Åkte hem besviken!. Inte bra skjuta upp det jag kunde ha gjort efter konserten!

Publicerad 13.11.2017 kl. 23:40
Det här hände 7 maj från Cinderella till Mariehamn!

Tog det man har packat och gå ut. Zoya och Marika steg på anslutningsbussarna medan jag och Mathilde träffade Maria. Marika skrev:
15:38 Tack för kryssningen. Var tvungen att gå till bussen
15:41 Varsågod Jag är besviken
15:47 Varför?
15:47 Gissa
15:47 För du inte fick någon bra bild?
15:48 Videohälsning till mina internetkompisar.
15:49 Okej
Kändes som att Fredde hade bil på färjan, hur skulle han annars kunna komma ut från färjan? Gå ut från bilddäcket?

https://www.vikingline.se/hitta-resa/fartygen/ms-cinderella/

När alla har gått ut så gick vi in i terminalen för att Maria ville ha ut en energidricka från automaten och frågade Mathilde om hon hade småpengar. Det hade hon. Sen gick vi till busshållplatsen och åkte buss till Slussen. Därifrån åkte vi tunnelbanan till T-centralen och gick till Åhlens. Ville kolla instastory och snapstory men tjejerna ville inte höra så jag stack tillbaka till T-centralen innan Maria upptäckte att jag var borta. Hon blir alltid så arg om man inte gör som hon säger men jag löd inte hennes order utan åkte till Gamla Stan med tunnelbanan och gick till Röda båten och kollade istället med deras wifi. När jag har kollat klart gick jag till Cityterminalen och checkade in mig i Viking line disken.

Gick igenom rätt gate och buss. Skrev till Maria att nu är jag på bussen. Idiot svarade hon tillbaka. Somnade i bussen efter en stund den startade 18. När bussen närmade sig Kapellskär var det dags att gå av bussen och gå in i terminalen. Där gick vi igenom biljettgaten och väntade på att komma ombord på färjan. När man äntligen gjorde det gick jag och lämnade väskan i bagagerummet innan jag gick till funclub. Somnade där när jag läste en tidning. Vaknade i mellan men somnade igen. Sista tiden jag satt av resan var jag vaken. Till sist var det dags att hämta väskan igen och vänta på att gå ut. Till slut var det dags att lämna Rosella för denna gång.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: