Bloggposter

Var längst fram på Magnus Carlsson spelning! Hittade inte honom efter spelningen!

Det här hände 12-13 februari från Cinderella till Mariehamn!

18:44 frågade Marika om jag hade tv i hytten. Det hade jag inte svarade jag. 55€ för en B4hytt och ingen tv. Då missar du Mello skrev hon till mig. Sedan till däck 5 för tänkte det var lugnt där så jag kunde lyssna på 2:30 av de som tävlade i Melodifestivalens kvaltävling. Det gick enstaka personer förbi mig när jag lyssnade men ingen sa något. Benjamin Ingrosso och Lisa Ajax gillade jag mest. Loggade in på Quakenet och chattade med Kim och Affe. Danny Saucedo hade livestream på instagram så jag slösade några hundra MB för att kolla på det istället för att läsa vad andra tycker om Mello.

Magnus Carlsson

Dannys gäng kollade på Melodifestivalen såg man när Danny gick förbi dem. 20:45 såg man lite av Lisa Ajax och sedan Benjamin Ingrosso innan Danny avslutade livestreamen. Skrev till Marika som sedan berättade vilka som gått vidare. Kim på chatten har redan berättat det. Affe irriterade sig att inte Sanremo festivalen kom igång alls. När Melodifestivalen var slut loggade de ut. Jag gick till hytten för att äta en smörgås. Senare till Melody för att surfa lite och kollade på dansband. Chattade lite med Marika. 23:00 gick jag till Etage för att söka upp en bra plats. När en tjej stack så tog jag över platsen längst fram.

När Coverbandet slutat att spela så presenterades Magnus Carlsson ca 23:30. Han sjöng några covers, Gamla Stan och Kom hem. När planerade extranumret var slut och publiken ytterligare ville ha ännu mera så kom han tillbaka till publikens stora glädje och han sjöng Se mig, Barbados första mellolåt. Sedan fick jag bråttom och kolla efter var han tog vägen. När jag inte såg nåt intressant vid dörren med ett runt fönster gick jag upp. Upptäckte ett gäng tjejer kom ut från andra dörren med fönster som verkar tagit bilder med Magnus Carlsson. Såg honom i Stjärnartister logen där dörren stängdes så man fick bara vänta.

Cinderella

0:19 skrev jag det till Marika. Väntade på något ska hända. 0:55 gick han ner. Upptäckte när jag kom ner att det fanns två dörrar han kunde ha kommit ut och jag hann bara se en av Coverbandet Timemachine bandmedlem där. 1:28 tog jag bilder på dörrarna med messenger innan jag tröttnade och gav upp. Gick till hytten för att sova. Somnade efter stund. Vaknade 8 av min telefons alarm. Packade väskan och gick ut från färjan. Väntade på terminalen tills min skjuts kom.

Suspicious Mind https://www.instagram.com/p/BQbBYpRgTAe/
Disco Inferno https://www.instagram.com/p/BQbFkAOATEU/
Does your mother know https://www.instagram.com/p/BQbJP8xACGo//
Take on me https://www.instagram.com/p/BQbOTzygUTF/
Möt mig i gamla stan https://www.instagram.com/p/BQbQqSDAtJy/
Rytmen av ett regn https://www.instagram.com/p/BQbS2zkAbRI/
Micheangelo https://www.instagram.com/p/BQbVcazARRF/
Kom hem https://www.instagram.com/p/BQbYoxwg65B/
Se mig https://www.instagram.com/p/BQbavX4AE2l/

08.03.2017 kl. 01:43

Hemska saker kommer man aldrig vänja sig vid och Cinderella har slutat med 1h show!

Det här hände 12 februari från Tyresö till Cinderella!

Gick och hälsa på Hampus i Tyresö Bowlingpalatzet. Där var det full rulle som vanligt. Men inget barnkalas den här gången. Såg Seppo också men han höll sig på sin kant så Hampus skötte kundkontakterna. Hann därimellan berätta att jag är på kryssning för första gången med Cinderella från Mariehamn. Lämnade väskan i hytten och hoppas den är kvar när jag kommer tillbaka. Magnus Carlsson är där ikväll, han som är med i Melodifestivalen.
- Det är ikväll också.
- Men jag jobbar.
- Man kan se det dagen efter om man är intresserad.
- Men jag är inte intresserad.

http://bowlingpalatzet.se/tyreso

Bytte ämne och frågade om videon som Erik Linder fortfarande inte fixat ljuset på. Men Hampus har bara sett hans snapstory där man såg att han var på safariresa. Det har jag också gjort.
- Jag har saknat dig.
- Flytta till Stockholm. Eller trivs du på Åland?
- Jo, jag trivs på Åland och har ett hus så jag kan inte flytta.
Sedan fyllde Hampus på hot snacks i automaten så bjöd han mig på en och åt några själv och sa han blev hungrig av det och att igår åt han ingenting. Han visade att hans jeans är lösa nu som brukar vara tajta och det är för att han gått ner 7 kilo på sista tiden. Tyckte det var hemskt att höra eftersom jag tycker han redan är smal.

             Världens ljuvligaste Hampus

Till slut blev klockan så mycket att jag måste hinna med bussen. Tog fram snapchat som var lite trög och gav den till honom som tog en selfie. Jag satte in den och sedan ville jag ha en kram. Efter ha kramat honom var klockan redan 16:40 så jag sprang så fort jag kom ut. Såg bussen som jag inte skulle åka med som jag tyvärr stoppade en gång för jag trodde det var rätt buss. Man lär sig av sina misstag. 16:44 var jag framme redan på busshållplatsen. Steg på bussen och upptäckte att 25 kronor var för lite på SL-kortet men fick åka med ändå. 16:46 åkte jag bussen 875 mot Gullmarsplan och steg av där 17:04. Gick till tunnelbanan. 17:11 åkte jag gröna linjen mot Åkeshov. 17:16 var jag i Slussen. Gick på en kvart till Vikingterminalen.

Källa:

Drog mitt boardingcard igenom biljettporten och gick igenom. Åkte rulltrappa upp och upptäckte en lång kö och mindes orsaken. Telefonen hann dö i kön så man fick ha tråkigt tills man nådde scanningsmaskinen. Skönt att man bara hade en jacka att sätta på rullbandet, gå till andra sidan, plocka upp den igen och gå ombord på färjan. Gick direkt till hytten, såg min väska var kvar och allt orört sedan jag var där senast. Hämtade en powerbank att ladda telefonen med. Sedan hämtade jag kryssningsbladet för att se när Magnus Carlsson är på scenen och blev sur över att han var på scenen en halvtimme. Danny Saucedo var en hel timme där. 18:00 lämnade Cinderella hamnen. Gick till hytten och åt smörgås.

07.03.2017 kl. 02:31

Första gången kryssning på Cinderella och frukost på Seaview dining istället för brunch på buffè!

Det här hände 12 februari från Mariehamn till Tyresö!

Fick skjuts till terminalen där jag checkade in mig. Gick ombord på Cinderella och upptäckte att det är bara brunch i buffèrestaurangen som öppnar först 9 svensk tid. Gick till hytten som var på däck 7 eftersom jag bokade försent kunde jag boka bara en B4hytt för 55€. 8 lämnade Cinderella hamnen. Då öppnade också Seaview dining en restaurang där det är bordsplacering och mousserande vin till frukost som jag upptäckte efter lämnat hytten. Tyvärr var det fullsatt så jag kunde komma tillbaka till 9. Gick tillbaka till hytten för att sova en timme. Men när jag kom tillbaka så sa typen att jag skulle vänta 15-20 minuter så jag gick i taxfree en stund innan jag frågade igen. Då var det en ledig plats.

http://www.vikingline.se/ombord/mat-och-dryck/restauranger/cinderellas-restauranger/

Åt först flingor sedan upptäckte jag det fanns färsk ananas och mangosmoothie. Åt korv och köttbullar innan jag åt det. Synd bara att det inte fanns salta kex men åt tistronsylt på smörgåsen. Har inte hört talas om det tidigare. Det fanns också amerikanska pannkakor men det kunde jag inte äta. 10:30 slutade de servera frukost och allt plockades undan. Hann plocka med en semla och några äpplen och päron innan jag gick till hytten. Sov tills jag vaknade. Steg upp och gick till Melody café. Dansband spelade covers. 13:31 svarade jag till Marika. Sedan hade Danny en livesändning på instagram så jag måste gå ut för att kolla och höra på den.

Äntligen åker jag på kryssning!

Stod i hörnet mellan toaletten och spelmaskinerna och hoppades att ingen störde sig på mig. Tog en screenshot och skickade till Marika. Kollade på dansband en stund innan jag gick till Etage och kollade vad som hände där. 14:15 gick jag till hytten och packade och tog bara det viktigaste, powerbank, kort och 50 kronor för att köpa dricka i cafét. När jag lämnade hytten och köpt drickan gick jag till däck 5 för jag tänkte att jag kunde lyssna på Melodifestivalens låtar. Men där var det fem personer så jag tänkte att jag gör det senare. Kollade reseplaneraren och tänkte att jag skulle ha tid att åka till Tyresö om jag åker buss från Londonviadukten.

http://www.tyresocentrum.se/

Ju längre tiden led desto mer kom det passagerare. Först 15:21 slapp man ut. Det var så många arbetare som skulle ut. Gick så fort som möjligt men de som gick ut före mig sinkade ner mig. När jag kom ut från terminalen gick jag till busshållplatsen. Där fick jag vänta till 15:28 innan en buss stannade så jag missade åka tunnelbanan 15:29. Istället när jag åkt med bussen till Slussen fick jag vänta till 15:39. Åkte gröna linjen mot Skarpnäck och var framme 15:45 i Gullmarsplan. Gick ut och köade till bussen som sedan kom. 15:50 åkte jag mot Tyresö kyrka men steg av i Tyresö Centrum 16:07.

06.03.2017 kl. 02:55

Såg många kändisar på efterfesten av Danny Nu! Blev kort natt för åkte med Grace!

Det här hände 26 januari från Stockholm till Mariehamn!

Vi såg Ace Wilder också som stod och pratade med Oscar. Det blev fler bilder. Som med Molly Sandén. Dessutom också med Lisa Ekdahl och Magnus Carlson fast det sistnämna vet jag inte vart de tog vägen. Tog med Ola Salo också. Såg att Oscar var helt till sig när han såg att Danny kramade några personer för att han ville också ha en kram. När han sedan fick så var det så fint att se dem. Men lyckan att se de kramas gick över när Oscar inte hörde att jag frågade honom om en bild med honom och Danny. Han bara gick. Sa till Mathilde att det är som "Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa" men Mathilde verkar inte höra det heller.

Träffade både Danny och Molly på premiären.

Fick bild med båda Molly & Danny också. Mathilde berättade vad hon tyckte och att hon borde gå och förklarade resvägen. Sist visade jag mina utvalda foton där en bild fattades. Den som var där var från Rockbjörnen. Och berättade. Fick en puss på kinden av Danny när Matilde tog bilden. Klockan 2 måste vi lämna efterfesten för att hinna sova. Vi hämtade jackorna i garderoben, tog plastkassen och gick ut. Vi såg Oscar prata med ett gäng innan han åkte iväg med en taxi. Vi gick till lägenheten på söder där jag lämnade av väskan och där vi bytte om. Vi såg bussar som gick mot Slussen som vi kunde tagit från Kungsträdgården om vi skulle väntat.

Tack Danny för allting

När vi var framme så bytte vi om och väntade på nattbussen. Vi gick ut och väntade på den. När den kom steg vi på. På bussen skickade hon bilderna som jag skickade vidare till Marika. 4tiden var vi framme i Tallkrogen. Vi gick till hennes lägenhet där jag måste bädda upp bäddsoffan innan jag kunde lägga mig för att sova. Hon har kollat SL-appen att jag skulle åka 6:42 så jag tänkte att jag kan stiga upp 6:25 då hinner jag sova ca 2h. Steg upp av mitt alarm jag satte på. Bytte kläder, packade väskan, gick ut och gick till tunnelbanan. Väntade några minuter innan den kom. 6:56 var den i Slussen och jag gick till Viking line terminalen.

Det var så kul att träffa dig Oscar Zia och att se dig festa loss med Molly Pettersson Hammar.

7:13 såg jag Grace. 7:20 har jag bokat och betalat. 7:28 har jag gått ombord på Grace och frågat receptionen om hytt. 34€ för en hytt var för dyrt tyckte jag. Lämnade in väskan i bagagerummet och gick och sökte ställe att sova på. Borde valt fåtöljerna på däck 9 först fast det gick att sova nån timme i sänder i de som var på däck 10 också trots de inte var lika bekväma. Åt frukt som jag plockat med från Cinderella som mellanmål när jag inte orkade sova mera. Sedan läste jag lite tidningar jag också hade med för att min telefon lyckades ladda ur sig för att jag glömde ta med min laddare ut ur väskan.

Måste hem

13:40 öppnades dörren till bagagerummet så jag kunde hämta min laddare och tog väskan med och gick ner till däck 7 där man kommer ut från färjan och laddade telefonen. Det börjades fyllas på med folk mer och mer. 14:10 plockade jag bort min laddare och några minuter senare fick man gå av färjan. Gick till terminalen medan de flesta bara gick till Amorella för de åker på dagskryssning. Min skjuts väntade på mig i terminalen.

04.03.2017 kl. 02:15

Var på efterfesten med Mathilde och träffade kändisar! Videor och bilder från DannyNu!

Det här hände 26 januari i Stockholm!

Vi såg Sanna Nielsen men hann inte ifatt henne. William Spetz också som pratade med Mathilde och sa hej till mig också. Vi gick uppför trappan för att se om det händer något där. Det verkar vara någon efterfest där. Vi såg Robin Stjernberg också. Han var lite upptagen. När någon hållit tal så kunde man gå igenom. Det var många kändisar där. Efterrättbuffe också som en del åt. Vi hittade Danny och där var hans mamma också som pratade med oss. Senare hittade vi Leo också Det var så fint att se när Danny kramade sin bror. Såg att hans pappa också var där som sa något till mig när jag sa jag ville ha bild med båda. Mathilde tog bilden.

Leo och Danny Saucedo!

Sedan kollade hon när sista bussen går och jag frågade om hon vill gå redan. Men det ville hon inte. Vi tog bild med Molly när vi hittade henne. Alexandro Duchen var också där som jag övertalade Mathilde att ta bild med honom och mig för han var dansaren jag såg senast på Silja Galaxy som var fullbokad. Alvaro Estrella såg jag när jag och Mathilde kom ner och jag sa att jag ville ha en bild med honom också. Sedan dök Alexandro upp också och gick ut. Jag frågade Alvaro om jag kunde få en bild med er båda. Han ropade Ale Ale och gick också ut och frågade. Så började de busa efter de kom in medan Mathilde tog bilder.

Alvaro Estrella och Alexandro Duchen!

Robin dök upp och jag berättade att jag inte kunde komma på fredagen pga att jag måste hem och ta hand om hundvalpar. Mathilde berättade om sin praktik och nämnde sedan att hon skulle vara uppe till midnatt på torsdag för att lyssna på hans nya låt. Det ska jag också göra sa jag fast klockan är 1 i Finland. Jag älskar er sa han och kramade oss. Vi fick också bilder med honom innan vi gick upp igen. Mathilde ville ha bilder med Miriam Bryant så jag tog bilder. Det var så fint att se när Robin och Danny kramades. Tog tyvärr ingen bild på dem. Frågade Robin om jag kunde ta en bild med honom och Danny. Han missförstod tyvärr och sa och sa ta bild med honom. och gick därifrån.

Robin Stjernberg

Robin dök upp och jag berättade att jag inte kunde komma på fredagen pga att jag måste hem och ta hand om hundvalpar. Mathilde berättade om sin praktik och nämnde sedan att hon skulle vara uppe till midnatt på torsdag för att lyssna på hans nya låt. Det ska jag också göra sa jag fast klockan är 1 i Finland. Jag älskar er sa han och kramade oss. Vi fick också bilder med honom innan vi gick upp igen. Mathilde ville ha bilder med Miriam Bryant så jag tog bilder. Det var så fint att se när Robin och Danny kramades. Tog tyvärr ingen bild på dem. Frågade Robin om jag kunde ta en bild med honom och Danny. Han missförstod tyvärr och sa ta bild med honom och gick därifrån.

Amazing https://www.youtube.com/watch?v=tVfv1pttQH0
Skepp https://www.youtube.com/watch?v=w7pVeQXzx80
Brinner i bröstet https://www.youtube.com/watch?v=sjpi5Tai8xw
Junikårn https://www.youtube.com/watch?v=SLzIH9YuNPY
I swear https://www.youtube.com/watch?v=Eukz-8wL-bM
Se mig https://www.youtube.com/watch?v=SEq_15MDjdE
Tokyo & if only you https://www.youtube.com/watch?v=4q7LYIumtvI
Fibonacci https://www.youtube.com/watch?v=XXYDadxU0b4
In the club https://www.youtube.com/watch?v=JKZQEnrzWE4
Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa https://www.youtube.com/watch?v=3gQSnTb4a-s
Todo el mundo https://www.youtube.com/watch?v=roH7qe7Kmvs
Youniverse https://www.youtube.com/watch?v=w0sbJt1VtKU
Boom chicka boom https://www.youtube.com/watch?v=TIYua9pr2Hs
Super 8 https://www.youtube.com/watch?v=1YFxGxKtW9E
Baby good bye https://www.youtube.com/watch?v=dgnzq44m3xo
Jenny let me love you https://www.youtube.com/watch?v=g98wGSTjYhA
Så som i himlen https://www.youtube.com/watch?v=fOfykz8qyAY
Snacket på stan https://www.youtube.com/watch?v=Qv8mfv5akfM
Dör för dig https://www.youtube.com/watch?v=3pxQhiJ1IVg
Amazing https://www.youtube.com/watch?v=nWPxu-nurZw
För kärlekens skull https://www.youtube.com/watch?v=2Z0NJz8i6Jc

03.03.2017 kl. 02:00

Danny Nu var helt amazing och underbar trots jag satt längst ut på raden! Bilder och videor!

Det här hände 25 januari i Stockholm!

Chattade och fick veta dåliga nyheter. 19:39 lyckades jag inte övertala utan måste berätta de dåliga nyheterna till Mathilde att jag måste hem och vara hundvakt och missar Robin Stjernberg. Brädan med tillbehören plockades bort sedan tallrikarna. 20:30 samma procedur med efterrätten. Under tiden jag var på toan har servitören varit med en nota. Så fick vänta tills denne kom tillbaka så jag kunde betala den. Ölen och kaffet Mathilde drack ingick inte i mat&showbiljetten. Sedan gick vi ner till entreplan. Där skulle man visa sin biljett som fanns på bordet som vi hämtade innan vi fick våra platser. Upptäckte att vi var så sent ute att vi fick sitta längst ut.

Alvaro Estrella, Alexandro Duchén, Leo Saucedo, Molly Sandén hittade jag.

21:11 frågade Marika på messenger om jag var på Hamburgerbörs. 21:23 tog jag en bild på scenen. När Danny kom ut så filmade jag med snapchat. Det var så underbart redan från första låten att jag ville filma allt men hade inte utrymme så jag filmade med instastory också. Danny gick förbi på väg till flygeln så sträckte jag ut handen som Danny tog i hand en riktigt liten stund innan han gick vidare.
22:02 "Rörde Danny, satt längst ut".
22:03 "skulle ni inte ha på balkong?"
22:04 "Vi gick ner"
22:25 "Fick man det? Vilken tid slutade showen?"
22:27 "Kolla stories"

http://www.hamburgerbors.se/danny-saucedo-nu

Hade inte tid att svara på hennes frågor och filmade ett klipp av EMD med messenger.
Showen fortsatte och allt var så amazing att jag ville filma allt men kunde inte därav spammade snapchat och instastory istället. När det var slut gick vi därifrån och vi såg många kändisar. Blev helt uppspelt när jag såg Oscar Zia och gick mot alla för att komma så nära som möjligt. Men sedan gick han ut med Bobby Oduncu och Jimi Bennet.
23:26 "Bert Karlsson"
23:39 "Var?"
23:50 "Här. Erik Segerstedt är också här"
00:08 "Är ni kvar på Hamburgerbörs?"
00:15 "Ja"
00:16 "Oj"

Ola Salo, Lisa Ekdahl, Christer Lindarw, Erik Segerstedt men hittade inte Mattias Andréasson

Jag och Mathilde tog bilder med Erik Segerstedt, Christer Lindarw och Oscar Zia när han kom tillbaka. Synd att vi inte frågade Erik Segerstedt om han har sett Mattias Andréasson. Då kunde vi tagit bild med honom också. Tyckte vi tog bilder med Bobby också men fick inte bilden av Mathilde. Ville ta med Jimi också men sa inget för var för blyg att fråga honom. När Jimi hälsade sa jag "Hej Jimi" istället för att presentera mig. När Leo Saucedo såg mig så kom han och kramades och jag blev förvånad att han minns mig. Det var ett bra tag sedan Sommarkrysset. Mathilde frågade om han sett sin bror. Det har han inte. Så tog hon en bild på mig och honom.

Amazing https://www.instagram.com/p/BPxIfDKAv3J/
Skepp https://www.instagram.com/p/BPxKUPXAJ0n/
Brinner i bröstet https://www.instagram.com/p/BPxMXnoAUt1/
Junikårn https://www.instagram.com/p/BPxOLRQgqaP/
I Swear https://www.instagram.com/p/BPxP2VIAPxv/
Se mig https://www.instagram.com/p/BPxSWqdgNGh/
Tokyo https://www.instagram.com/p/BPxUGRngEJR/
If only you https://www.instagram.com/p/BPxWOqZg-Ui/
In the club https://www.instagram.com/p/BPxXn2Qg-md/
Fibonacci https://www.instagram.com/p/BPxZCsRg7yP/
Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa https://www.instagram.com/p/BPxalTuAI1x/
Todo El Mundo https://www.instagram.com/p/BPxb9rPAdVh/
Youniverse https://www.instagram.com/p/BPxdn3HAPt8/
Boom Chicka Boom https://www.instagram.com/p/BPzswGKAaFu/
Super 8 https://www.instagram.com/p/BPzuskLgYV3/
Baby Good Bye https://www.instagram.com/p/BPz1qSgAdkg/
Jenny let me love you https://www.instagram.com/p/BPz3Phzg-TM/
Så som i himlen https://www.instagram.com/p/BPz7k-Egi0k/
Snacket på stan https://www.instagram.com/p/BPz-e10gDLw/
Dör för dig https://www.instagram.com/p/BP0Ao68gtUS/
Amazing https://www.instagram.com/p/BP0DQVpgwLw/
För kärlekens skull https://www.instagram.com/p/BP0FJBUgBl8/

02.03.2017 kl. 01:49

Kom så sent att vi missade röda mattan på premiären av Danny Nu men det var god mat!

Det här hände 25 januari i Stockholm!

15:15 släpptes passagerarna ut. Så jag tänkte att jag går till Slussen och köper 72 timmar för jag har planerat att se Robin Stjernberg men ödet ville annolunda. Så jag laddade mitt kort helt i onödan med för mycket. Åkte till Tcentralen. Var törstig för att jag glömde ta med vatten så jag gick till Coop i Centralen och köpte Ananas och äppeljuice med spenat. Gick sen till Citybutiken och laddade telefonen men det fick jag inte göra gratis eftersom jag måste köpa något då. Så jag köpte bananer. Det kunde jag spara jämfört med förslag av expediten som juice och fralla. Skulle äta middag så jag ville inte köpa det. Kollade reseplaneraren och fick bråttom tillbaka till T-centralen.

http://reseplanerare.sl.se/bin/query.exe/sn

Hann med röda linjen mot Fruängen som startade 16:55. Tunnelbanan var framme 17:00. Gick upp åt fel håll. Skrev till Mathilde att jag var i Mariatorget. Hon svarade det var hon också. Gick upp åt rätt håll och hittade henne. Vi gick till söder som vi kallar stället där hon bor på för det är närmare till hennes praktik och allt annat än hennes lägenhet i Tallkrogen. Lämnade av väskan och bytte kläder medan jag laddade telefonen. Tog med den när Mathilde också var klar. Vi åkte buss till Kungsträdgården och sedan gick till Hamburgerbörs där som Mathilde har sett Alcazar med sin mamma och Stefan. Där mötte vi Maria som Mathilde har chattat med. Hon ville ha en vh av Danny. Vi lovade om vi träffar honom.

Fick veta att middagen började 18 så vi lämnade Maria som skulle hem och gick in. Såg kändistv lämnade röda mattan så att de flesta har väl kommit då tänkte jag. Vi lämnade in våra jackor i garderoben och jag lämnade också in min plastkasse med min munkjacka. Vi tänkte vänta en stund men vaktmästaren visade oss till de som tar hand om bokningarna på restaurangen. Mathilde hade printat ut bekräftelsen och tänkte visa den med det frågades bara efter namnet så jag sa Tikkanen för det är jag som har bokat. Sedan fick vi följa med en kypare som gav oss en vinlista och våra platser vid bordet. Mathilde berättade lite vad som hänt som jag undrat över tidigare på veckan.

http://www.hamburgerbors.se/danny-saucedo-nu

Sedan kom kyparen och frågade vad vi ville dricka. Mathilde ville ha öl och jag valde bara vatten. Vi fick det. Vi hittade en papperspåse med ett fröknäcke och en skiva baguette. Det fanns smör på bordet. Det plockades bort när förrätten kom. Tog bild på den 18.33 med messenger så att jag kunde visa till Affe & Gordon. Dessutom instastory och snapchat innan jag åt upp den. Läste lite qx medan jag väntade på huvudrätten. Tallrikarna plockades bort. Riset och grönsakerna kom. Sedan kom fisken och köttet också. 19:17 gjorde jag samma procedur innan jag började äta maten. Upptäckte att det fanns för lite ris och för mycket av de asiasiska tillbehören som jag inte gillade. Mathilde ville inte smaka alls på dem.

01.03.2017 kl. 02:04

Träffade Cecilia Erling & Calle Sterner på Cinderella men hann inte träffa Tony Irving!

Det här hände 25 januari från Mariehamn till Stockholm!

Åkte buss till Mariehamn. Gick till terminalen. 8tiden checkade jag in på Viking line terminalen. Har redan betalat så det gick fort. Gick ombord på Cinderella. Åkte hiss ner till däck 2. Eftersom lillasyster fick hytt när hon åkte så tänkte jag att jag kunde boka en hytt till mig. 19.40€ för resa, hytt och frukost. Gick till hytten och lämnade min väska där. Åkte hiss till däck 8. Visade min biljett i bufférestaurangen så gick jag in och hämtade glas med juice och valde bord med utsikt. Hämtade flingor och yoghurt, sedan knackkorvar och köttbullar. Åt dessutom tuckex med äppelkompott. När jag hämtade fruktsallad och melon och donitsar så har någon dukat av och vid bordet satt andra personer så jag fick välja ny plats.

Cinderella!

Såg att Cinderella lämnade hamnen vid 9. Till sist tog jag bara ägg, mandarin, äppel och ett päron med innan jag åkte hiss till däck 2. När jag hittade hytten försökte jag somna och lyckades sova en timme i gången. När jag vaknade för sista gången och orkade inte sova mera så steg jag upp och gick ut vid 12tiden. Åkte hiss till däck 7 och hörde att Tony Irving var i taxfree. Hämtade kryssningsprogrammet för att veta varför han var där. Gick dit och kollade på honom och typer som pratade med honom. Cecilia Erling och Calle Sterner var där också. Chattade med Marika för jag såg att Dates skivor var också där men hon ville inte ha en.

Cecilia Erling och Calle Sterner autografer.

När det var tomt gick jag och sa att jag har kollat på Let's dance och frågade när det börjar. 10 mars fick jag veta. En och en halv månad kvar sa jag. Cecilia sa du får dansa medan du väntar. Jag sa att jag inte dansar. Du kan lära dig tyckte hon. Tony fick ett samtal och gick. Frågade om de kunde skriva på kryssningsbladet. De gjorde det. Sedan gick de också för att Date och Sandins skulle signera skivor och prata med fans. 12:53 svarade Marika först. Hämtade ett kryssningsblad till. Skulle be Date signera det då såg jag att de gick. 13:56 blev Marika ledsen när jag sa det. Gick till Etage och laddade telefonen och skrev på twitter till Simon Karlsson.

När Date spelade covers jag gillade filmade jag nån minut av dem och skickade dem till henne. Hämtade laddaren från hytten när de spelat klart och kom sedan tillbaka och laddade telefonen medan jag kollade på Wisex matine 14:10-14:40. När den var slut tänkte jag ta mig till hytten men eftersom Lilla Aktuellt hade sin första instalive tänkte jag kolla på den. När Frasse avslutade gick jag ner till min hytt och packade väskan och tog den med och gick till däck 5 och väntade med alla andra som stod där. Under tiden kollade jag reseplaneraren för att se om jag hinner till Tyresö Centrum och tillbaka till 17:00 till Mariatorget. Nej, det var för knappt för restiden blev längre än en timme tur & retur.

28.02.2017 kl. 01:38

Synd att det inte var någon julmarknad på Skansen och att jag inte träffade Robin!

Det här hände 20 december från Stockholm till Mariehamn!

Vaknade, steg upp och fixade iordning. Gick ner till matsalen för att äta frukost. Tog en bild 9:20 och åt frukost medan jag kollade snapchat och instastory. Därefter upp och packa och bädda upp sängen. Lämnade in nyckelkortet och gick ut och tog bild på segelfartyget 10:12. Gick igenom Kungsträdgården och det var så mycket svårt att ta bild på juldekorationerna när det gick mycket folk men tillslut lyckades jag nästan ta en bild utan folk 10:27. Gick till Hötorget för att söka efter något att handla. 10:34 frågade Mathilde hur länge jag är i stockholm och jag svarade till 17. Tänkte se om det är någon julmarknad på Skansen så jag gick dit för att jag hade slut på reskassan på SLkortet. Upptäckte att det är bara på veckoslutet.

Juldekotationener

Gick tillbaka till Hötorget men gick ner till Hötorgshallen och handlade. På vägen dit chattade jag med Mathilde och ville komma med till Lionheart. Skrev lite med Maria som undrade samma sak. Gick till Sergels torg och ner till tunnelbanan och måste fylla på mitt SLkort igen. Kollade reseplaneraren så jag åker rätt. 14:31 från T-centralen med gröna linjen mot Hagsätra. 14:36 i Medborgarplatsen. 14:37 frågade Maria var jag var. 14:39 svarade jag utanför. Gick till busshållplatsen och hittade Maria och Mathilde. Vi väntade på rätt buss därefter steg vi på och sedan av vid Åsögatan. Vi gick till Lionheart och väntade men bara de man inte väntade på gick in och ut så Maria tröttnade och ville till 7 eleven.

http://www.7-eleven.se/butiker/?rse_search_slug=7-eleven-skanegatan-79

Vi gick dit till slut för inget intressant hände. När Maria kollade videor med deras Wi-Fi tröttnade jag på att lyssna så jag gick ut. Mathilde kom med ut så blev Maria kvar där inne. Vi väntade tills hon kom ut. Sedan sa jag att jag ska åka hem. Sa hejdå då till dem eftersom de inte ville åka buss med mig. Gick till busshållplatsen och väntade på en buss. Har lärt mig att Björns trädgård heter busshållplatsen närmast Medborgarplatsen. Gick till tunnelbanan och åkte till T-centralen. Därifrån gick jag till Cityterminalen. Bokade och checkade in på Viking Line och väntade på att gå ombord med de andra som också skulle åka. Till slut fick man gå in i bussen. 17:00 startade bussen. Sov, surfade, whatever.

Åker hem!

När bussen var framme i Kapellskär var det dags att gå in. Plockade fram ID för man måste visa det innan man fick gå igenom biljettporten till andra väntesalen. Surfade och kollade runt medan jag väntade på Rosella. Tog en bild 18:33. När alla har gått av färjan fick man gå ombord på färjan. Lämnade väskan i bagagerummet. Gick till funclub och kollade vad som kom på tvn. När det inte kom något intressant så läste jag tidningar och surfade lite på telefonen. 19:00 startade färjan och var framme 22:30. Hämtade väskan när det var dags att gå ner. Väntade på att portarna öppnades. När de gjorde det var det dags att gå ut. Gick ut till väntesalen i terminalen. Därifrån fick jag skjuts.

25.02.2017 kl. 02:00

Desirée fick en hälsning av Erik Linder! Life goal achieved! Videor från konserten!

Det här hände 19 december från Tyresö till Stockholm!

Andra akten av konserten varvades också med saga och låtar. Min telefon nådde 5% när Erik, Ludde och Fredrik tackade för sig och skulle framföra en sista låt så jag fick tyvärr inte med den. När julkonserten var slut laddade jag min telefon med powerbanken. De flesta gick ut medan en del köade för att köpa Eriks julskiva och prata med honom. Jag bara väntade. Har lovat att försöka få en hälsning av Erik till Desirée så det var lättast att vara sist då. Pratade lite med Fredrik och frågade om jag kunde få setlisten. Sedan tänkte jag fråga efter Luddes också men det var så många som pratade med honom. När kön var slut och Erik såg mig kramade han mig och frågade vad jag tyckte och jag svarade vad jag tyckte.

Setlist med hälsning!

Bad honom sedan om en hälsning. Förklarade att han kunde skriva ner så kunde jag posta den till Desirée. Efter han förstod att jag sköter allt var det bara en liten detalj kvar. Gick och frågade Ludde om jag kunde ta hans setlist. Fick ta den. Erik tyckte vad som helst papper duger men jag ville skicka setlisten till henne. Han skrev en hälsning. Tog några bilder med instadirect och skickade till henne medan han skrev. Sedan var det bara bilden kvar och jag ville ha Ludde och Fredrik med också. Gav telefonen till någon som tog flera bilder. Fick telefonen tillbaka. Frågade om jag kunde ta en bild med Hampus och honom nu när de var så nära den här gången. Han sa om Hampus kommer men sedan måste han rodda.

Fredrik Wide, Ludvig Jerner, jag och Erik Linder!

Så jag gick till Bowlingpalatzet och överaskade Hampus. Visste inte det stängde 22 men där lärde man sig något nytt. Hann in till stängningsdags. Hampus blev överaskad. Berättade vad jag har gjort och vad jag ville göra. Han skulle dammsuga bara mattorna och tömma soporna så kommer han. Då kom hans lillebror så vi båda väntade tills han var klar innan vi gick. Hampus kände igen Eriks bil. Erik kom ut från en öppen dörr. Synd att jag inte tog bild eller tog en snap när killarna kramades. Det var så sött! Hampus hälsade också på Eriks mamma. Så var det ett par andra som håll på att rodda där inne i salen. De pratade en stund sedan måste Erik hjälpa till så det var dags för bilden jag längtat efter sedan jag har träffat Hampus.

Life goal achieved

Hampus lillebror tog bilder på mig, Hampus och Erik. Sedan gick jag, Hampus och hans lillebror från Kvarnhjulet. De skulle till bilen och jag skulle till busshållplatsen så vi skildes åt efter en stund. Kollade på reseplaneraren hur jag skulle åka. 22:45 kom buss 873 mot Gullmarsplan. Steg av 23:03. Gick till tunnelbanan. Åkte tunnelbanans gröna linje mot Odenplan 23:09. Steg av 23:18 i T-centralen. Gick till Af Chapman där jag checkade in och betalade. Fick nyckelkort och sängkläder. Gick till sovsalen. Den här gången funkade nyckelkortet. Kollade igen snapstory och instastory med Wi-Fi innan jag bäddade sängen och fixade innan jag skulle sova. Den här gången sov jag bättre. Säkert för det var färre den här gången.

Rain https://www.youtube.com/watch?v=5b9N0h5fFhw
Take me home https://www.youtube.com/watch?v=DjSd0elH9iY
Body Language https://www.youtube.com/watch?v=4Ukbjq6f59U
Stay with me https://www.youtube.com/watch?v=c_tsEoYSu14
Halo https://www.youtube.com/watch?v=btqNpU9XRCE
Pieces https://www.youtube.com/watch?v=-cU79X5kzgA
Scars https://www.youtube.com/watch?v=y-sVRd25cxM
Six feet down https://www.youtube.com/watch?v=CoEwpfszvvk
Crime 1 https://www.youtube.com/watch?v=Y0aLgtGKfbE
Crime 2 https://www.youtube.com/watch?v=4s_bp_KekzA
You https://www.youtube.com/watch?v=uoFqqUQF7Rk

24.02.2017 kl. 02:03