Bloggposter

Såg Broken Door i Orminge Centrum. Vissa kan inte sluta chatta trots telefonen dör!

Det här hände 2 juni från Orminge Centrum till Stockholm!

Såg Pier när vi chattade om honom. Han var på väg in i ett till tält när jag såg honom. Han var glad att se mig och jag frågade om en videohälsning till Marika som tyvärr inte kunde komma.
18:11 När man talar om trollen..
18:13 Åh
Marika blev glad av videohälsningen.
18:20 Är Tobias också där?
18:22 Ja men inne
När Pier hämtat ut Tobias som också kunde göra en videohälsning.
18:35 Haha är det Pier som skriker?
18:36 Gissa
1836 Haha, ja det var han!?
18:49 Har slut på powerbanken.
18:49 Oj, det var inte bra
18.49 Finns det någonstans att ladda? Hur mycket batteri har du?
18:50 Jag vet inte och hinner inte före. 54%.

Sen kom Broken Door upp på scenen lite försenat. Pier försökte locka publik hela tiden och under sista låten kom det ett gäng glada ungdomar som fick upp stämningen. Kändes som publiken var trög inför musik de aldrig hört förr. Efter konserten gick de av scenen. Senare kom de ut och en tjej med en äldre kvinna som tog en bild på dem när de pratat en stund om vad som helst kändes det som. När de var klara pratade de kort med mig, kramade mig och gick in i tältet tillbaka så jag gick till Orminge Centrum och laddade telefonen medan jag kollade reseplaneraren och tänkte att jag borde tillbaka innan Veronica Maggio var slut. Vilket jag inte borde gjort. 20:22 åkte jag buss 444 mot Slussen.

20:22 Tog du bild med dom?
20:23 Nä, det fanns ingen att fråga fast jag kunde frågat de om de kunde fråga någon annan men vi kan ta bild i Arvika istället.
20:23 Okej
20:24 Lättare det, viktigaste du fick videohälsning av dem. 27 %
20:29 Ja det var jättesnällt att du skickade, Okej vad lite.
Var framme i Slussen 20:42. Gick till Djurgårdsfärjan som gick 21:00. Hörde sista låten när färjan närmade sig Gröna Lund. Var framme i Allmänna Gränd 21:08.
21:15 Filmade Broken Door?
21:16 Ja därför så lite batteri som 17%.
21:32 Okej hann du se Veronica Maggio?
21:55 Nä. 6%

http://www.smakapastockholm.se/

Finns såna som inte slutar att chatta trots att min telefon kan dö när som helst. Medan Marika gjorde det försökte jag hålla koll på stora publikflödet som kom ut från Tyrolerporten. Det var jobbigt för att det var vakter från Gröna Lund som höll koll att man inte stannade framför öppningen och om man väntade på någon fick man inte stå utanför heller för då stoppar man flödet. Jag försökte hålla mig runt ett träd hela tiden för ville inte tappa bort Oscar, Mia, Carro och Jaana. De kom ganska sent ut då hade minskat rejält med publiken från Tyrolerporten. Vi åkte spårvagn till Kungsträdgården. Framme där ville Oscar gå in på Smaka på stockholm och gick in. Vi andra följde efter

http://sushirullen.se/

Sushirullen sålde för halva priset för de måste ändå slänga innan de stänger. Mia köpte fem stycken och delade dem till oss.
23:17 Vad sjöng dom för låtar?
23:18 1%.
Upptäckte att Oscar laddade sin telefon i en powerbank och spelade pokemon go samtidigt så jag bad att ladda en stund. Det fick jag. När vi lämnade Kungsträdgården fick jag min telefon igen. Folk åkte på olika sätt hem medan jag åkte tunnelbanan mot Farsta strand. När jag kom fram till Tallkrogen hade jag 1% igen och klarade in i lägenheten utan att telefonen skulle dö. Kollade stories och sen gick jag och lägga mig.
00:09 I'm yours, Angel, it's amazing, addicted var det sista jag skrev till Marika.

I'm yours https://www.instagram.com/p/BVO50UdjXS8/
Angel https://www.instagram.com/p/BVO7NDHDHDm/
It's amazing https://www.instagram.com/p/BVO8ZCOjh9T/
Addicted https://www.instagram.com/p/BVO9WmDjFRM/

13.02.2018 kl. 23:42

Lämnade Gröna Lund eftersom jag inte orkade stå i 3h! Stack till Orminge Centrum!

Det här hände 2 juni från Stockholm till Orminge Centrum!

När Linnea äntligen kom har det kommit otroligt mycket fans så att hon hade svårt att ta sig igenom till mig. Lade upp också på fb om läget. Mia skrev:
15:08 Kommer jag fram?
15:09 Om du orkar men det är trångt här.
Först kom Mia till mitt lilla område i publikhavet. Samtidigt skickade Oscar bilder till mig från Gröna Lund. Därefter kom han med. De ville stå men det fick de inte pga fansen. Mia sa jag borde tagit en filt med och brett ut mig. Men de gick med på att gå länge bak. Då ville Linnea också gå men jag sa att hon har plats och hon stannade tills vidare. När Linnea var hungrig har det kommit ännu mer och då hjälpe jag henne att ta sig igenom publiken så hon kunde köpa och sen gick vi tillbaka.

När hennes kompis Henrietta äntligen kom höll de på att fundera om de också skulle gå längre bak eller inte. Jag som inte ville bli ensam som har vaktat platsen åt dem hela dagen. Plötsligt kom scenvärden Alex ut och bad publiken att samla sina saker och stå för att det var utrymmesbrist.
16:49 Alla står nu
16:49 Okej, Det var tidigt, ska dom stå i 3 timmar?
16:50 Därför det inte finns utrymme för folk att sitta
16:51 *förvånad*
16:51 Linnea och hennes kompis går
Chattade med Marika och när Linnea och hennes kompis inte orkar stå och Linnea lätt svimmar när det blir för trångt så jag lämnade platsen.

https://www.gronalund.com/sv/scen-show/konserter2015/veronica-maggio/

Men Broken Door är i Orminge så att jag tänkte att jag sticker för orkar inte stå 3h före konserten. Så viktig är inte Veronica Maggio för mig så jag stack.
17:05 Orkar inte stå tre timmar före konserten.
17:13 Förstår det.
Om jag skulle vara smart skulle jag fyllt på 24h igen. Istället satte jag reskassa vilket var en dum idè. Gick och köa till Djurgårdsfärjan och åkte med den till Slussen. 17:28 såg jag på reseplaneraren att nästa buss går mot Västra Orminge. Den stannar 17:45 i Orminge Centrum. Åkte den och steg av. Första tanken är alltid rätt men ändå går man åt fel håll innan man går tillbaka och hittar rätt. Hörde nåt coverband spelade när jag kom.

Såg många stånd längs med sandvägen som ledde till en lekplats och en stor gräsmatta där runt som det stod många matstånd. Såg också en scen där det spelade något band och en massa folk på gräsmattan och några framför scenen. Skickade en screenshot till Marika.
18:00 Åh hälsa Broken Door
18:05 Gillar inte henne så mycket att jag skulle klara av det
18:05 Förstår det
18:06 Mia, Oscar, Jaana är kvar men står vid matbordet.
18:07 Vet inte var Linnea och hennes kompis står men de skulle vara längre bak.

12.02.2018 kl. 23:15

Maria fick inte träffa Thomas Sekelius! Köade och höll plats till Linnea på Gröna Lund!

Det här hände 1-2 juni från Solna till Stockholm!

Det kom en tjej och sa till Maria att hon måste gå bort eftersom Thomas Sekelius inte vill att hon är utanför butiken. Maria gick ut ur kön där till exempel Linnea och hennes kompis Henrietta köade. Linnea ville att jag skulle köa vid 6 på morgonen för att Veronica Maggio är så stor att hennes fans köar tidigt på morgonen. Jag har bara sett henne på konsert i Helsingfors. Hon skrev till Mathilde när hon slutade på praktiken och när hon var på tunnelbanan gick vi och mötte henne utanför. Hon skulle fråga Thomas varför han blockerat henne på twitter. Linnea och hennes kompis Henrietta var klara när Mathilde stod i kön. Mathilde fick sen veta att det är för hon svarade "tragiskt då" när han skrev något på twitter.

Maria ville prata med Johannes och det ville Mathilde också. När gruppfotograferingen med fansen var slut så gick Mathilde in och väntade på att Johannes skulle komma så hon kunde prata med honom. Men enligt ordningsvakten fick man inte vara i butiken om man inte ska köpa något så hon måste gå ut. Dessutom kom tjejen och sa till Maria igen att hon inte fick stå utanför butiken så fick måste flytta oss utom synhåll för Thomas. Till slut var han var klar, Jocke och Johannes också. De gick och Mathilde frågade Johannes om han hade tid men det hade han inte. Men hon var glad att tubecon var dagen efter och därefter guldtuben så hon hinner med det.

Fick extranyckeln och min powerbank av Mathilde så jag kunde åka till Tallkrogen och sova där. Vi åkte tunnelbanan. Mathilde steg av i Slussen och Maria i Gullmarsplan. Jag också för jag skulle mot Farsta strand och av i Tallkrogen och Maria buss hem till Grindstugan. Laddade upp videos till insta när jag kom in i lägenheten för att jag måste ha utrymme så jag kan filma på Veronica Maggio konserten. Typiskt mig att lägga mig sent men det var så tyst och lugnt att kunna lyssna på vad som helst utan någon stör. Lade mig och sova efter fixat saker och ting. Vaknade 8 för satte på alarm för att jag måste äta frukost innan jag skulle till Gröna Lund. Packade väskan mm innan jag gick.

http://www.frida.se/tubecon-profiler-2017
http://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/jocke-och-jonna-blev-storvinnare-i-guldtuben-6853362

Skrev till folk på messenger och Marika svarade 8:18 Svarade tillbaka, tyckte det känns jobbigt att lämna en plats man vaktat hela dagen på Gröna Lund. Har slutat att springa när jag ser tunnelbanan på bron eftersom jag alltid missar den om jag försöker springa. Känns alltid förargligt när man nästan når fram och den åker iväg när man har helt slut och andfådd. Så det var bara att vänta på nästa istället. Steg av i centralen, gick till Af Chapman där jag satte in min väska i en förvarningsbox, gick till frukostrummet och tog frukost därifrån. Mjölk & flingor och smörgåsar. Gjorde två smörgåsar och gick till Gröna Lund.
9:48 Tog bild på kön till Veronica Maggio och skickade till Jaana. Den som började kvällen före har vuxit rejält.

Källa:

Skickade också till Marika 10:13. Senare också till Mia och Oscar. Fick veta när kön växte efter mig att man ska gå till de som är längst fram för de håller koll i vilken ordning sen man ska gå in i parken där man får ett nummer så jag gjorde det. Skrev också till Linnea på snapchat. Förstod först på morgonen hur stor Veronica Maggio är. Rapporterade köläget tre gånger under två timmar till de som håller mig sällskap på messenger. Ca halv timme före insläpp sorterades alla med nummer på handen så att när de släppte in folk några minuter 12 så fick man gå i små grupper till scenen och ta plats till sig. 11:58 tog jag bilder och skickade till Jaana och därifrån till Oscar och Mia. Linnea var nöjd med platsen jag fick. Chattade med dem under dagen. 13:57 skickade jag igen till dem.

07.02.2018 kl. 23:23

Åkte Eckerölinjen vars buss fastnade i bilkö så jag blev försenad till Solna!

Det här hände 1 juni från Mariehamn till Solna!

Upptäckte att Rosellas sommartidtabell inte har börjat gälla så jag fick bråttom. Tur fick jag skjuts till Mariehamn så jag kunde åka buss till Eckerö. Märkte att jag glömde mina powerbankar hemma. Därmed visste jag att min telefon skulle ladda ur sig innan jag var framme i Stockholm. Tur i oturen kunde jag åka buss till Eckerö trots jag bokade fel tur för att 13:30turen var stängd. Framme i Eckerölinjen terminalen berättade jag att jag råkade boka fel och tjejen kunde rätta till det och boka in mig till rätt tur. Så fick jag min biljett till både buss och färja. Behövde inte vänta länge innan jag kunde gå ombord. Upptäckte en stor ipad i cafét utanför barnrummet som någon kollat på Shakira på youtube. Trots det var folk som pratade så fick jag för mig att kolla på De Vet Du - Livet på youtube fast jag kunde fortsatt och kolla på andra musikvideor istället.

Åker Eckerölinjen istället för Rosella!

Frågade i informationen när bussen är i Stockholm. Och personen sa att han inte visste men det tar 1h 15m. Då trodde jag att jag skulle hinna. Köpte chips och dricka i taxfree. 14:30 var Ms Eckerö i Grisslehamn. Gillar inte att gå av i terminalen där för gången är sååå långsmal och så långutdraget känns det som innan man kommer ut ur den. Där fanns det många bussar som kör till olika delar av landet. I den bussen till Stockholm där skulle man lämna sin bussbiljett till chauffören som ville ha allas biljetter innan han startar. När en tant lämnade in sitt sällskaps bussbiljett för att nåndera eller båda har glömt att göra det så kunde bussen starta. 14:53 startade bussen. Maria skrev så mycket på messenger att telefonen dog.

Somnade i bussen. Vaknade och blev förvånad att bussen var i Norrtälje 45 minuter senare. Sov lite till och ytterligare 45 minuter var bussen i Danderyd. Borde man stigit av då? tänkte jag mycket då bussen satt ibland i bilkö och ibland gick den i snigelfart innan den var i Cityterminalen 16:56. Då förstod jag att Maria var arg på mig när hon inte kan få tag i mig och jag har lovat att vara då i Solna Centrum. Gick till Claes Olsson och köpte powerbank som jag laddade genast min telefon. När den var en procent satte jag på den samtidigt jag gick till T-centralen. Ringde Maria som sa jag skulle skriva på messenger. Läste mycket fult där men jag förklarade till henne.

17:10 Är d i Solna?
17:10 Men jaaaa
17:10 Gissade det
Fyllde på mitt SL-kort med 24h fast jag borde satt i 72h istället. Trodde jag åkte blåa linjen mot Akalla 17:18. Då skulle jag varit 17:27 i Solna Centrum.
17:23 Var är du?
17:25 På tunnelbanan
17:25 Mm bra
Måste stiga av i Huvudsta för att åka tillbaka till Västra skogen och åka sen till Solna Centrum. Gick in i köpcentrumet. 17:47 har jag hittat Telenor. Maria såg mig och hon var inte glad att jag har kommit eftersom jag var försenad.

06.02.2018 kl. 23:33

Misslyckades att träffa Norlie & KKV två gånger! Videor från Gröna Lund!

Det här hände 25 maj från Stockholm till Mariehamn!

Jag och Maria tappade vi bort Jocke och Daniel. Maria ville att vi ska söka upp dem men inte gå till utgången trots det är det jag tror att de har gjort. Skrev till Jaana 21:01 men hon svarade inte. Skrev också till Mathilde:
21:03 Var är du?
21:05 Fortfarande hemma, kom hem för typ halv timme sen.
21:05 Aha, Maria tog selfie med Jocke
21:12 Intressant
21:12 Och Daniel men vi tappade bort dem nu.
21:12 Intressant
21:13 Snart är på väg nu.
Maria ville åka popexpressen men där var det stängt för att vakterna tänkte annars att alla hinner inte åka klart före 22. Sen var Maria i Lustiga Huset.

Chattade med Affe och visade hur det såg ut på Gröna Lund. Mathilde beskrev hela tiden var hon var. När Maria var klar sa jag att Mathilde var vid djurgårdsbron så vi gick ut utan tänka på det var dagens värsta misstag. Vi mötte Mathilde på spårvagnhållplatsen och jag fick nyckeln så jag kan ta mig till lägenheten och vänta på dem. Fick lova att hålla mig vaken tills de kommer så de slipper in.
21:57 Pop Expressen och signeringshörna
21:58 Finns det någon där? Jag gick ut! Går och möter dig!
Jaana svarade till mig när spårvagnen kom och Maria gick in i den. Sa till Mathilde att jag ska möta Jaana för hon har också sett konserten men vi ses senare. Fick inget svar av Jaana så jag gick till Gröna Lunds öppning och väntade på henne.

https://www.gronalund.com/sv/scen-show/konserter2017/norlie--kkv-255/

Plötsligt såg jag Oscar & Mia strax bakom Jaana och deras kompis Carro. Mia visade sin kasse hon fick signerad och bilden hon tagit på Sonny och Kim. Jaana berättade att de varit på signeringen med Norlie & KKV. Det var en vakt som berättade om den. Blev ledsen för att jag missade den. Oscar ville åka spårvagn men jag ville fylla på SLkortet först. Han sa det fanns vid djurgårdsfärjan. Gick dit med Jaana som berättade sina semesterplaner samtidigt. Hörde att någon ringde. När jag fyllt på reskassa såg jag att Mia ringde 22:12
22:14 Är på väg
22:14 Dom gick.. dom had bråttom..
22:15 Okej, borde inte fyllt mitt kort nu
22:16 Nix

 

Ett inlägg delat av Mia Thyni (@miathyni)


Det var inget att göra åt det. Allt går på tok. Vi gick till spårvagnen. Den var inte i trafik så vi åkte buss istället. Först steg Oscar av. Sen steg resten av i Karlaplan. Mia hade sin bil där i närheten. Carro gick också. Så var det bara Jaana och mig kvar. Vi åkte till Slussen där bytte jag tunnelbana medan Jaana åkte åt annat håll. Steg av i Tallkrogen. Gick till ytterdörren till trapphuset där Mathildes lägenhet är där fick jag prova flera nycklar innan jag kom in. Men lättare till lägenheten. Kollade igenom instastory och snapchat. Somnade trots jag inte borde det. Maria och Mathilde kom vid 3 tiden in med extranyckeln. De kunde ringt och väckt mig tyckte jag men de visste inte om jag skulle vakna. De har åkt buss från Gullmarsplan eftersom det inte gick tunnelbana. Kunde inte somna om förren tjejerna har tystnat.

Norlie & KKV

6 steg jag upp när jag vaknade av alarmet. Packade väskan och gick ut. Såg när tunnelbanan kom och gick. Men hade inte bråttom utan åkte med den som gick mot Vällingby istället 6:20. 6:38 var jag i T-centralen. Gick till Viking line butik i Cityterminalen där jag bokade och checkade in mig. Gick till bussen och satte mig bakom första raden som var full med folk. 7 startade bussen. Sov under bussresan. Vaknade när den var i Kapellskär. Där steg jag av. Gick till restaurangen. Beställde pommes för 30 kronor. Efter jag ätit plockade jag fram mitt IDkort. Då behövde man inte visa det när man gick igen biljettgaten. Konstigt, så jag satte tillbaka in det i plånboken. Satte mig och sitta.

Åker hem!

Kollade runt i telefonen medan jag väntade på att få gå ombord på Rosella. Chattade lite med Jaana. Gick ombord när portarna släpptes för passagerare. Lämnade av väskan i bagagerummet och gick till vilorummet för att sova. 9 startade Rosella. Somnade efter högtalaren tystnade. Var lite omtöcknad när jag vaknade av högtalaren sade att det är 15 minuter kvar bla bla. Steg sen upp och hämtade väskan och väntade på att gå ut. När portarna öppnades så gick jag ut. Fick skjuts från terminalen.

Där jag hänger min hatt https://www.youtube.com/watch?v=iFJPFuk_nfM
När jag går ner https://www.youtube.com/watch?v=VBFQ3LotlvE
Du får göra vad du vill med mig https://www.youtube.com/watch?v=v8yFnHRYrL4
Säg något som får mig att stanna https://www.youtube.com/watch?v=7rooC0bkRAY
Tog av mig https://www.youtube.com/watch?v=diLmJRsmlKg
Förlåt https://www.youtube.com/watch?v=nQDqb8R-9BU
Tröjan du hatar https://www.youtube.com/watch?v=zghvkcphi2E
Släpper allt https://www.youtube.com/watch?v=mYbVTFAW5bI
Västerbron https://www.youtube.com/watch?v=iA2gVfRsCm4
En flaska till https://www.youtube.com/watch?v=czn7qfsmtP4
Det vet väl du https://www.youtube.com/watch?v=8O5kifSc1c0
Faller https://www.youtube.com/watch?v=-z7d1vccmt4
Din idiot https://www.youtube.com/watch?v=bzTbwHfqN3E
Ingen annan rör mig som du https://www.youtube.com/watch?v=xIJ9N68WntE

04.02.2018 kl. 23:20

Norlie & KKV hade soundcheck på dagen och konsert på kvällen på Gröna Lund! Bilder & videor!

Det här hände 25 maj i Stockholm!

12:48 Var är du?
12:49 Där ni lämnade mig
12:49 Va?
12:49 Vid stora scenen
12:50 Var?
12:50 Ungefär i mitten
Maria och Mathilde kom tillbaka och lämnade sin väskor hos mig. De tycker det är lättare att åka om man inte har en väska. På ena sidan av mig hade jag tre tjejer och andra sidan också. Bad en av dem att vakta medan jag går på toaletten. Gick runt en stund sen för att röra på mig mina ben och för det känns skönt att inte sitta mera. Men gick tillbaka för att jag inte kunde vara borta hur länge som helst. Åt mina smörgåsar och drack vatten. Blev så glad när jag hörde Sonny & Kim sjunga i soundchecket så då måste man stiga upp. Då samlades det mycket folk plötsligt framför scenen. Snappa och filma lite med instastory på de två låtarna de sjöng lite på innan de gick ifrån scenen igen.

17:10 skrev jag till Maria "Nu är det mycket folk för Norlie & Kkv hade soundcheck."
Jaana svarade till mig:
18:13 Nej, det här gick inte som jag tänkte!! Sen gick ut och hos regnar lite så gick tillbaka hem! Regnar där?
18:14 Nej, det regnar inte här. Kommer du tillbaka?
18:18 Ja men är inte där innan 19.15
Ca 18:30 kom Maria och Mathilde tillbaka. Mathilde ville inte kolla men ville träffa Daniel och Jocke. Jag vet inte hur länge hon stannade innan hon åkte till söder för att duscha och göra sig igenom för Gabriel Fontana skulle vara på LIQ Stockholm. Maria stannade för att se Norlie & KKV. När det var drygt en timme kvar måste jag gå på toaletten igen och när jag kom tillbaka var det knappt timme kvar och då stod alla så då var det jobbigt att gå i mellan alla personer. Märkte att jag nådde fel sida av mitten så jag fick ursäkta mig vidare tills jag hittade min väska och Maria som stod längst fram, platsen jag har vaktat hela dagen. Så var det bara att vänta.

Blev förvånad när inte Kenny Mattsson kom och presenterade Norlie & KKV. Sen tänkte jag att han har bytt jobb. Bandet och Norlie & KKV kom ut på scenen. De började med några hits. Sen några album spår och några hits till. Märkte att det var jobbigt att inte var längst fram när folk knuffas för att de hoppar och ramlar snett på en så jag också ramlar framåt. Det var vakter som stoppade det. Norlie & KKV bytte till vita jackor och sen presenterade Linnea Henriksson som de har gjort en låt med som de släppte som singel. Den var inte min favorit så jag filmade inte hela den. Men nästa som hon fick sjunga med i, Västerbron innan de tackade henne. De fortsatte med hits. Det var så underbar stämming när folk hoppade upp och ner och hålls utan att ramla.

Maria höll mest på att chatta men hon filmade också med snapchat ibland. Jag sjöng med för det mesta. Inför sista låten gick de ut. Sen ropade publiken en gång till och de hann sluta innan bandet kom för de trodde det inte blir något extranummer men det blev det. Ingen annan rör mig som du, Marias favoritlåt. Älskar den låten. När den tog slut hade Maria så bråttom men kunde inte röra på mig förren alla har börjat röra på sig. Hon hade så bråttom till Eclipse där Jocke och Daniel har stått och kollat på konserten. När de kom ner var det många fans som tog selfies med dem. Maria också. Hon frågade om han hade tid att kolla en grej och han sa nej, jag har bråttom så gick han och Daniel men de stannade ibland för att ta bilder med fans.

Där jag hänger min hatt https://www.instagram.com/p/BUz82Xaj-ek/
När jag går ner https://www.instagram.com/p/BUz964jD9IR
Du får göra vad du vill med mig https://www.instagram.com/p/BUz_Kqsjitc/
Säg något som får mig att stanna https://www.instagram.com/p/BU0AaYJDdv-
Tog av mig https://www.instagram.com/p/BU0Cd8sjTJo/
Förlåt https://www.instagram.com/p/BU0E4wcDWIK/
Tröjan du hatar https://www.instagram.com/p/BU0GsBuDHkK/
Släpper Allt https://www.instagram.com/p/BU0IDQWj8DH/
Västerbron https://www.instagram.com/p/BU0KuRBjWbE/
En flaska till https://www.instagram.com/p/BU0MXspDJ_D/
Det vet väl du https://www.instagram.com/p/BU0NqsZDGEG
Faller https://www.instagram.com/p/BU0O0CEDcQ7/
Din idiot https://www.instagram.com/p/BU0P8ZxjnE5/
Ingen annan rör mig som du https://www.instagram.com/p/BU0RIaDDD_f/

01.02.2018 kl. 23:18

Goselfmade och musical.ly stjärnor på Gröna Lund före Norlie & KKV var på scenen!

Det här hände 25 maj från Mariehamn till Stockholm!

Fick skjuts så jag kunde åka på Kristi Himmelfärdsdag med morgonturen med Rosella. 7tiden var det kö i terminalen. När det var min tur checkade jag in och betalade för frukosten. Gick ombord på färjan. Lämnade in min väska i bagagerummet. Gick till buffèn. Den öppnade lite före Rosellas avgång 7:30. Det var länge sen jag åt karelska piråger. Det verkar som bara Rosella har det. Åt köttbullar, korv och bacon också före jag åt flingor och yoghurt. Avslutade med fruktsallad och donitsar innan jag gjorde smörgåsar. Gick till vilorummet där jag somnade. Vaknade lagom till att jag skulle hämta min väska från bagagerummet. Sen var det bara att vänta. När portarna öppnades var det en tjej som gick åt fel hål nåt steg innan hon insåg sitt misstag och gick mot rätt håll så jag var först ut den här gången för ingen gick förbi mig.

Gick till den bussen det satt en chaufför i och frågade om den går direkt till Cityterminalen. Nej den här går via Norrtälje sa han men den där går direkt sa han och pekade på den andra bussen. Han knackade på rutan ett antal gånger så att den andra chauffören skulle vakna. Kön bakom mig till den växte långt innan chauffören öppnade dörren så fick man gå in. Egentligen behövde jag inte sitta längst fram eftersom jag sov under hela resan. Vaknade när bussen närmade sig Cityterminalen. När jag var framme skrev jag till Mathilde 10:02. Hon vaknade precis och måste göra sig i ordning och tänkte vara i Grönan vid 11 svarade hon. Tänkte jag kunde gå till Pressbyrån och kollade igenom skvallertidningar istället.

Gick till Sergels torg för jag trodde Mathilde var där men det var hon inte. Borde inte gått via tunnelbanan men jag orkade inte gå upp till markplan och skulle ändå åka spårvagn med henne tänkte jag. Maria skrev:
10:44 Var är du?
10:45 Tc Sergels torg
10:51 Okej. Stanna där
10:52 Nu är jag på spårvagnshållplatsen för trodde Mathilde var här
10:55 Men nej
10:56 Ska jag tillbaka till tc?
10:57 Men vad tror du?
10:58 Ska du inte till Grönan?
11:00 Jo? Vad har de med saken att o göra? Vi är i tc
11:01 Lättare att träffas här. Går till Sergels torg.
11:03 Nej vi är i tc kom hit. Wow
11:06 Nu är jag i tc

https://goselfmade.com/

Chattade med Mathilde också som också sa de var i tc. När jag hittade dem gick vi till spårvagnen. Den blev så full att inte konduktören kunde ta sig igenom så jag kunde sparat 30 kronor och slippa fylla på SLkortet på kvällen. Maria ville jag skulle åka eftersom jag hade pengar men jag sa bara varför? Känns som man blivit så gammal att man inte tycker det är kul längre. När vi kom fram var det lång kö överallt. Jag köade för att köpa Gröna Kortet som jag borde köpt tidigare så slippa den kön. Chattade med Jaana under tiden. 12:10 köade jag för att komma in när jag har köpt Gröna kortet. När jag kom in så var det Selfmade final på scenen. Träffade Mathilde & Maria som sedan gick för att träffa Niklas Carson.

Sen kom några musical.ly stjärnor ut på scenen. De såg ut som alla var barn. Det spelades musik i bakrunden så bandade alla in rörelser till låten. De var två olika låtar sen gick de ut igen. Alla barn och ungdomar som kollade på dem stack för att försöka träffa dem antar jag. Maria träffade några. Jag tog över längst fram platsen och satte mig ner. Försökte få Jaana tidigare till Grönan men hon hade sina orsaker att komma senare. 13:21 blev det tyst från hennes sida. Det blev tråkigt efterhand och så fick man ont i rumpan. Det fylldes på med folk som satte sig på marken.

31.01.2018 kl. 23:57

Vi träffade Oscar Zia dagen efter också på Cinderella! Videor från konserten!

Det här hände 21 maj från Cinderella till Mariehamn!

Jag och Mathilde åkte till däck 11 med hiss där vi väntade på att Oscar skulle komma. 13:45 kom Oscar och Viking Line killen som bärde grejerna från taxfree. Jag berättade att jag glömt att ge en sak till honom. Mathilde sa att vi glömde be dig göra en videohälsning. Han pratade först in till Mathildes telefon sen till min. Så skulle Oscar till hytten för att packa och jag upptäckte jag glömde ge en sak till honom. Så vi väntade utanför korridoren. När han var klar så väntade han på att bandet också ska bli klara. Vi gick in i korridoren och jag gav kassen och han undrade vad det var och jag sa det var, choklad, bok och lite annat. Mathilde sa att hon har nominerat honom till Rockbjörnen och ville att han och Frida Söderlund ska vara programledare för Rockbjörnen igen för de är dreamteam. Tack sa han.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Rockbj%C3%B6rnen

Vi åkte ner till däck 7 med hissen och satte oss vid samlingstället där det fanns två stolar och pratade lite att vi fått allt sagt nu. Helt plötsligt kom bandet och Oscar med Viking line killen som pratade i infot. De väntade på något såg det ut som. Plötsligt kom det två vakter och de åkte hiss med bandet. Tänkte de åkte säkert ner till bildäck. Däck 7 fylldes med passagerare medan vi pratade.
15:20 Jag kommer till hamnen så vänta på mig vill försöka träffa Oscar så om ni ser han stoppa han.
15:28 Kan försöka men jag såg att han åkte hiss ner med bandet så jag tror att han åker bil med dem
15:28 Jaha är du säker?
15:30 Nej men jag tror det men varför skulle han annars åka hiss med dem
15:32 Vilket däck åkte de till?
15:33 Jag vet inte, jag såg bara att pilen utanför hissen lyste
15:34 Okej men var e ni?
15:35 På däck 7 på väg att gå ut

http://www.charterbuss.se/Vara_resor/Resekalender/Visa/1282/Oscar_Zia_-_Live_pa_Cinderella!/2017-05-20

15:35 ringde Maria och då sa jag till Mathilde att vi inte kan vänta tills de flesta har gått ut för att Maria väntar på oss. Så vi började gå in i massan. Mathilde tröttnade på att Maria undrade hela tiden var vi var så hon sa "I Helvetet" och "Det ska du skita i" till henne. Men det tar sisom tid att gå igenom och ut från terminalen. 8 minuter senare var vi ute. Avslutade samtalet när vi var ute. Fick äntligen flytta bilderna på Oscar och mig till min telefon. Sen fick Maria kolla videohälsningen på Oscar och bilderna från kryssningen. Maria fick mynt från Mathilde så hon kunde köpa en burk från automaten i terminalen. Frågade henne var man kan panta för har flaskor i väskan. Hon ville ha panten sen när hon sa vi kunde åka till Lidl. Så vi åkte buss till Slussen. Därifrån åkte vi tunnelbanan till Medborgarplatsen.

Vi gick till Lidl. Medan jag pantade mina flaskor gick Maria och hälla ut avslagen Loka innan jag hann hindra henne. Kunde druckit det för var så törstig men det var försent. Mathilde sa till henne när hon kom tillbaka. Sen pantade hon flaskan och burken. Hon fick mitt kvitto. Medan de köade i kassan sa jag att jag går till Ica och köpa dricka och sa hejdå till dem och gick. Tänkte sen att jag ska ändå till Röda båten så då kan jag ändå dricka vatten där och åkte tunnelbanan till Gamla stan.
16:27 Varför drog du?
16:28 Därför jag inte hade tid att vänta
16:28 Varför inte?
16:29 Därför jag har bråttom
Gick till Röda båten och kollade instastory och snapstory. Blev förvånad att Maria godtog min förklaring. 17:25 har jag kollat klart och gick till Cityterminalen. Bokade och checkade in mig i Viking Line butiken. Gick till bussen och in och satte mig. När bussen startade 18 var jag ganska pigg och somnade inte genast utan höll på med min telefon ett tag.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cruise_ship_ID_card

När bussen var framme i Kapellskär vaknade jag och steg av. Gick in i terminalen och gick igenom biljettporten efter visat idkortet och drog färjekortet igenom. Kollade runt på appar och läste medan jag väntade på att gå ombord på Rosella. Gick ombord när man fick göra det. Lämnade av min väska i bagagerummet och fastnade i Streetcafe eftersom jag såg Samir och Viktor i tvn. Tyvärr började vmfinalen av ishockey klockan 20 då Rosella lämnade Kapellskär. Men det spelades bra musik som Tomas Ledin och Abba. Blev kvar där hela resan. Gick och hämtade min väska och sen väntade med passagerarna att man kan komma ut. Gick ut så fort som möjligt men som tur gjorde inget att man inte var först eftersom min skjuts kom före biltrafiken från Rosella ändå.

I want you https://www.youtube.com/watch?v=jXHRlZPoa6k
#Fail https://www.youtube.com/watch?v=EpR5EdAaBg4
Without You https://www.youtube.com/watch?v=99_UTMYnLa8
Yes we can https://www.youtube.com/watch?v=Md_GH1jWUog
Freedom https://www.youtube.com/watch?v=mSzGb6U9McI
How you make me feel? https://www.youtube.com/watch?v=j5fmlKlvrrw
Embers https://www.youtube.com/watch?v=kUc_tSl1Iv4
Tell me love https://www.youtube.com/watch?v=Ba_9slGRf1Q
Shut up and dance https://www.youtube.com/watch?v=-ON0yAzULDY
Breathe https://www.youtube.com/watch?v=xke2DoUNx_0
Human https://www.youtube.com/watch?v=V9qH2CxAgIo

30.01.2018 kl. 23:20

Fick gå in backstage med Mathilde efter konserten med Oscar Zia!

Det här hände 21 maj på Cinderella!

Mathilde köpte en öl medan vi väntade på Oscar Zia. Såg honom och bandet gå in i logen. Sen kom Viking Line killen ut och hämtade en skål full med is och öl och bar in det i logen. Mathilde drack jordgubbsdrink denna kryssningen också. Hon hann köpa en öl till innan jag såg Oscar och Viking Line killen komma ut. En annan öppnade dörren och vinkade in oss. (Mathilde hjälpte mig att minnas vad Oscar sa.)

Mathilde: Vill du ha smaka?
Oscar: Nej tack, jag dricker inte. Vad tyckte ni om konserten?
Jag: Den var bra. Jag gillar nya låten.
Mathilde: Den nya låten är jättebra. Gillar Human, visade rörelser från kören.
Oscar: Ja just det. Jag såg inte dig.
Jag: Hon var längst upp.
Oscar: Okej
Mathilde: Vi har letat efter dig över hela båten
Jag: Vi har hört på soundcheck och varit uppe vid hytterna.
Mathilde: Vi har på 10.
Oscar: Har ni varit uppe sen 10?
Mathilde: Nej vi har hytt på däck 10.
Jag: Var har du din hytt?
Oscar: Jag har inte varit i hytten ännu.

https://www.instagram.com/p/BUXHrzLDU7Z/

Sen blev det kramar och bilder.
Jag: Har du haft konserter efter skivsläppet?
Oscar: Jag ska ha konserter när jag släpper skivan.
Jag: Menar förra skivan.
Oscar: Nej.
Jag: Förutom kryssningarna.
Oscar: Ja, har ni varit på dem också?
Mathilde: Det här första kryssningen.
Jag: Jag missade på Silja Galaxy för det var på fel dag
Mathilde: Jag hade inte råd då.
Jag: Nästa gång du har konsert ska vi kolla.
Oscar: Ja i höst när jag släpper skivan
Jag: Ja, skivsläppsspelning.
Oscar: Tack för att ni kom och vi ses.

När vi gick fick jag fnatt och trodde Oscar skulle till hytten. Kom på att jag glömt att göra en videohälsning. Men Mathilde var trött och ville till hytten. Men följde ändå med till däck 11 en sväng tills jag förstod att vi kan få tag i Oscar på dagen också. Vi var också tillbaka till däck 9 innan jag kom på att göra som Mathilde vill för en gång skull så följde med till hytten där Mathilde upprepade vissa delar av samtalet hon gillade så jag bad henne om hjälp att minnas från början till slut innan jag gick och lägga mig. Hon var redan i sängen. Skrev ner texten på messenger till Jaana. 2:37 gick jag och lägga mig. Vaknade 9 första gången.

Somnade om och vaknade 10 och då kunde jag inte somna om mera så jag steg upp när jag tröttnade på att försöka. Klädde på mig och gick ut när jag inte orkade försöka hitta annat nätverk än Sweden som inte funkade i hytten. Åkte glashissen till däck 11. Där kollade jag twitter och fb. 11:18 började jag chatta med Jaana. Ca 11:40 kom Mathilde som gissade att jag skulle vara där. Vi pratade en stund och sen gick till buffefrukosten vid 12tiden. Åt yoghurt först. Sen lax, sushi och räkor. Så lite revbensspjäll, köttbulle och korv innan jag åt tuc-kex med marmelad. Hittade efterrättsbordet och åt kladdkaka, sorbet och chokladmousse. Sist men inte minst åt jag lite fruktsallad. Hade inte koll vad Mathilde åt än sushi, kyckling och glass.

29.01.2018 kl. 23:47

Vi träffade Oscar Zia före konserten som var alldeles awesome! Videor & bilder!

Det här hände 20 maj på Cinderella!

Jag och Mathilde visade idkortet och hyttnyckel/biljetten till säkerhetsvakten och drog sedan igenom porten så fick vi vänta en stund innan det var vår tur att sätta våra väskor på rullbandet. Hon satte sin jacka och handväska också dit. Så åkte de igenom maskinen där de kollar om det finns något otillåtet i väskan. Mina tomma flaskor klarade sig bra som jag borde panta. Så gick vi ombord och det tog sisom tid eftersom när vi åkt hiss till däck 10 trodde jag att Mathilde mindes hyttnumret men när jag kollade min hyttnyckel så visade den helt något annat. Som tur hittade vi hytten inte långt från glashissen. Vi lämnade väskorna i hytten och gick ner till däck 8. Det var helt tyst. Medan vi kollade kryssningsprogrammet som rullade på en skärm brevid dörren till Etage så började bandet höras.

Såg när Cinderella lämnade hamnen och fortfarande ingen Oscar hördes och vi undrade var han har tagit vägen. Till slut gick vi till däck 9 och höra om vi kunde höra där också. Då började han höras. Han sjöng korta delar av låtarna i sin soundcheck. Snappade dem. Plötsligt blev det tyst så vi trodde att det tagit slut. Tänkte att vi kunde stå i trappan och då ha utsikt över båda ställena och Mathilde valde att stå på däck 8. Där kunde vi prata trots vi inte stod brevid varandra. Till slut öppnade någon dörrarna i däck 9 så jag sa till Mathilde att nu ska vi in och kolla. Såg igenom fönstret till korridoren till "Loge stjärnartister" Där gick en kille och öppnade dörren och när vi såg att han tände lampan så sa jag att Oscar har inte varit där för det skulle inte vara mörkt då eller...

Ville då till däck 11 där jag tänkte vänta tills han kommer. Mathilde följde med. Vi pratade i Vinterträdgården och när vi inte såg Oscar före 21 tänkte vi gå ner till Etage och vänta. Chattade med Jaana. 21:45 tog jag en bild igenom fönstret på den. Han kommer förr eller senare gå till logen sa jag till Mathilde. Det tyckte hon var superbra. Mathilde upptäckte Oscar först och sen jag. Killen som följde Oscar till dörren erbjöd sig att ta bilder. Så han fick ta bilderna.
Oscar: Är du från Mariehamn?
Jag: Ja
Oscar: Ska du stiga av i Mariehamn?
Jag: Nej, jag ska åka tillbaka med Mathilde
Sen gick killarna igenom dörren och vi gick ner till framför scenen. Hämtade powerbank och när jag kom tillbaka har coverbandet slutat att spela. När vi väntat en stund presenterades Oscar Zia för publiken ca 23:15.

Märkte att när Oscar kom att Mathilde stod precis framför honom och han sträckte sig över räcket ibland så jag flyttade till bakom Mathilde så det blir lättare att ta bilder och att filma. Det samlades barn brevid mig märkte jag som Oscar kollade på i början av spelningen. Han sjöng en ny låt och några covers men flesta var från sitt debutalbum och för att inte glömma singlarna också. Human fick mest folk igång på. Såklart det är det flesta känner igenom honom är från Melodifestivalen. När det var midnatt avslutade Oscar konserten och vi hade bråttom till övre våningen av Etage. Eftersom vi stack så tidigt så hörde vi troligtvis kryssningsvärden tacka Oscar medan vi var på däck 9 och kollade ner. Senare dök partybandet upp igen och sjöng covers.

I want you https://www.instagram.com/p/BUZdAojD1Mn/
Yes we can https://www.instagram.com/p/BUZiJMpjAqU/
Without U https://www.instagram.com/p/BUZj1YYDeie/
Love on the run https://www.instagram.com/p/BUZlcL0D9En/
#Fail https://www.instagram.com/p/BUZm83YjBaR/
Shut up and dance with me https://www.instagram.com/p/BUZo4RHjwzO/
How you make me feel? https://www.instagram.com/p/BUZrG84DWOS/
Tell me love https://www.instagram.com/p/BUZxRggjOnC/
Freedom https://www.instagram.com/p/BUZy81qj30V/
Breathe https://www.instagram.com/p/BUZ55JvDfbS/
Embers https://www.instagram.com/p/BUZ8MoMj3cu/
Human https://www.instagram.com/p/BUZ9nI3j5Kw/

28.01.2018 kl. 23:25