Bloggposter

Träffade Alex på Sommarlov! Åkte buss från Malmö till Stockholm! Brand på Centralen!

Det här hände 27 juni från Malmö till Stockholm!

Alexander Ken Hermansson sprang från inspelningsplatsen i Scaniabaden och jag frågade om han känner igen mig och han tittade på mig och sa ja och sprang vidare. Upptäckte det var en husvagn utanför häcken och i ett inhängat område där jag inte fick vara fick jag veta av en vakt som följt efter mig. Så jag väntade utanför på Alex. När han kom så frågade om en selfie. Sa att jag inte hade tid att vara så länge eftersom jag byter buss i Malmö och ska hinna med nästa. När jag tagit en så gick han tillbaka mot Busster och publiken. Skickade till Oscar 8:15. Kollade när de repade del två då de frågade om planetskötartips av publiken.

Selfie med Alex

Gick lite före 9 då direktsändningen skulle gå. Chattade medan jag gick tillbaka och upptäckte inte att jag gått fel förren jag gått förbi Turning Torso så jag fick kolla Google Maps igen och gå rätt. Tog bilder på tillbaka vägen till Malmö Central. Var framme före 9:40 men ingen buss förren 10:20. Om jag skulle veta det kunde jag gått och köpt något att äta. Visade biljettens qrkod till chaffören till flixbus till Stockholm så han fick scanna den så steg jag på efter köat en stund för det var många som skulle åka. Fick sitta framlänges den här gången. Laddade upp lite. Sov lite. Chattade lite. Visade screenshots till Oscar.

Flixbus

11:18 Hur långt har du kommit?
11:30 Åker jag före Herrljunga också?
11:30 Nej inte Herrljunga Jönköping
11:36 Nähä, inte Skara heller
11:44 Hur ser man kartan? Hittar inte den.
11:59 Ombord på flixbus
13:49 Vart är du nu?
13:51 Jönköping
14:52 Du får se Sverige
13:55 Ja, jag vet men det blir lätt långtråkigt att åka buss på dagen
13:56 Du hinner till Skansen åk direkt ifrån Cityterminalen
13:57 Nä måste äta också, har inte ätit sen igår.
13:57 Det kommer bli matpaus i Ödeshög
13:58 Aha kan man köpa något där?
14:02 Japp
14:03 Bra

http://www.rasta.se/odeshog/

Bussen stannade i Ödeshög och det blev matpaus. 14:50 tog jag in baconkorv med bröd och smoothie in i bussen. Kändes skönt att bli mätt i magen. 15:39 var bussen i Linköping. Försenad till Stockholm också. När jag steg av tänkte jag gå till Centralen men vakter stoppade mig. Skrev till Mia som höll plats till mig.
18:37 Jobbigt, hinner inte kolla stories eftersom centralen är avspärrad.
18:37 Hörde det
18:37 Varför?
18:37 Men ta spårvagnen från kungsan. Det brinner tydligen på BK sa oscar
18:38 Oj Har inte fyllt på kortet
18:38 Kan man väl göra vid spårvagnen
18:39 Ska se

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stockholms-central-utrymd-efter-larm-om-brand

Hittade ingen automat där fast jag kan ha kollat slarvigt men eftersom jag tyckte det var det viktigaste att komma fram före 19:30 tänkte jag va fan, jag går istället, har varit i bussen hela dagen. Var på Djurgården när Maria skrev. Hon ville jag skulle sitta med henne istället för Mia och Oscar. Tog tid sen jag äntligen var på skansen och solliden för henne att förstå var jag var men efter bytt ingång till den närmast kanonerna istället för den närmast väderkvarnarna förstod hon att hämta in mig. Oscar sa att hans platser for innan Maria kom. 19:27 var jag inne med tjejerna. Linnea längst ut, Mathilde och Maria och jag fick den platsen längst innåt. Skrev till Mia att jag har plats och vinkade till henne där jag satt.

06.03.2018 kl. 00:08

Träffade Viktor Frisk på Liseberg! Flixbus har också ställt in returen, åkte via Malmö istället!

Det här hände 26-27 juni från Göteborg till Malmö!

När direktsändningen var slut så försökte jag ta mig fort tills stängslet där jag såg att Viktor var. Det var redan så mycket folk så att först när många redan fått autografer och selfies jag kunde ta mig så långt fram att jag kunde få prata med Viktor.
- Jag har åkt till Göteborg för att träffa dig
- Bästa tjejen, du är överallt ju.
- Kan du ta en selfie?
- Ja, nu ska vi ta en bra en. Det blev två.
- Kan du göra en videohälsning?
- Absolut
- Jag har lite bråttom, ska hinna med bussen.
När jag fick det jag ville gick jag. Det var lättare än jag trodde efter jag tagit mig från Liseberg.

Viktor Frisk tog en selfie

Chattade med Marika.
22:06 Träffat Samir också?
22:07 Nej och jag hinner inte vänta
22:08 Nä bussen går om 1 timme
Det gick bra att chatta med gordon också och hittade Göteborg Central utan att kolla kartan. Därifrån var det lätt att hitta Nils Ericson terminalen. Mardrömmen började när jag inte hittade Flixbus någonstans på avgångskyltarna. Jag hade då inte kollat min mail och visste inte hur jag skulle ta mig tillbaka till Stockholm. Skrev till många av mina chattkompisar och ingen kunde hjälpa mig förren jag skrev till Oscar Malmerengen som fick mig kolla min epost. Han ringde till Flixbus supporten och fick veta att bussturen jag skulle åka var inställd och jag skulle åka 2:40 byta buss i Malmö för att åka till Stockholm
.

Han tyckte det var lättare att ringa upp mig på messenger än chatta. 2 på natten stängdes Nils Ericson terminalen så alla som väntade på nattbussar måste gå ut. Jag bokade motvilligt Flixbus. Det var bättre än vänta till 5:42 första morgontåget från Göteborg eller bussar på morgonen. Tur att jag gjorde det itid eftersom det var sista platsen kvar på den turen. 2:52 kom bussen som skulle till Berlin via Malmö och Köpenhamn. Äntligen fick jag se hur en flixbus ser ut. Visade till Oscar Malmerengen.
2:52 Grönt är skönt
2:54 Väntar på att få gå ombord
2:58 Är du ombord
2:58 Kö
3:01 Nu får du se Sverige. Stockholm GBG Malmö Stockholm. Sverige runt på två dygn.
3:05 Missar allsång på köpet
3:06 Du hinner
3:11 Kul att åka baklänges not

https://www.flixbus.se/

Visade min biljett till chaffören och han lyste med en app som läste qrkodens informationen på biljetten. Hittade en sittplats. Laddade upp lite bilder och snapchatvideor med wifi i telefonen innan jag somnade. Det gick bra trots jag satt motsatt färdriktning. Vaknade upp i någon stad som jag trodde var Malmö men det var det inte för bussen var försenad. Det var en tjej som sa det här är inte Malmö till någon kvinna som tänkte stiga av. Framme i Malmö kollade jag google maps var Scaniabaden är och gick längs med rutten den föreslog. Blev så glad när jag hörde på håll var det var. När jag kom i närheten tog jag en bild på Busster och publiken som redan var där före 8.

Kung https://www.instagram.com/p/BV5leKfjreV/
Bada nakna https://www.instagram.com/p/BV5m6kqjpl2/
Teddybjörnen Fredriksson https://www.instagram.com/p/BV5p7njjUnZ/

02.03.2018 kl. 23:42