Gick tillbaka för att 22:10 ska man sitta igen. Det var lotterivinstdags igen. Killen som hade likadan röd glitterkavaj som Thobias Thorvid hade på Melodifestivalen vann en av vinsterna. Sen var det resultatshowdags. David var i greenroom och intervjuade dansarna, Tilde var och pratade med juryn, sen fick David resultatet och räknade upp vilka som gick vidare till nästa vecka. Stina & Tobias fick minst röster den här gången.

15.11.2017 kl. 23:58

Vakten hindrade mig att prata med Kristjan & Tomas men Bertil räddade mig ur knipa!

Det här hände 5 maj från Frihamnen till Mariatorget!

Hann bara prata lite med Kristjan Lootus efter ett par tjejer tagit bilder med honom vilket jag också borde men det gjorde jag inte. Sa till honom att det var synd att han åkte ut så tidigt. Det gjorde inget sa han. Sen sa han att jag skulle vänta för han måste flytta sin bil men det kom en idiot till vakt som hindrade mig att vänta. Han sa att jag måste gå ner för att jag ska lämna dem ifred. När Kristjan kom tillbaka kunde jag inte berätta om när jag träffade honom första gången. Gick till Robert och Bertil som stod och pratade med Sigrid och andra dansare. När Tomas kom ut sa Robert att jag ska prata med honom. Jag gick närmare där han stod och ropade på Tomas och vakten sa "Jag sa att du ska lämna dem ifred". Kristjan Lootus dansar med en tjej i en gul klänning!

Gick till Robert och sa att vakten hindrade mig att prata med Tomas medan jag grät. Frågade Bertil om hjälp och han förstod och gick dit trots vakten sa till honom också så ropade han på Tomas tills han lystrade till och kom ner. Då slutade vakten plötsligt. Blev så lycklig. Bertil sa att jag ville ha en bild med honom.
- Var på direktsändningen förra veckan men då var det Linnea istället. Vad gjorde du istället?
- Jag var på Talang.
- Men är du på Talang imorgon? Du är ju här idag.
- Ja det är jag men förra fredagen var det genrep för det var första direktsändningen.
- Aha, på så vis.
- Ska du på direktsändningen ikväll?
- Nej, jag var på genrepet. Det var slutsålt.
- Ja, jag vet. Jag har några som frågat efter biljetter som ville kolla men det fanns inga biljetter.
- Jag bokade tre genrep och två direktsändningar när biljetterna släpptes.

Mera bilder på Tomas och mig HÄR som Robert tog.

Bertil avbröt och ville jag skulle ta bilder. Frågade om han kunde göra det men då ropade han på Robert som tog bilder med mig och Tomas. Tyvärr kom solen i vägen som sken rakt på Tomas. När han såg dem sa han: "Ta bort dem". Då bad jag att vi ska byta plats och på samma gång kom Bertil i bakgrunden så han bad Bertil komma med på bilden. Så Bertil kom med på bilderna. När Tomas skulle gå sa jag:
- Du var på Aftonbladet...
- Nä, det var fjol."
- Ja det var ifjol.
Sen gick han. Jag, Bertil och Robert gick också. De ville jag skulle fråga om jag kunde bli vän med honom. Nästa gång sa jag om jag får tag i honom trots jag tänkte det inte så viktigt att bli vän med honom. De pratade om annat också innan det var dags att skilja på oss.

Tomas syns i 10 sekunder här. Det är han som filmar Tilde de Paula.

Robert gick till sin cykel han hade i Frihamnen och Bertil gick till busshållplatsen och jag såg Maria och Mathilde stiga av vid andra busshållplatsen. Gick till dem som trodde jag var kvar utanför Magazin 7 så de blev glatt överaskade sen gick vi in på samma buss som Bertil där vi pratade en stund. Jag chattade med Jaana:
18:44 Är du ännu där jag är i Ropsten ska ta en bus 76 genom Frihamnen to Slussen
18:45 Nu på buss 1. Ska av i gärdet nu
18:50 Okey, jag ska hem och kolla Let's dance där i så fall
18:51 Okej, nu åker jag tunnelbanan
18:52 Var Jesper och Malin bra i genrepet?
18:53 Ja, men såg mest på Tomas.
18:54 Roligt att han var där.
Så berättade jag det som hade hänt till Jaana medan tjejerna och jag stigit av i Mariatorget.

08.11.2017 kl. 23:55

Efter träffat Erik Linder & Fredric Wide var jag på genrepet av Let's dance!

Det här hände 5 maj från Tyresö till Frihamnen!

Erik tänkte han kunde ha instagram live. Fredrik undrade om han var säker och Erik satte igång den. Dessis kompis och Dessi kände jag igen och Eriks mamma som kommenterade. Dessi var avundsjuk på mig. Hon ville också vara där. Lovade att göra en videohälsning. De avslutade sin livesändning backstage. Hörde inte slutet eftersom jag inte hade ljudet på. När den tog slut gick jag och ställde mig på trappan eftersom där jag stod tidigare blev upptagen med en tant. 12:30 har äntligen en talare pratat klart så det blev Erik och Fredriks tur. Erik skämtade mycket i mellanspeakarna. Han fick för sig att hälsa till mig mellan två låtar också och bad alla applådera för att jag kommit ända från Åland till Tyresö. Varenda gång jag är i Tyresö gör han det.

Erik Wide tog en selfie / groupie med Fredric Wide och mig.

12:55 var det redan slut och Erik och Fredrik fick blommor. Gick och pratade med dem. De packade ner allt. Fredrik visste inte när han spelar med Erik nästa gång. Det visste inte Erik heller. De tackade mig. Innan de gick iväg pratade de med andra som tackade honom. 13:07 gjorde Erik en videohälsning till Dessi och tog några selfies/groupie. Sist förde de sina grejer till bilen. Jag var kvar när de kom tillbaka. Erik skulle köpa kuvert i bokhandeln. Han skämtade och undrade hur länge 100 kuvert räcker om han skickar 100 kuvert om dagen. 1 dag sa jag. Han köpte ett häfte med frimärken också. 13:27 skrev han på något papper och satte in det i kuvertet och skrev en adress från telefonen och satte på ett frimärke. Han satte in det i en postlåda utanför Tyresö Centrum. Sen kramades vi hejdå och skildes åt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

Kollade reseplaneraren 13:52 åkte jag buss 873  mot Gullmarsplan. 14:11 steg jag av i ändstationen. 14:17 gröna linjen mot Hässelby Strand. 14:22 steg jag av i Slussen. Hittade rätt busshållplats. 14:27 åkte jag buss 76 mot Ropsten som blev så full att jag ångrade att jag inte åkte tunnelbana mot Ropsten istället från Slussen. Det var trångt att stiga av vid Frihamnen 14:47. Gick och köade till Let's dance studion. När de släppte in folk hittade de mig den här gången i pappret. När jag köat inomhus en bra stund kom Robert och Bertil in och börja prata med mig. De gick när jag höll på att söka bilder jag inte hittade i Onedrive. Ca 16 släppte de in folk i studion.

En dansskola har bokat läktaren som jag tänkte sitta på så jag bytte till andra sidan domarbordet istället. Studiokvinnan berättade vad man får och får inte göra och hur ett genrep går till m.m. Filmade med snapchat trots det sades att man inte fick lägga upp det man tar under genrepet. Blev lycklig bara att se Tomas. Bertil och Robert pratade med honom ett par gånger under genrepet. Den här gången snappade jag alla par. När genrepet var slut hade Robert och Bertil bråttom att träffa och ta bilder med folk. Jag pratade med Jonathan Näslund som sade Ellen Bergström inte mådde bra och vilar. Jag sa att jag ville ha honom till finalen. Pratade också med Calle Sterner. Tog selfies med dem. Hann också ta selfie med Jesper Blomqvist, tänkte ha med Malin Watson också men hon var hungrig och gått för att äta.

Hittade sen Bertil & Robert som jag pratade med. Visade var Tomas är men Robert sa att alla kommer ut senare så vi borde gå ut. Såg Dragan Zivijinovic som Robert sen pratade med och fick veta att han inte gör Talang. Sa att jag har sett honom på melodifestivalen och efter efterfesten var slut. Fick också en selfie med Dragan. Borde ha frågat Robert att ta bilden efter jag frågat Dragan så jag kunde fått en vanlig bild. Vi blev utchasade så att det kan komma publik till direktsändningen. Stod och väntade utanför stora porten medan Robert och Bertil gick till andra sidan. De släppte in publik till direktsändningen.

07.11.2017 kl. 23:44

Mathilde ville tacka terroristen och jag fick inte det jag ville på Let's dance!

Det här hände 14 april i Stockholm och Frihamnen!

Måste gå och sitta igen. Det var lotteridragning och annat som skulle göras. Till slut var det dags för röstningsprogrammet. Man såg inte greenroom därifrån vi satt men hörde desto mer. Efter Tilde pratat med juryn kom David med brevet där det stod vilka som går vidare i Let's dance. Johannes och Jasmins namn ropades inte upp och Mathilde var så glad att det inte blev Let's dance förra veckan. "Om man ska se från den ljusa sidan tackar jag terroristen för att jag fick träffa min barndomsidol. " Dansgolvet blev fullt med journalister och folk som ville prata med kändisarna.

Johannes Brost

Jag ville stå bakom Tomas en stund och kolla på Tilde intervjuade Tony men det gick inte Mathilde med på. Vi skulle vakta Samir och Ellen som blev intervjuade av mediefolk. När Samir blev klar för en stund så fick Mathilde äntligen en bild med Samir. Tog också när hon kramade honom. Då ville jag också göra samma sak. Han sa "Här får man så mycket kärlek". Sa till Sigrid som dansar med honom:
"Hoppas ni är kvar imorgon också. Ni är bäst."
"Vi ska göra vårt bästa." svarade hon.
Sen väntade vi på Ellen som hade mycket pressfolk runt sig. När hon äntligen var klar nämnde Mathilde att de inte har träffats sen Snövit. Det mindes hon och jag tog en bild på dem. När de äntligen var klara såg jag att det var så få kvar där.

Såg Martin Drakenberg och Calle Sterner och sa vilka de var till Jaana. Mathilde visade en bild på Sven Wolter till mig och jag sa visa till Stina. Det gjorde hon och hon sa "Farsan, vill du ha en bild med mig?" Då kunde man inte tacka nej så vi tog bilder med henne. Sen sökte jag efter screenshoten på mig på Tobias Baders instastory och visade till honom. Märkte sen hur lite folk som det var där och Maria har kommit tillbaka så vi gick ut för att möta henne. Jaana kom med. På väg ut fick man en goodiebag om man har kupongen kvar. När vi kom till garderoben gav jag bagagelappen tillbaka så fick jag min jacka och min kasse efter beskrivit den. Satte fort tröja och jacka på för jag frös som fan. Såg Maria ta en selfie med Sebastian Tadros.

Maria träffade dessa utanför studion.

Pratade med Jaana eftersom Maria pratade med Mathilde. Visade till henne Stinas instastory. Bad henne lyssna ordentligt när hon pratade om Tomas men hon nämnde inte namn bara att han dröp av svett efter sprungit med 27 kilo kamera under kvällen. Hon bad mig kolla hennes tidiga videor så jag scrollade halvt år tillbaka ungefär och kollade på hennes danser på till exempel på vägen eller hemma på golvet. Maria har tagit selfie med Ellen Bergström och Jesper Blomqvist också. Men Samir hade inte tid att ta bilder med henne för han hade bråttom till taxin och han borde upp till 9 nästa morgon för att dansa igen. Vi gick till busshållplatsen. Spelade upp några av Hampus instavideos till Jaana medan vi väntade på bussen. Vi steg av i Hötorget och gick till Mcdonalds för tjejerna var hungriga medan jag åt ingenting för jag inte var hungrig sa jag. Sedan skildes vi åt, Jaana åt ett håll och resten tunnelbana till Mariatorget.

https://www.instagram.com/stinawollter/?hl=sv

04.11.2017 kl. 23:46

Första direktsändningen av Let's dance där vi träffade Tomas, Johannes och Samir

Det här hände 14 april i Stockholm och Frihamnen!

Jaana skrev till mig på messenger:
17:50 Hej, I Frihamnen nu
17:51 Bra, väntar på bussen med Mathilde.
17:56 Ska jag köa?
17:57 Om du vill så ses vi snart.
18:02 Kön är lång o mycket folk har gått in redan.
18:04 Aha, vi väntar på bussen.
18:05 Var är ni?
18:06 Radiohuset steg vi på bussen nyligen
Maria kom med ända till frihamnen och dessutom frågade om det var slutsålt när vi kom fram och kön var slut. Det var det. Så fick hon åka iväg medan jag & Mathilde fick våra platser och Jaana fick sin. Såg Tomas när han kom ut från dörren.
"Ska du på direktsändningen?"
"Ja.".
"Nu ska jag på möte." sa han och gick.

Det här klippet fick mig kolla på let's dance live på plats https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/letsdance/article22642750.ab
Här kan man se det blir mörkt i två sekunder när Tomas ramlade https://youtu.be/QJqflbee9S8?t=1m57s

Vi lämnade jackorna i garderoben. Lämnade min huvtröja också men i plastkassen. Gav mina powerbankar till Jaana eftersom jag inte har varken fickor eller handväska bara en telefonväska. Hon använde sin drinkkupong medan Mathilde tänkte spara den till stora pausen. Det fanns lotteri på plats och smakprov på choklad vi tog innan vi måste gå in i studion. Visade min biljett till en studiovärd som visade var vi skulle sitta. Upptäckte att vi skulle på tredje raden snett framför två tvkameror som var exakt framför domarbordet. Det var en kvinna på en av platserna som Jaana sa till åt att hon hade den platsen. Som tur flyttade hon på sig så vi alla kunde sitta nästan på rad för det var en två tvkameror mellan våra platser.

19:07 skrev jag till Affe och Gordon "Träffade Tomas ♥"
Först berättade en studioman vad som skulle hända under kvällen, sen skulle inslag spelas in som David Helenius och Torsten Flinks påskäggjakt. Det som tog mest tid var öppningsnumret där juryn och proffsdansarna skulle dansa. Det skulle tas om hela tiden. Till slut kollade jag bara på vad Tomas gjorde. Dessutom 19:38 och 19:47 smygfota jag med messenger på Dragan som stod bakom en av tvkamerorna snett bakom mig och skickade till Affe och Gordon som inte kunde bry sig mindre om vad jag gör. När äntligen direktsändningen startade spelades upp den bästa versionen av öppningsnumret innan Tilde de Paula Eby och David Helenius kom nedför trappan.

Då skulle man stiga upp och applådera tills de började prata. Då skulle man vara sitta ner och vara tyst. Men när dansparen dansat klart fick man uttrycka sina känslor när juryn pratat klart och såklart applådera när danserna var slut. Trots man kan råka synas mitt under danserna filmade jag med snapchat mina favoriter när de dansade. Mathilde tog mest bilder med instastory. Det bästa var att inför danserna satt David brevid en anhörig till personen som ska dansa precis två rader framför en. Då vet jag att man råkar synas i sändningen. När det var reklampaus var det som tråkigast för då kom en publikuppvärmare upp på scenen och berättade vitsar tyckte jag men då surfade jag runt.

http://www.tv4.se/lets-dance/deltagare
https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

När den första delen var slut kunde man prata med de som var på golvet. Skrev till Mathilde på messenger:
21:34 Var är du? Johannes är här
21:35 Okej kommer
Tog en bild på Johannes och Mathilde när han hade tid och hon nämnde att hon hade alla säsonger med Rederiet och han svarade bara "Va kul". Så tog Mathilde också på oss. Sa till Samir att han var bäst ikväll. När Mathilde frågade efter en bild sa han "Jag känner nog igen er. Med dig har jag tagit 50 gånger" och pekade på mig: "Och dig 4 gånger". Hon hann ta en bild på mig och Samir innan han måste gå för att äta när Mathilde också ville ha en bild. Sa till henne vi tar det efter sändningen. Ellen var inte där.

Samir Badran

Om ni vill se videor jag filmade https://www.instagram.com/p/BS2Fs45j0fn/?taken-by=luckyandangel

03.11.2017 kl. 23:47