Dragsvik var inte så populärt! KAJ var bäst på scenen! Bilder & videor från yle x3m kvällen!

24.02.2018 kl. 23:56
Det här hände 13-14 juni i Dragsvik & Ekenäs!

Blev förvånad att de var så få utanför Dragsvik. 6 personer och jag var där när premiärlöjtnant Mikael Isberg kom. Han berättade vad man får göra och inte göra som gäst på Nylands bridgad. När man kom till matsalen så gick han tillbaka för det såg ut som det var flera på väg som inte visste hur man kommer in. Gick och prata med flera stycken av de som jobbade på yle x3m men inte Ankka eller Lucas. Så var det kvällsmål för beväringarna. De kom in för att ta köttpiråger och pepsi/cocacola. Alla satt sig ner. Yle x3m har hänt från morgonen från matsalen och äntligen nått sin kulmen när de fick intervjua artisterna som skulle uppträda på kvällen.

KAJ Mera bilder här på länken

Sven popturnen vinnare först på scenen. Sen x3m gänget med låten Åhi ån. Ronya fick beväringarna komma och sitta precis vid scenen efter sjungit några låtar. Sist var humorgruppen KAJ på scenen. Det var lätt att filma när alla satt men när de steg upp i slutet av konserten var det svårt för alla kändes vara längre än mig. Tog bilder med flera av personerna på yle x3m på kvällen. De stack efter konserten var slut. Så när beväringarna äntligen var klara med Kevin, Axel och Jakob har alla gäster och x3mare gått förutom Ankka och andra som bara jobbar i bakgrunden. Kevin tog en selfie på mig, Axel och Jakob eftersom han hade längst hand.

Mikael Isberg kom precis lagom när jag kollade runt för att se om det är någon som kunde följa mig ut. Han verkar känna till Malax olika delar. Dessutom gillade han Ronya som han aldrig har hört förr. Gick till Johanna som såg mig igenom fönstret. Blev insläpp. Kollade snabbt igenom vad det hänt på snap och insta innan jag somnade i soffan. Vaknade tidigt av att Johanna höll på i köket. Hon åt frukost när jag steg upp. Åt sen också frukost. Hade inga planer för dagen förutom att försöka träffa Micaela som jag skrivit sms till flera gånger under dagen med förhoppningar att hinna träffa henne innan jag ska hem.

Följde med Johanna en bit på väg och sen när vi kom till Fixhuset frågade hon om jag ville komma med in. Upptäckte hur många bekanta ansikten och personer jag såg där som jag gick med från speciallinjen på Sydväst men numera Axxell. Ville inte störa dem i deras arbete så jag sa till Johanna jag går till biblioteket och läsa en bok istället. Gick via lekparken mot Knipan och ta bilder. Sen förbi Bossa Nova upp till biblioteket där jag läste Bert och familjefejden. Hann läsa klart innan Johanna ringde igen och sa hon var klar. Gick till henne och värmde plättar precis som gårdagen. Sen ville jag tillbaka till biblioteket för jag har nyligen upptäckt datorerna som jag ville skriva på. Tyvärr ville Johanna med till biblioteket.

Kom ti byin https://www.instagram.com/p/BWxylPLjyxW/
Heinami i skick https://www.instagram.com/p/BWx0lrVjnsI/
Vägg i vägg https://www.instagram.com/p/BWx2nJnjnMR/
Taco Hej https://www.instagram.com/p/BWx5CifDT3O/
Jåo nåo e ja jåo YOLO ja nå https://www.instagram.com/p/BWx7Z79jyj7/
Pa to ta nå kako https://www.instagram.com/p/BWx9xHhD7QS/

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Stressade mig till Cityterminalen och trodde jag missade bussen men den gick inte!

Det här hände 28 juni från Grindstugan till Mariehamn!

Vaknade och kollade stories, åt frukost och upptäckte klockan var mycket så packade väskan och gick utan att kolla om Maria sov eller var vaken. Kollade reseplaneraren. Väntade några minuter på bussen. Den kom 11:44 och jag steg på. Skrev första raden till fler och Mia svarade.
11:54 Jag tror att jag missar bussen för att jag startade försent
11:58 När går bussen då? Och vart är du nu?
11:59 12:30 till Kapellskär där Rosella går. Skickade en screenshot.
12:00 Och du kommer till centralen 12:23 Vart går bussen ifrån?
12:00 7 minuter tcentralen-cityterminalen. Tre trappor.

https://www.flygbussarna.se/

Efter bytt från buss åkt med gröna linjen från Gullmarsplan mot Hässelby strand och steg av i T-centralen så sprang jag till Viking line i Cityterminalen, där jag bokades och checkades in för att upptäcka det är folk utanför gaten som inte kommer in. Visade bilder och fick svar.
12:39 Du hann iaf!
12:40 Dumt att springa på 3 minuter, 3 trappor och jag var sen så kan man inte åka i tid. Busschaffören kom ut och sa de väntar på en buss till innan de kan gå. Nu är det äntligen dags för avgång.
När man kom igenom gaten så fylldes en buss och åkte iväg men den andra fick man vänta på och passagerarna som hade tid att passa blev oroliga och klagade på en chafför från flygbussarna som bara ville hjälpa till men Viking line ville inte ha hjälp av dem utan ringde något annat bussbolag någonstans i stockholm som dröjde.

Åker hem med Rosella!

När man äntligen var i en buss skrev jag såhär på snapchat:
"Idioter som inte ringde till flygbussarna genast."
En timme senare gjorde de och man kan äntligen åka mot Kapellskär. Då var klockan 13:34 i bussen och om en dryg timme var bussen i Kapellskär och man kunde gå ombord på färjan. Skönt att den väntade och avgick ca 15 istället för 14:45. Rosella tog in kvarten och var 2h senare i Kapellskär. Hann på den tiden lämna in mitt bagage, lyssna på musik på Streetcafe medan jag läste en tidning som jag köpte i cafeterian och hämta mitt bagage. Skönt att resan slutade lyckligt och jag steg av färjan i Mariehamn.

07.03.2018 kl. 23:54

Premiären på allsång på skansen! Lärde mig något nytt! Pierre & CarlPhilip!

Det här hände 27 juni från Stockholm till Grindstugan!

Pernilla Isendal berättade som vanligt vad man ska tänka på inför direktsändningen av Allsång på skansen och under. Jag kollade runt för att se vilka bekanta man ser. Såg Jaana, allsångsstalkarna som någon kallade dem som alltid är på allsång på skansen. Jesper var där också. Det var allsång med Sanna och innan premiären av första direktsändningen av allsång på skansen sa Pernilla som vanligt att man ska skaka hand med den man sitter brevid och lära känna varandra. Det tyckte Maria var så kul så att vi skakade hand allihopa. När klockan blev 20 och allt startade så sjöng jag med i allsången. När artisterna sjöng så tog jag bilder med snapchat, insta och messenger för att jag inte gjorde det på genrepet.

Sanna & Dragan

Tog också på Andreas som jag fick veta senare och Dragan men inte på artistvärdarna för de var för snabba. De var bakom kameramannen när det var allsång med artisterna precis som Pernilla håller koll på Sanna. Så mycket jag tyckte var intressant att hålla koll på än bara sjunga med den här gången. När halvtimmen också var klar så hade tjejerna bråttom. Jag hann inte med så jag klättrade över staketet där Mia stod för att komma över till andra sidan och gick till en tom plats vid staketet för att kunna ta selfie med artisterna. Eftersom jag inte stod med dem tänkte jag att jag inte hann fråga dem att ta bilder så det blev bara selfies. Oscar Olsson dök upp som vanligt. Men den här gången bad jag honom om hjälp.

Sanna, Pierre & Carl Philip

Fick honom prata med Pierre som jag fick veta att den ena artistvärden heter. Fick på samma gång veta att den andra heter Carl Philip. Jag sa att jag sett dem i Eurovisionen. Ville ha en bild sa jag först tog jag på dem och sen försökte jag få med dem i en groupie som selfie heter när man är flera i samma bild som man själv tar. Tjejerna har redan gått ner mot backstagedörren där flesta artisterna går ut för att ta sig mot bilparkeringen på Solliden om de inte går andra vägen för att åka rulltrappa. Oscar kom med också dit sen och när han började prata om Arlanda så lämnade jag gänget. Såg Dragan som jag ville prata med. Maria kom dit när jag stod där och jag bad henne ta en bild på oss. Jag frågade Dragan vem som var istället för Tomas och han sa Andreas och Tomas är tillbaka på skansen nästa vecka.

Tomas Ledin & Robin Bengtsson

Väntade med tjejerna tills Sanna kom. Tyckte det här var kul att vänta på folk och träffa dem efter sändningen. När tjejerna fått de skulle och vi har träffat Sanna och tagit bilder lämnade vi området. Vi åkte spårvagn och jag var glad att jag hade kvar på kortet så jag slapp fylla på det. Vi gick till Sergels torg efter stigit av i Kungsträdgården. Vi åkte tunnelbana från Tcentralen. Chattade med Marika. Slutade 23:12. Mathilde steg av i Slussen, jag och Maria i Gullmarsplan. Vi måste vänta ca 10 minuter på nästa buss och Maria hade tråkigt och försökte gå upp i en nedåtgående rulltrappa. När bussen var i Grindstugan så steg vi av och gick hem till henne. Där kollade jag så fort som möjligt stories för att jag tyckte jag har missat tillräcklig mycket redan. Maria kollade själv på något annat och störde inte mig. Gick och lägga mig.

06.03.2018 kl. 23:48

Träffade Alex på Sommarlov! Åkte buss från Malmö till Stockholm! Brand på Centralen!

Det här hände 27 juni från Malmö till Stockholm!

Alexander Ken Hermansson sprang från inspelningsplatsen i Scaniabaden och jag frågade om han känner igen mig och han tittade på mig och sa ja och sprang vidare. Upptäckte det var en husvagn utanför häcken och i ett inhängat område där jag inte fick vara fick jag veta av en vakt som följt efter mig. Så jag väntade utanför på Alex. När han kom så frågade om en selfie. Sa att jag inte hade tid att vara så länge eftersom jag byter buss i Malmö och ska hinna med nästa. När jag tagit en så gick han tillbaka mot Busster och publiken. Skickade till Oscar 8:15. Kollade när de repade del två då de frågade om planetskötartips av publiken.

Selfie med Alex

Gick lite före 9 då direktsändningen skulle gå. Chattade medan jag gick tillbaka och upptäckte inte att jag gått fel förren jag gått förbi Turning Torso så jag fick kolla Google Maps igen och gå rätt. Tog bilder på tillbaka vägen till Malmö Central. Var framme före 9:40 men ingen buss förren 10:20. Om jag skulle veta det kunde jag gått och köpt något att äta. Visade biljettens qrkod till chaffören till flixbus till Stockholm så han fick scanna den så steg jag på efter köat en stund för det var många som skulle åka. Fick sitta framlänges den här gången. Laddade upp lite. Sov lite. Chattade lite. Visade screenshots till Oscar.

Flixbus

11:18 Hur långt har du kommit?
11:30 Åker jag före Herrljunga också?
11:30 Nej inte Herrljunga Jönköping
11:36 Nähä, inte Skara heller
11:44 Hur ser man kartan? Hittar inte den.
11:59 Ombord på flixbus
13:49 Vart är du nu?
13:51 Jönköping
14:52 Du får se Sverige
13:55 Ja, jag vet men det blir lätt långtråkigt att åka buss på dagen
13:56 Du hinner till Skansen åk direkt ifrån Cityterminalen
13:57 Nä måste äta också, har inte ätit sen igår.
13:57 Det kommer bli matpaus i Ödeshög
13:58 Aha kan man köpa något där?
14:02 Japp
14:03 Bra

http://www.rasta.se/odeshog/

Bussen stannade i Ödeshög och det blev matpaus. 14:50 tog jag in baconkorv med bröd och smoothie in i bussen. Kändes skönt att bli mätt i magen. 15:39 var bussen i Linköping. Försenad till Stockholm också. När jag steg av tänkte jag gå till Centralen men vakter stoppade mig. Skrev till Mia som höll plats till mig.
18:37 Jobbigt, hinner inte kolla stories eftersom centralen är avspärrad.
18:37 Hörde det
18:37 Varför?
18:37 Men ta spårvagnen från kungsan. Det brinner tydligen på BK sa oscar
18:38 Oj Har inte fyllt på kortet
18:38 Kan man väl göra vid spårvagnen
18:39 Ska se

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stockholms-central-utrymd-efter-larm-om-brand

Hittade ingen automat där fast jag kan ha kollat slarvigt men eftersom jag tyckte det var det viktigaste att komma fram före 19:30 tänkte jag va fan, jag går istället, har varit i bussen hela dagen. Var på Djurgården när Maria skrev. Hon ville jag skulle sitta med henne istället för Mia och Oscar. Tog tid sen jag äntligen var på skansen och solliden för henne att förstå var jag var men efter bytt ingång till den närmast kanonerna istället för den närmast väderkvarnarna förstod hon att hämta in mig. Oscar sa att hans platser for innan Maria kom. 19:27 var jag inne med tjejerna. Linnea längst ut, Mathilde och Maria och jag fick den platsen längst innåt. Skrev till Mia att jag har plats och vinkade till henne där jag satt.

06.03.2018 kl. 00:08

Träffade Viktor Frisk på Liseberg! Flixbus har också ställt in returen, åkte via Malmö istället!

Det här hände 26-27 juni från Göteborg till Malmö!

När direktsändningen var slut så försökte jag ta mig fort tills stängslet där jag såg att Viktor var. Det var redan så mycket folk så att först när många redan fått autografer och selfies jag kunde ta mig så långt fram att jag kunde få prata med Viktor.
- Jag har åkt till Göteborg för att träffa dig
- Bästa tjejen, du är överallt ju.
- Kan du ta en selfie?
- Ja, nu ska vi ta en bra en. Det blev två.
- Kan du göra en videohälsning?
- Absolut
- Jag har lite bråttom, ska hinna med bussen.
När jag fick det jag ville gick jag. Det var lättare än jag trodde efter jag tagit mig från Liseberg.

Viktor Frisk tog en selfie

Chattade med Marika.
22:06 Träffat Samir också?
22:07 Nej och jag hinner inte vänta
22:08 Nä bussen går om 1 timme
Det gick bra att chatta med gordon också och hittade Göteborg Central utan att kolla kartan. Därifrån var det lätt att hitta Nils Ericson terminalen. Mardrömmen började när jag inte hittade Flixbus någonstans på avgångskyltarna. Jag hade då inte kollat min mail och visste inte hur jag skulle ta mig tillbaka till Stockholm. Skrev till många av mina chattkompisar och ingen kunde hjälpa mig förren jag skrev till Oscar Malmerengen som fick mig kolla min epost. Han ringde till Flixbus supporten och fick veta att bussturen jag skulle åka var inställd och jag skulle åka 2:40 byta buss i Malmö för att åka till Stockholm
.

Han tyckte det var lättare att ringa upp mig på messenger än chatta. 2 på natten stängdes Nils Ericson terminalen så alla som väntade på nattbussar måste gå ut. Jag bokade motvilligt Flixbus. Det var bättre än vänta till 5:42 första morgontåget från Göteborg eller bussar på morgonen. Tur att jag gjorde det itid eftersom det var sista platsen kvar på den turen. 2:52 kom bussen som skulle till Berlin via Malmö och Köpenhamn. Äntligen fick jag se hur en flixbus ser ut. Visade till Oscar Malmerengen.
2:52 Grönt är skönt
2:54 Väntar på att få gå ombord
2:58 Är du ombord
2:58 Kö
3:01 Nu får du se Sverige. Stockholm GBG Malmö Stockholm. Sverige runt på två dygn.
3:05 Missar allsång på köpet
3:06 Du hinner
3:11 Kul att åka baklänges not

https://www.flixbus.se/

Visade min biljett till chaffören och han lyste med en app som läste qrkodens informationen på biljetten. Hittade en sittplats. Laddade upp lite bilder och snapchatvideor med wifi i telefonen innan jag somnade. Det gick bra trots jag satt motsatt färdriktning. Vaknade upp i någon stad som jag trodde var Malmö men det var det inte för bussen var försenad. Det var en tjej som sa det här är inte Malmö till någon kvinna som tänkte stiga av. Framme i Malmö kollade jag google maps var Scaniabaden är och gick längs med rutten den föreslog. Blev så glad när jag hörde på håll var det var. När jag kom i närheten tog jag en bild på Busster och publiken som redan var där före 8.

Kung https://www.instagram.com/p/BV5leKfjreV/
Bada nakna https://www.instagram.com/p/BV5m6kqjpl2/
Teddybjörnen Fredriksson https://www.instagram.com/p/BV5p7njjUnZ/

02.03.2018 kl. 23:42

Åkte nettbuss för att jag ville se Samir & Viktor på Lotta på Liseberg! Videor!

Det här hände 26 juni från Stockholm till Göteborg!

7tiden väcktes jag av Jaana. Hon åt frukost och plockade ihop till mig smörgås och flingor med mandelmjölk. Åt det medan hon duschade och klädde på sig. Klädde också på mig och packade väskan. Satte powerbankarna i den. 8tiden gick vi ut för att hon ska hinna med bussen. Hon steg av tidigare och jag åkte ända till Slussen. Åkte tunnelbana till T-centralen för att kolla upp om nettbuss går till Göteborg. Såg det på tavlan i Cityterminalen. Åkte tillbaka till Slussen och tänkte jag skulle gå till djurgårdsfärjan men tänkte att man hinner inte fram och tillbaka på en timme så jag åkte tillbaka till T-centralen. Gick till Cityterminalen. Märkte att nettbuss var utanför sin gate så jag bokade & betalade resan för 499 kronor.

https://www.instagram.com/p/BVz4EN5jNDH/

Tog en stund så jag berättade till busschaffören att jag har bokat men jag har inte fått email än. Till slut fick jag email så kunde jag visa streckkoden till honom och gå in i bussen. Den startade 10 som den skulle. Chattade med Marika. 14:06 i Jönköping. 15:25 i Borås. 16:30 såg jag Liseberg.
16:45 Va bra att du kommit fram till Göteborg . Kan nog kanske vara extra dyrt nu med för det har varit midsommar & det är Coldplay konsert i Gbg
16.48 Dyrt var då? Överallt?
16:49 Buss och tåg
16:51 Tror för det är så många som ska till Göteborg och jag bokade så sent. Swebus var ännu dyrare och tåg också.
Då blev det tyst från hennes sida och vi chattade om annat istället.

Lotta på Liseberg

När bussen stannade i Nils Ericson terminalen så gick jag in och undersökte den. 17:15 kollade jag avgångsskyltarna men då syntes det inte än så jag kollade google maps för att hitta rätt till Liseberg. 17:53 hittade jag ingången. Betalade 100 kronor när jag kom till kassorna för inträde. När jag var inne tog jag en bild på storbildskärmen där det stod Lotta på Liseberg.
18:00 Bra att du hittade
18:06 Google maps for the win
Kom lagom fram då Samir och Viktor presenterades i genrepet. Filmade med snapchat när de sjöng Teddybjörnen Fredriksson. När genrepet var slut tog det sisom tid för då skulle alla skyltar med bokstäver plockas på rätt plats så de som har sittplatsbiljett ska hitta sina platser.

Samir och Viktor sjunger Teddybjörnen Fredriksson på genrepet på Lotta på Liseberg! Klicka för att se videor från genrepet!

När de äntligen släppte in folk har det blivit lång kö bakom mig. Hittade min plats och chattade med flera personer för visade bilder på messenger 18:55 Det fylldes på sittplatser 19.34. Innan sändningen berättade en studioman som var en kvinna vad man ska tänka på under livesändningen. Dessutom var det en danslärare som visade rörelser som ska göras under vissa låtar under programmet. Det övades några gånger innan livepuffen. Fick veta att det är en krankamera som sveper igenom luften så man får inte ha barn på axlarna inom radien av den. Två kameror som springer i gångarna så man får varken ha väskor, småbarn eller ben ute i gångarna. Två steadicamkillar alltså

Direktsändning av Lotta på liseberg. Snapchatbilder! Lotta Engberg, Arvingarna, Rhys, Hanna Hedlund Sven Melander,  Samir och Viktor. Dessutom Steadicam. Klicka för att se bilderna:

Det studiomannen inte sa var kamerakillen som var på scenen som filmade orkestern och kören. Det var nästan fullsatt när sändningen började. Kollade på storbildskärmen oftast när det är allsång så man kunde sjunga med i allsångerna och kolla om man ser en själv. Blev så glad att se Samir och Viktor att jag filmade Kung & Bada nakna för att jag ville göra det trots det var direktsändning. Teddybjörnen Fredriksson också. Zoomade hela tiden så när de var närmast mig blev det som de var precis brevid mig trots de inte var det. När det var slut tog jag en sista bild på scenen på artisterna där och skickade till några på messenger. Marie och Marika skrev att de såg mig i programmet trots jag själv inte såg mig.

01.03.2018 kl. 23:00

Jaana räddade mig när flixpissbuss ställde in turen till Göteborg! Glömde kolla eposten!

Det här hände 25 juni i Stockholm!

Tittade omkring mig på nästan tomma gräsplanen på Tingsvallen på Skansen och hittade Jaana. Berättade om mina hörlurar jag tänkte hämta men inte gjorde det för det skulle ta en timme att hämta dem från Skeppsholmen. Dessutom har 24h på SLkortet gått ut så jag tänkte om Jaana orkar kan hon komma med till Af Chapman. Hon följde med till Skeppet. 19:14 tog jag bild på det igen. Gick in och upptäckte det var tomt på borden så jag gick till receptionen och frågade men de har inte fått in något. Typen sa jag skulle kolla upp andra utrymmen om någon skulle flyttat på dem. Hittade dem ingenstans så jag gick ut till Jaana och berättade det. Hon visste inte någonstans som är öppen så sent en söndagkväll men pressbyrån kan ha det. Så vi gick dit.

http://www.skansen.se/sv/tingsvallen
http://www.vandrarhem.se/af-chapman.html

Efter jag köpt såna hörlurar som ska passa till telefonen hittade jag Kjell & Co expressbutiken med ännu billigare hörlurar. Jaana blev och kolla runt men jag väntade bara hon ska bli klar. Sen gick vi till Kungsträdgården där hon ville åka buss till Slussen. Trodde hon skulle åka tunnelbana till Slussen. Nähä så vi sa hejdå i Kungsträdgården istället där jag gick till Af Chapman igen. Väntade på att typen spelar schack var klar för han använde den enda dator som man får ljud från. Var på väg att kolla mail när han gick. Borde läst skräpposten så skulle jag kunnat ordna sovplats tidigare. Efter kollat ett program och kollat stories gick jag till Cityterminalen och kollade avgångar där såg jag inte flixbus. Bara på Ankommande.

Hittade inte turresan bara returen.

Precis då kom det resenärer från en flygbuss som verkar vara enda ankommande och flixpissbus jag kallade bussbolaget. När jag såg Kristoffer "Frasse" Fransson så tänkte jag först följa efter honom och fråga efter en selfie men jag tänkte om och gick ut och kolla efter om jag ser flixpissbuss ankomster men hittade inte det. Bara flygbussar. Jag var så orolig när jag inte hittade flixpissbuss någonstans. Inte ens bussarna som skulle komma från Göteborg och andra ställen. Skrev till Jaana som ville jag skulle fråga busschafförer, förbipassagerare och andra som väntar på andra bussar. Men hur skulle de veta? Ville inte skicka sms till Madelaine eller gå till röda båten för hon sover säkert och röda båten är fullbokad. Till slut gick hon med på att jag skulle kunna sova hos henne om jag stiger upp tidigt för hon ska på jobb.

https://www.flixbus.se/

0:56 Tunnelbanan gick nu
0:56 När går nästa?
0:56 Om 4h
0:57 båda röda och grönalinjen
0:57 De gick när jag kom ner
0:58 Gå till Slussen
0:58 Ja
Gick så fort jag kunde till Slussen med hjälp av google maps. När jag kom till Slussen så sprang jag för jag såg rätt buss stå på hållplatsen. Hann precis in i den. 1:20 startade bussen. Jaana skrev till mig försent så jag steg av en hållplats försent så jag fick gå tillbaka. 1:40 Såg Jaana på vägkanten där jag borde stigit av. Hon visade var hon bodde och hos henne var jag fick sova. Tackade henne och satte powerbankarna och laddas.

https://sl.se/
https://www.sj.se/

Chattade med Marika istället för att somna genast som Jaana gjorde. Hon visade bara från sj vad det kostar att åka tåg från stockholm till göteborg.
1:37 Jo men har inte råd med båda om jag ska betala så mycket till Göteborg
1:40 Förstår det, bestäm själv vad du vill göra, jag ska sova nu snart
1:42 Okej, Jaana är snäll, får sova hos henne trots hon ska upp 8.
1:50 Okej, blir det Gbg imorn?
1:52 Jag vet inte, hinner fundera imorgon
Sen tog det sisom tid att lämna ifrån sig telefonen och somna. Men sov gott när jag somnade.

28.02.2018 kl. 23:16

Träffade Oscar Zia på Gröna Lund! Anton Evald på Sommarkrysset! Var på Skansen!

Det här hände 24-25 juni i Stockholm!

Efter sändningen av Sommarkrysset gick jag och prata med Bertil och Jaana medan tjejerna stack mot staketet där man såg dörren till backstage. Senare gick jag också dit. Linnea har hunnit gå med sina vänner när Anton äntligen kom ut. Fick också en bild med Anton precis som tjejerna. Jaana fick Carros medverkarband som Mia har hållt under sändningen så Jaana fick också komma med innanför staketet. Oscar Malmerengen var också där. På nåt vis lyckades Bertil prata med rätt person för att Tommy Nilsson kom för att prata med honom. Tog bilder först på honom. Bad Maria ta bild men Maria tog selfie före med Tommy. Så ville flera ta bilder med honom innan han gick. Bertil gick sen. Hittade också Oscar Zia.

Oscar Zia, Tommy Nilsson och Anton Evald https://www.instagram.com/p/BVvdkMgDk4r/

Tjejerna och jag fick senare komma innanför staketet för att slussas ut igenom porten där alla medverkande och gäster gått igenom tidigare under kvällen. Vi träffade Mia, Jaana, Carro, Oscar och ett Miriam Bryant fan som också skulle åka spårvagn. Vi steg på spårvagnen där Mia berättade om Miriam Bryant och Norlie & KKV i Västerås. Tyvärr kunde jag inte komma med för bilen var full och duon uppträder så sent att man inte hinner hem med bussen. När spårvagnen var i Kungsträdgården gick alla av. En del gick till pendeltåget och andra tunnelbanan. Maria kom med till Gullmarsplan därifrån hon åkte hem. Jag & Mathilde till Tallkrogen där vi gick till lägenheten. Vi pratade en stund innan vi somnade.

 

My #ateamfam thank you so much for waiting after the show. I love seeing your faces. ????

Ett inlägg delat av ANTON (@the_anton_official)

Vaknade 9 av min telefon. Klädde på mig, packade väskan och sånt innan jag stack. Gick till tunnelbanan. 9:16 laddade jag upp en bild från tunnelbanan. Missade stiga av i Slussen så jag gick till Skeppsholmen från T-centralen. 9:52 tog jag en bild på Chapman skeppet och gick sen in i vandrarhemmet. 10:04 åt jag frukost. Kollade först stories! Slösurfade tills jag fick låna rätt dator med ljud så jag kunde se på program på svtplay. Jaana skrev
12:36 Jag kunde komma till Djurgården ca 14.15
12:37 Aha, vi kan ses då. Fast då är jag på Skansen. Har du årskort?
13:22 Jag har men nu började regna här
13:22 Jo här också
13:23 Jag ska vänta en stund innan jag tar bussen.

http://teaterpegasus.se/lill-skansenteatern/index.html

Var så upptagen att ta bilder när det regnade att jag kom försent till djurgårdsfärjan som jag såg lämnade kajen 13:30. Måste åka nästa istället från Skeppsholmen via Slussen till Djurgården. Såg en föreställning som Josefine och Staffan och en musiker hade den här gången.
15:04 Här regnar inte där då
15:05 Är du på skansen? Vill du ses?
15:12 Jag tar bussen nu på Skansen 16 om du är på skansen då
15:13 Ja, kan vänta så länge
15:18 Jag kommer till Tingsvallscenen 16?
15:20 Då ses vi här då
15:21 Juu

http://www.skansen.se/sv/tingsvallenscenen

Kom på att jag har glömt mina hörlurar på Af chapman. Borde ha åkt till Skeppsholmen men gjorde inte det. Såg något bekant på Solliden på väg till rulltrapporna. Det var Oscar Olsson som hade en instagram live för sina tittare. Blev och prata med honom. Tog en bild och skickade till Jaana 16:00 och berättade var jag var. Idioten som jag brukar kalla honom för att han aldrig sluta prata om Arlanda och flygplan så jag stack.
16:33 Jag kommer dit.
16:34 Orkade inte höra honom
16:35 Var är du nu?
16:35 Tingsvallen

27.02.2018 kl. 23:30

Åkte till Stockholm för att se Sommarkrysset! Tomas är i Norge sa Dragan!

Det här hände 24 juni från Mariehamn till Stockholm!

Åkte på midsommardagen till terminalen i Mariehamn. Gick ombord på Rosella som startade 12:45. Gick till streetcafé där jag läste en tidning och lyssnade på popmusik från högtalarna på färjan. Dessutom chattade jag. Hämtade väskan och väntade på att komma ut ur färjan. 14:00 var Rosella framme. Gick igenom till terminalen och till bussen. Sov lite i bussen efter den varit i Norrtälje. När jag steg av bussen i Cityterminalen gick jag till Gröna Lund för jag tyckte jag inte hade bråttom och därmed inte åkte spårvagn från Kungsträdgården. När jag närmade mig Sommarkryssetområdet blev Maria glad och kramade mig. Linnea och Mathilde bara hälsa som vanligt.

Bild på bussen i Kapellskär https://www.instagram.com/p/BVuNb_0Ds7Y/

16:22 tog jag en bild på Dragan för jag blev förvånad. Skickade till Jaana & Mia och frågade om de kommer. 16:32 fick jag veta att hon är med Carro och Kim som skulle dansa. 16:45 undrade Jaana om genrepet har börjat. Tommy Nilsson repade och jag tog det på snapchat. När det närmade sig för genrepinsläpp så berättade tjejerna om kösystemet de haft till sommarkrysset. När de släppte in folk så gick det åt helvete för andra kom också in för det var bara till ståplatser. Träffade Marie också. 17:17 skrev jag till Jaana att genrepet har börjat. Snappade under genrepet. Under en paus mellan akterna så kollade Linnea och Maria min snapstory. De undrade varför jag tagit bilder på Dragan. Därför att Tomas inte är där sa jag. Idiot sa Maria. Du och dina kameramän sa Linnea.

När genrepet var slut fylldes en del sittplatser med inbjudna gäster, vänner och släkt till de som medverkar i programmet. Till sist släppes folk in till de resterande platser så de fylldes. Dessutom till ståplatser. Maria & Mathilde skulle äta. Bertil & Jaana kom in så jag bad Mia vakta platserna för orkade inte vänta på Maria & Mathilde. Pratade med Jaana & Bertil. Sa till Bertil att Madelaine pratade med Tomas om honom och Siv. Men att han inte är där idag och Dragan är istället. Han trodde det var svårt att prata med Dragan att man inte får en bild. Jag visade instagram att jag har gjort det. När jag gick tillbaka har Maria & Mathilde kommit.
De upptäckte Theo, en som är känd via musical.ly som de träffade. Följde inte med för att jag såg Dragan.
- Hej
- Var är Tomas?
- Han är i Norge och filmar
- När kommer han tillbaka?
- Om två veckor.
- Aha.

 

Bra dag på sommarkrysset❤️????????☀️????????????

Ett inlägg delat av Stjernbergare & Mmer???? (@robinstjernbergilysm)

Gick tillbaka till min plats. Upptäckte att Marie tagit sig in längst fram utan att tänka på hur hon gjorde det. Fick veta senare hon tagit Linneas och Gvens plats. Sen blev det rep för Grys start i programmet. Så en liten paus innan de blev sändning. Efter första akten gick ett par typer och Mia & Marie lät mig också komma längst fram och jag såg Linnea och Gven fått plats också. Killarna i Tjuvjakt de gick på catvalken och rörde i fansens händer. De hade många fans där. De rörde också tjejernas och mig också. Anton Evald gjorde inte det. Han var bara på trappan med sina dansare och längre upp på scenen. Tommy Nilsson och Tone Norum var också på sommarkrysset. Afrodite med. När det var reklam fick man inte sitta på catvalken men hänga över den gick bra.

Repetion av Anton Ewald, Margaret, Tjuvjakt, The music of motown, ,Afrodite.
26.02.2018 kl. 23:39

Magnus Carlson i Så mycket bättre! Viktor Frisk Superkraft! Åkte hem med Galaxy!

Det här hände 14-15 juni från Ekenäs till Mariehamn!

Gick med Johanna till biblioteket. Upptäckte att Viktor Frisks bok Superkraft fanns där. Läste lite i slutet och det var exakt som i ljudboken jag har lyssnat på. Sa till henne att jag ville gå till en dator i tysta rummet. Hon följde med. Där var det ingen så jag visade henne några videor på youtube på Magnus Carlson hon gillade från Så mycket bättre senaste säsong. 18:01 fick jag ett sms av Micaela som har simmat klart men batteriet höll på att dö så hon ville hem och ladda. Jag ville till simhallen så att jag skulle hinna prata med henne en liten stund iallafall. Sa till Johanna var Micaela är och jag ska gå till henne. Johanna gick äntligen så jag kunde ta mig till Micaela som fortfarande var utanför simhallen pratades med sin stödperson. De sa hejdå till varandra när vi började gå därifrån.

Följde med Micaela hem. Hon lät mig komma in också. Sa att jag inte kan stanna länge för skulle till Johanna senare och hämta väskan. Micaela skulle sätta igång youtube på sin smarttv men hon märkte att hennes modem var fortfarande avstängd när det åskade någon dag tidigare. Konstigt nog funkade inte trådlösa nätverket så jag sa att vi kan kolla KAJvideor som jag filmade i Dragsvik, medan vi väntade på modemet ska funka. Hon hann se alla men fortfarande funkade inte hennes modem. Sa till henne att hon måste få den fixas så hon kan kolla på videor på youtube. Så ringde hennes telefon och jag skulle ändå gå för att jag skulle hämta min väska från Johanna. Sa hejdå och gick. När jag gick till Johanna såg hon mig igenom fönstret så hon öppnade sin dörr.

Jag packade klart och sa hejdå och gick till tågstationen där jag väntade på tåget. Köpte tågbiljett i automaten eftersom jag hade tid. 21:07 kom tåget och 21:20 var det framme i Karis. Gick och väntade på tåget. När den kom steg jag på. 21:28 avgick det. Kollade snapstory och instastory med tågets wi-fi och annat också. 22:26 var tåget framme i Helsingfors. Åkte rätt buss eftersom jag stannade vid mekonomen. Gick dit Kai bodde. Måste ringa honom så han hörde att jag var där utanför. Fick mina hörlurar jag har glömt hos honom. Gick tillbaka för att åka buss tillbaka till Kampen. Där försökte jag hålla mig sysselsatt men till slut fick jag tråkigt. Jobbigt att vänta till 2:50 då bussen går.

Dancefactory på färjan.

Bussen kom och jag gick in i bussen och fick veta att jag bokat och betalt bussbiljett till fel torsdag när busschaffören visade till mig. Förklarade att jag har glömt att kolla att det var rätt torsdag. Han var snäll så jag behövde bara betala halva priset för att åka med. Ca 2:55 lämnade bussen Kampen. Försökte sova och lyckades efter en stund. Vaknade ett antal gånger när den besökte städer. Vaknade sista gången i Åbo. Omtöcknad av för lite sömn gick jag till Tallink Silja terminalen när bussen var i busstationen i Åbo 5:45. Checkade in mig och gick sen till Viking Line terminalen. Trodde jag kunde äta köttpiråg och dricka juice men det var helt annan piråg och juice jag fick äta till frukost i cafèt.

Gick tillbaka till Tallink Silja terminalen och upp till andra våningen där man gick igenom biljettporten och väntade utanför dörrarna. 8tiden öppnades dem, då fick man gå ombord på färjan. Jag gick till Joe's bar det fanns mjuka soffor. Tänkte ladda upp bilder på insta men somnade. När jag vaknade har redan Galaxy lämnat hamnen vid 8:15. Gick till Starlight palace och lade mig och somna i en av deras soffgrupper istället. Vaknade upp senare då det var program för hela familjen på scenen. Gratis godisbingo. Hann också hämta en bingobricka. Tyvärr vann jag inget. Kollade senare på instastory och snapstory med wi-fi. Gick ner och väntade en stund innan det var dags att gå av färjan. Ca 13:45 gick jag av färjan till terminalen in i väntesalen.

25.02.2018 kl. 23:11