Bloggposter

Var första gången ensam på Let's dance där Linnea jobbade istället för Tomas!

Det här hände 28 april från Östermalmstorg till Frihamnen!

Gick till tunnelbanan. Kollade reseplaneraren. 17:54 åkte jag röda linjen mot Ropsten. 17:57 framme vid endstationen. Eftersom jag varit där förut var det lätt att veta vad plattform Ö är. 18:06 buss mot Norra Hammarbyhamnen. 18:14 steg jag av i Frihamnen. Träffade Bertil och Robert utanför Magasin 7 där Let's dance spelas in. Bertil undrade om jag var så rik att jag kunde gå på direktsändningen. Jo, genrepet var slutbokat. Jag hade bara till då det inte blev något för det var en terroristattack. Robert sa att Tomas inte jobbade där idag utan det var Linnea. Dessutom har inledningsdansen redan spelats in eftersom Peter Jöback inte kunde senare. Så sa han att Nordman, Wiktoria och Herreys var där. Robert ville ta en bild på Bertil och mig. Sedan sa de hejdå till mig.

https://www.facebook.com/steadigirl/
https://www.facebook.com/linnea.kilas?hc_ref=ARRLPH8YqcvAgO3YPU66xsH8FjpTCDcP-T0GL5pHlozYfbanBvM7Qx-ouKce6QgoYlo

Vi måste gå till sidan eftersom det kom bilar som ville förbi där vi stod och pratade. Sa hejdå tillbaka. Gick och köade. När det var min tur sa jag mitt namn och det tog en stund innan tjejen hittade mitt namn men jag hjälpte till att peka på pappret. Så fick jag min platsbiljett, drinkbiljett och goodiebagsbiljett. Pratade med Calle som satt på kajen och drack kaffe. Sa att jag tycker han och Anja är bäst och vill ha de till final. Han gav mig en high five. Sa också det är första gången jag är på Let's dance trots det är andra direktsändningen för mig men första gången jag är ensam förstås. Har alltid tidigare bara sett det på tvn. Han undrade vilken dans som är min favorit men jag blev helt ställd eftersom jag aldrig tänkt på den saken tidigare. Alla är lika bra sa han sen. Minns inte hur vi avslutade.

Kolla snapstory här: https://www.instagram.com/p/BTdz9eeDJjO/?taken-by=luckyandangel

Sen pratade jag med Jonathan efter han pratat med Ellens mamma och Bianca Ingrosso tror jag var där och stötta henne. Undrade hur det var med honom eftersom jag har läst hur det har gått. Det går nog bra. Vi tar oss igenom det här tror jag han sa. Hejar på er sa jag. Tack sa han. Lämnade in väska och jacka till garderoben. Gick in och visade min platsbiljett till en publikvärd som visade var jag ska sitta. Förstod nu var Dplatserna var. Brevid orkestern. Det betyder att B är läktaren. Då är D bättre än B enligt mig som man sitter på vid finalen. Eftersom inledningen var inspelad och klar så spelade de in De fyra elementen där David Helenius uppvisar vind, snö, eld och jord till Tilde de Paula Eby. De fick ta om flera gånger eftersom Tony Irving misslyckades flera gånger att visa femte elementet.

När det var klara kom Kenny Mattsson dit och prata. Han undrade hur många som inte varit där förr. Sedan lät han studiomannen ta över som berättade vad som händer på en direktsändning. Senare tog Kenny över igen innan det var dags för direktsändningen. Då fick man se inledningsdansen och höra Peter Jöback på några skärmar vid taket. Sedan flöt det på med danser, jurybedöming, Tildes greenroomhäng, poängutgivning, reklamer där under Kenny sjöng eller pratade på eller anordnade en discotävling. Linnea sprang precis som Tomas skulle gjort om han inte skulle vara borta. När det var paus då finaste familjen och tvnyheter med sporten och vädret gick i tvn borde jag inte stuckit direkt men jag behövde ladda den eftersom jag använt snapchat och messenger så mycket.

Källa: https://goo.gl/images/8xEsRH

Hämtade en powerbank i väskan i garderoben och när jag kom tillbaka var ingen intressant kvar så att jag gick omkring i salen utanför studion om jag skulle se någon intressant. Såg Tobias som undrade om han & Stina är mina favoriter. Ja svarade jag trots jag egentligen ville ha ut dem i kvartsfinalen. När jag höll på att tänka på sitta på sin sittplats såg jag Jonathan som jag önskade lycka till. Gick tillbaka för att 22:10 ska man sitta igen. Det var lotterivinstdags igen. Killen som hade likadan röd glitterkavaj som Thobias Thorvid hade på Melodifestivalen vann en av vinsterna. Sen var det resultatshowdags. David var i greenroom och intervjuade dansarna, Tilde var och pratade med juryn, sen fick David resultatet och räknade upp vilka som gick vidare till nästa vecka. Stina & Tobias fick minst röster den här gången.

15.11.2017 kl. 23:58

Borde inte gett en ny chans till Prenka! Orkade inte vänta på Emil Assergård!

Det här hände 28 april från Mariehamn till Östermalmstorg!

Eftersom Rosella började gå sex turer fredag - söndagar så kunde jag åka mittersta turen och därmed komma samtidigt till Cityterminalen som om jag skulle åkt Cinderella. Bokade och checkade in i terminalen. Gick ombord på Rosella där jag lämnade in väskan i bagagerummet. Gick till funclub och surfade och chattade. 13:53 gjorde affe sig lustig över mitt resande när han skrev "Jag hoppas Lily inte slutar resa. Det skulle få viking Line att gå i konkurs efter några dagar." Men jag har årskort på Rosella så jag åker den färjan gratis. Läste en tidning tills jag somnade till tonerna av ett coverband som spelar dansmusik. Vaknade senare och fortsatte läsa tills det var dags att gå av färjan. Hämtade min väska och väntade på att gå ur färjan.

.

 

Till slut öppnades dörrarna och man fick gå av färjan. Gick så fort som möjligt och lyckades nå bussen först. Det var tre bussar på bussplan och det var en kille som skulle till Norrtälje och blev sur att han måste fråga vilken buss han ska åka för att det inte står vilken rutt de tar på dem. Han fick veta vilken buss han skulle ta av chaffören som inte brydde sig om han klagande efteråt. Satte mig längst fram. Somnade i bussen efter den har startat och jag satte upp en bild på insta. Vaknade i god tid så jag hann se tunneln bussen åkte i. 15:19 tog jag bild när bussen stannade i en bilkö men som tur rörde den sedan på sig men i snigelfart. 15:30 var bussen i Cityterminalen.

Prenka ville ha pengar så jag gav henne en chans. Linnea skrev var de var så efter jag ätit två korv med bröd i Citybutiken gick jag till Pressbyrån i Gallerian och gav henne 350 kronor men det borde jag inte ha gjort. Samma kväll ville hon ha mer för hon påstod hennes kompis tog dem men då sa jag stopp, för hon höll inte sitt löfte att ge pengarna tillbaka för jag har viktigare grejer att sätta pengar på än att ge dem till henne. Frågade Linnea när hon varit på Burger King om hon ville ha Håkan Hellström biljetten men hon var osäker, hon skulle se om hon lönen hon fått kom från praktiken eller inte. Vi skulle höras av. Sen stack hon med tunnelbanan. Fyllde på mitt SLkort med 24h. Gick till Kungsträdgården och tog både med instastory och lade ut på snap och instastory på körsbärsblommorna.

Maria såg min snapstory och ville träffa mig. Hon ringde mig och hon hörde inte var jag var så jag stängde av när jag tröttnade på att skrika glasskiosken till henne. Skrev till henne på snapchat var jag var. Hon tog bild på den andra glasskiosken och det tog tid innan jag förstod var hon var. När jag kom dit skrev hon att nu stannar jag där för att hon ska hitta mig. Sen pratade Maria med Mathilde i telefon och jag förstod att hon var vid den glasskiosken jag var först på. Vi åkte till Östermalmstorg eftersom Maria bestämde vad vi skulle göra. Vi hittade till Aller Förlag där ville hon vi skulle vänta på att Emil Assergård som enligt sin snapstory/instastory var där. När Maria inte orkade vänta och fick kallt gick hon i butiken brevid med Mathilde

14.11.2017 kl. 23:40

Åkte hem besviken!. Inte bra skjuta upp det jag kunde ha gjort efter konserten!

Det här hände 7 maj från Cinderella till Mariehamn!

Tog det man har packat och gå ut. Zoya och Marika steg på anslutningsbussarna medan jag och Mathilde träffade Maria. Marika skrev:
15:38 Tack för kryssningen. Var tvungen att gå till bussen
15:41 Varsågod Jag är besviken
15:47 Varför?
15:47 Gissa
15:47 För du inte fick någon bra bild?
15:48 Videohälsning till mina internetkompisar.
15:49 Okej
Kändes som att Fredde hade bil på färjan, hur skulle han annars kunna komma ut från färjan? Gå ut från bilddäcket?

https://www.vikingline.se/hitta-resa/fartygen/ms-cinderella/

När alla har gått ut så gick vi in i terminalen för att Maria ville ha ut en energidricka från automaten och frågade Mathilde om hon hade småpengar. Det hade hon. Sen gick vi till busshållplatsen och åkte buss till Slussen. Därifrån åkte vi tunnelbanan till T-centralen och gick till Åhlens. Ville kolla instastory och snapstory men tjejerna ville inte höra så jag stack tillbaka till T-centralen innan Maria upptäckte att jag var borta. Hon blir alltid så arg om man inte gör som hon säger men jag löd inte hennes order utan åkte till Gamla Stan med tunnelbanan och gick till Röda båten och kollade istället med deras wifi. När jag har kollat klart gick jag till Cityterminalen och checkade in mig i Viking line disken.

Gick igenom rätt gate och buss. Skrev till Maria att nu är jag på bussen. Idiot svarade hon tillbaka. Somnade i bussen efter en stund den startade 18. När bussen närmade sig Kapellskär var det dags att gå av bussen och gå in i terminalen. Där gick vi igenom biljettgaten och väntade på att komma ombord på färjan. När man äntligen gjorde det gick jag och lämnade väskan i bagagerummet innan jag gick till funclub. Somnade där när jag läste en tidning. Vaknade i mellan men somnade igen. Sista tiden jag satt av resan var jag vaken. Till sist var det dags att hämta väskan igen och vänta på att gå ut. Till slut var det dags att lämna Rosella för denna gång.

13.11.2017 kl. 23:40

Åt brunch för första gången. Robin Stjernberg försov sig! Misslyckade fanträffen!

Det här hände 6-7 maj på Cinderella!

Vaknade 10 tiden att högtalaren i hytten börja prata. Det gjorde alla men när den tystnade somnade Zoya och Mathilde om. Marika och jag försökte också.
11:10 Kan du inte sova?
11:10 Nä
11:10 Inte jag heller. Tappade powerbanken ner
11:11 Ja den är under sängen så kan inte hämta den man måste krypa under, jag är jättetrött så borde sova.
11:15 Hämtar den senare
11:16 Borde sova också men kan inte
Till slut efter nån timme av surfande vaknade Mathilde och Zoya och jag berättade att vi kan äta brunch före vi ska på meet and great. De klädde på sig och packade väskorna innan vi gick upp till däck 8 vid 13tiden för att äta brunch. Lovade Marika att jag skulle betala den så hon får ordentlig mat i sig innan hon lämnar färjan. Har aldrig varit på brunch förr.

 

Brunchen hade både frukostmat och lunch på samma gång. Åt yoghurt medan Zoya åt mat. Mathilde åt sushi och Marika potatis och pålägg. Vad de åt sen vet jag inte men jag åt räkor och lax därefter. Ännu senare åt jag laxgratäng, korv, köttbullar, sushi och revbenspjäll. Sist åt jag tuckex med äppelkompott. Sen gick vi och Zoya och jag tog varsin donut på vägen innan det var dags att söka efter Robin och Fredde vid 14tiden. Vi hittade bara stjernor på däck 7 & 8 hur vi än letade. Inget hittade vi på däck 9 heller. Vi borde kollat upp däck 11 också. Till slut tröttnade Marika.
14:16 Jag orkar inte springa runt
14:16 Var är du?
14:16 Hytten
14:22 Har ni hittat han?
14:24 Nej
14:24 Okej
14:25 Skriv om ni hittar han
14:25 Ja
14:25 Bra
14:27 Just typiskt att när jag åker till stockholm hittar jag inte dom
14:29 Ja :'(

https://www.instagram.com/freddejarnberg/

Helt plötsligt när vi kom ner från trappan från däck 8 till 7 så såg vi Robin och Fredde komma ut från hissen. Sa till honom:
- Vi har gått runt hela båten och sökt efter dig.
- Har ni så?
- Ja
Robin hämtade frukost i cafét. Frågade honom:
- Hur länge har du sovit? Klockan är halv tre.
- 2000 år sa Fredde och avbröt Robin.
Då förstod jag att jag inte ska säga något mer.
Fredde: - Vi ses på däck 11, och steg in i hissen med Robin.
Mathilde: Kan vi åka med er?
Fredde: - Ni kan ta trapporna
14:39 Skrev till Marika på messenger "Åk hiss till 11"

https://www.instagram.com/freddejarnberg/

Tänkte på Silja Galaxy då Fredde och Robin åkte hiss där en våning men på Cinderella var det fyra däck men sprang som om jag hade elden efter mig och var faktiskt före hissen på däck 11. Mathilde och Zoya ville jag skulle ta det lugnare så de skulle kunna hänga med men jag lyssnade inte för att jag ville se Fredde och Robin när de kom ut ur hissen. Men de sa inget speciellt. Det var ett gäng stjernor där redan när Robin satte sig i Vinterträdgården och åt smörgås och drack kaffe. Ett par av frågorna han ställde fansen var:
"Vad ska ni göra idag?".
"Vilka sociala medier har ni?"
Så berättade han varför han varit så oaktiv. Han vill inte ta emot spons sa han utan har bara med Yahama för det är musik.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Yamaha_Corporation

Gick och söka Marika och hittade henne några däck ner när jag sprang ner för trapporna. Sen när Marika kom upp så tänkte jag åka hissen killarna åkte så åkte jag till däck 6 och gick till hytten på däck 5 och hämtade Let's dance kassen. Gick och väntade på hissen för jag orkade inte gå men till slut kom jag in i hissen och åkte till däck 11.
15:05 Kommer du?
15:05 Han ska snart gå
Såg jag att Marika har skrivit medan jag hämtat kassen. Såg Robin tog bilder med fansen och då trodde jag han hade tid men frågade Robin om han hade tid med en videohälsning, då sa han att han skulle prata med de andra. När han har gjort det länge och väl kändes det för mig skulle han bara gå så han gav mig, Marika, Zoya och Mathilde en kram utan att
prata med oss. Hann bara ge let's dance goodiebag utan att säga varför han fick den, innan han faktiskt gick. Jag blev besviken men följde ändå tjejerna till hytten.

12.11.2017 kl. 23:56

Trodde jag sku ha all tid i världen men det hade jag inte! Fredde pratade finska!

Det här hände 6 maj på Cinderella!

Zoya tog selfie med Robin efter hon också fick kram sen gick han igenom gänget. Maria skrev på messenger:
1:04 Hej vad gör ni just nu?
1:06 Glöm nt vh hälsa de till mathilde
1:13 Imorgon vh, för högt ljud
1:17 Okej, Robin pratar med fans och imorgon är det fanträff
1:18 Vilken tid?
1:18 Jag vet inte
1:18 Fråga då
1:19 Fredde säger till sen
1:20 När då?
1:20 När Robin pratat med fansen
1:21 Ska folk ta bilder med han nu?
1:22 Endel har tagit bilder men stjernorna bara pratar
1:22 Ska nt ni prata med han?
1:23 Ja men har inte hunnit
1:23 Nähä när ska ni de då?
1:23 När han pratat med stjernorna
1:24 Hur lång tid tar det då?
1:24 Jag vet inte
1:24 Nähä

https://www.facebook.com/robinstjernbergsfansite/?fref=ts
https://twitter.com/RSfansite
https://www.instagram.com/stjerna_forever/

Fick senare sagt att Marika inte har tagit med honom. När han gjort det tog han med Therese som har Robin fansidan. Tog också selfie med honom innan han gick vidare till ett annat gäng. Sen fortsatte han umgås med stjernorna.
Jag: - När är meet and greet / fanträffen?
Fredde: - Kello kaksi!
Mathilde, Zoya och Marika förstod ingenting och sa: - När är den?
Fredde: - Fråga lilian som kan finska.
Tjejerna: - Men vi kan inte finska.
Fredde: - Den är tvåtiden där det är lugnt och att ni kommer att märka var det är.
Nöjde mig med svaret och precis innan Robin gick med Fredde frågade Mathilde honom om han vill ha en drink. Det hade han inte tid med och så gick de till logen.

Robin tog selfie!

Tjejerna ville ha en drink till och satte sig ner och pratade. Till slut ville Marika ner och dansade. Zoya ville till hytten och sova. Var också trött så jag gick med på det. 2:55 skrev jag till Marika "Zoya är trött, vi går till hytten". Jag lät Zoya fixa sin bädd i hytten innan jag sa att nu är jag inte trött mera och vill kolla upp däck 11 där jag träffade Danny. Hon ville inte bli ensam så hon kom ner från sin bädd och så klädde hon på sig igen och gick med mig till hissen. Vi åkte upp och gick igenom hyttkorridoren tills vi kom till Vinterträdgården där jag träffade Danny innan färjan var tillbaka i Stockholm igen. Zoya ville ner igen. Vi gick till Etage där Mathilde & Marika dansade. Sen lämnade vi dem och gick till hytten igen.04:08 hade jag tråkigt och lade upp på snapchat.

Källa:

Såg ut igenom fönstret på Cinderella som har stannat en bit från Åland. Till slut kom Marika och Mathilde in i hytten och jag blev så glad. Ville ut och röra på mig men Mathilde som inte var trött kom med och då sa jag att Marika kunde stanna i hytten med Zoya men det ville inte Marika så då kom Zoya igen ner och bytte om. Visade tjejerna Vinterträdgården och korridoren där lyxhytterna finns. Sen hissen där Danny troligtvis åkte innan han steg av färjan. De såg på däckkartorna att det fanns sviter på däck 10 & 9 precis som på Silja Galaxy har på däck 8 & 9. Vi gick dit också men där var det så tyst att vi gav upp sökandet och gick tillbaka till vår hytt. Såg att Cinderella har börjat röra på sig. Kände när färjan var i hamnen. Tjejerna har hunnit somna så jag vet inte om de också har gjort det. Somnade också.

11.11.2017 kl. 23:43

Första dagen med Zoya, Marika och Mathilde på Cinderella gick utmärkt! Konsertvideor!

Det här hände 6 maj på Cinderella!

Mathilde var hungrig och jag tyckte det var dumt att jag blir ensam kvar så jag följde med till Café. Tjejerna köpte två pizzaslice var men jag gillar inte ost så jag köpte istället räksallad. Efter vi har ätit gick vi till hytten för alla skulle fixa sig inför konserten förutom jag men jag är inte normal, utan onormal. När Mathilde var klar visade jag henne runt på färjan. När Etage öppnade började de med Firarstund där. Antingen var det flera som hade födelsedag eller ett gäng som firade en person. När vi sett partybandet en bra stund som vi såg på en skärm medan Mathilde pratade ville hon byta plats. När vi gått över dansgolvet mötte vi Zoya och Marika som köpt varsin drink. Vi hittade bra plats på övre våningen.

https://www.vikingline.se/ombord/artister-och-noje/nattklubbar/etage/

Efter Marika och Mathilde smakat på Zoyas jordgubbsdrink köpte de en likadan. Vi pratade och ena ledde till det andra och Mathilde och jag visade vilka vi har träffat på olika ställen. Det började med Samir och Viktor och slutade med Leo som jag fick lära Zoya är Dannys brorsa. Träffade honom och Molly på Dannys konsert på Gröna Lund ifjol. Tjejerna köpte en till drink och vi börja prata om nästa kryssning som Mathilde inte är sugen på att komma med eftersom hon inte vill betala för att se Samir och Viktor på Cinderella. Ca 22:30 gick vi ner och kollade så vi får bra platser men gänget med stjernor har redan tagit de bästa platserna. Så man fick nöja sig att stå bakom Zoya och Mathilde som var på sidan istället för att var längst fram.

https://www.instagram.com/spokyboy/

Drack lite vatten för att orka stå under konserten. Gick tillbaka. Ca 23:45 presenterades Robin Stjernberg som höll igång en timme innan han tackade för sig. Fick höra både nya och gamla låtar. Dessutom splitternya osläppta låtar också. När konserten var slut hade jag bråttom att gå upp för trappan för att se en skymt av dem backstage i logen innan någon stängde dörren. Så fick man vänta. Marika orkade inte vänta så hon gick till hytten. Stjernorna stod i gäng och väntade också. Det kom en från baren och sa att han kommer snart. Skrev till Marika 0:51 När kommer du? Och hon svarade inte. Var på precis på väg att hämta henne när Zoya sa att hon var på väg. Hann ut i korridoren på däck 9 när jag såg henne.

Robin tog en selfie och detta är enda bilden på kryssningen!

Såg inte Fredde som skrämde mig genom att säga "Sataana vittu perkele" nära mitt öra och när jag vände mig om var ingen där men när jag vände tillbaka lika snabbt hann jag se Fredde. Han sa "Du blev lika skrämd som när jag skojade på scenen" och menade förra kryssningen på Silja Galaxy. Han undrade om jag stiger av i Mariehamn och jag sa Nej, jag hinner hem sen och såg att Fredde slutade lyssna trots jag fortsatte efter "Nej". Tänkte säga, för att Cinderella är så tidigt i Stockholm. Fredde funderade var man kunde ha meet and great. Om jag skulle vara smart skulle jag ha sagt Vinterträdgården på däck 11 dit jag var senare på natten. Men då kom jag inte på nåt bra ställe. När Fredde tänkt klart gick han in och hämtade Robin som kramade mig först.

Damm good https://www.instagram.com/p/BT16ztpDTF2/
Rain https://www.instagram.com/p/BT18WeWjsQn/
Body Language https://www.instagram.com/p/BT1-Et2D_Yu/
Lonely heart https://www.instagram.com/p/BT1_6V9DBCk/
Halo https://www.instagram.com/p/BT2CIpODMk8/
Scars https://www.instagram.com/p/BT2EeOADF1J/
Pieces https://www.instagram.com/p/BT2GwXcj3pF/
On my mind https://www.instagram.com/p/BT2JBdND_g_/
Crime https://www.instagram.com/p/BT2LDxPDwY2/
Feed on my love https://www.instagram.com/p/BT2NKa7jj8E/
You https://www.instagram.com/p/BT2Qv3UDLzv/

10.11.2017 kl. 23:55

Kollade på Let's dance på tvn! Misslyckade kryssningen började bra!

Det här hände 5-6 maj från Mariatorget till Cinderella!

Mathilde hämtade grejer i lägenheten på Söder medan jag och Maria väntade. Hon kollade på instagram stories. Sen åkte vi tunnelbanan igen. Av i slussen där de köpte på Mcdonalds. Sen åkte vi iväg igen. Maria steg av i Gullmarsplan.
19:44 Hemma och nu Let's dance och Kalle!!! Och Jesper med Malin!!!
19:47 Är på tunnelbanan nu
Tyvärr tog det tid innan jag och Mathilde kunde kolla. När vi kom in i lägenheten var det reklam i tvn så vi missade första dansen med Jesper och Malin. När det var Finaste familjen på tv4 var vi till Ica i Tallkrogen för att köpa chips och dipp.
22:32 Nu spännande
22:34 Ja det är
22:48 Y E S.!!! Ellen är inte så besviken hon var trött
22:49 Ja hon mådde inte bra
Jag ville kolla på After Dance på tv4play så jag gjorde först ett konto på appen innan jag kunde se det. Sen kollade vi på andra avsnittet av De Eurovisa på Arenan appen. Vi lade oss och sova sen.

Vaknade och började kolla alla aviseringar eller som Mathilde säger händelser och sen laddade upp bilder och kollade runt medan jag väntade på att Mathilde skulle vakna. När hon gjorde det kunde jag äntligen se stories på snap och insta. När hon kom igång slutade jag kolla så pratade vi lite innan vi kollade sista avsnittet av De Eurovisa. Till sist packade jag och Mathilde innan vi lämnade lägenheten. Vi åkte tunnelbanan från Tallkrogen till Mariatorget och bytte i Slussen. Därifrån sa jag hejdå till henne och åkte tillbaka till Gamla stan med tunnelbanan. Chattade med Marika:
16:01 När är du på terminalen?
16:02 Vet inte
16:06 Okej
16:07 Hon är på söder och packa och skulle skriva när hon är klar
16:08 Okej är du i hennes lägenhet?
16:09 Nej på röda båten och använder wifi
16:10 Okej

https://www.theredboat.com/

Chattade också med Mathilde
16:27 Klar för att gå nu
16:28 Bra. Går till tunnelbanan
16:30 Okej gör det
16:40 Är i Slussen
16:41 Jag med. Vart i slussen är du?
16:42 Nu i spärren
16:43 Vilka spärrar?
16:44 På nedre sidan där bussarna går.
16:45 Går ner nu
Mötte Mathilde och sen gick vi till Viking line terminalen där vi såg Zoya och Mathilde igenom fönstret. Vi gick in. De har checkat in klart.

Vi gick till vår hytt. När jag lämnat väskan ville jag lyssna på Robins soundcheck och Mathilde som också ville det lämnade också väskan i hytten. Marika och Zoya ville äta så vi skildes åt en stund. Visade Mathilde Etage där Robin höll på att soundchecka. Först trodde jag när jag såg programtiderna att det var en halv timme men när jag såg ordentligt stod det faktiskt 23:15-00:15 och jag blev så glad. Danny Saucedo & Molly Sandén har båda bara haft halv timme där. Zoya och Marika kom när det har tystnat och jag funderade om man borde vänta tills han kom ut och jag har nyligen visat till Mathilde att man kan gå ut från däck 9 och 8 från Etage.

09.11.2017 kl. 23:55

Vakten hindrade mig att prata med Kristjan & Tomas men Bertil räddade mig ur knipa!

Det här hände 5 maj från Frihamnen till Mariatorget!

Hann bara prata lite med Kristjan Lootus efter ett par tjejer tagit bilder med honom vilket jag också borde men det gjorde jag inte. Sa till honom att det var synd att han åkte ut så tidigt. Det gjorde inget sa han. Sen sa han att jag skulle vänta för han måste flytta sin bil men det kom en idiot till vakt som hindrade mig att vänta. Han sa att jag måste gå ner för att jag ska lämna dem ifred. När Kristjan kom tillbaka kunde jag inte berätta om när jag träffade honom första gången. Gick till Robert och Bertil som stod och pratade med Sigrid och andra dansare. När Tomas kom ut sa Robert att jag ska prata med honom. Jag gick närmare där han stod och ropade på Tomas och vakten sa "Jag sa att du ska lämna dem ifred". Kristjan Lootus dansar med en tjej i en gul klänning!

Gick till Robert och sa att vakten hindrade mig att prata med Tomas medan jag grät. Frågade Bertil om hjälp och han förstod och gick dit trots vakten sa till honom också så ropade han på Tomas tills han lystrade till och kom ner. Då slutade vakten plötsligt. Blev så lycklig. Bertil sa att jag ville ha en bild med honom.
- Var på direktsändningen förra veckan men då var det Linnea istället. Vad gjorde du istället?
- Jag var på Talang.
- Men är du på Talang imorgon? Du är ju här idag.
- Ja det är jag men förra fredagen var det genrep för det var första direktsändningen.
- Aha, på så vis.
- Ska du på direktsändningen ikväll?
- Nej, jag var på genrepet. Det var slutsålt.
- Ja, jag vet. Jag har några som frågat efter biljetter som ville kolla men det fanns inga biljetter.
- Jag bokade tre genrep och två direktsändningar när biljetterna släpptes.

Mera bilder på Tomas och mig HÄR som Robert tog.

Bertil avbröt och ville jag skulle ta bilder. Frågade om han kunde göra det men då ropade han på Robert som tog bilder med mig och Tomas. Tyvärr kom solen i vägen som sken rakt på Tomas. När han såg dem sa han: "Ta bort dem". Då bad jag att vi ska byta plats och på samma gång kom Bertil i bakgrunden så han bad Bertil komma med på bilden. Så Bertil kom med på bilderna. När Tomas skulle gå sa jag:
- Du var på Aftonbladet...
- Nä, det var fjol."
- Ja det var ifjol.
Sen gick han. Jag, Bertil och Robert gick också. De ville jag skulle fråga om jag kunde bli vän med honom. Nästa gång sa jag om jag får tag i honom trots jag tänkte det inte så viktigt att bli vän med honom. De pratade om annat också innan det var dags att skilja på oss.

Tomas syns i 10 sekunder här. Det är han som filmar Tilde de Paula.

Robert gick till sin cykel han hade i Frihamnen och Bertil gick till busshållplatsen och jag såg Maria och Mathilde stiga av vid andra busshållplatsen. Gick till dem som trodde jag var kvar utanför Magazin 7 så de blev glatt överaskade sen gick vi in på samma buss som Bertil där vi pratade en stund. Jag chattade med Jaana:
18:44 Är du ännu där jag är i Ropsten ska ta en bus 76 genom Frihamnen to Slussen
18:45 Nu på buss 1. Ska av i gärdet nu
18:50 Okey, jag ska hem och kolla Let's dance där i så fall
18:51 Okej, nu åker jag tunnelbanan
18:52 Var Jesper och Malin bra i genrepet?
18:53 Ja, men såg mest på Tomas.
18:54 Roligt att han var där.
Så berättade jag det som hade hänt till Jaana medan tjejerna och jag stigit av i Mariatorget.

08.11.2017 kl. 23:55

Efter träffat Erik Linder & Fredric Wide var jag på genrepet av Let's dance!

Det här hände 5 maj från Tyresö till Frihamnen!

Erik tänkte han kunde ha instagram live. Fredrik undrade om han var säker och Erik satte igång den. Dessis kompis och Dessi kände jag igen och Eriks mamma som kommenterade. Dessi var avundsjuk på mig. Hon ville också vara där. Lovade att göra en videohälsning. De avslutade sin livesändning backstage. Hörde inte slutet eftersom jag inte hade ljudet på. När den tog slut gick jag och ställde mig på trappan eftersom där jag stod tidigare blev upptagen med en tant. 12:30 har äntligen en talare pratat klart så det blev Erik och Fredriks tur. Erik skämtade mycket i mellanspeakarna. Han fick för sig att hälsa till mig mellan två låtar också och bad alla applådera för att jag kommit ända från Åland till Tyresö. Varenda gång jag är i Tyresö gör han det.

Erik Wide tog en selfie / groupie med Fredric Wide och mig.

12:55 var det redan slut och Erik och Fredrik fick blommor. Gick och pratade med dem. De packade ner allt. Fredrik visste inte när han spelar med Erik nästa gång. Det visste inte Erik heller. De tackade mig. Innan de gick iväg pratade de med andra som tackade honom. 13:07 gjorde Erik en videohälsning till Dessi och tog några selfies/groupie. Sist förde de sina grejer till bilen. Jag var kvar när de kom tillbaka. Erik skulle köpa kuvert i bokhandeln. Han skämtade och undrade hur länge 100 kuvert räcker om han skickar 100 kuvert om dagen. 1 dag sa jag. Han köpte ett häfte med frimärken också. 13:27 skrev han på något papper och satte in det i kuvertet och skrev en adress från telefonen och satte på ett frimärke. Han satte in det i en postlåda utanför Tyresö Centrum. Sen kramades vi hejdå och skildes åt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

Kollade reseplaneraren 13:52 åkte jag buss 873  mot Gullmarsplan. 14:11 steg jag av i ändstationen. 14:17 gröna linjen mot Hässelby Strand. 14:22 steg jag av i Slussen. Hittade rätt busshållplats. 14:27 åkte jag buss 76 mot Ropsten som blev så full att jag ångrade att jag inte åkte tunnelbana mot Ropsten istället från Slussen. Det var trångt att stiga av vid Frihamnen 14:47. Gick och köade till Let's dance studion. När de släppte in folk hittade de mig den här gången i pappret. När jag köat inomhus en bra stund kom Robert och Bertil in och börja prata med mig. De gick när jag höll på att söka bilder jag inte hittade i Onedrive. Ca 16 släppte de in folk i studion.

En dansskola har bokat läktaren som jag tänkte sitta på så jag bytte till andra sidan domarbordet istället. Studiokvinnan berättade vad man får och får inte göra och hur ett genrep går till m.m. Filmade med snapchat trots det sades att man inte fick lägga upp det man tar under genrepet. Blev lycklig bara att se Tomas. Bertil och Robert pratade med honom ett par gånger under genrepet. Den här gången snappade jag alla par. När genrepet var slut hade Robert och Bertil bråttom att träffa och ta bilder med folk. Jag pratade med Jonathan Näslund som sade Ellen Bergström inte mådde bra och vilar. Jag sa att jag ville ha honom till finalen. Pratade också med Calle Sterner. Tog selfies med dem. Hann också ta selfie med Jesper Blomqvist, tänkte ha med Malin Watson också men hon var hungrig och gått för att äta.

Hittade sen Bertil & Robert som jag pratade med. Visade var Tomas är men Robert sa att alla kommer ut senare så vi borde gå ut. Såg Dragan Zivijinovic som Robert sen pratade med och fick veta att han inte gör Talang. Sa att jag har sett honom på melodifestivalen och efter efterfesten var slut. Fick också en selfie med Dragan. Borde ha frågat Robert att ta bilden efter jag frågat Dragan så jag kunde fått en vanlig bild. Vi blev utchasade så att det kan komma publik till direktsändningen. Stod och väntade utanför stora porten medan Robert och Bertil gick till andra sidan. De släppte in publik till direktsändningen.

07.11.2017 kl. 23:44

Därför sa Fredric Wide: Eric Saade till Erik Linder! Kollade på killarna i Tyresö

Det här hände 5 maj från Godby till Tyresö!

6:15 startade bussen från Godby. Före 7 var jag redan i terminalen. Gick ombord på Rosella. Lämnade av väskan i bagagerummet. Gick till buffefrukosten. Åt som jag brukar. Rosella avgick 7:30 Gick till vilorummet. Somnade där. Vaknade när Rosella var 15 minuter från Kapellskär. Hämtade min väska och väntade på att komma ut. När portarna öppnades gick det lätt att komma först eftersom killen som var före mig gick åt fel håll men då pekade en person åt andra hållet så han fick vända. När jag kom ut från terminalen gick killen först till rätt buss. Den andra går via Norrtälje, Danderyd och alla andra hållplatser på vägen så inte undra på att den bussen som gick direkt till Cityterminalen i Stockholm blev fullsatt fort. Redan 9:55, en kvart före bussens avgångstid.

Dags att åka igen

Lyckades att somna trots chaffören klagade när denne ringde upp någon medan han körde ut från Kapellskär på väg mot Stockholm. Vaknade upp lagom till bussen ska svänga upp till Cityterminalen. Ca 10:10 gick jag till SL center och fyllde SLkortet. Sen till Coop för att köpa smoothie. Sist till tunnelbanan. 10:31 gröna linjen 19 mot Hagsätra. 10:40 steg jag av i Gullmarsplan. Gick och köa till bussen som jag sen steg på. 10:45 buss mot Nyfors. Steg av 11:03 i Tyresö Centrum. Såg genast Erik Linder och Fredrik Wide. De såg mig och sa vi hälsar på varandra senare. Gick runt och såg hur mycket pensionärer som var där. Försökte hitta bra plats men ändå inte vara i vägen för andra. Tog lite tid.

Sen sjöng Erik medan Fredrik spelade piano två låtar 11:21. När de var klara 11:28 presenterade Erik en talare och gick åt sidan. Då gick jag dit och prata med Erik & Fredrik. Fick en kram av dem innan vi gick ner mot Sushi restaurangen så de kunde planera en halv timme av låtar. Jag fick vara med. Erik hittade en låtlista på messenger där han chattat med Fredrik. Han plockade ur glada låtar därifrån och satte några lugna låtar som reserv. Jag ville höra mera Ted Gärdestad. Han sa att jag var på Berwaldhallen och jag sa nej den missade jag. Då kom han på att jag var i Täby på Tibble Teater. Sen gick Erik för att prata med sin farfar så visade jag till Fredrik att han har haft periscope. Hans första och sista.

https://www.pscp.tv/w/1MYxNYLLPYXJw

- Jag missade den för den var så kort.
- Vi skulle äta eller något och därför var den så kort.
- Det var bara Mathilde Andersson där som skrev och det roligaste var när du sa Erik Tinder, Eric Saade. Då svarade Erik: "Så får man inte säga".
- Ja någonting måste jag säga tillbaka när han hela tiden tycker jag är så kort.
Sen kom Erik tillbaka och han undrade vad vi talade om sen ville han tillbaka upp för att höra hur långt de har kommit. Gick tillbaka in i publiken. 12:04 var äntligen en talare ledig och medan de väntade på nästa kunde Erik köra nästa. Han bjöd upp sin farfar Sune Linder. De sjöng en låt ihop innan det var dags för nästa talare.

Erik Linder skriver om bilden HÄR!

Gick ner igen med dem till Sushirestaurangen. Sa till Erik att han kunde ha oftare instagram live eftersom han har glömt bort periscope. Visade till honom att han har två som är sparade. Det kom en person som Erik känner:
- Jag har flyttat.
- Vart?
- 50 meter
- Ensam?
- Ja.
- Nåt på gång?
- Ja.
Sen gick kvinnan och jag frågade inte vad hon menade men ville inte lägga mig i om han faktiskt dejtar någon ny efter Elina.

Chapeau Claque https://www.instagram.com/p/BUfHFPFD3ux/
All of me https://www.instagram.com/p/BUfNOkIjZ0C/
When You're smiling https://www.instagram.com/p/BUfQSZYD6HP/
Regn hos mig https://www.instagram.com/p/BUfSyEDjMVM/
Kan jag låna den av dig? https://www.instagram.com/p/BUfVaCJD9os/
Hon kommer med solsken till mig https://www.instagram.com/p/BUfX467DabS/
Fly me to the moon https://www.instagram.com/p/BUfZZnIjIRQ/
Angela https://www.instagram.com/p/BUfa6lPDB1l/
En kväll i juni https://www.instagram.com/p/BUfcyCWj2pT/
I want you back https://www.instagram.com/p/BUfeU2NjwGQ/

06.11.2017 kl. 23:54