Bloggposter

Vi träffade inte Oscar Zia i Filadelfiakyrkan så ny chans på Cinderella istället!

Det här hände 20 maj från Grindstugan till Cinderella!

Vaknade 8tiden och kunde inte somna om för det var för ljust när det inte fanns gardiner framför fönstret att dra för. Så jag kollade igenom insta istället. 9tiden gick jag ner och åt frukost, tre rostade brödskivor med marmelad. Gick upp igen och plockade ur lakan, påslakan och dynvar innan jag bäddade sängen och gick ner igen med det. Gick upp och kolla om Maria sov. Det gjorde hon. 10tiden gick jag ner och bad hennes mamma väcka henne eftersom det tar så lång tid att åka och dessutom om man vill ha bra plats ska man vara där tidigt. Vilket vi inte hann med. När Maria klätt på sig, ätit och fixat sig klar gick vi ut. Hade också fixat klart och såg till jag inte glömde packa något i väskan. Vi åkte buss efter väntat en stund på busshållplatsen. Vi steg av i Gullmarsplan och åkte tunnelbanan till St Eriks plan.

http://korforalla.se/2017/03/16/konsert-205-filadelfiakyrkan/

Vi gick till Ica och köpte varsin dricka. Hon Loka och jag Mer. Måste använda Google Maps för att kunna hitta Filadelfiakyrkan. När vi kom dit var det lång kö. Stod och väntade länge innan man fick gå in. Jag och Maria sökte efter platser när vi gick in och de enda lediga platser för två personer var längst bak. Zoomade och tog en bild och skickade den till Jaana.
12:58 Så långt borta är kören, är så långt bak när man kom så sent
12:59 Kan du berätta mig vad Lisa N. sjunger (sen)
12:59 Ja, du vill inte veta om Oscar?
13:00 När startar båten?
13:00 18 ikväll
13:01 det du berättar utan att jag ska fråga. tror du ni ska träffa honom redan där i F kyrkan
13:07 Jag vet inte

Oscar Zia - Fail

Filmade med snapchat och laddade ner och laddade upp dem till instastory och min dag på messenger så att Jaana skulle kunna kolla dem.
13:11 Oscar Zia
13:29 Rickard Söderberg
13:55 Lisa Nilsson
Det var en tant som störde sig på att Maria pratade för mycket. Maria hittade inte Mathilde i kören. Jag sa vi kan fråga henne sen. Hon kollade instastory när det var ointressanta låtar. Skrev till Jaana när det var slut.
14:16 Nu slut
14:34 Sången om oss Tack!
14:35 Varsågod
Maria gick motsatt håll som publiken för hon trodde att man kunde träffa Mathilde och Oscar Zia inne i kyrkan. Först när en person som jobbade där sa till henne att hon måste ut för att det ska kunna komma ny kör och ny publik. Så vi gick ut för att hitta Mathilde.

Oscar Zia - Human

Det var så mycket folk utanför för att de köar till nästa som skulle vara 15. När de började släppa in folk gick det lättare att hitta Mathilde. Hon pratade om vilka som har sett konserten och skulle träffa en av Stefans vänner och honom. Hon skrev med honom och blev inte klokare av hans förklaring men vi gick förbi Ica och när vi kom till St Eriks plan har vi gått för långt så jag skrev restaurangens namn på Google Maps och enligt den har vi gått bara åt fel håll så vi gick bara åt andra hållet. Då såg vi en till Ica butik och det var den Stefan menade och på andra sidan såg vi restaurangen där de satt. Fick veta att Stefan inte fick någon swish. 14:33 skrev jag det till Marika som blev upprörd och vi chattade länge om olika alternativ efter vi lämnat restaurangen.

Mathilde skulle till Söder och packa inför kryssningen så jag och tjejerna åkte tunnelbana från St Eriks plan till Mariatorget via Slussen och gick till lägenheten och packade. När hon var klar åkte vi till Slussen där tog vi buss till Londonviadukten. Vi gick till terminalen. Checkade in. Pratade om när Oscar skulle tänkas komma till färjan medan Maria kollade sin insta. Tänkte det är lättast att försöka träffa Oscar före soundcheck då gick vi och köade och Maria tyckte det var dålig idé att vi går ombord redan vid 17tiden men Mathilde tyckte det var också en bra idè att försöka träffa Oscar före han ska soundchecka. Så vi kramade Maria hejdå när kön nådde säkerhetsvakten.

27.01.2018 kl. 23:47

Vi misslyckades att träffa Thobias Thorwid på Gröna Lund så vi åkte hem!

Det här hände 19 maj från Mariehamn till Grindstugan!

Ändrade mina planer för att jag fick sova hos Maria. Fick skjuts till terminalen. Bokade och checkade in mig. Gick ombord på färjan. Lämnade väskan i bagagerummet. Gick till Streetcafe och läsa tidningar. Rosella startade 18:30. Kryssningsvärden underhöll lite med covers. Mats Blads dansbandet spelade också covers och det var många som dansade i Fun Club till deras dansbandsmusik. Sen var det dags att hämta sin väska igen. Och vänta på att portarna ska öppnas. Gick om alla som gick före mig men hann inte först till bussen för en kille var snabbare. Var i rätt buss som åkte direkt till Cityterminalen och därmed var tidigt framme. Sov på bussen.

21:03 Är i Stockholm nu.
21:05 Okej är du tidig?
21:09 Bussen var tidigare i stockholm. När är du här?
21:10 Måste jag komma dit?
21:11 Nej
21:12 Ska jag åka dit?
21:12 Var?
21:18 Var är du?
21:18 Vid Sergel
21:19 Jag är i tc
21:22 Var är du nu?
21:22 Snart där
21:24 Nu är jag också på Sergels torg
21:24 Kom t McDonalds sa jag
21:25 Den är på centralen
21:27 Men det finns en här på Sergelgatan. Men vi är på plattan nu
Bara för att jag inte visste att Sergelgatan är samma sak som Drottningsgatan så gick jag tillbaka till tc och sen gick jag tillbaka till Sergels torg förbi mcdonalds utanför centralen och hittade tjejerna på plattan. Maria kollade som vanligt på instastories och såg att Thobias Thorwid var på Gröna Lund.

https://www.instagram.com/thobiasthorwid/

Så då ville de dit såklart. Vi åkte spårvagn dit från Kungsträdgården. 22 tiden var vi utanför Tyrolerporten och kollade på folk. Maria kollade en stund utanför Stora porten men orkade bara stå en kvart så då stod vi alla tre och såg alla gick ut förutom de på restaurangen. Maria kollade igen på hans instastory om han skulle uppdaterat. Ca 22:30 sprang de till bryggan brevid Djurgårdsfärjan och kollade om han skulle vara på lilla färjan M/S Emelie men man fick inte gå in om man inte stod på listan. När den lämnade kajen så fanns det bara ett alternativ det är att åka hem. Vi gick till spårvagnhållplatsen och väntade på spårvagnen. När den kom steg vi på den. Så åkte vi tillbaka till Kungsträdgården.

Vi gick till Tcentralen och åkte tunnelbanan och Mathilde steg av vid Slussen för att byta och åka till Mariatorget medan jag och Maria åkte till Gullmarsplan. Där steg vi av och hon upptäckte rätt buss stod och väntade så hon sprang och jag med. Vi åkte till Grindstugan i nästan fullsatt buss. Där steg vi av och gick. Höll på att chatta med Jaana och såg inte var jag gick och snubblade. Men steg upp och gick med Maria hem. Hennes mamma höll på att somna eller sov när Maria kom hem. Jag lämnade min väska i gästrummet innan jag gick ner och hälsade och sen gick vi båda upp. Maria satte sig på sängen och började kolla på vloggar som Thomas Sekelius. Jag stod i rummet och kollade instastory och snapstory, Sen var det dags att gå och lägga sig men först när Maria lämnade sängen bäddade jag sängen.

26.01.2018 kl. 23:31

Såg Larz Kristerz på vägen hem med Rosella!

Det här hände 13 maj från Tallkrogen till Mariehamn!

Vaknade 8:45 och kunde inte somna om så jag kollade mina aviseringar istället. Folk har skrivit till mig på messenger. 9:12 svarade jag till Affe. 9:16 till Marika. Tänkte att jag kunde åka till Röda båten för att kolla instainstory och snapstory. Så jag packade väskan och klädde på mig innan jag gick till tunnelbanan. Åkte från Tallkrogen till Gamla stan. Gick till Röda båten och kollade tyvärr Let's dance dansarna instastory sist så jag missade säkert något kul men 12:03 efter Calle Sterner långa instastory hade jag jävligt bråttom. Tog bara 20 minuter så var jag i Cityterminalen. Checkade in mig och gick till bussen.

12:30 startade bussen. Sov igenom hela bussresan för jag var så trött och vaknade lagom i Kapellskär. Steg av där och köpte pommes för 30 kronor. Gick igenom biljettporten och sen ombord på Rosella. Lämnade in väskan i bagagerummet och gick till Funclub. Rosella avgick 14:45. Satte mig ner och läste metrotidningar jag har samlat för jag inte har hunnit tidigare. Hörde i högtalaren att till exempel Kryssningsvärden skulle sjunga lite före Larz Kristerz började. Gick ner till Streetcafe där det alltid brukar vara fullt men hittade ett bord som var tomt som fylldes sen av tre tjejer och tre räksmörgåsar och öl. Det gjorde ingenting för mig.

Inte min video men det såg ut så när jag var där också.

När jag lyssnat på covers klart gick jag till Fun Club och såg killarna i dansbandet har äntrat scenen. Tänkte filma ca 1 minut av varje låt så jag kan visa till Johanna senare. Så när klockan närmade sig 18 måste jag lämna Fun Club och Larz Kristerz så gick jag ner och hämtade väskan i bagagerummet för att vänta på att komma ut från färjan. När portarna öppnades 18tiden var det dags att lämna färjan och gå till väntesalen i terminalen. Gick så fort som möjligt så man kunde åka iväg sen innan bilarna från Rosella kom ut.

25.01.2018 kl. 23:29

Misslyckades med Grand Hotel och träffa Viktor Frisk men träffade Samir Badran!

Det här hände 12 maj från Frihamnen till Tallkrogen!

Mathilde skämtade när vi var på väg ut att vi kan åka till Grand Hotel och stå utanför. Jag sa, precis som på Kristallen. När vi kom ut så träffade Maria två tjejer som har skolkat från skolan för att träffa Samir Badran. Men har fortfarande inte sett honom. Sen måste de gå för att hinna med sista bussen. Mathilde måste gå till toaletten så jag och Maria väntade om det skulle komma någon intressant. Samir kom och jag bad Maria ta bild på mig och Samir medan hon tog en selfie med honom. Sen kom tjejerna tillbaka för de missade sista bussen och de sa de till honom. Han var så snäll att han lät tjejerna ta hans taxi så skulle han åka med någon annan istället.

Maria skrek "All kärlek till dig Samir" Samir svarade "Puss". Sen kom Mathilde tillbaka och Maria berättade vad som har hänt. Mathilde svarade "Jag bryr mig inte. Han är inte en av mina favoriter men det är kul att träffa honom men det är inte så viktigt.". Sen gick vi till busshållplatsen och steg på bussen som just kom där Oscar Malmerengen satt inne när vi gick in. Han sa att han varit ute hela let's dance pga att han blev utslängd. Han ville bara ha hjälp men de hade ingen sjuksyster på plats. Han & tjejerna pratade. Jag frågade var de vill stiga av. Ska vi av i Gärdet men det ville inte de. Vad är närmast Kungsträdgården frågade Maria, Oscar och han sa Sture Plan. Så vi steg av där och så gick vi först till 7 eleven där Mathilde köpte två flaskor vatten för hon var så törstig sen gick vi till Kungsträdgården.

https://www.hant.se/se-bilderna-fran-lets-dance-blota-efterfest/

Därefter till Grand Hotell. Det hände inte så mycket där förutom att några personer gick in och ut. Dessutom chattade Maria med Thomas Sekelius på Feniz snapchat och enligt honom har inte Maria förbättra sig sedan Melodifestivalens efterfest. Enligt henne har hon det och har inte varit på ställen där hon vet att han är. Chattade med Jaana och berättade om vad som hänt på Let's dance. Hon var lycklig för att hon tyckte det var rätt vinnare. 00:56 tog jag en bild på fönstret så jag syntes så hon kunde läsa var jag var. När tjejerna tröttnade på att hänga där gick vi till Kungsträdgården och åka tunnelbana eftersom det var för långt att gå till Sergels torg och åka från T-centralen. När vi åkt till T-centralen var det bara gå en bit till plattformen där mot Farsta strand tunnelbanan gick.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/My2ER/sa-festade-deltagarna-pa-lets-dance-efterfest

Viktor Frisk lade upp en bild med bildtext "Har ni eller känner ni någon som har en extra biljett till Let's dance efterfest?" Eller något liknande för några timmar senare var den borta. Då ville jag tillbaka till Grand Hotel om Viktor skulle råka finnas där. Men jag stannade kvar för hinner inte fram och tillbaka på en halv timme. Upptäckte att tunnelbanan mot Farsta Strand var försenad för plötsligt var texten borta och plötsligt kom det när tidtabellstavlan räknade ner till tunnelbanan mot annat håll. Vi steg på det och var glada att vi slapp åka till Gullmarsplan och åka buss därifrån. När vi kom fram till Tallkrogen gick vi till Mathildes lägenhet. Blev lite snack innan man kunde lägga sig. Den närmade sig 4 innan man somnade.

24.01.2018 kl. 23:48

Träffade lite folk på Let's dance finalen! Blev förvånad av att se Viktor Åkerblom!

Det här hände 12 maj i Frihamnen!

Skrev till Maria när alla redan har gått in i studion.
18:46 Var är ni?
18:47 Utanför
18:47 Kom in
18:47 Okej
18:47 Maria ringde så måste jag gå ut. Gick ut trots jag var rädd över att vakten inte skulle kunna släppa in mig om han skulle råka se mig igen. Träffade först tjejerna som fick sina sittplatsbiljetter. När vi skulle gå in måste idiotvakten kontrollera att det faktiskt var min och hennes platsbiljett och Mathilde bekräftade det. Då fick man äntligen gå in och som tur i oturen släpptes man in i studion trots klockan var 18:52. Maria fick hjälp att hitta till sin plats och Mathilde & jag hittade vår plats själva. Tog en bild på platsbiljetten och lade upp på snapchat. Mathilde tappade sin telefon när hon skulle ta en bild och den ramlade igenom golvet på läktaren.

Under pauserna kan det se ut såhär:

Efter öppningsnumret var inbandat kunde hon gå ner och säga till en publikvärd. Denna bad Mathilde gå upp sen var hon satt skulle de vara någon och söka efter dem. De hittade inte så hon måste visa att hon ser den så måste tjejen lysa neråt så att man skulle kunna se den. Tittade ner på två personer som närmade sig där jag pekade. Ropade till dem att den syns där i mellan alla lådorna på golvet. Ena av dem plockade upp den och gav till publikvärden som Mathilde pratade med så fick hon den tillbaka. Innan vinnaren koras är det en inledningsdans som spelades in före direktsändningen. När den var klar fick man röra på sig. Gick till Maria för att jag trodde hon hade bättre plats. Tyvärr hade hon inte det lärde jag mig men då frågade jag henne om hon ville byta plats. Mathilde kom för hon fick tråkigt. Så fick jag Marias plats och hon min plats.

Anja och Calle, Anders och Cissi, Stina och Tobias, Ellen och Jonathan, Samir och Sigrid, Dominika och Martin, Jesper och Malin, Messiah och Nathalie.

Upptäckte när jag försökte snappa att det var en stolpe i vägen så kunde bara få bra bild när de är närmast en på golvet. Dessutom slutade snapchat att funka när Anja & Calle skulle börja på sin showdans. Men fick med det mesta andra. Bra pausunderhållning den här gången av Kenny Mattsson, Elisa Lindström och dansarna. Dessutom tävlingar och en av dem var Bobby Oduncu också med i. Träffade Maria och Mathilde under nyhetspausen. Så var det riktigt spännande när David Helenius har varit i greenroom, Tilde de Paula Eby pratat med juryn innan man fick veta att fel par vann. Jag har hållit på Jonathan & Ellen och Calle och Anja sen Kristjan och Mikaela åkte ut i andra programmet. När det slutat sända i tvn så var det Afterdance och dags att söka efter Viktor Frisk jag trodde var där men hittade inte honom.

Kristjan Lootus, Jonathan Näslund, Calle Sterner David Watson, Jesper Blomqvist, Tony Irving  Ellen Bergström Viktor Åkerblom, Samir Badran

Men såg Kristjan Lootus och tänkte jag måste hitta bilden från Skansen på fb och visa till honom när han har pratat klart med en tjej. Visade och påminde honom att han var på Allsång på skansen med Gunhild Carling. Då mindes han det och frågade om jag ville ha en ny bild. Tyvärr blev det bara en selfie med honom eftersom jag inte har hittat Mathilde & Maria än. När jag hittade tjejerna tog vi bilder med personer. Jag fick med Ellen Bergström, Jonathan Näslund och Calle Sterner skilt och borde frågat Anja Pärsson också. När tjejerna tog med Malin Watson och Jesper Blomqvist årets vinnare av Let's dance ville jag också göra det. Samma med Tony Irving. Dessutom tog vi med David Watson när jag förklarat vem det är.

http://www.viktorakerblom.se/

Missade säkert många personer för när jag plötsligt hittade Viktor Åkerblom Nilsson på trappan till greenroom så var det inte många kvar på golvet. Ropade på honom och han kom ner och måste prompt be Mathilde ta bild på mig och honom. Han stod med en tjej som var med i hans podcast. En del av diskussionen:
Mathilde: - Vem är det?
Jag: - Det är Viktor Åkerblom och jag har inte sett honom sen Barnens Allsång.
Viktor: Jag har gjort barnprogram också.
Jag: - Det tittade jag på när jag var yngre.
Mathilde: - Jag har varit på Barnens Allsång när det varit bra artister där.
Jag: - Vad gör du nuförtiden?
Viktor: - Lyssnar du på poddar?
Jag: - Ibland.
Viktor: - Jag gör till exempel Jag är sjuk i huvudet.
Sen fick jag en bild med honom.
Mathilde: Var är efterfesten?
Viktor - På Grand Hotel.

23.01.2018 kl. 23:13

Idiotvakten är kvar! Maria & Mathilde var försenade till Let's dance finalen.

Det här hände 12 maj från Mariehamn till Frihamnen!

Dagsfärjan lyckades jag åka med den här gången för fick skjuts på förmiddagen till Mariehamn. Var till biblioteket till 12 och därifrån gick jag till terminalen och checkade in mig. Gick ombord på färjan. Lämnade in väskan i bagagerummet. Har köpt Klick av Aftonbladet tidigare för att Paul Tilly var Veckans kex i den tidningen. (Tyvärr är artikeln pluslåst på nätet.) Rosella avgick 12:45 Gick till funclub och surfade lite och läste sen tidningen. Somnade också ett tag. Sen när högtalaren utropade att det var 15 minuter kvar... Så var det dags att hämta väskan och vänta på att man ska komma ut från färjan. 14 var Rosella i Kapellskär.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/K5eJ5/paul-tilly-hade-en-kockkarriar--pa-tva-manader/promo

Portarna öppnades och man fick gå ut. Kom ut först den här gången och hittade rätt buss trodde jag eller vad vet jag. Den ena bussen skulle stanna överallt men den andra skulle bara via Norrtälje och jag fatta in varför för att det kan den ena också göra. Somnade i bussen först efter Norrtälje för att jag hann inte somna in före bussen var där. Ca 16:10 var bussen först i terminalen för den stod för länge i en bilkö. När jag äntligen steg av bussen så gick jag till Citybutiken och åt 2 korv med bröd. Vanligtvis skulle jag åkt till Tyresö på direkten men eftersom det var fredag och jag visste inte när Mathilde kunde träffas så jag skrev till henne "När slutar du?" 16:04. Gick till Ica i Åhlens eftersom jag var törstig så jag köpte Mer Vattenmelon nya smaken och en banan.

16:30 Har redan slutat men ska egentligen sluta nu
16:30 Vet inte hur ska jag kunna veta det Maria frågade samma sak
16:39 Annars kan jag åka dit och ni kommer när ni kommer.
16:40 Mm måste äta också men kommer innan kvart i 7 iallafall
16:40 Okej, jag har ätit vid Tc
16:41 Okej i tc heter det är där nu
16:43 Okej, i, jag tycker det är lättast om vi möts i Frihamnen, kan försöka få bra plats.
16:44 Okej, men då gör vi så
16:44 Då syns vi där.
16:46 Aa
Eftersom Hampus ej svarade på messenger och jag inte orkar kolla om han var ledig eller ej tänkte jag åka en timme i förväg till Frihamnen. Vilket jag gjorde. 16:41 röda linjen mot Ropsten. 16:46 steg jag av vid Gärdet. Gick till busshållplatsen, 16:56 åkte jag buss 1 mot Frihamnen. Steg av 17:07 i Frihamnen. Mia Thyrni såg mig och hälsade så berättade jag läget och hon sa att hon bara varit på premiären och sista programmet och jag sa jag varit på Skärtorsdagen med Mathilde och ska se igen med henne men nu är hon med Maria. Såg när vi kom fram Oscar Malmerengen och två obekanta tjejer. Oscar satt på trappan och tjejerna stod. De pratade med varandra medan kön blev längre.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

Idiot till vakt kom sen när genrepspubliken började strömma ut och sa till att idag är det bråttom så du måste lämna dem ifred. Gänget som stod brevid mig fattade noll. 17:45 släpptes folk som ska se direktsändningen och jag visste inte vilket namn det var bokat på. Fanns inget under efternamnet så jag sa att jag måste fråga min kompis för att höra vilket efternamn det är bokat på.
17:48 Vilket namn är det bokat?
18:11 Bra fråga men vi är på väg nu är i Kungsan.
18:12 Jag kommer inte in
18:17 Okej,
18:22 Men du får inte gå in innan mig för då kommer inte jag att hitta dig sen. Kommer väl inte ens in utan dig eller tvärtom.
18:23 Okej, är utanför och pratar med Bertil och hans dotter
18:23 Okej
18:24 Vi väntar på bussen i Kungsan som kommer om 3 minuter
18:24 Okej, då väntar jag.

https://www.facebook.com/groups/50631720315/

Anette blev så glad för att ha träffa mig. Hon sa att jag är den första som brukar gilla när hon lägger upp. Ja, jag brukar gilla när jag ser någon lägger upp på fancluben svarade jag. Bertil kom sen när idiotvakten sa till honom att han inte fick stå och prata med dansarna och lämna dem ifred. Sa till Bertil att jag vill också prata med dem men vakten har redan sagt till idag. Han gillar inte heller vakten. Berättade läget och därför måste jag vänta tills Mathilde & Maria kommer. Anette sa att Bertil fått åka färdstjänst nu och åker inte buss och taxin ska komma 18:30. När de har åkt tänkte jag gå på toaletten och stod och köade men det fick jag inte göra utan jag måste gå ner från trappan. Där väntade jag på kön var slut innan jag smet in och bytte kläder. Hörde att man måste sitta på sina platser nu så jag lämnade in väskan i garderoben och jackan och gick in men gick inte ända in i studion.

22.01.2018 kl. 23:46

Frukost efter lyckad gårdag och vi åkte hem! Videor från Danny Saucedo show NU!

Det här hände 30 april från Stockholm till Mariehamn!

Vaknade 7:30 av min telefons alarm. Kollade lite runt i min telefon innan vi måste upp för att Marika ska hinna äta frukost. 8tiden åkte vi hiss till entreplan och sen gick till frukostsalen där Marika sa rumsnumret så fick vi gå in. Saknade köttbullar jag brukar äta på färjorna till frukost men åt korv, äggröra och bacon istället. Dessutom yoghurt med flingor och torkade aprikoser, russin och frön. Då har Marika ätit klart och åkte hiss själv och gick till rummet för att packa väskan. Åt ananas, melon och apelsin bitar innan jag gjorde smörgås som jag tog med. Åkte hiss och hittade Marika kollade runt om hon tappa något men hon hittade inget. Sen åkte vi hiss igen till entreplan.

https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/stockholm/clarion-hotel-sign/erbjudanden/hamburger-bors---danny-saucedo/

Vi gick till Cityterminalen via Ica to go för att köpa bananer. Följde henne ända till gaten där bussen skulle till Göteborg, där sa vi hejdå och vi ses igen på kryssningen. Gick tillbaka till hotellet och rummet där jag kollade instastory och snapstory, Därefter dushade jag, sen klädde på mig och packade väskan. Stack sedan ner till receptionen 12tiden som var full med folk som ville checka ut. Tur så fanns det en låda för expressutcheckning för de som har bråttom och inte har extra kostnader på rummet. Lämnade korten där och gick till Cityterminalen. Där i Viking Lines kontor hade jag tur att det fanns plats för mig på bussen så jag kunde boka och checka in mig.

Åker hem!

Gick till bussen och satte mig. 12:30 startade den och jag somnade för jag var så trött. Vaknade när bussen var i Kapellskär. Gick in i terminalen förbi cafèt för har ju ätit hotellfrukost så jag gick igenom biljettspärren. Kollade igenom min telefon medan jag väntade. Till slut fick man gå ombord. Lämnade in väskan i bagagerummet när jag kom. Gick till funclub där efter en stund lämnade Rosella Kapellskär 14:45. Läste lite tidningar och somnade mitt i quizet. Vaknade senare när de fortfarande höll på med det. När det var slut var det dags att gå ner till bagagerummet och hämta väskan och vänta på att komma ut. När man släppte ut passagerare gick jag så fort att jag kom först ut. Då var det lätt för min skjuts att komma före alla bilarna från Rosella kom.

Start https://www.youtube.com/watch?v=RMzlo5PHQok
Amazing https://www.youtube.com/watch?v=6lUGvB8Mnu8
Skepp https://www.youtube.com/watch?v=HcxIW7Pg-0U
Vill bli som Elvis https://www.youtube.com/watch?v=AFqTSyv5hxc
Brinner i bröstet https://www.youtube.com/watch?v=pTRCnOMJ3II
Junikårn https://www.youtube.com/watch?v=wVgE2lDaofI
Pratar om sin mamma https://www.youtube.com/watch?v=SZTjy7wU7vs
I swear https://www.youtube.com/watch?v=kl_0oMq-M38
Inre röst, manager och mamma https://www.youtube.com/watch?v=25Uqkg7zI54
Se mig https://www.youtube.com/watch?v=laKEsaaeUxY
Tokyo https://www.youtube.com/watch?v=3xT4wLe5pGg
Fibonacci Sequence https://www.youtube.com/watch?v=K2n_4UBAmU0
Fibonacci girl https://www.youtube.com/watch?v=sxdnSIyGIFE
Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa https://www.youtube.com/watch?v=00jQ1K2fPmg
Tankar efter Loreens vinst https://www.youtube.com/watch?v=Ex1S7ZqmtPA
Todo El Mundo https://www.youtube.com/watch?v=SL4dVcn7WQU
Youniverse https://www.youtube.com/watch?v=qev0ldVat0c
Super8 https://www.youtube.com/watch?v=Gy2ZRz95WnE
Mamma hotar med aftonbladet https://www.youtube.com/watch?v=mUONPvTpIzQ
EDM, Baby Good bye, Jennie let me love you https://www.youtube.com/watch?v=TV4oGQwhloI
Som piff och puff i Hollywood  https://www.youtube.com/watch?v=NYUKcPOqY5I
Watch me dance https://www.youtube.com/watch?v=TFyuSRHWvU4
Så som i himlen https://www.youtube.com/watch?v=OeWoxtjJ18A
Hon är snacket på stan https://www.youtube.com/watch?v=L6pet86_ItU
Dör för dig https://www.youtube.com/watch?v=PK8eSXzFPD4
Amazing slut https://www.youtube.com/watch?v=Yk4Gb4TW-Z0
Boom chicka boom https://www.youtube.com/watch?v=wRT0EOiIyhA

10.01.2018 kl. 23:43

Danny Saucedo Nu är fenomenalt fantastiskt bra! Middag & show! Videor och bilder!

Det här hände 29 april i Stockholm!

När vi kom in i Hamburgerbörs lämnade Marika våra jackor till garderoben och sen sa hon till hovmästaren så fick vi våra platser av kyparen. Marika ville varken äta apetitbrödet eller räkbollen som var förrätt när hon smakade på den. Jag gillade både och. Men huvudrätten som var ribs med ris och grönsaker och efterrätten som var soyaglass och grillad mango åt hon. Därefter ville jag ha notan så vi kunde snabbt ta oss därifrån. Tog en stund innan vi fick notan som bara var garderobsavgiften eftersom Marika inte ville ha någon alkohol till maten. Tyvärr var det så lång kö till toaletten så att man förlorade bästa platserna framför scenen. Men det vi fick tag på var mer mitten än senast och precis framför stora plattformen på fjärde raden. Ca 20:30 tror jag vi hittade dit.

https://www.hamburgerbors.se/danny-saucedo-nu/

21 började showen och jag filmade allt förutom leva-i-nuet-prat som munkarna sysslar med. Lyckades stänga av i misstag men orkade inte sätta på mitt i så just typiskt det som showen handlar om är att leva i nuet. När flygeln/pianot dök upp var Danny riktigt nära mig men ändå för långt borta för att kunna ta min hand när han tagit i många andra händer. När orkestern, dansarna och Danny fått blommor ropade publiken en gång till. Så Danny gick tillbaka till pianot och spelade Boom Chicka Boom men introducerade först låtar han spelar på pianot som han aldrig ha släppt. Sista låten var För kärlekens skull från Så mycket bättre. Därefter lämnade publiken sina platser förutom enstaka som fortfarande satt vid sina bord och umgicks.

Bilder från showen https://www.instagram.com/p/BTgrpIXDd0M/

Jag var så törstig att jag ville upp och kolla om det fanns vatten kvar på borden. Vilket det inte var så jag fick be om vatten vid baren istället. Fick ett glas med isbitar i. Gick sen ner med Marika och väntade på att någon skulle komma från backstage. Först kom bandet, kände igen Emanuel Norrby för att jag följer honom på insta. Sedan kom dansarna och jag sa hej till Ale Duchén. Han kände igen mig och hälsade sen frågade.
- Du var på premiären och på sista showen, ska du se i höst också?
- Jag vet inte, jag får se. Jag är här med min kompis.
- Ah, Danny kommer snart. Vänta en stund.
Så gick han iväg. Kändes som en evighet av tristess men till slut kom Danny och jag blev så glad och bad Marika komma med. Vi såg Danny träffade fans och kände igen Maria som heter zuddas på insta.

https://www.instagram.com/p/BTfNtfKBaom/?taken-by=zuddas

Danny såg mig och Marika och kramades. När han kramade henne sa han:
- Det var länge sen.
- Det är pga mig att hon äntligen får träffa dig.
Vad han svarade till det minns jag inte. Danny tyckte vi kunde ta på oss båda så det blev med Marikas kamera.
- Vill också ha en bild med min telefon.
- En selfie?
- Nä, en krambild som på Nyhetsmorgon.
Antingen hörde inte Danny vad jag sa eller så har han helt glömt bort vad som hände där. Trots det blev sån bild som med Viktor Frisk och mig lät jag det vara.

Vi pratade med Maria. Vi hämtade våra jackor när salen tömdes på folk. Det stängdes. Vi följde med henne. Hon berättade till exempel när hon var i Dublin för att se Westlife så använde tjejerna killarnas toalett eftersom det var knappast några killar som var där. De som kom fick samsas om det med tjejerna. När vi närmade Scandic, det nyaste hotellet i innerstan så sa vi hejdå till varandra. Marika & jag gick till Clarion hotel. Vi åkte hiss till sjätte våningen. Upptäckte en ismaskin som jag glömde stänga av så den fyllde två plastmuggar med isbitar innan jag tryckte på knappen. Glömde bort rumsnumret så jag testade på 5-10 dörrar i korridoren innan det lyste grönt och jag kunde komma in. När det lyser rött då är det fel hotellrum. Marika ville lägga sig tidigt så då hann jag bara lägga upp bilden på Danny och mig på fb, insta och twitter.

Amazing https://www.instagram.com/p/BTosvEXDG0a/
Skepp https://www.instagram.com/p/BTouuM1De--/
Brinner i bröstet https://www.instagram.com/p/BToyyiKjhfq/
Junikårn https://www.instagram.com/p/BTo1yzUDrm5/
I swear https://www.instagram.com/p/BTo8TXrj__n/
Se mig https://www.instagram.com/p/BTo-nX5jSwb/
Tokyo https://www.instagram.com/p/BTpAyyMjHFq/
If only you https://www.instagram.com/p/BTpDoePj4p3/
In the club https://www.instagram.com/p/BTpFxuAjhgE/
Fibonacci https://www.instagram.com/p/BTrKjTsj-L7/
Todo El Mundo https://www.instagram.com/p/BTrPY7lDWBx/
Youniverse https://www.instagram.com/p/BTrSGSKjEyt/
Super 8 https://www.instagram.com/p/BTrUqp6jp2u/
Baby Good Bye https://www.instagram.com/p/BTre2fKj0Z3/
Jennie let me love you https://www.instagram.com/p/BTrgceKDFPc/
Watch me dance https://www.instagram.com/p/BTriJ-MD1Hh/
Så som i himlen https://www.instagram.com/p/BTrnPSpDEEu/
Snacket på stan https://www.instagram.com/p/BTrpX10joBd/
Dör för dig https://www.instagram.com/p/BTrrawYjvMM/
Amazing https://www.instagram.com/p/BTrta1mjEOC/
Boom Chicka Boom https://www.instagram.com/p/BTrwdKgD_gM/
För kärlekens skull https://www.instagram.com/p/BTrx5BejXbk/

09.01.2018 kl. 23:25

Marika och jag träffade Hampus efter vi har ätit på Max. "Så får man inte säga" sa Erik!

Det här hände 29 april från Tallkrogen till Stockholm!

Vaknade och kollade att många skrivit till mig på messenger. 10:52 skrev jag till Marika. Sen till resten. Kollade mina händelser som mathilde kallar dem. Jag tycker det är aviseringar. När Mathilde vaknade kollade jag snapstory. Senare när hon orkade såg vi lite på De Eurovisa. Tyvärr hann jag inte kolla så länge för att jag måste gå för att jag måste möta Marika. Hade fixat och packat klart alltt färdigt men pratade för länge med Mathilde så jag hann inte med tunnelbanan. Såg den åkte in till plattformen när jag var under bron så jag sprang upp och såg när dörrarna stängdes rakt framför en. 13:24 åkte jag istället gröna linjen mot Hässelbystrand. 13:41 var jag i T-centralen. Gick till SL-center där Marika stod och väntade på mig. Vi gick till hotellet.

https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-sign/erbjudanden/hamburger-bors---danny-saucedo/

Skulle checka in men det nekades när jag skulle betala bokningen. Bad Marika sätta in 100 kronor men det funkade inte, inte heller med 200 kronor så hon i receptionen bad mig kolla nätbanken om det är så jag har för lite pengar. Kollade på en kunddator på våning två och förstod svenska kursen måste vara stark och att jag fyllde mitt SLkort var orsaken. Vi gick ner igen och försökte med 300 kronor i kontanter istället. Då gick det. Vi fick hyttnyckelkorten som hissarna funkar med. Vi åkte till våning 6 och hittade hotellrummet. Marika ville ta det lugnt, det straffade sig senare. 14:40 lämnade vi först hotellet för att gå och äta på Max. Skulle testa om mitt kort funkar i expressbeställningsmaskinen. Det gick varken att köpa nuggetmeny eller bara nugget men pomfrit eller som det heter stripes där för det är extra tunna och krispiga funkade. Åt dem och fick vänta ett tag innan Marika ätit upp sin hamburgare.

Vi gick till Tcentralen. 15:46 gröna linjen mot Skarpnäck åkte vi. 15:55 steg vi av i Gullmarsplan. Vi gick till hållplatsen och köade när bussen kom. 16:00 buss 873 mot Nyfors åkte vi. 16:17 steg vi av i Tyresö Centrum. Sa till henne att vi har bråttom. Den här gången gick det snabbare att ta sig till Bowlingpalatzet. 16:26 skrev jag till Hampus på messenger när dörren plötsligt var låst. "Kommer inte in ????" Han läste det och kom och öppnade dörren. Hampus kramade oss efter han fixade så dörren blev olåst. Sa att vi har bråttom eftersom vi ska se Dannys show på Hamburger Börs men först vill jag se videon. Såg när Seppo var på väg att gå hem när Hampus sa att jag ska trycka på en knapp på den stora högtalaren. Hittade inte så Seppo sa jag ska dra ut den, vilket jag gjorde och därför hittade strömknappen.

Sötaste ljuvligaste Hampus

Tommy tror jag killen heter som också jobbar där undrade vad vi gjorde och Hampus sa att jag ville alltid se videon när jag kommer. Snapchat fick för sig att sluta funka när jag skulle filma lite Silhouette. Så jag tog med instastory istället. När videon var slut så sökte Hampus efter ställe att ta bild emot. Han tänkte att vi kunde ta en gruppbild mot bowlingbanorna. Gav min telefon till Tommy som tog tre olika bilder. Det kom kunder sen ville jag visa lite från periscope från Fredrik Wide. Matilda Andersson som var den enda som kommenterade hans sändning live bor i Herrljunga där Marika bytte tåg idag. Det kom en kund till så måste avbryta efter någon minut. När Hampus var klar med kunden som kom sa jag att vi måste gå så vi hinner med bussen som går om 10 minuter. Han kramade oss innan vi gick.

Fredrik Wide https://www.periscope.tv/w/1MYxNYLLPYXJw

Spelade upp lite från samma livesändning så Marika skulle höra den medan vi gick. När hon hörde att Erik Linder kallades för Erik Saade av Fredrik och svaret "Så får man inte säga" kom hon ihåg att hon har hört på det. Vi kom 2 minuter i tid till Tyresö Centrum. Kollade noga att det var rätt buss som kom. 16:56 buss 873 mot Gullmarsplan åkte vi med. 17:14 var vi i Gullmarsplan. Marika var till apoteket och handla innan vi gick till tunnelbanan. 17:21 gröna linjen mot Åkeshov åkte vi. 17:30 steg vi av i Tcentralen och gick till hotellet. Marika fixade håret och sminkade sig, jag kollade instastory och snapchat. Bytte kläder innan vi gick. 18:20 lämnade vi hotellet och var 18:45 utanför Hamburgerbörs som jag hittade tack vare google maps.

08.01.2018 kl. 23:36

Tog selfies med dansare på Let's dance! Träffade varken Linnea eller Dragan!

Det här hände 28 april från Frihamnen till Tallkrogen!

När direktsändningen av Let's dance var över så började folk röra sig mot utgången medan journalister och kameramän gick mot golvet för intervjua dansarna. Men jag sökte upp Dragan och kollade på när han plockade isär och packade ner i en stor låda som var på golvet. När han gick därifrån borde jag ha ropat på honom eller sagt något innan han gick men jag följde efter tills jag såg vakter, då stannade jag och backade. Kollade upp vad Linnea gjorde men After Dance verkar tagit slut och hon började plocka ner hon också medan Dragan började med krankameran. Tänkte att jag kunde prata lite med dansarna och frågade efter bilder så jag lämnade Dragan och Linnea lite ur sikte.

Fick med Calle & Anja, Senare med Jonathan. Sist Tobias som jag sa att vi syns i finalen fast det är tråkigt att han och Stina åkte ut. Han sa jag ska prata med Stina men jag pratade lite med Sigrid istället innan jag upptäckte att Dragan var borta. Har under kvällen också chattat med Maria på snapchat och Mathilde på messenger, dessutom avbrutit kontakten med Prenka eftersom jag nekade henne 400 kronor. När dansgolvet var nästan tomt förutom enstaka personer bad en publikvärd mig att gå men jag väntade fortfarande på Linnea som ännu inte var klar.
- Jag vill prata med Linnea.
- Kameratjejen?
- Ja. Jag vill veta var han är som hon hoppade in för idag.
Så gick hon iväg och frågade Linnea och kom tillbaka till mig.
- Han är på ett annat jobb.
- Okej, jag kom hit för att jag ville träffa honom så är han inte här.
- Jag förstår.

Lämnade dansgolvet utan att säga något desto mera. Fick en goodiebag innan jag gick och min jacka och väska innan jag gick ut. Gick till bussen och skrev på messenger till Mathilde. 23:35 åkte jag buss från Frihamnen mot Stora Essingen. Steg av vid Gärdet eftersom Mathilde skrev jag lättast åker till Mariatorget därifrån. 23:47 röda linjen mot Norsborg. 23:57 steg jag av tunnelbanan i Mariatorget. Fick vänta en god stund innan Mathilde kom. När Mathilde kom till Mariatorget tunnelbanastation skulle vi gå till 7eleven och köpa chips och dipp för hon ville äta onyttigt nu när hon druckigt lite vin på kvällen. Sen åkte vi till Tallkrogen med tunnelbanan. När vi kom in i lägenheten började jag bädda upp bäddsoffan medan Mathilde fixade dipp och satte på datorn.

På något underligt vis funkade varken crome eller explorer med arenan.yle.fi. Konstigt att inget hjälpte att starta om modemet. Hon fixade så hon fick wifi på sin telefon och arenan nerladdad så vi kunde se De Eurovisa där istället som funkade felfritt.
http://arenan.yle.fi/1-3750979
De Eurovisa laddar upp inför Eurovision Song Contest 2017. Under tre lördagar i rad med start 8.4 går Eva Frantz och Johan Lindroos igenom samtliga 43 bidrag och ...
Hon pratade så mycket mellan låtarna och under låtarna att man inte hörde så mycket på vad som hände men hörde mer av henne än av låtarna och vad de tycker. När första avsnittet var klart var det dags att sova. Somnade ganska fort.

16.11.2017 kl. 23:28