Bloggposter

Skulle ta bilder på körsbärsblom på Kungsträdgården men hann inte före jag åkte hem!

Det här hände 15 april från Stockholm till Kapellskär!

När vi kom fram gick vi till lägenheten där kollade tjejerna på videor på youtube och jag fick låna Mathildes hörlurar för Maria ville att vi skulle vara tillsammans. Laddade upp videor från Broken Door. De gick och lägga sig. När jag var klar gick jag och lägga mig. 9:28 ringde brorsan och väckte mig. Han ville veta när jag kommer hem. Kunde inte somna om trots jag försökte länge så jag kollade på instastory utan hörlurar och väckte Mathilde och Maria i misstag. Berättade läget och sa sen jag ska gå så jag hinner till Kungsträdgården. Men först skulle Mathilde berätta angående övernattning på Tallkrogen.

http://www.vandrarhemstockholm.se/city/denrodabaten.html

Nästa gång ska hon komma med om jag vill sova där. Packade väskan och gick till Mariatorget. 11:20 röda linjen mot Ropsten. 11:24 steg jag av i Gamla stan. Gick till Röda båten. Stod utanför och använde deras wifi för att kolla instastory och snapstory. Gick tillbaka till Gamla stan. 12:10 gröna linjen mot Hässelby strand. 12:12 steg jag av i T-centralen och gick till Sergels torg och kom sen på att jag inte hinner till Kungsträdgården och gick till Cityterminalen. Sa i Viking Line butik att jag inte har bokat och vill åka nu med bussen till Rosella. Som tur fanns det plats för mig så jag blev incheckad.

https://www.vikingline.se/

Gick till rätt gate och till bussen. 12:30 startade den. Sökte efter när jag såg körsbärsträden och blommorna senast på insta och tog en screenshot och laddade upp den på snapchat och instastory. Det var körsbärsblom jag borde hunnit ta bilder på om jag skulle åkt tidigare iväg. Somnade i bussen när jag inte orka surfa på telefonen. Vaknade när den var i Kapellskär. Steg av bussen och gick in. Ca 13:45 köpte jag pommes. Det var min frukost. Ca 14:45 fick man gå ombord på färjan. Varken när man gick igenom biljettgaten eller när man släpptes ombord kollades ID på passagerarna. Lämnade min väska i bagagerummet.

Gick till funclub efter kollat om Klick eller expressen motsvarighet var värt att köpa men det var det inte. Läste istället en gammal tidning medan ett dansband spelade covers. Somnade också på Rosella och sov en stund. Läste vidare. Till slut var det dags att hämta sin väska från bagagerummet och vänta tills man kommer ut från färjan. När portarna öppnades gick jag ut från färjan så fort som möjligt men det var ett par som var före mig men det gjorde inget. Träffade Annalena och Stäni som väntade på en person som var så snälla att de kunde skjutsa mig när inte min skjuts kom.

05.11.2017 kl. 23:54

Mathilde ville tacka terroristen och jag fick inte det jag ville på Let's dance!

Det här hände 14 april i Stockholm och Frihamnen!

Måste gå och sitta igen. Det var lotteridragning och annat som skulle göras. Till slut var det dags för röstningsprogrammet. Man såg inte greenroom därifrån vi satt men hörde desto mer. Efter Tilde pratat med juryn kom David med brevet där det stod vilka som går vidare i Let's dance. Johannes och Jasmins namn ropades inte upp och Mathilde var så glad att det inte blev Let's dance förra veckan. "Om man ska se från den ljusa sidan tackar jag terroristen för att jag fick träffa min barndomsidol. " Dansgolvet blev fullt med journalister och folk som ville prata med kändisarna.

Johannes Brost

Jag ville stå bakom Tomas en stund och kolla på Tilde intervjuade Tony men det gick inte Mathilde med på. Vi skulle vakta Samir och Ellen som blev intervjuade av mediefolk. När Samir blev klar för en stund så fick Mathilde äntligen en bild med Samir. Tog också när hon kramade honom. Då ville jag också göra samma sak. Han sa "Här får man så mycket kärlek". Sa till Sigrid som dansar med honom:
"Hoppas ni är kvar imorgon också. Ni är bäst."
"Vi ska göra vårt bästa." svarade hon.
Sen väntade vi på Ellen som hade mycket pressfolk runt sig. När hon äntligen var klar nämnde Mathilde att de inte har träffats sen Snövit. Det mindes hon och jag tog en bild på dem. När de äntligen var klara såg jag att det var så få kvar där.

Såg Martin Drakenberg och Calle Sterner och sa vilka de var till Jaana. Mathilde visade en bild på Sven Wolter till mig och jag sa visa till Stina. Det gjorde hon och hon sa "Farsan, vill du ha en bild med mig?" Då kunde man inte tacka nej så vi tog bilder med henne. Sen sökte jag efter screenshoten på mig på Tobias Baders instastory och visade till honom. Märkte sen hur lite folk som det var där och Maria har kommit tillbaka så vi gick ut för att möta henne. Jaana kom med. På väg ut fick man en goodiebag om man har kupongen kvar. När vi kom till garderoben gav jag bagagelappen tillbaka så fick jag min jacka och min kasse efter beskrivit den. Satte fort tröja och jacka på för jag frös som fan. Såg Maria ta en selfie med Sebastian Tadros.

Maria träffade dessa utanför studion.

Pratade med Jaana eftersom Maria pratade med Mathilde. Visade till henne Stinas instastory. Bad henne lyssna ordentligt när hon pratade om Tomas men hon nämnde inte namn bara att han dröp av svett efter sprungit med 27 kilo kamera under kvällen. Hon bad mig kolla hennes tidiga videor så jag scrollade halvt år tillbaka ungefär och kollade på hennes danser på till exempel på vägen eller hemma på golvet. Maria har tagit selfie med Ellen Bergström och Jesper Blomqvist också. Men Samir hade inte tid att ta bilder med henne för han hade bråttom till taxin och han borde upp till 9 nästa morgon för att dansa igen. Vi gick till busshållplatsen. Spelade upp några av Hampus instavideos till Jaana medan vi väntade på bussen. Vi steg av i Hötorget och gick till Mcdonalds för tjejerna var hungriga medan jag åt ingenting för jag inte var hungrig sa jag. Sedan skildes vi åt, Jaana åt ett håll och resten tunnelbana till Mariatorget.

https://www.instagram.com/stinawollter/?hl=sv

04.11.2017 kl. 23:46

Första direktsändningen av Let's dance där vi träffade Tomas, Johannes och Samir

Det här hände 14 april i Stockholm och Frihamnen!

Jaana skrev till mig på messenger:
17:50 Hej, I Frihamnen nu
17:51 Bra, väntar på bussen med Mathilde.
17:56 Ska jag köa?
17:57 Om du vill så ses vi snart.
18:02 Kön är lång o mycket folk har gått in redan.
18:04 Aha, vi väntar på bussen.
18:05 Var är ni?
18:06 Radiohuset steg vi på bussen nyligen
Maria kom med ända till frihamnen och dessutom frågade om det var slutsålt när vi kom fram och kön var slut. Det var det. Så fick hon åka iväg medan jag & Mathilde fick våra platser och Jaana fick sin. Såg Tomas när han kom ut från dörren.
"Ska du på direktsändningen?"
"Ja.".
"Nu ska jag på möte." sa han och gick.

Det här klippet fick mig kolla på let's dance live på plats https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/letsdance/article22642750.ab
Här kan man se det blir mörkt i två sekunder när Tomas ramlade https://youtu.be/QJqflbee9S8?t=1m57s

Vi lämnade jackorna i garderoben. Lämnade min huvtröja också men i plastkassen. Gav mina powerbankar till Jaana eftersom jag inte har varken fickor eller handväska bara en telefonväska. Hon använde sin drinkkupong medan Mathilde tänkte spara den till stora pausen. Det fanns lotteri på plats och smakprov på choklad vi tog innan vi måste gå in i studion. Visade min biljett till en studiovärd som visade var vi skulle sitta. Upptäckte att vi skulle på tredje raden snett framför två tvkameror som var exakt framför domarbordet. Det var en kvinna på en av platserna som Jaana sa till åt att hon hade den platsen. Som tur flyttade hon på sig så vi alla kunde sitta nästan på rad för det var en två tvkameror mellan våra platser.

19:07 skrev jag till Affe och Gordon "Träffade Tomas ♥"
Först berättade en studioman vad som skulle hända under kvällen, sen skulle inslag spelas in som David Helenius och Torsten Flinks påskäggjakt. Det som tog mest tid var öppningsnumret där juryn och proffsdansarna skulle dansa. Det skulle tas om hela tiden. Till slut kollade jag bara på vad Tomas gjorde. Dessutom 19:38 och 19:47 smygfota jag med messenger på Dragan som stod bakom en av tvkamerorna snett bakom mig och skickade till Affe och Gordon som inte kunde bry sig mindre om vad jag gör. När äntligen direktsändningen startade spelades upp den bästa versionen av öppningsnumret innan Tilde de Paula Eby och David Helenius kom nedför trappan.

Då skulle man stiga upp och applådera tills de började prata. Då skulle man vara sitta ner och vara tyst. Men när dansparen dansat klart fick man uttrycka sina känslor när juryn pratat klart och såklart applådera när danserna var slut. Trots man kan råka synas mitt under danserna filmade jag med snapchat mina favoriter när de dansade. Mathilde tog mest bilder med instastory. Det bästa var att inför danserna satt David brevid en anhörig till personen som ska dansa precis två rader framför en. Då vet jag att man råkar synas i sändningen. När det var reklampaus var det som tråkigast för då kom en publikuppvärmare upp på scenen och berättade vitsar tyckte jag men då surfade jag runt.

http://www.tv4.se/lets-dance/deltagare
https://sv.wikipedia.org/wiki/Let%27s_Dance_2017

När den första delen var slut kunde man prata med de som var på golvet. Skrev till Mathilde på messenger:
21:34 Var är du? Johannes är här
21:35 Okej kommer
Tog en bild på Johannes och Mathilde när han hade tid och hon nämnde att hon hade alla säsonger med Rederiet och han svarade bara "Va kul". Så tog Mathilde också på oss. Sa till Samir att han var bäst ikväll. När Mathilde frågade efter en bild sa han "Jag känner nog igen er. Med dig har jag tagit 50 gånger" och pekade på mig: "Och dig 4 gånger". Hon hann ta en bild på mig och Samir innan han måste gå för att äta när Mathilde också ville ha en bild. Sa till henne vi tar det efter sändningen. Ellen var inte där.

Samir Badran

Om ni vill se videor jag filmade https://www.instagram.com/p/BS2Fs45j0fn/?taken-by=luckyandangel

03.11.2017 kl. 23:47

Sämsta frukosten, bokat kryssning med Oscar Zia och vi har varit till tvhuset.

Det här hände 14 april i Stockholm!

Vaknade 9tiden som jag försökte somna om men lyckades inte så jag steg upp. Fixade först mig sedan packade jag väskan, till sist bäddade jag upp sängen för sängkläderna skulle till tvättkorgen. Samma för Marika som var långsammare än mig så jag kollade snapstory och instastory medan jag väntade. Vi checkade ut 10tiden sen frågade jag efter en kod till bagagerummet. Vi fick en papperslapp som det stod en sifferkod så vi kunde gå in i bagagerummet och lämna vårt bagage. Sen åt vi frukost. Blev förvånad att enda de hade som frukost var, juice, kaffe/te, fil med mysli / fruktsallad och en semla med ost & skinka. Sämsta frukosten jag ätit på ett vandrarhem.

http://www.vandrarhemstockholm.se/city/citybackpackers.html

Bilder och videor på blommorna https://www.instagram.com/p/BS1GtVsDYmV/

Därefter gick vi till Centralen för att köpa en ros och sen till Sergels torg för att se på blomhavet och sist till Drottninggatan där Marika lade ner rosen på ett annat blomsterhav med en liten text på blomkortet. Otroligt att det var så mycket överallt. Så mycket lappar och annat sätt folk har uttryckt sina känslor på. Filmade lite med snapchat innan vi gick vidare mot vandrarhemmet igen för att vi skulle hämta väskorna. Sen gick vi till Cityterminalen där hon gick till bussen. Skrev till Mathilde på messenger:
12:26 Kan vi ses?
12:27 Vart är du nu?
12:28 Cityterminalen
12:28 Men hör av dig när du är vid porten och stå där när jag kommer.
Gick till T-centralen och åkte tunnelbanan till Mariatorget. Skrev igen:
12:58 Framme
13:01 Okej, är du vid porten?
13:03 Ja
13:04 Okej kommer

Hon kom ner och öppnade och tyckte det var duktigt att jag äntligen hittade rätt port. När jag kom in i lägenheten fick jag veta att hennes mamma och Stefan är i Grekland under påsken och därför har Maria kunnat sovit där. De kollade på videor på youtube via chromecast och fortsatte när jag kom. Hon frågade om jag hade förslag att sätta till listan men de dög inte. När hon spelade upp ett från sommarkrysset ville jag se flera. Till slut fick jag Mathilde & Maria med till Cityterminalen för att boka Oscarkryssningen. Vi åkte tunnelbana och sen gick vi till Viking line kontoret. Där bokade & betalade Mathilde kryssningen på Cinderella.

Hittade inte på viking line sidor men det gick också att boka via den här sidan http://www.charterbuss.se/Vara_resor/Resekalender/Visa/1282/Oscar_Zia_-_Live_pa_Cinderella!/2017-05-20

Vi gick till Pressbyrån där köpte Maria en halloumisallad. Jag var hungrig och köpte två korv med bröd. Vi gick vidare till Mcdonalds där Mathilde köpte att ta med. Hann äta mina korvar innan tjejerna var klara att åka tillbaka till Mariatorget med tunnelbanan. De fortsatte och kolla på youtube och dessutom åt de. Jag kollade insta och snapstory innan det var dags att byta kläder. Man ska ju vara finklädd när man går på Let's dance direktsändning. Maria hade bråttom så jag tog med en plastkasse där jag kunde ha min tröja i. Vi åkte först tunnelbana och sen buss.

https://www.svtplay.se/video/13265680/100-vaken/100-vaken-13-apr-21-00?start=auto&tab=2017

Framme vid Radiohuset hann vi fram till Tvhuset när en taxi kom. Joel Wetzel och Thomas Sekelius kom ut från den och gick in. Mathilde tyckte vi också skulle gå in. När vi gjorde det gav Thomas en "vad-gör-du-här-blick" mot Maria och jag förstod att vi inte borde ha kommit hit. Maria trodde det var safe men han ville verkligen inte att hon skulle vara där han är. Anty och Kaily Norell var bara glada att se tjejerna och ställde upp gärna för en bild med dem. Sen gick vi därifrån. Vi väntade på bussen medan Maria kollade instastory. Hon visade att Tomas Antonsson syntes på Samir Badrans instastory. Då måste jag också kolla hans instastory för att ta en screenshot.

02.11.2017 kl. 23:48

Annika hittade killar att prata med i Skeppsbaren! Var uppe hela natten, åkte taxi sen!

Det här hände 13 april i Stockholm!

Äntligen något jag kände till. Medan vi gick dit nämnde Annika, Hampus som jag ofta tagit bilder med. Berättade det är en som släppt musik men numera jobbar på en bowlinghall. Ville spela upp Silhouette men fick inget svar av henne innan vi hittade Skeppsbaren. Annika hittade några killar att prata med i Skeppsbaren efter hon köpt öl i baren. Jag chattade med Marika. Magnus pratade lite med mig och jag fick veta att han känner Tobias.
1:21 Annika vill fortsätta festa
1:25 Oj, vad ska du göra
1:26 Följer med
1:30 Magnus bjuder på Cola
1:38 Okej, vad snällt var är ni nu?
1:44 Skeppsbaren
1:47 Nu ska jag sova godnatt

http://www.krogkoll.com/stockholm/skeppsbar

Jimmy som Annika prata mest med, hans kompisar drog men han följde inte med utan blev kvar. Robin dök upp som jag inte visste då namnet på som Annika kallade för De vet du. Då blev jag genast intresserad, och bad henne bjuda honom på en öl, sen presentera sig för att få veta vad han heter för att försäkra henne det inte är någon i De vet du. Inte ens DJ Hunk heter Robin och visade en bild från privata kontot som inte var privat för tillfället. Magnus tyckte jag skulle ragga men det vågar jag inte så jag bara lyssnade på hennes prat med Jimmy istället. Robin hängde med andra tjejer också men kom tillbaka innan stängningsdags.

https://www.instagram.com/thernell/

Har fått en andra Cola av Annika som också bjudit Jimmys kompisar på öl tidigare under natten. När klockan blev 3:00 måste vi vi fyra gå ut. När Annika fortsatte prata med Jimmy så började Robin prata med mig. Berättade om färjorna som jag har åkt. Eftersom jag bor på åland har jag åkt många av dem färjorna som avgår och ankommer till sverige. Berättade också var jag bor. Ibland måste man priotera sina resor men har åkt Birka med Annika två gånger och sett på Broken Door. Han undrade hur gammal jag var och jag kände mig för gammal för honom så jag sa "för mycket". Han sa 21 eller så var det 23.

Senare vid 4tiden frös jag så mycket så de tyckte jag kunde sitta brevid dem på bänken. Försökte värma mina ben med mina händer medan Jimmy berättade om Afghanistan och Robin om kurderna i Turkiet. Annika berättade sin story och jag förstod varför hon har råd åka Birka hela tiden känns det som. När Jimmy såg en taxi så stoppade han den så skulle vi åka till Hötorget där hotellet som Annika checkat in på var men hon visste inte vad det var för gata så hon sa bara någon så hamnade vi helt fel så fick taxin hitta Hötorget igen utan nån sa en adress. Vi steg av på Hötorget där som det brukar vara marknad på dagarna.

http://www.vandrarhemstockholm.se/city/citybackpackers.html

Trodde vi skulle följas åt men de gick åt skilda vägar. Trots Robin påstod han var full undrade han om jag hittar rätt. Sa att jag ska bara till Centralen så jag kan hitta rätt. Har ju som sagt bara varit där en gång. Han tyckte det var krångligt antar jag för att han vinka till sig en taxi. Han sa att han kunde betala i förskott. Visste inte adressen så jag fick söka upp city backpackers för att taxichaffören fick veta var den ligger så sa han det kostar 150 kronor som Robin betalade. Så fick jag åka taxi ända fram. 5tiden var jag framme. Marika vaknade när jag kom in. Berättade kortfattat vad som hänt innan jag bäddade sängen. Det var svårt att somna eftersom jag druckit för mycket cola.

01.11.2017 kl. 23:54

Annika bjöd mig på drink på Stampen och när den stängde ville hon festa vidare!

Det här hände 12 april i Stockholm!

När det var få kvar pratade Pier med mig igen och då sa jag att Marika har en överaskning till honom. Så gav hon presenten till honom som försenad födelsedagspresent. Han blev så glad över muggen och visade den till Tobias och de få som var kvar. Skräpet som blev kvar satte jag tillbaka i plastkassen. Annika pratade lite med mig som har sett många kändisar som jag har träffat men hon har träffat Rongedal som jag inte har träffat och var så glad över det. Ville visa en bild på Tomas Antonsson till henne efter ha visat hur det såg ut när Viktor Frisk, Tobias Karlsson och Arja Sajonmaa varit på Let's dance. Men hittade inte den i telefonen så jag sökte efter i fb där fanns det många mappar men hann inte kolla upp det.

http://tps://www.rongedal.se/2017/04/04/gunga-p%C3%A5-birka-6-april!-35952065

Marika ville ha singeln Angel signerad som hon har köpt av en person som hon har sökt efter sedan de släppte låten. Glömde helt bort att vi skulle ta bilder med killarna. Baren stängde 23 och då skulle Magnus och Annika till Stampen eftersom han tyckte man kan inte besöka Stockholm utan att varit dit. De försökte övertala oss att komma med. Men Marika ville föra kassen till rummet först. Så jag följde med. När vi gick tillbaka ha de åkt och vi såg Pier och Tobias som var på väg bort. De fick syn på oss och trodde vi åkt till Stampen men vi sa vi måste föra kassen tillbaka. Tobias ville hjälpa till och söka upp var Stampen ligger men jag sa jag kan söka upp det själv och lät dem gå iväg.

https://www.stampen.se/

Marika orkade inte så jag följde henne tillbaka till rummet. Där var jag så nyfiken på Stampen att jag googlade och märkte det var i Gamla stan och det var inte så långt bara gå längs med Drottningsgatan och sen svänga på någon sidogata enligt google maps. Sa att det stänger ett så jag är inte borta så länge och gick. Kollade google maps och lät den visa mig vägen. Hittade till Stampen. Annika blev så glad att hon först presenterade mig för hennes nya bekantskaper, en man och en kvinna som pratar spanska men de kan lite svenska men annars pratade de engelska också. Blev bjuden på en pepsi för jag sa att jag inte dricker öl och ville ha en cola. 12:13 tog jag en bild med messenger och skickade bilden till Marika.

 

Chattade med Marika. 00:17 gick Annika ut och röka med bekanta och 00:22 kom hon tillbaka. 00:44 hade Marika bäddat och lagt sig i sängen. Sökte i mina fotoalbum på fb och hittade Molly och Leo från i somras och visade till Annika. Hon trodde det var Molly och Danny men sa det är Dannys brorsa på Dannys konsert på Gröna Lund. Hittade sen Danny som Annika har träffat när han varit med i Idol. Det var ett bra tag sen. Hittade Dragan som var fotograf på idol som hon inte brydde sig att kolla. Samma när jag äntligen hittade Tomas. 1:00 stängde Stampen och spanjorerna skulle åka till sitt hotell men Magnus & Annika ville festa vidare så vi gick ut. De hittade en som berättade om Skeppskrogen som låg närheten av Djurgårdsfärjan.

01.06.2017 kl. 01:52

Marika och jag träffade Hampus! Tobias & Pier också som vi glömde ta bild med!

Det här hände 12 april i Stockholm och Tyresö!

Kollade reseplaneraren. Visade Marika var bussen mot Nyfors via Vattugatan gå. Snabbaste resan till Tyresö. Bara 21 min. 17:55 åkte vi den bussen och steg av 18:16. Var hungrig och ville äta men hon sa jag borde ätit på Max men jag ville äta i Tyresö Centrum men eftersom hon hade bråttom så sa jag vi tar det senare. Hon undrade om det var långt. Sa att jag sprungit på 4 minuter från bowlinghallen. När hon såg Tyresöhallen såg hon hur nära det var. Vi gick ner till bowlinghallen där jag hälsade och kramade Hampus innan jag sa jag har en kompis som ville se Silhouette. Han kände igen henne någonstans ifrån så Marika berättade det.

https://open.spotify.com/track/4cD6AhpzWy8EEM5wmANoCM

Sen satte han igång datorn, loggade in på Google, gick in på sin youtubesida och satte igång Silhouette som fortfarande är olistad innan han gick iväg. Marika ville genast veta vems låt det är men jag sa att jag berättar sen. Så fick hon äntligen se det jag har pratat om länge. Hon gillade den och undrade vems det är så jag spelade upp från spotify originalet Owl City. Sen berättade jag vad hon tyckte om låten. Sa vi har lite bråttom så vi kunde ta en bild innan vi går. Han tyckte framför biljardbordet var en bra idé så tog Marika en bild på mig och honom. Hon ville också ha en bild med honom så jag tog en bild på dem. Sen gick vi så vi hade tid på oss att hinna till busshållplatsen i tid.

Hann spela upp min inspelning av Silhouette till henne och originalet innan vi kom fram till Tyresö centrum igen. Glömde bort att äta men hade ändå inte tid för det dröjde inte länge innan rätt buss kom. 18:57 buss 873 åkte vi med till Gullmarsplan. 19:15 steg vi av. Marika var till apoteket där så slapp hon göra det i innerstan istället. 19:21 åkte vi gröna linjen mot Åkeshov. 19:30 steg vi av i T-centralen. Därifrån gick vi till vandrarhemmet där hon bytte kläder och fixade håret. Jag bytte bara till jeans, vilket var en bra idé till en början. Kollade instastory och snapstory innan vi gick i väg till Scalateatern som bara låg två gator och en korsning ifrån vandrarhemmet. Klockan var inte ens 21 när vi träffade Tobias i källarbaren.

In the shadows https://www.instagram.com/p/BS2H2SaDwra/
I'm yours https://www.instagram.com/p/BS2Je4tjYwM/
With You https://www.instagram.com/p/BS2Kjk5jml_/

Sen träffade vi också Pier som var så glad att vi har kommit. Vi såg Annika och hennes vän också. Vi satte oss vid bordet brevid där Annika och Marika pratade lite innan Annika också pratade med mig. Såg setlisten på golvet som jag tog bild med snapchat på. Två extranummer. Lite efter 21 tyckte Broken Door det var dags att spela. De spelade och sjöng. Under en låt fick de publiken precis nära scenen därför killarna bad dem komma så nära men därefter gick de och sitta igen förutom de som stannade kvar men på bra avstånd så jag kunde filma utan att de också fastnade på film. Tobias & Pier tackade sin partner och publiken inför sista låten och när den var slut ville publiken höra extranumret.

Slowly Breathe https://www.instagram.com/p/BS2Lt4wjrx2/
Angel https://www.instagram.com/p/BS2My9lD45b/
It's amazing https://www.instagram.com/p/BS2ODXMDSkR/

Därefter undrade Annika vad händer nu men visade upp två fingrar till henne. Tur för henne att publiken höll låda att hon och dem fick faktiskt höra andra extranumret också. Pier höll i sladden i Tobbes gitarr så att han kunde hoppa upp i luften och ner på golvet igen. Där var det på riktigt slut. Annika bjöd Marika på dricka. Pratade med Tobias och Pier efteråt en stund. Sen var det många som ville prata med dem så jag gick till City Backpackers. Kollade in koden som man ska ha för att komma in i huset sen koden till rummet. Gick in och hämtade plastpåsen med Piers present i. Gick tillbaka till Scala teatern och gav den till Marika.

Addicted https://www.instagram.com/p/BS2PL0vD8b2/
Time of changes https://www.instagram.com/p/BS2QzCOjioQ/
Hey You https://www.instagram.com/p/BS2SoqujqRw/

31.05.2017 kl. 01:31

Åkte Cinderella istället för Rosella. Träffade Marika och det tog lång tid på Max.

Det här hände 12 april från Mariehamn till Stockholm!

Fick skjuts till att åka Cinderella den här gången. Tänkte precis åka Rosella så man kunde höra på Viktor Frisk ljudbok på Storytel på Af Chapman medan man väntar på Marika. Men fick skjuta upp det till en annan gång. Checkade in på terminalen, fick ett hyttkort som jag visade när jag kom ombord på Cinderella. Åkte hiss till däck 2 där jag sökte efter min hytt. Lämnade väskan och åkte hiss till däck 8 där jag gick till bufféfrukosten. Saknade från Seaview dining salta kex. Åt först flingor och yoghurt sen prinskorvar och knackkorv innan jag åt salta kex med äppelkompott och till sist fruktsallad och melon. Chattade med Marika, Gordon och Affe innan jag ville sova så jag åkte hiss till däck 2 där all nätkontakt bröts.

Lika bra det eftersom jag skulle sova i hytten. Sov någon timme innan jag åkte hiss till däck 7 för att se vad det är för kryssning jag var på. Märkte också att folk varit aktiva medan jag sov. 12:41 frågade Marika om jag har sovit. Jo, svarade jag. Vi fortsatte chatta på Melody. Gick sedan till Etage och kollade på coverband.  13:02 skrev jag i gruppchatten att jag kan ta tupplur när jag vill. Affe visste inte att man inte delar hytt numera. När man måste lämna Etage så tänkte jag att jag kan gå till hytten och packa väskan och sticka. Visste inte det var så många som varit tidigt ute på däck 5. Så jag kunde inte stå längst fram och därmed inte komma ut tillräckligt tidigt för att hinna med samma buss som senast. Skrev till Marika:

https://sl.se/

15:23 Nu missade jag en buss men nu kommer det en till 15:23 Nu missade jag en buss men nu kommer det en till
15:24 Okej bra
15:26 Bussen är i Cityterminalen nu
Åkte buss till slussen där jag åkte tunnelbanan och steg av i T-centralen. Marika förstod inte att stanna i Cityterminalen istället gick hon till Centralen och tog en bild närheten av Burger King där jag endast såg golv och folk.
15:38 Jag sa du skulle stanna där jag känner till, centralen är så stor
15:39 Vet du var SL är? Åk rulltrappan upp
15:40 Kom ner till SL jag är där nu
15:40 Okej
15:41 Vi ska köpa slkort eller biljetter ändå

https://www.max.se/

Tyckte det var lättast att köpa SLkort än engångsbiljetter och mycket billigare så jag köpt ett med 4 resor på. Marika hade koll var vandrarhemmet var och vi gick ut från Centralen och längs med samma väg innan vi gick över vägen där vi såg huset. Vi gick in och skulle checka in. Handdukar och lakan hyrde vi också. Marika ville också ha deras frukost så vi köpte också det. Jag betalade allt. Så fick vi en kod till rummet och till ytterdörren. Vi gick in på rummet och lämnade bagaget och därifrån till Max. Marika beställde måltid med hamburgare med pommes frites och dricka. 17:10 tog jag en bild på det. Hon tog god tid på sig att äta.

30.05.2017 kl. 01:54

Om jag skulle varit smart skulle jag träffat Annalena istället väntat förgäves på Hampus!!

Det här hände 25 mars från Tyresö till Mariehamn!

Gick till slut till Mariatorget där jag märkte att mitt 24 h pappersbiljett har tagit slut. Gick till pressbyrån som tur sålde en resas biljetter. Fattar att de är skitdyra men ville inte köpa nytt SLkort i onödan. Köpte två stycken eftersom jag ville till Tyresö och tillbaka. 13:53 röda linjen mot Mörby Centrum. 13:59 steg jag av i T-centralen. Gick till Yves Rocher och köpte balsam och schampo. 14:16 gröna linjen mot Skarpnäck. 14:25 var jag i Gullmarsplan. 14:30 buss mot Tyresö Kyrka. 14:47 steg jag av i Tyresö Centrum. Åt misosoppa. Sen gick jag till bowlingpalatset men det var för tidigt så jag gick ut igen och tänkte kolla hur det ser ut i Tyresö.  Hann gå till Granängsringen innan jag såg att jag måste gå tillbaka.

http://www.yves-rocher.se/control/main/

Blev förvånad av det till syns runda höga huset. När jag kom till Bowlingpalatzet har Hampus just kommit. Dessutom har bana 4 gått sönder så jag hann inte prata länge med honom innan han måste laga den med Seppo. Han sa det tar en halv timme och undrade om om jag är kvar. Väntar högst till 17 sa jag. Fick en kram innan de gick. Efter väntat en kvart medan jag kollade igenom instaflödet i tre kvart gick jag. Sprang på 4 minuter till Tyresö Centrum. 17:08 kom buss875 men startade först 17:12 för det är så många som vill åka med. Annalena och Stäni var redan i Cityterminalen förstod jag på smset. 17:28 var bussen i Gullmarsplan så jag fick bråttom. Gick ner till rätt nedgång och hann med tunnelbanan.

http://bowlingpalatzet.se/tyreso

17:31 gröna linjen mot Åkeshov. Då var Annalena och Stäni redan på bussen enligt sms. 17:40 steg jag av i T-centralen. Gick till Cityterminalen. Checkade in för att jag bokade tidigare så jag slapp göra det samtidigt. Gick sen till fel buss för Annalena och Stäni var i första bussen. Skrev till dem att jag inte ser dem så vi får träffas i Kapellskär istället. Somnade på bussen som startade 18:00. Vaknade i Kapellskär. När jag steg av bussen och gått in i terminalen såg jag dem i cafét. Fick mitt IDkort. Köpte sen pommes. Åt dem innan jag skulle gå igenom biljettporten. Underligt nog var det öppet på två sidor men ändå var det ingen som kontrollerade att jag hade IDkort eller inte. Samma när man skulle gå ombord på färjan.

Stäni hade bråttom för han ville ta en bra plats på andra våningen av funclub för att kunna se banden som spelar beatlescovers. Annalena kom sen när hon varit i bagagerummet och lämnat väskor. De åt lite från cafet. Hon gick till taxfree. Jag gick till tidningshyllan och upptäckte både expressen och aftonbladets kändisbilaga hade intressanta personer så jag köpte dem båda. Läste dem medan coverbanden spelade. När de var klara undrade Stäni vad gör att melodifestivalen som är bättre än det där och menar Beatles. Svarade att jag inte kan svara för är skitdålig på att motivera. Sen var det dags att hämta väskor. Väntade med dem innan vi gick ut från färjan. När vi kom ut gick vi till bilen som Stäni kör. Fick skjuts hem av dem.

20.04.2017 kl. 01:36

Var på fel plats vid fel tillfälle så enda jag tog selfie med var Johannes Brost!

Det här hände 24-25 mars till exempel i Frihamnen och Mariatorget!

När det börjar bli tomt gick jag till andra sidan utanför Let's dance i Frihamnen och såg när det kom ut dansare där. Messiah Hallberg & Nathalie Davidsson som åkte ut från tävlingen såg jag med hans två barn kom. Jasmine Takács och Johannes Brost såg jag också. Tog en selfie med Johannes. Dominika Peczynski som dansade med Martin Drakenberg kom ut och då ville två personer ha autograf av henne. Anja Pärson som dansade med Calle Sterner kom också ut. Ellen Bergström som dansade med Jonathan Näslund kände jag igen först när några pratade med henne om taxi. Det har varit många taxibilar utanför under kvällen för de som ville åka med dem.

Johannes Brost

Det kändes så dumt att störa henne fast Mathilde brukar säga man kan alltid fråga men jag gjorde inte det utan lät henne gå iväg. Det kom ut fler jag inte ville ta bilder med men när typerna som ville ha autografer gick och jag blev ensam frågade en typ varför jag var där sa jag att jag ville träffa Samir och denne sa att han har säkert åkt. Simon Kachoa kunde jag ha frågat tidigare under kvällen om jag skulle ha vågat frågat honom eftersom han glömde sin väska i Samirs loge. Istället blev jag där och hängde helt i onödan för länge. Gick till busshållplatsen för att jag gav upp. 00:05 åkte jag buss från Frihamnen mot Stora Essingen.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

Skulle stiga av i Hötorget 00:20 men märkte försent så jag steg av vid Cityterminalen istället. 00:27 Hötorget gröna linjen mot Farsta Strand skulle jag åkt med och stigit av i Tallkrogen 00:45. Istället åkte jag från T-centralen istället och var framme i Mathildes lägenhet vid 1. Bäddade upp sängen och skulle kolla dagens instastory och snapstory men somnade. Vaknade och kollade mailet från nyhetsmorgon och såg att Sonja Alden har varit där. Ville inte ha bråttom och åka dit i onödan. 9:50 skrev jag det till Jaana. Hon väntar på att hon skulle sjunga och har också just vaknat. Skrev att jag inte hinner dit. Sen kollade jag instastory och snapstory tills Mathilde skrev till mig.

11:46 att hon ville ses så fort som möjligt. Så jag packade väskan och skrev till henne för att jag trodde jag glömde en laddare på södern. Men som tur är hittade jag den igen. Låste dörren och gick ut. Kollade reseplaneraren på vägen till Tallkrogen tunnelbanastation.
12:35 gröna linjen mot Hässelby strand.
12:46 Hör av dig när du är vid porten och kom ihåg att inte gå för långt.
12:47 Ska komma ihåg.
12:48 Bra
12:48 var jag i slussen och bytte plattform. 12:51 röda linjen mot Norsborg. Steg av i Mariatorget.
12:57 Nu är jag där
12:58 Okej kommer
Tyvärr glömde jag bort vilken port hon menade så att jag stod vid fel port ändå och fick gå tillbaka när inget hände. Såg henne och förklarade att jag trodde det var andra porten hon menade. Senare berättade jag om att när biljetterna släpps. Om hennes mamma kunde boka finalen om hon ville ha bästa platsen så bokar jag skärtorsdagen. Så pratade hon mycket om sina barndomsidoler och jag inflikade att Linus Wahlgren var också i Rederiet precis som Johannes Brost. Hon lovade få sin mamma att boka och jag lovade att boka skärtorsdagen.

19.04.2017 kl. 00:56