Bloggposter

Träffade en tant som höll mig sällskap tills hon skulle äta! Molly Sandén konsertvideor!

Det här hände 4 mars på Cinderella!

17:53 tog jag en bild på skylten som visar vägen till Cinderella, 17:57 kollade en Securitytyp kön då förstod jag att jag var i rätt kö. När jag äntligen nådde scanningsmaskninen så då lämnade jag min jacka i lådan som gick igenom den och ut på andra sidan där jag tog den. Gick sedan ombord på Cinderella, åkte hiss till däck 2 och tog bild i hytten där någon har bäddat nytt i sängen. Sedan upp till däck 7 igen med hissen jag tog bild med messenger. 18:14 syntes de för Marika. 18:17 stängde portarna på Cinderella efter den sista kommit ombord. Därefter lämnade färjan hamnen. Gick till Melody och lyssnade på djmusiken tills jag blev hungrig och tänkte att jag måste äta innan melodifestivalen börjar.

http://www.vikingline.se › Ombord › Mat och dryck › Restauranger

http://www.svtplay.se/video/12565000/melodifestivalen/melodifestivalen-2017-andra-chansen-andra-chansen-1?tab=senaste

Åkte hiss till däck 2 och i hytten åt jag en smörgås och en mandarin. Sedan tillbaka till däck 7. Träffade en tant i hissen som undrade när Taxfree öppnar. Sedan om man kan köpa sprit på sin utresa. Gick med henne till info där tjejen där förklarade till henne. Gick med henne till taxfree där hon ville bara ha något i läder som kostar 800 kronor så hon kan använda sitt presentkort. Därefter ville hon äta. Jag var inte hungrig så jag sa att jag inte kommer med för jag har ätit redan. Hon undrade vardå. Jag visade Cafét där jag har ätit räksallad med Marika. Hon ville äta på restaurang så jag visade Ocean Grill åt henne som hon tyckte det såg bra ut. Vi skulle träffas på morgon eftersom hon ville ha skjuts till Klinten.

Molly Sanden

Gick sedan till Puben som skulle ha storbildskärm som jag såg först efter varit i info och frågade efter den. Startnumret hade inte rätt ljud men till slut fick personalen igång efter en stund fått på maskinen och duken framför scenen. Det pratades mycket i puben av alla andra som är intresserade. Så jag hörde dåligt när de pratade med låg volym i tvn. Chattade med Marika om Melodifestivalen andra chansen. Hon och resten av Sverige blev säkert förvånad att Loreen inte gick vidare till finalen och slogs ut av Anton Hagman. Sedan gick jag genast ut för att kolla in eftersnack från aftonbladet på min telefon.

Why am I crying https://www.instagram.com/p/BRTb_zKD-AB/
Freak https://www.instagram.com/p/BRTd5RWj8vL/
Like No One's watching https://www.instagram.com/p/BRTgD4aj0Vh/
Satellites https://www.instagram.com/p/BRThvnZjmEo/
Youniverse https://www.instagram.com/p/BRTj0H7D9xs/

22.03.2017 kl. 02:24

Berättade till Hampus varför jag varit ledsen. Fick jävla bråttom för att hinna med Cinderella!

Det här hände 4 mars från Tyresö till Cinderella!

Borde inte tänkt att jag kollar hemresan senare. Men det gjorde jag. Gick till Tyresö Bowlingpalatz och såg det var full rulle vid banorna. Seppo och en kille var där senare såg jag en tjej också. Tog en stund innan Hampus dök upp bakom disken. Synd att det hände så mycket att jag inte hann berätta allt jag ville säga efter det som hände på messenger tidigare. Tog det när han inte tog hand om kunderna. Seppo gick ganska fort. Tjejen vet jag inte vad hon gjorde och killen var mest bakom datorn. Berättade att min hund Lucky dog under det veckoslutet. Så började vi prata om hundar.

https://twitter.com/JanneGronroos/status/837695743234293760
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/210871

Hans föräldrar haft en stor hund när han var yngre som alltid satte huvudet på bordet när han tiggde mat. Numera har de en mindre medelstor mittimellan hund. Senare visade jag att Jannes twitterkonto där han delade en video och tagit en screenshot på aftonbladet eftersom han inte förstod när jag berättade om Janne Grönroos. När det var lugnt kunde vi gå längre bak i lokalen så han kunde höra videon där han presenterades och ett litet klipp av Drottningen av åland spelades. Dessutom nämndes hans sambo som en orsak varför han inte ska satsa på en karriär inom musiken.

Sötaste finaste Hampus

Såg när han drack en energidricka och undrade om han ens har ätit något idag. Nej, blev svaret, jag äter kanske senare sa han. Inte undra på att man blir orolig. Kollade upp på reseplaneraren eftersom klockan närmade sig jämt med stormsteg. Han såg att jag inte skulle hinna med 17:00 bussen men till 17:06 bussen. Han undrade om vi skulle ta en rolig bild och jag sa ta det nästa gång för nu har jag bråttom så det blev bara en selfie med snapchat. Fick en kram innan jag gick iväg. Väntade 3 minuter i Tyresö Centrum innan rätt buss kom. 17:09 startade bussen. 17:26 var den i Slussen.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

I Slussen fick jag bråttom så jag kollade vilken buss går först på reseplaneraren. Det var Nacka Forum. Som tur hittade jag den hållplatsen fort så jag steg på den bussen. 17:41 startade den och var 17:43 framme i Londonviadukten där jag steg av. Sprang när man inte måste gå över vägen för jag hade så bråttom. När jag dragit mitt boardingkort igenom biljettgaten i terminalen och sprungit upp för trappan upptäckte jag en kö till Cinderella. Skrev till Hampus som jag sa att jag kanske missar färjan om jag åker den men det är mitt enda alternativ.
17:51 17:49 kö till Cinderella: Så jag verkar inte missa den
18:35 Bra :)
Skrev också till Marika samma sak.

21.03.2017 kl. 02:35

Seaview Dining frukost! Åkte till Tyresö Centrum medan Cinderella var i hamnen!

Det här hände 4 mars från Mariehamn till Tyresö!

Kom tidigt till terminalen där jag checkade in mig och fick hyttnyckel och frukostbiljett till Seaview Dining på Cinderella. Gick ombord på färjan. Åkte hiss till däck 2 för att lämna väskan i hytten. Vilade en stund tills klockan 8 då färjan lämnade hamnen och Seaview Dining öppnade dörrarna inför frukosten. Åkte hiss till däck 8. Seaview Dining hade bordservering och hörde på plats att det var fullbokat när en typ trodde han kunde komma bara in och betala. Åt först flingor och yoghurt. Sedan prinskorvar, köttbullar, äggröra och bacon. Åt några tuckex med äppelkompott och tistronsylt innan jag åt färsk ananas och melon. Sist åt jag brownie och minitoscamuffins innan jag gjorde två semlor med skinka som jag satte i fickan.

Cinderellakryssning!

Åkte hiss till däck 2. Gick till hytten för att sova. Vaknade ca 12 och gick ut från hytten, åkte hiss till däck 7 för att läsa vad som händer. Gick till Melody för att lyssna på dansband och kolla aviseringar som hänt i telefonen. Sedan när de slutat att spela gick jag till Etage andra våning för att titta på partybandet medan jag kollade igenom twitterflödet. 14:45 hade jag lite bråttom för att jag måste hämta grejer innan jag skulle till däck 5. Åkte hiss till däck 2. Hämtade SL-kortet och bankkortet och gick till däck 5 där jag stod bakom stopbandet och surfa lite på telefonen medan jag väntade att resenärerna/passagerarna skulle samlas och porten skulle öppnas. Kollade reseplaneraren.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

Den här gången lyckades jag komma ut så tidigt när portarna har öppnas och personalen gått ut först att jag gått om dem och ut först. Den här gången lyckades jag komma ut så tidigt när portarna har öppnas och personalen gått ut först att jag gått om dem och ut först. Dessutom hann jag åka 15:25 buss till Slussen och hann precis med tunnelbanan mot Skarpnäck som gick 15:29. 15:35 var den i Gullmarsplan. Steg av och gick till bussen mot Nyfors som redan var på plats och väntade på passagerare. Gick in och satte mig och såg det var 61 minuter kvar. Antingen stanna länge och åka med nästa resa eller åka så tidigt att man hinner tillbaka inom en timme. 15:40 startade bussen. 15:57 var bussen framme i Tyresö Centrum.

20.03.2017 kl. 02:22

Jakob Whitesides på Fryshuset där jag såg Eric Saade med Cristel 2015! Åkte hem!

Det här hände 19 februari från Mårtensdal till Mariehamn!

När jag steg av i Mårtensdal kände jag direkt igen mig. Där steg jag av när Eric Saade hade konsert i Fryshuset och jag var där för att hitta Cristel som stått och väntat länge på att få komma in. Sökte efter Mathilde och Linnea. De var utanför backstage ingången. Linnea väntade på Jakob Whitesides. Till slut blev tjejerna hungriga så vi gick till Ica Supermarket. Bjöd Linnea på salladsbar eftersom hon inte hade tillräckligt med pengar. Mathilde tog det också. Jag blev glad över att hittade laktosfria fastlagsbullar i Sverige. 14:57 gick vi tillbaka och åt. Vi stannade ett par timmar till utan något intressant hände förutom fans som troligtvis varit på Meet and great eller andra personer som gått förbi.

http://fryshuset.se/event/jacob-whitesides-3/
http://fryshuset.se/event/eric-saade/

Sedan måste Mathilde sticka för hon skulle planera, handla och laga mat. Jag måste hinna med bussen till Rosella. Linnea kom också med. Vi åkte tvärbanan till Gullmarsplan. Därifrån åkte Mathilde & vidare så jag sa hejdå till dem. Jag åkte tunnelbana till Tcentralen för att gå in i en butik och köpa smoothie/juice sedan till Cityterminalen där jag kollade upp vilken plattform bussen gick ifrån. Hittade rätt ställe. Väntade på att få gå in i tvåvåningsbussen. Där fick man sitta i mitten för många platser blev tagna fort av andra resenärer. 18:00 startade bussen. Somnade till slut i bussen och vaknade upp lagom i Kapellskär.

Åkte hem med Rosella!

Steg av och gick till cafét och beställde pommes frites. När jag fick dem satte jag lite ketchup på dem så de skulle bli godare då. När jag har ätit klart gick jag igenom biljettporten utan att visa id för att ingen stod och vaktade den. Efter en stund kom det en typ som öppnade dörrarna så fick man gå ombord. Lämnade in väskan i bagagerummet innan jag gick till funclub. 20 startade Rosella och Farmen också. 21 när en film kom gick jag och gjorde annat. Till slut var det dags att gå ner och hämta väskan. Tog några småslantar och köpte Aftonbladet Klick för att det var en intervju med Oscar Zia där. När Rosella var framme i Mariehamn var det dags att gå ut till terminalen. Fick skjuts hem.

19.03.2017 kl. 01:53

Tjejerna och jag träffade Danny Saucedo! Missförstånd ledde till att jag missade bussen hem!

Det här hände 19 februari från Gärdet till Mårtensdal!

Efter en stund till kom Danny Saucedo ut. Såg plötsligt att det kom några andra tjejer också dit som pratade med honom och tog en gruppbild med honom. Sedan var det vår tur. Han började med att krama oss. Linnea var så lycklig och sa till honom till exempel att EMD var hennes barndom. Efter Mathilde tagit bilder på oss så tog Maria bilder på henne och Danny. Jag sa att jag ska se hans show igen med en kompis som han svarade, vad kul på. Sedan var det en pojke med hans föräldrar antar jag som också ville ha bilder med honom. Hörde de talade om showen och vad jag förstod får man ta barn med så de var de glada över.

Danny Saucedo

Sedan steg han in i taxin och åkte iväg. Linnea ville till Mathildes och jag sa det var bra idé då kunde hon hämta grejerna hon ska ha tillbaka till söder. Mathilde gick med på det. Maria skulle vara halv ett hemma för att plugga. Vi åkte tunnelbanan och steg av i Tallkrogen. När vi kom fram till Mathildes lägenhet packade hon och sedan ville inte Linnea lämna stället för hon var för trött och att hon höll på att kolla igenom instagram då. Bad Maria komma med men det dröjde innan jag fick med henne. Missade precis den som gick 12:05. 12:15 åkte nästa mot Hässelby Strand. Så vi fick vänta tills den kom.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

Maria åkte med den bara till Gullmarsplan, därifrån åkte hon buss hem. Jag steg av 12:32 i T-centralen i tron att bussen går 12:45. Kollade när jag kom fram till Cityterminalen varifrån bussen gick. Eftersom jag inte såg det så kollade jag tidtabellen för Rosella och såg vad jag mindes fel. Trodde att bussen till Rosella gick 12:45 men blandade med tiden från Mariehamn. Gick till Viking Line incheckning och förklarade att jag misstod tiden för bussen brukar gå 2h före Rosella avgår. Tjejen kunde bara boka mig till nästa tur med Rosella så blev jag incheckad också.

http://www.vikingline.ax/hitta-resa/tidtabelleranslutningar/tidtabeller/mariehamn-kapellskar/

12:57 Missade bussen den gick 15 minuter tidigare på mitt på dagen så nu har jag inget att göra.
12:58 *applåderemoijs lade Linnea upp*
13:01 Var är ni?
13:02 Ok
Gick till Tcentralen.
13:06 Vad gör ni?
13:07 Inget vi ska åka snart
13:08 Ska jag hellre vänta på centralen?
13:09 Men vi ska till fryshuset?
13:10 Okej, ska ni dit nu?
13:11 Aaa
13:12 Kan vi mötas någonstans?
Sedan blev det paus för att Mathilde tog över telefonen och de gick till tunnelbanastationen. 13:22 fick jag veta att hon skulle till Gullmarsplan så att jag åkte också dit. Tyvärr gjorde jag misstaget att gå in i pressbyrån för att handla något och missade när de kom.
13:43 Nu är vi vid Gullmars. Är vid tvärbanan den går nu.
13:44 Aha, mot vad?
13:45 Sickla Udde
13:46 Aha är här nu
13:47 Okee
13:48 Ser int er. Ni måste åkt för jag kom då.
13:49 Men vi är framme nu i Mårtensdal, skrev ju att den går nu.
13:50 Aha
13:55 Vart är du nu?
13:56 Steg på Tvärbanan åt fel håll, är i Globen och väntar på nästa.
13:57 Skrev ju mot Sickla Udde
13:58 Ja, men såg ett tåg och tänkte inte på vart det gick
13:59 Men man kollar väl på skylten.
14:00 Ja, såg på skylten där det stod Sickla Udde 9 minuter och så kom det ett om 2 minuter på det spåret.
14:01 Okej
14:02 Nu åker jag åt andra hållet
14:03 Bra

18.03.2017 kl. 02:04

Synd att Krista Siegfrids blev sist och att bluetooth gjorde slut på saldot!

Det här hände 18-19 februari från Gullmarsplan till Gärdet!

Sedan undrade hon om maten. Jag skrev jag har inte ätit det men vi kan ta det. Då skrev hon att hon älskar indiskt. 18:56 var det sista gången hon skrev och då skulle hon bara klä på sig och möta mig. Det tog en god stund som jag väntade utanför tunnelbanastationen innan jag såg henne komma. Hon berättade att indiska restaurangen ligger brevid så vi gick dit. Tog lång tid innan jag valde kycklingklubbor. Nämnde att jag kunde tagit sushi som hon också älskar från Tyresö och det kan vi äta nästa gång. Vi tar det sen sa hon. Så började hon prata om Tubecone turnen där hon försöker åka på tre stop av fyra. Halmstad är första som hon ska på så hon kan inte se på Melodifestivalen fjärde deltävling.

http://www.sundarbans.co/

Sen fick vi maten i plastlådor och i en plastkasse hon tog så gick vi hem till henne. Vi hann knappt äta innan melodifestivalen tredje deltävling började. Vi åt lite nu som då men för det mesta röstade vi, hon på hjärtappen och jag ringde tills saldot var slut. Vilket var för fort för att bluetooth var på. Mathilde hittade inställningar på iPhone och stängde av bluetooth. När röstningen var avslutad och mellanakten också fick man veta att Krista Siegfrids blev sist. Samma öde till mötes som Charlotte Perelli som också hade för lugn låt. Mathilde röstade vidare på Robin Bengtsson, Anton Hagman, Fo&o. Robin gick till final och de andra till andra chansen.

http://www.svtplay.se/video/12469278/melodifestivalen/melodifestivalen-2017-deltavling-3-deltavling-3?tab=senaste

När den var slut kollade jag på eftersnack på aftonbladet. Laddade telefonen också men livestreamen drog så mycket batteri att den sjönk ända till 5% innan livestreamen var slut. Maria ringde videosamtal till Mathilde och livestreamen störde deras samtal och de var glada att den var slut. Sedan måste hon lägga sig. Senare ringde Linnea och då höll vi på att planera när man ska stiga upp och Mathilde. När vi har pratat klart gick vi och lägga oss. Mitt alarm pep och sedan Mathildes. Tog tid innan hon kom upp medan jag kom upp genast och packade väskan efter jag har klätt på mig.

http://tv.aftonbladet.se/abtv/programs/schlager2017

När Linnea ringde steg hon upp och pratade med henne. Eftersom vi pratade så länge med henne missade vi första tunnelbanatiden vi skulle ta. Linnea missade också. När vi har pratat klart fick Mathilde bråttom. Vi missade också andra tunnelbanatiden. Vi såg den åka på spåret när vi kom så vi måste vänta 9 minuter på nästa. När vi åkte med nästa till Slussen och bytte tunnelbana där så hittade Linnea oss där. När vi steg av i Gärdet gick vi till Tv4huset. Maria satt där på bänken och väntade på oss. Lät Linnea låna min smarttelefon för att kolla snapchat eftersom hennes smarttelefon inte funkar och enda hon har är en knapptelefon. När vi väntat en stund så kom det en taxi.

 

17.03.2017 kl. 03:18

Silhouette, Reminder, Last Goodbye, Curly Sue, sist men inte minst Krista Siegfrieds!

Det här hände 18 februari från Tyresö till Gullmarsplan!

Han pratade med killen och när han nämnde videor frågade jag om jag kan se. Då sa han det är spelvideor han pratade om och då sa jag att jag vill se Silhouette. Han bad killen komma med för det är så lugnt där. Efter fått på datorn satte han igång projektorn så man skulle kunna se i stor bild skärm. Filmade med min telefon så jag kunde se när som helst och inte måste vänta tills det är lugnt. Det var bara andra gången jag har sett den. När den var slut visade Hampus till killen att han och Sebbe gjort en video tillsammans. Sedan kom det kunder så Hampus gick. Sa till killen att Erik inte ha fixat ljuset på Silhouette så därför har han inte lagt upp den än. Då sa killen att Hampus var en perfektionist.

Därefter fick jag se en till video och Hampus sa du får se hur många du vill. Trots jag redan har sett den flera gånger. Det är den som filmades här sa jag till honom som han svarade jakande på innan han gick för det kom kunder.
Mathilde skrev till mig.
17:36 Gör du?
17:37 Kollar på Silhouette
17:38 Vad är det?
17:39 En coverlåt av Hampus
Kollade då på Curly Sue medan vi chattade och när låten var slut stängde Hampus av sidan och sedan datorn.

Mathilde skrev till mig.
17:50 Har du träffat han?
17:53 Ja
17:54 Okej men ska du åka hit då om du nu har träffat han?
Berättade till Hampus att jag ska gå snart men ville visa lite av Krista Siegfrids låt, spelade upp först 1 minuts klippet sedan 30 sekunder av repet. Sedan frågade jag när det ändå det var en kille här att vi inte tar en selfie den här gången och Hampus ville ha en kul bild. Därefter kramade jag honom innan jag gick.
18:04 Ja svarade jag och skickade en bild till Mathilde.

Sedan sprang jag så fort jag kunde och upptäckte att säkert bussen åkte iväg 18:06 så det var antingen att vänta 7 minuter eller ta bussen som kör igenom hela Tyresö innan den når samma slutstation. Vilket jag tog för den stod där. Därmed missade jag tunnelbanan. 18:44 skrev jag det till Mathilde och att jag gick åt fel håll och fel plattform och sedan ner till rätt plattform fast jag egentligen var försenad för jag att åkte fel buss. Hon klagade och förklarade hur jag skulle göra. 18:48 skrev jag att det kommer en mot Farsta strand så jag kan ha missat en annan tunnelbana. Hon ville försäkra att jag var på rätt och jag sa det sades Farsta strand.

16.03.2017 kl. 01:46

Äntligen efter köpt kontantkort och laddat telefonen blev jag av med idioten!

Det här hände 17-18 februari från Stockholm till Tyresö!

Hade bara reskassa ännu så jag ville inte slösa på den genom att gå ner till plattformen men fick gå igenom för idioten höll spärren öppen så jag kunde gå igenom. Vi hittade Mathilde efter gått en bit så måste vi vänta på honom för han var så långsam. Fick nyckeln och hon var ointresserad av att vad han har hittat på och varför jag inte var i Mariatorget. Sedan åkte Mathilde tillbaka till Mariatorget för att jag förstod att hon var trött över att jobbat fulltid på praktiken. Maria ville vi andra skulle åka till Farsta för att hämta gratis Halebob simkort men halvvägs i tunnelbanan ändrade hon sig så att vi steg av i Skanstull istället.

http://www.ringencentrum.se/butik/telenor/

Vi följde idioten in i Ringen, ett shoppningscenter. Där hittade vi ett Ica med ett postkontor så att jag fick tag i ett frankerat mjukt kuvert. Skickade en bok som min syster bad mig att skicka från Sverige. Sedan hittade vi en Telenorbutik för att hans telefon är operatörslåst. Han förklarade i disken och så fick jag välja hur mycket värde jag ville ha på kontantkortet. Då tänkte jag att 100 kronor räcker. Betalade med kortet. Sedan åkte vi tillbaka. Maria måste åka hem så att hon steg av i Gullmarsplan. Jag åkte till Tallkrogen och hittade rätt hus och lägenhet. Kollade på snapchat och instastory innan jag somnade.

Arena Run

När jag vaknade så steg jag upp och fixade iordning. Så lämnade jag mina grejer och gick för träffa idioten som åkte taxi. Efter väntat länge och väl fick jag äntligen tag på telefonen som han lovade mig. Vi steg av taxin i Gullmarsplan för att åka buss. Jag steg av vid Södra station och han åkte vidare. Åkte pendeltåget till Solna. Därifrån gick jag till Friends Arena via Mall of Scandinavia. Kollade på Arena Run en stund. 14:51 skrev Mathilde till mig på messenger och frågade var jag är. Berättade var jag var. Hon frågade om vad vi skulle äta. Undrade om hon hade förslag. Hon tänkte gå till Ica skrev hon.

http://bowlingpalatzet.se/tyreso

Åkte pendeltåget till Stockholm Centralstation och sedan åkte jag till Gullmarsplan. 16:28 Frågade hon hur det går och jag berättade. Åkte buss som gick till Nyfors men steg av i Tyresö Centrum. Gick till Bowlingpalatzet och upptäckte att det var några som bowlade och Hampus var upptagen med Tommy eller Tommie eller vad killen nu hette. De höll på med datorn så jag stod vid dörren tills jag såg att Hampus var klar och åt en snack. Det enda jag sett att han har ätit. Han blev glad att se mig. Berättade läget och visade iPhone jag lånat och frågade hur man gör när man ringer för jag vet inte hur man gör och ska ringa in och rösta på Melodifestivalen. Han visade hur man gör.

15.03.2017 kl. 01:40

Jaana nämnde Pira och Bråding med Danny! Åkte buss till Centralen med en idiot!

Det här hände 17 februari i Stockholm!

Hittade Jaana utanför. Berättade att Hampus är ledig och då sa hon att hon är också ledig. Synd att hon inte var ledig dagen efter för då skulle hon till Södertälje. Hon nämnde ett program som Värvet men vi kom fram efter googlat lite att det var Pira och Bråding där Sanna Bråding intervjuade Danny Saucedo där han berättade hur dåligt han mådde och var väg och hoppa ner från taket. Sedan kom vi in på På resande not där jag laddade ner Arenan så jag kunde spela upp när Oscar Zia sjöng där och intervjun med Robin Stjernberg.

Pira och Bråding med Danny Saucedo http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/685306?programid=4921

Visade att med en finsk telefon kunde man se program som bara syns i Finland trots man är i Sverige. Samma är det med att man måste ha en svensk telefon för att kunna ladda ner Melodifestivalappen och att rösta i Melodifestivalen. 15:17 skrev idioten till mig på messenger.
15:26 Behöver du en telefon eller ska jag rösta imorgon från min telefon?
15:27 Jag behöver en telefon och du kan också rösta.
15:31 Ska vi fixa ett kontantkort till dig?
15:34 Ja
15:35 Okej, kom hit eller ska jag komma upp igen?
15:36 Kom hit

Därefter satte jag min telefon på laddning för jag tänkte att jag måste ladda den innan han kommer. Jaana visade något åt mig när vi såg han komma in och upptäckte oss. Skulle till Mariatorget till 17 men vi hinner skaffa kontantkortet först tänkte jag. Jaana skulle också till Mariatorget. Om jag skulle veta hur detta skulle sluta skulle jag köpt en telefon på egen hand istället för att låna av honom. Ca 16:15 kom bussen vi åkte med. Så vi steg på. Fick åka på Oscars SLkort. Maria såg min snap och skrev "vad taskigt" till mig. Därefter ringde hon 16:25 till mig och bad mig komma till Gallerian där hon sökte efter Theo sedan sprang hon till Centralen och hittade sedan honom.

http://www.telenor.se/Kontantkort

Därimellan kallar hon idioten för många olika fula ord och skällde ut oss för att vi inte steg av och åkte tunnelbanan istället. Han tyckte det vore bättre idé att stiga av i Jungfrugatan och åka en buss och stiga av i Centralen istället. Då hann klockan redan bli 17. När samtalet bröts så kollade jag vad Mathilde skrev till mig. 17:03 skrev jag att jag är i Centralen för att Maria ville träffas och då skrev Mathilde att hon kommer dit och ger extra nyckeln till mig. 18:04 ringde Maria upp igen och jag förklarade var jag och idioten var så vi kunde mötas. När vi träffades berättade jag att Mathilde kommer hit för att ge nyckeln till mig. Hon ringde upp henne och fick veta vi skulle till T-centralen.

10.03.2017 kl. 02:08

Charlotte Perelli på Musikplats Stockholm! Träffade Jaana, Marie och en idiot! Videor!

Det här hände 17 februari från Mariehamn till Stockholm!

Fick skjuts på morgonen till terminalen så jag kunde åka Rosella. Det finns till och med buss numera men den startar 6:15 några kilometer från mig så det var skönt att jag fick skjuts. Checkade in och betalade för frukosten för resan är gratis med årskortet på Rosella. Väntade på att komma in på färjan för var redan 7tiden i terminalen. När man fick gå ombord gick jag först till bagagerummet på Rosella innan jag köade till frukosten. När jag kom in så var det bordsplacering. Åt karelska piråger, äggröra, knackkorvar och köttbullar innan jag åt fruktsallad och melon med kex. Sist gjorde jag smörgåsar och tog ägg med. Gick till vilorummet och sov tills det hördes i högtalaren att Rosella var framme i Kapellskär om 15 minuter.

Rosella

Hämtade väskan i bagagerummet och väntade med de andra på att komma ut från färjan. När man släpptes ut fanns det alltid folk som har så bråttom att man inte hann med. Men när man kom ut så var det bara Norrtäljebussen där. Så när direkt till Cityterminalen bussen dök upp så fick folk bråttom igen så man kunde inte sitta längst fram den här gången när man kom in utan lite längre bak. Somnade i bussen ändå och vaknade lagom till bussen närmade sig Cityterminalen. 10:28 kommenterade Idioten min status och jag svarade. Gick till Sveriges Radio i Radiohuset. Hittade honom utanför studion där Charlotte Perelli hade soundcheck. Då visste jag inte att jag skulle vara stuck i mer än ett dygn.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5716331

Tänkte jag skulle hinna till Af Chapman efter Musikplats Stockholm. Men ödet ville annolunda. När det närmade sig insläpp var det lååång kö men idioten sa något att Hasse håller plats åt oss så vi ställdes oss bakom honom i kön så vi kom in tidigare. Tyvärr tog de bästa platserna fort slut eftersom jag inte stått och köat från början utan pratat med idioten. Därmed blev jag och sitta brevid honom. Om det inte vore att jag såg Marie som jag pratade med som frågade honom om han hade en gammal telefon att låna så skulle jag köpt en ny och slippa hans sällskap. Han hade en gammal telefon. Fattas bara ett kontantkort. Förstod på inledningen att Charlotte har släppt en ny skiva och då tänkte jag att låtarna kommer från den.

Charlotte Perelli

Filmade endast hennes nyaste mellolåt och hennes extranummer Take me to your heaven. Intervjun också. Därefter hade Marie bråttom, försökte prata med henne efteråt när hon var på väg ut men hon hann inte prata. Fick syn på Jaana. Vi blev och prata medan vi väntade på att folk skulle köpa skivan och få den signerad eller annars bara ta hennes autograf. Fick ett autografkort av Hasse som idioten gav till mig. Sedan gick de och äta medan jag och Jaana fortsatte prata. Hon fick autograf och gick ut. Så när det var min tur så bad jag om en bild. Fick vänta tills alla fått autografkort innan hon kom så gav jag min telefon med kameran på och bad någon ta bilden.

Mitt liv https://www.instagram.com/p/BQog8BCjevp//
Take me to your heaven https://www.instagram.com/p/BQojH4QD_KI/
Tusen och en natt https://www.instagram.com/p/BQojzGrjMhi/

09.03.2017 kl. 02:12