Bloggposter

Blev varken bild med Samir på genrepet eller direktsändningen men med Danny!

Det här hände 24 mars till exempel i Frihamnen och Solna!

Man fick ta bild på dansparen när de stod på trappan. Vissa blev längre och andra kortare tid efter gruppbilden. Samir var populärast som barnen främst ville ha en selfie med. Sigrid drog i väg honom innan vi kunde fråga honom om vi också kunde få en bild. När vi inte lyckades kollade vi runt om det är någon annan vi ville ta bilder med men först då insåg jag att jag inte skulle ha en chans att träffa Tomas så jag ville tillbaka på kvällen igen. Maria tog en selfie med Messiah. Pratade med Bertil som tar tagit bilder med några kvinnliga dansare. Till slut måste de tömma lokalen för att nästa gäng skulle tas in i salen. De som skulle komma in och kolla på direktsändningen.

Let's dance 2017 dansparen

Vi gick till busshållplatsen och väntade på bussen. Bertil och hans sällskap kom med dit. Sedan träffade vi Mathilde och vi funderade om vi skulle dra till Bangs eftersom Maria kände igen det i Danny Saucedos instastory. Vi åkte tunnelbanan till Östermalmstorg och gick till Bangs. Där såg vi Danny. Det tog en stund innan Danny kom ut. Han blev så glad av att se oss att han kramade oss och pratade en stund. Sedan tog vi bilder med honom innan han gick. Vi åkte först tunnelbana sen åkte pendeltåget till Solna för de skulle se om en viss kille jobbade i en viss butik i Mall of Scandinavia men det gjorde han inte sen till Max där Maria köpte något att äta.

Danny Saucedo

Mathilde skulle äta hemma och jag var inte hungrig. Vi åkte sen pendeltåget till Centralen där vi delade på oss. Maria åkte hem medan jag och Mathilde åkte till Mariatorget. Vi gick till lägenheten där hennes mamma har bakat semlor. Frågade om jag får ladda telefonen innan jag åker iväg. Det fick jag. Satte den och laddas, powerbanken också. Fick nygräddade semlor och gick in i Mathildes rum med Mathilde där vi pratade lite om att vi skulle boka till direktsändningen när biljetterna släpps så hon också får uppleva Let's dance för att hon har praktik och därmed inte kan gå på genrep. Sen kollade jag instastory och snapchat med wifi.

http://www.salongbangs.se/

Till slut var klockan så mycket att jag ville åka därifrån för att jag ville tillbaka till Frihamnen. Kollade på reseplaneren och lovade Mathilde att jag skulle boka innan jag gick med extranyckeln i fickan, powerbanken, laddaren och telefonen också. Gick till Mariatorget. 22:11 åkte jag röda linjen mot Ropsten. 22:25 framme. Därifrån buss mot Norra Hammarbyhamnen. 22:36 steg jag av bussen i Frihamnen. Gick till Magazin 7 och stod och väntade tills det kom folk ut. Publiken som varit där kom ut från ena sidan så jag flyttade på mig för att se någon bekant. Men enda jag kände igen i den stora massan var Alice Svensson och Axel Schylström.

Sigrid Bernson https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330601620316/
Dominika Peczynski https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330620100316/
Jasmine Takács https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330648360316/
Messiah Hallberg & Nathalie Davidsson  https://www.facebook.com/groups/50631720315/permalink/10158330648365316/

12.04.2017 kl. 01:33

Var första gången på Let's dance genrep! Tobias Bader försökte skrämma publiken!

Det här hände 24 mars från Slussen till Frihamnen!

Maria gick med på att komma med på Let's dance genrep så jag bokade in henne på genrepet. Framme i Slussen ville idioten åka buss så jag sa hejdå och gick efter vi nådde busshållplatsen. Träffade Maria utanför tunnelbanan. Plankade för att Maria orkade inte gå till Tcentralen när man kunde köpa 24h pappersbiljett. Vi åkte till T-centralen där jag köpte 24h pappersbiljett. Sedan till Medborgarplatsen där vi åkte buss efter väntat länge på att åka rätt buss. Framme vid Lionheart stod vi tills Maria fick tråkigt och tänkte att vi inte kommer se Robin idag så vi gick till 7 eleven och hon satt och använde deras wifi för att surfa. Jag kollade ut men inget intressant hände. Till slut ville jag åka buss så jag kollade reseplaneraren. 14:42 åkte vi buss 76 mot Ropsten och var 15:08 från Frihamnen.

http://www.tv4.se/lets-dance/artiklar/boka-biljetter-till-lets-dance-v%C3%A5ren-2017-58a30a95b9a9f69f6f000553

Maria har varit där tidigare med Mathilde så hon visste var det var. När vi kom fram var det väldigt lång kö. De verkar släppa in redan 15:15. När vi kom fram sa vi våra namn men det fanns inte trots jag sa att vi har bokat. Tjejen skrev våra namn på pappret så fick vi gå in och köa igen för att man fick inte gå in i salen förrän de var klara. Såg att Bertil kom in men han hörde inte vad jag skrek och när han till slut gjorde det såg han inte mig när han kollade runt. När dörren äntligen öppnades var klockan redan 16. När vi gick in igenom en lång gång ville några dansare busa lite och skrek när de drog skynket vid gången åt sidan. Maria sa, "Vi blev inte rädda".

                              Syns på Tobias Baders instastory

Till slut kom vi in i salen där det fanns läktare på sidorna man fick sitta på. Vi var så långt bak i kön att vi fick gå över dansgolvet där dansparen dansar på. När jag såg sargen, höga kanten längs med dansgolvet så sa jag högt, "Här är den här kanten som Tomas ramlade på." Hittade en bra plats med utsikt över dansgolvet, domarbordet, greenroom och Davids bord. En studioman berättade vad som kommer att hända och vad man får göra under ett genrep. Tre tjejer gick sitta vid domarbordet som hade brickor i ett halsband runt halsen där det var en stor fyra på. Så jag förstod det blir fejkröster precis som genrepet på melodifestivalen.

Man fick inte se öppningsdansen utan bara direkt dansarna och inte heller inslagen där de visar hur det gick i början av veckan. Varje gång Maria såg David sa hon Hej David. Dessutom skrek hon ofta Samir för att han skulle höra henne och vinka. Jag filmade med snapchat Ellen och Jonathan, Samir och Sigrid, Anja och Calle, Johannes och Jasmine och Tomas Antonsson som filmade dem. Tjejerna som höll upp poängskyltarna hade ingen fantasi och visade 1, 2, 3, nästa dans 4, 5, 6, sen 7, 8, 9, så fortsatte det från början. David Helenius pratade med publiken och Tilde de Paula med dansparen innan poängskyltarna visades. När alla har dansat klart ställde de sig på trappan.

11.04.2017 kl. 00:59

Låste in min väska helt i onödan eftersom idioten ville ha sin telefon tillbaka!

Det här hände 24 mars från Mariehamn till Slussen!

Startade hemifrån tidigt för att kunna ta bussen från Godby. Sextiden när jag var framme blev jag konfunderad när jag bara såg bussar som åkte åt andra hållet. Ca 6:10 kom det en buss som stannade på busshållplatsen så jag steg på och frågade om han kunde köra till Rosella i hamnen. Det gick bra. Betalade 2.90€. Det steg på en i Ämnes när bussen körde igenom där och denne steg av i Mariehamn. Bussen körde via hamnen och släppte av mig och sedan åkte vidare. Checka in och betalade i Vikingterminalen. Upptäckte där att jag varken hade bankkort, IDkort eller SLkort i väskan. Klockan var inte ens 7 när jag kom dit så jag tänkte ringa och höra om jag tappade kort i bussen. Ingen svarade 6:55.

Äntligen åker jag Rosella.

Blev förvånad när de släppte in folk ca 7:10 in på färjan utan att be och kolla IDkort den här gången. Gick ombord och lämnade in väskan i bagagerummet. Gick till buffefrukosten och åt yoghurt med flingor sedan, karelska piråger med köttbullar och prinskorv. Sist melon och donuts. 7:48 ringde en busschafför upp mig och frågade vad jag ville. Berättade att jag trodde jag tappade mitt bankkort i bussen på 6:15turen. Han skulle ringa om han hittade något. Vilket han inte gjorde. Gjorde smörgåsar som jag tog med. Har slutat att ta ägg med för att jag glömmer ändå att äta dem. 8:29 skrev jag till min kompis Annalena att jag har glömt korten hemma. Gick till vilorummet och sov någon timme.

Så länge sen jag åkte buss från Kapellskär.

Vaknade när Rosella närmade sig Kapellskär. Hämtade väskan i bagagerummet. Väntade med de andra passagerarna för att komma ut. När portarna öppnades så gick alla ut. Försökte komma först ut men det lyckades jag inte så jag fick inte bästa platsen på bussen men det gjorde inget för jag ville bara sova. Sov bra i bussen och Sov bra i bussen och vaknade upp i Stockholm. Steg av utanför Cityterminalen. 10:19 svarade jag på hennes svar. Hon skulle hämta IDkortet för det var det viktigaste så jag kan slipper hem. Gick till Af Chapman medan jag chattade med idioten som ville ha sin telefon. Tyvärr låste jag in allt upptäckte jag när jag var på väg och träffa honom på Skeppsholmen.

http://sl.se/

Eftersom han ville ha sin telefon tillbaka med detsamma fick måste jag hämta den i låsta facket på Af Chapman. 12:04 ringde Maria mig och ville träffas för att hon slutade tidigt och ville dra till Lionhearts. Berättade att jag gärna kommer men måste lämna telefonen till idioten först. Eftersom jag skulle till Lionhearts tänkte jag ta med väskan ändå dit så jag låste inte in den igen. När jag hämtat och lämnat telefonen frågade jag om jag kunde åka på hans SLkort så jag slapp gå hela vägen till T-centralen för att köpa 24h pappersbiljett. Det gick bra. Vi steg på Djurgårdsfärjan som fick för sig att gå via Gröna Lund sedan tillbaka till Skeppsholmen igen och därefter till slussen.

10.04.2017 kl. 01:18

Ackreditering & efterfestarmband! DJ Hunk & Robin Stjernberg! Melodifestivalen!

Det här hände 12 mars från Solna till Mariehamn!

Hittade ett blått gästarmband som någon har slitit av sig och Mathilde vill också ha ett och jag bad henne fråga folk. Medan hon och Maria var borta, kom De vet du ut och jag fick Chris Martlands efterfestarmband och Mia Johan Gunterbergs. Mathilde blev avundsjuk och ville nu ha ett helt. Det söndriga dög inte längre. Såg DJ Hunk utan solglasögon och jacka som hade kallt. Det förstod jag av samtalet mellan en tjej och honom så gick han in. Kände igen väskan som DJ Hunk hade tidigare på kvällen. Maria fick Rasmus ackreditering tror jag som Mathilde blev avundsjuk på det också. Hon ville också ha en sådan.

 http://bloggar.aftonbladet.se/schlagerbloggen/2017/02/oscar-zia-har-lyckats-tigga-till-sig-en-ackreditering/

Halv fem stängde efterfesten. Då blev det som en ketchupflaska som är nästan tom och resten som var kvar kom på en gång. Mathilde missade Ace Wilder för hon höll på att ta bilder med någon annan. När Dragan kom ut och såg mig sa han "Nu får det vara slut med det här". Blev helt ställd och kom helt av mig att fråga honom vad han menar med det. Sen gick han men jag blev kvar vid utgången. Innan fem var alla ute och en av de sista var Robin Stjernberg som blev förvånade att vi var ute så länge och väntade på honom. När vi pratat klart med honom så sökte vi efter en som har sin ackreditering kvar eller efterfestarmband.

Thobias Thorwid hade ingendera. Tog bild med honom, senare också med Lisa Ajax. Axel Schylström hade kvar ett blått armband som Mathilde var nöjd över. Vi tappade bort Mia och Oscar men vi hittade sedan på pendeltågstationen halv sex på morgonnatten. Där blev de och prata med Krista Siegfrids dansare som hade sin ackereditering kvar. Dansaren sa den kommer annars hänga med resten han har så om Oscar har glädje av den så får han den. Han blev så glad. Mathilde & Maria väntade på pendeltåget där nere så de visste inte vad Oscar fick tag på. Höll på att somna innan pendeltåget kom.

6:13 gick det mot Älvsjö. 6:21 steg vi av och gick till tunnelbanan. Kändes konstigt att gå emot folk som just har vaknat och var på väg någonstans. Jag, Maria och Mathilde åkte 6:31 gröna linjen mot Farsta Strand och steg av 6:46 i Tallkrogen.  Försökte lägga mig så fort som möjligt så jag bäddar upp bäddsoffan och fick dela den med Maria. Det gick faktiskt att dela täcke med henne. 11:30 steg jag upp och lyckades faktist sova. Tjejerna undrade varför jag skulle upp så tidigt men jag sa att jag skulle hem. Packade väskan och gick till tunnelbanan. 11:55 gröna linjen mot Hässelby Strand. Steg av i T-centralen 12:12. Gick till Cityterminalen och checkade in mig.

Åkte hem tidigt!

Gick till gaten och väntade på att gå in på bussen. Till slut fick man gå in i bussen. 12:30 startade bussen. Somnade lätt den här gången och vaknade när bussen var i Kapellskär och det var dags att gå ut. Köpte pommes för 30 kronor. Efter ätit dem med ketchup gick jag igenom biljettgaten och väntade på att komma ombord på färjan. Till slut fick man gå ombord på Rosella. Lämnade väskan i bagagerummet och gick till vilorummet för att sova. 14:45 startade Rosella. Vaknade lagom till färjan skulle in till land av högtalare som berättade att det var 15 minuter kvar. Gick och hämtade min väska från bagagerummet. Väntade för att komma ut från färjan. Tillslut fick man gå i land. Framme i terminalen väntade min skjuts på mig.

03.04.2017 kl. 01:26

Träffade kändisar utanför Melodifestivalen efterfest! Linus Wahlgren barndomsidol!

Det här hände 11 mars i Solna!

När vinnarlåten var slut och folk börja gå därifrån måste jag sätta på aftonbladet live för att se var presskonferansen var. Sedan stängde jag av och tog mig över stolarna för att komma längst fram. Det gick någon precis när jag kom fram. Jon Henrik var den sista som kom dit så med honom fick jag en selfie med. Fooers var där och skrek namn hela tiden. När det kom personal så måste man flytta på sig. Hittade Mia och bad henne komma med mig till andra sidan där det stod massa ungar och ungdomar och kollade på presskonferansen. När man blev ombedd att ta sig därifrån också var det bara att gå därifrån och ut.

http://tv.aftonbladet.se/abtv/programs/schlager2017

Mia pratade med några tjejer som skulle dra men jag sa till henne att Mathilde & Maria är utanför efterfesten och träffar kändisar. Då ville hon följa med mig. Vi träffade också Oscar Malmerengen som ville bli vän med mig på fb bara för han är vän med Mathilde. Det hände så mycket den natten. Var bara första gången med Maria till rökrutan för att kolla vilka som var där. De andra gångerna var Mathilde med Maria. Oscar & Mia var utanför in och utgången till efterfesten. Jag gick mellan rökrutan där tjejerna var där oftast och in och utgången. Oscar pratade mest med vakten Lasse. Mia blev gladast av att träffa Per Andersson.

https://www.facebook.com/Glimmans

Tomas Sekelius och Jocke mer känd som Hejainternet pratade förhoppningsvis vett i Marias huvud att hon skulle förstå att hon inte kan vara överallt där de är. Splay har flyttat och det nya stället har andra regler. Blev mest förvånad att se Linus Wahlgren där. Han stod och prata med Andreas Lundstedt. Tog ett tag innan jag frågade Linus om en bild. Då var bara Mia & Oscar där. Frågade Mia om hon kunde ta en bild och hon föreslog att ta med sin telefon och sedan skicka över till mig. Sa till Linus att första gången jag träffade honom var när han varit med i Hundtricket. Det var länge sedan tyckte han.

 

Fick också en bild med Andreas. Mia skickade bilder i misstag till Maria så jag bad henne söka upp mig på messenger och skickade dem direkt till mig. Accepterade hennes förfrågan på messenger så jag kunde ladda ner bilderna. Efter jag tagit bilder med De vet du har jag varit nyfiken på vad DJ Hunk egentligen heter. Chris Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin, DJ Hunk fick sina blåa armband som man måste ha för att kunna ta sig in på efterfesten. Kommer aldrig att glömma när den sistnämnda sa "Nu sitter den fast" till vakten när han blev insläppt. Mathilde tog mycket bilder med kändisar och andra personer med Maria. Dessutom på mig och folk också.

02.04.2017 kl. 01:28

Jaana ville bowla i framtiden! Såg Dragan på Melodifestivalen som Robin x2 vann!

Det här hände 11 mars från Tyresö till Solna!

Jaana köpte EPn av Hampus och fick den signerad. Frågade honom som vanligt om han inte ätit men det har han inte. På nåt vis efter en stund sa han att han fått matlådor av farmor/mormor. Då är det lätt att värma sa jag. Han sa han brukar sätta in i mikron om han är hungrig när han kommer hem. Klockan blev lite mycket såg jag att man borde sticka för det är långt till Friends Arena. Hampus vet att jag gillar bilder och hans mamma valde platsen och Jaana tog bilder. Sedan måste jag vänta ytterligare en stund för att han skulle fixa en ljusslinga som går runt bordet. Ville ha en hejdå kram innan jag gick. När han var klar kramade jag honom och sa hejdå.

Hampe på spotify https://open.spotify.com/artist/2ggAG8snvhnbWy6zff83Ep

Jaana sa att hon kommer och bowlar med en kompis någon dag. Vi gick till Tyresö Centrum där jag och Jaana gick in i Ica och jag köpte en smoothie. Sedan kollade reseplaneraren.  18:26 åkte vi buss mot Gullmarsplan. 18:44 var bussen framme i Gullmarsplan. 18:51 gröna linjen mot Odenplan. 19:00 i T-centralen där Jaana och jag skildes åt för hon hinner inte följa med mig till Solna. Det var fullt på perrongen som väntade på pendeln mot Uppsala. Förstod att de flesta skulle stiga av i Solna. 19:09 startade pendeltåget. 19:16 framme i Solna. Gick med klungan mot Friends Arena.

Ljuvligaste Hampus

19:28 Var är ni nu?
19:38 På Friends eller utanför
19:39 Det är jag också. Har du kontanter? Måste ha det till garderoben
19:41 Ja men hinner inte ge dig dom för vi håller på att leta upp var vi ska gå in
19:42 Jag kan hinna träffa dig. Vad heter din ingång?
19:43 Okej, men då måste du komma till läktare 3 där jag och Maria sitter. H
Sökte efter den men det var så knappt med tid att jag gav upp och gick in och förbi garderoben ändå. Det gick bra ändå att gå in med jackan. Satte den i plastpåsen som smoothien var i och gick nedför trapporna.
19:54 Men ta bara ut pengar
20:01 Gick in ändå och satte jackan under stolen
20:02 Men smart

https://se.linkedin.com/in/dragan-zivojinovic-86482761

Märktes att Maria lånade Mathildes telefon. Upptäckte fort att det var lättare att se på storbildskärmen brevid scenen än till scenen som kändes långt borta. Greenroom var till och med närmare upptäckte jag senare. Filmade med snapchat och instastory alla bidrag men inte alla inslag för vissa var så dåliga. Kändes så otroligt att vara där på parkett där folk viftar med ballonger och skriker sin glädje. Blev så glad att se juryns poäng. Såg när Dragan sprang i greenroom under röstutdelningen. Den enda kameramannen jag känner igen på håll. Blev ännu gladare att se att varken tittarnas etta eller tvåa kunde rubba poängförsprånget som Robin Bengtsson hade från internationella juryn.

01.04.2017 kl. 02:38

Visade videor till Jaana på Bowlingpalatzet! Hon träffade både Hampus & hans mamma!

Det här hände 11 mars i Tyresö!

Jaana och jag hann med 15:01 bussen mot Nyfors. Jaana pratade mycket under bussresan och bjöd mig på kex. 15:17 framme i Tyresö Centrum. Vi gick in i köpcentrumet, till närmaste sushistället. Köpte misosoppa. Jaana pratade medan jag åt.
https://www.boityreso.se/kamon-sushi/
http://www.tyreso.se/tillganglighetsguide/Tyreso-centrum/kamonsushi/
Därefter ville jag gå till bowlingpalatzet. Jaana följde med. När vi kom fram ville hon kolla på när folk bowlade. 15:55 kom Hampus in igenom dörren som blev glatt förvånad att se mig redan. Berättade att jag har en kompis med för att se på Silhouette. Hämtade henne och sa du ska få se på videon. Medan Hampus satte igång datorn pratade Jaana med honom. Han satte igång Chrome, loggade in på google och gick till sitt konto för att sätta igång videon. Sen gick han. Jaana gillade mest Hampus röst när hon hört klart. Satte igång spotify för att hon skulle få höra originalet. Owl City - Silhouette.
https://open.spotify.com/track/4cD6AhpzWy8EEM5wmANoCM
När den var klar kom Hampus och Jaana berättade vad hon tyckte om låten. Han frågade vilken jag ville höra. Valde Last Goodbye.  Berättade till Jaana att den är från bowlinghallen och den första jag frågade honom om.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7TCUlDBTKg
Hon undrade hur jag hittade Hampus. Berättade det är via youtube förslag när jag kollade Erik Linder på youtube. Reminder som han gjort med Sebbe, kom automatiskt efter.
https://www.youtube.com/watch?v=dfEkHSYggwI
Gick och fråga Hampus sedan att byta låt då såg jag att hans mamma har kommit. Båda kom med och han undrade vad jag ville höra och jag sa den med Erik Linder. När han satte igång den sa hans mamma att de spelade på hennes bröllop för några år sedan. Då det blåste så mycket att det hördes i inspelningen.
https://www.youtube.com/watch?v=EKKMCUEJfxs
När jag valde den äldsta sa Hampus mamma att han inte har ändrats alls på 10 år. Jag höll med.
https://www.youtube.com/watch?v=IqGksxSCKVA
Fick sedan använda datorn för att välja låtar för de fick annat och göra. Jaana verkar inte ha sett dem. Första jag har sett med Hampus är covern på Come Undone.
https://www.youtube.com/watch?v=Os7dBXv0dj0
Visade sedan Fix You.
https://www.youtube.com/watch?v=xvcsZGll-_Y
Jaana ville se på Fading men sa det är hans egen låt du kan få höra sedan till henne. Du kan få kolla på EPn sa jag och satte igång Apologize.
https://www.youtube.com/watch?v=NoP_k-KAwZ8
Sedan The Reason som jag älskar så mycket.
https://www.youtube.com/watch?v=Z3qF1OC2GyQ
Sist I Won't Give Up. Därefter slutade musen att funka så att den gick automatiskt igång istället med någon annan som också gjorde cover på låten.
https://www.youtube.com/watch?v=oShGjbbYZ0A

31.03.2017 kl. 00:40

Åkte i onödan till Gärdet! Idioten störde så jag gick åt fel håll! Träffade Jaana!

Det här hände 10-11 mars från Stockholm till Gullmarsplan!

Gick in i Mathildes rum och kollade på live på FB från Lets dance som jag ville vara på plats och kolla på. Googla senare och såg att det var slutbokat till direktsändningen men det var bara till premiären det var fullbokat till genrepet. Sen ville Mathilde kolla på Daniel och Emils parodi på youtube. Visade bakom kulisserna till deras mellanakt i andra chansen. Medan Mathilde kollade lite i sin telefon på sina aviseringar och notiser så läste jag Tobbe Eks schlagerblogg om repetionerna. Upptäckte att klockan var så mycket så jag kollade reseplaneraren. 1:40 sa jag hejdå till Mathilde och gick till Mariatorget och väntade en stund. 1:52 åkte jag röda linjen mot Tekniska Högskolan. Steg av i slussen 1:54.

2:02 åkte jag gröna linjen mot Farsta strand. Steg av i Tallkrogen 2:15. Gick till Mathildes lägenhet. Bäddade upp bäddsoffan och somnade efter fixa mig klar för att sova. Vaknade och steg upp och funderade om jag skulle hinna äta frukost eller inte. Kom på jag inte hinner till varken Röda båten eller Af Chapman före 10. Plockade det jag behövde för att åka tunnelbanan. Hann komma till Tallkrogen innan jag kom på att jag måste ha kontokortet för att kunna sätta in reskassa senare och köpa nåt att äta. Måste tillbaka till lägenheten för att hämta den. Sedan tillbaka igen. Då glömde jag något igen så jag fick hämta det också innan jag äntligen kunde åka iväg.

http://bloggar.aftonbladet.se/schlagerbloggen/

11:15 steg jag på tunnelbanans gröna linje mot Hässelby Strand. 11:28 steg jag av i Slussen och 11:32 röda linjen mot Ropsten för att jag ville till Gärdet där jag steg av 11:41. Gick till tv4huset ingång trots jag vet att Nyhetsmorgon tog slut 11:30. Lämnade stället när inget intressant hände. Åkte 12:12 från Gärdet med röda linjen mot Norsborg och steg av 12:18. Har bestämt mig att köpa en powerbank som jag kunde låna till Mathilde. Gick till Claes Olsson och sedan till Af Chapman för att kolla på svtplay. Väntade på att Mathilde skulle vakna. När hon har gjort det så fick jag bråttom för att hon skulle träffa Maria senare. Gick till T-centralen. 14:21 röda linjen mot Fruängen.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

14:26 steg jag av i Mariatorget och gick till lägenheten och gav powerbanken till Mathilde. Sa att jag lovade Jaana att träffa henne så vi träffas senare. Hon brukar vara i Södertälje 16 varje lördag men inte denna lördag. Idioten skrev till mig på messenger så jag gick åt fel håll. När jag upptäckte misstaget fick jag jävligt bråttom för att hinna till Mariatorget i tid. Hann precis in i tunnelbanatåget innan det åkte vidare. 14:47 röda linjen mot Mörby Centrum. 14:49 av i Slussen. 14:53 gröna linjen mot Farsta strand. 14:59 steg jag av i Gullmarsplan och fick jävligt bråttom. Jaana har väntat länge på mig kändes det som när det redan har åkt en buss medan hon har väntat på mig. Berättade varför jag var försenad.

30.03.2017 kl. 02:28

Åkte Silja Galaxy istället för Rosella! Blev bjuden på oxfile och mouserande vin!

Det här hände 10 mars från Mariehamn till Stockholm!

Blev övertalad och kommenderad att ta Silja Galaxy istället för Rosella. Checkade därmed in på Silja terminalen och trodde jag måste betala 8€ i serviceavgift för att jag inte bokade och betalade på nätet men hade inte tid för det hände helt plötsligt men som tur blev det bara 8€ pga jag hade 3€ till godo från någon annan resa jag inte gjorde. Väntade en stund för att färjorna var försenad. Till slut kom de i land och det var dags att gå. Tog bild med snapchat och instastory på Galaxy. Efter passagerarna som antingen skulle till Baltic Princess på dagskryssning eller stiga av på åland kunde man gå ombord. Jag gick ända upp på färjan för att gå ut och ta bilder på Amorella och Grace när de åker förbi Galaxy när färjan har startat.

Baltic Princess var snabbare på att starta. När jag var klar gick jag till Starlight Palace och kollade på instastory och snapchat innan något program startade där. Somnade en stund och åt bacon när jag vaknade. Sedan var det Game show där. Var fortfarande lite groggy och orkade inte gå ner och tävla men de hade tre lag ändå. Det lag som vann bestod bara en kille. Sedan spelades något coverband. Sist var George Pena vars standup jag inte tålde så jag gick till Cafeét och köpte en bagel och en smoothie. Gick tillbaka och då var det bara musik från högtalare. Chattade med Maria och Mathilde. Kom överens att de kommer emot en i Värtahamnen. 17:45 gick jag till däck 5.

Väntade där med enstaka folk eftersom det i högtalaren säger att däck 6 är det är avstigning men ville inte trängas. När alla som ska stiga på kom ombord fick man gå ut från färjan. 18:26 ringde Maria och undrade var jag var. Sa att jag var på väg ut. Det var en bit att gå och när jag kom in på terminalen såg jag inte tjejerna. Skickade en bild via snapchat så de skulle se att jag var vid svängdörrarna. När de kom gick vi till Gärdet tunnelbana och åkte till T-centralen där Maria köpte på Mcdonalds innan vi gick vidare. Eftersom jag måste betala till Stefan för biljetten till melodifestivalen så följde jag med till Mariatorget med tunnelbanan medan Maria steg av i Gullmarsplan.

När jag och Mathilde kom fram till lägenheten frågade Stefan om jag ville stanna och äta. Svarade ja det kan jag göra. Har inga planer. Betalade biljetten för melodifestivalen med 500 kronor och fick tillbaka 100 kronor. Sedan skulle vi äta oxfile men skivade potatisen var inte klar så den åkte tillbaka in i ugnen en stund. När den togs ut igen smakade den bättre. Fick mousserande vin också men jag gillade inte smaken så jag fick dricka bubbelvatten istället. Mathilde gillade det och drack upp det. Hennes mamma var väldigt pratsam av sig och undrade mycket om ens liv. Men melodifestivalen ville hon inte diskutera. Sedan skulle de se på tv.

29.03.2017 kl. 00:44

Molly Sandén har sån energi på scenen! Videor från konserten! Tanten fick skjuts hem!

Det här hände 4 mars på Cinderella!

Stod utanför taxfree och kollade utan hörlurar för telefonen klarade inte av hörlurar mera. Sen när jag slösat data och eftersnacket tog slut åkte jag hiss till däck 2. Ville äta sista smörgåsen och mandarinen. När jag har ätit klart åkte jag hiss till däck 8 för att gå till Etage. Där upptäckte jag att största fansen var längst fram. De stod och hörde på partybandet medan de väntade på Molly. 23:15 kom hon upp på scenen. Vilken energi hon hade. Sån fin kontakt med publiken att det är synd att jag inte varit på hennes konserter tidigare. Synd bara den tog slut redan 00:15. Skrev det till Marika.

http://www.vikingline.se/ombord/artister-och-noje/artistlista/artistsida/?aid=5874&ay=2017&am=3&noindex=true

Direkt därefter gick jag upp till däck 9 för att stå utanför dörren och vänta. Efter en stund kom Molly Sandén ut efter en kille vinkade in två ordningsvakter för säkerhets skull. Jag var närmast och resten av fansen var bakom mig märkte jag. Hon frågade om scenen och om färjan och tyckte att det var bra på färjan. Berättade att det är första gången jag ser henne på färjan men jag har sett Danny flera gånger. Sen blev det en bild på mig och Molly. Lät sedan Molly prata med resten av fansen.

Molly Sandén!

Skickade bilden till Marika 00:15. Fick för mig när Molly har gått att jag ska kolla igenom twitterflödet. Åkte sen till däck 2. Gick till hytten för att sova. Redan 7tiden vaknade jag av att färjan lade intill Mariehamn hamn. Försökte sova i tre kvart men 6:45 gav jag upp och gick upp för att  klä på mig och packade väskan. Gick till däck 5 och väntade där en halv timme på att tanten skulle komma. Ca 7:30 gick vi ut från färjan. I terminalen var det bara gå ut och tanten fick skjuts till Klinten.

Why am I crying https://www.youtube.com/watch?v=Xeeg2_7k_6I
Freak https://www.youtube.com/watch?v=uYqbxAhuXJA
Like No One's Watching https://www.youtube.com/watch?v=E76jVlHo-ag
Satellites https://www.youtube.com/watch?v=fJz_68iclIM
Youniverse https://www.youtube.com/watch?v=zqwNc7xGViA

23.03.2017 kl. 02:11