Bloggposter

Träffade Viktor Frisk på Liseberg! Flixbus har också ställt in returen, åkte via Malmö istället!

Det här hände 26-27 juni från Göteborg till Malmö!

När direktsändningen var slut så försökte jag ta mig fort tills stängslet där jag såg att Viktor var. Det var redan så mycket folk så att först när många redan fått autografer och selfies jag kunde ta mig så långt fram att jag kunde få prata med Viktor.
- Jag har åkt till Göteborg för att träffa dig
- Bästa tjejen, du är överallt ju.
- Kan du ta en selfie?
- Ja, nu ska vi ta en bra en. Det blev två.
- Kan du göra en videohälsning?
- Absolut
- Jag har lite bråttom, ska hinna med bussen.
När jag fick det jag ville gick jag. Det var lättare än jag trodde efter jag tagit mig från Liseberg.

Viktor Frisk tog en selfie

Chattade med Marika.
22:06 Träffat Samir också?
22:07 Nej och jag hinner inte vänta
22:08 Nä bussen går om 1 timme
Det gick bra att chatta med gordon också och hittade Göteborg Central utan att kolla kartan. Därifrån var det lätt att hitta Nils Ericson terminalen. Mardrömmen började när jag inte hittade Flixbus någonstans på avgångskyltarna. Jag hade då inte kollat min mail och visste inte hur jag skulle ta mig tillbaka till Stockholm. Skrev till många av mina chattkompisar och ingen kunde hjälpa mig förren jag skrev till Oscar Malmerengen som fick mig kolla min epost. Han ringde till Flixbus supporten och fick veta att bussturen jag skulle åka var inställd och jag skulle åka 2:40 byta buss i Malmö för att åka till Stockholm
.

Han tyckte det var lättare att ringa upp mig på messenger än chatta. 2 på natten stängdes Nils Ericson terminalen så alla som väntade på nattbussar måste gå ut. Jag bokade motvilligt Flixbus. Det var bättre än vänta till 5:42 första morgontåget från Göteborg eller bussar på morgonen. Tur att jag gjorde det itid eftersom det var sista platsen kvar på den turen. 2:52 kom bussen som skulle till Berlin via Malmö och Köpenhamn. Äntligen fick jag se hur en flixbus ser ut. Visade till Oscar Malmerengen.
2:52 Grönt är skönt
2:54 Väntar på att få gå ombord
2:58 Är du ombord
2:58 Kö
3:01 Nu får du se Sverige. Stockholm GBG Malmö Stockholm. Sverige runt på två dygn.
3:05 Missar allsång på köpet
3:06 Du hinner
3:11 Kul att åka baklänges not

https://www.flixbus.se/

Visade min biljett till chaffören och han lyste med en app som läste qrkodens informationen på biljetten. Hittade en sittplats. Laddade upp lite bilder och snapchatvideor med wifi i telefonen innan jag somnade. Det gick bra trots jag satt motsatt färdriktning. Vaknade upp i någon stad som jag trodde var Malmö men det var det inte för bussen var försenad. Det var en tjej som sa det här är inte Malmö till någon kvinna som tänkte stiga av. Framme i Malmö kollade jag google maps var Scaniabaden är och gick längs med rutten den föreslog. Blev så glad när jag hörde på håll var det var. När jag kom i närheten tog jag en bild på Busster och publiken som redan var där före 8.

Kung https://www.instagram.com/p/BV5leKfjreV/
Bada nakna https://www.instagram.com/p/BV5m6kqjpl2/
Teddybjörnen Fredriksson https://www.instagram.com/p/BV5p7njjUnZ/

02.03.2018 kl. 23:42

Åkte nettbuss för att jag ville se Samir & Viktor på Lotta på Liseberg! Videor!

Det här hände 26 juni från Stockholm till Göteborg!

7tiden väcktes jag av Jaana. Hon åt frukost och plockade ihop till mig smörgås och flingor med mandelmjölk. Åt det medan hon duschade och klädde på sig. Klädde också på mig och packade väskan. Satte powerbankarna i den. 8tiden gick vi ut för att hon ska hinna med bussen. Hon steg av tidigare och jag åkte ända till Slussen. Åkte tunnelbana till T-centralen för att kolla upp om nettbuss går till Göteborg. Såg det på tavlan i Cityterminalen. Åkte tillbaka till Slussen och tänkte jag skulle gå till djurgårdsfärjan men tänkte att man hinner inte fram och tillbaka på en timme så jag åkte tillbaka till T-centralen. Gick till Cityterminalen. Märkte att nettbuss var utanför sin gate så jag bokade & betalade resan för 499 kronor.

https://www.instagram.com/p/BVz4EN5jNDH/

Tog en stund så jag berättade till busschaffören att jag har bokat men jag har inte fått email än. Till slut fick jag email så kunde jag visa streckkoden till honom och gå in i bussen. Den startade 10 som den skulle. Chattade med Marika. 14:06 i Jönköping. 15:25 i Borås. 16:30 såg jag Liseberg.
16:45 Va bra att du kommit fram till Göteborg . Kan nog kanske vara extra dyrt nu med för det har varit midsommar & det är Coldplay konsert i Gbg
16.48 Dyrt var då? Överallt?
16:49 Buss och tåg
16:51 Tror för det är så många som ska till Göteborg och jag bokade så sent. Swebus var ännu dyrare och tåg också.
Då blev det tyst från hennes sida och vi chattade om annat istället.

Lotta på Liseberg

När bussen stannade i Nils Ericson terminalen så gick jag in och undersökte den. 17:15 kollade jag avgångsskyltarna men då syntes det inte än så jag kollade google maps för att hitta rätt till Liseberg. 17:53 hittade jag ingången. Betalade 100 kronor när jag kom till kassorna för inträde. När jag var inne tog jag en bild på storbildskärmen där det stod Lotta på Liseberg.
18:00 Bra att du hittade
18:06 Google maps for the win
Kom lagom fram då Samir och Viktor presenterades i genrepet. Filmade med snapchat när de sjöng Teddybjörnen Fredriksson. När genrepet var slut tog det sisom tid för då skulle alla skyltar med bokstäver plockas på rätt plats så de som har sittplatsbiljett ska hitta sina platser.

Samir och Viktor sjunger Teddybjörnen Fredriksson på genrepet på Lotta på Liseberg! Klicka för att se videor från genrepet!

När de äntligen släppte in folk har det blivit lång kö bakom mig. Hittade min plats och chattade med flera personer för visade bilder på messenger 18:55 Det fylldes på sittplatser 19.34. Innan sändningen berättade en studioman som var en kvinna vad man ska tänka på under livesändningen. Dessutom var det en danslärare som visade rörelser som ska göras under vissa låtar under programmet. Det övades några gånger innan livepuffen. Fick veta att det är en krankamera som sveper igenom luften så man får inte ha barn på axlarna inom radien av den. Två kameror som springer i gångarna så man får varken ha väskor, småbarn eller ben ute i gångarna. Två steadicamkillar alltså

Direktsändning av Lotta på liseberg. Snapchatbilder! Lotta Engberg, Arvingarna, Rhys, Hanna Hedlund Sven Melander,  Samir och Viktor. Dessutom Steadicam. Klicka för att se bilderna:

Det studiomannen inte sa var kamerakillen som var på scenen som filmade orkestern och kören. Det var nästan fullsatt när sändningen började. Kollade på storbildskärmen oftast när det är allsång så man kunde sjunga med i allsångerna och kolla om man ser en själv. Blev så glad att se Samir och Viktor att jag filmade Kung & Bada nakna för att jag ville göra det trots det var direktsändning. Teddybjörnen Fredriksson också. Zoomade hela tiden så när de var närmast mig blev det som de var precis brevid mig trots de inte var det. När det var slut tog jag en sista bild på scenen på artisterna där och skickade till några på messenger. Marie och Marika skrev att de såg mig i programmet trots jag själv inte såg mig.

01.03.2018 kl. 23:00